Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Οι υποψήφιοι Ευέλπιδες δεν χρειάζεται να έχουν πλέον την ελληνική ιθαγένεια, ούτε και το ελληνικό γένος !!!

Θα έχεις Πακιστανό μπάτσο και Αλβανό αξιωματικό !

Στην προκήρυξη των εισαγωγικών εξετάσεων των παραγωγικών σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων που υπέγραψε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, καταργείται ως αντισυνταγματική η προϋπόθεση όχι μόνο της ελληνικής ιθαγένειας αλλά και του ελληνικού γένους των υποψηφίων.
Εξισώνεται κατά τον τρόπο αυτό η μεταχείριση όλων των Ελλήνων πολιτών, καθώς η ύπαρξη ελληνικής καταγωγής από πατέρα ή μητέρα προβλέπεται συνταγματικά μόνο για την εκλογή στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας και για καμία άλλη δημόσια θέση
Με απλά λόγια, οι αξιωματικοί που θα γίνουν δεκτοί στη Σχολή Ευελπίδων και στις σχολές Ναυτικών Δοκίμων και Ικάρων δεν απαιτείται να έχουν την ελληνική ιθαγένεια, αλλά ούτε και το ελληνικό γένος!
ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ
Η παραχώρηση της ιθαγένειας στους ξένους αυτό σημαίνει: Να μπορούν να διορίζονται στο δημόσιο και φυσικά και στο στρατό. Το πρόβλημα είναι ότι έτσι όπως είναι ο νόμος δε σου εξασφαλίζει ότι είναι ελληνικής συνείδησης όσοι έχουν πολιτογραφηθεί. Είναι συνεπείς με την πολιτική τους και την αντικατάσταση των Ελλήνων από ξένους. Θα έχεις Πακιστανό μπάτσο Αλβανό αξιωματικό (σας θυμίζω το Λάλα που την έφερε στους Αμερικάνους) και πάει λέγοντας.Για τους ομογενείς δεν έχω πρόβλημα γιατί είναι ελληνικής συνείδησης.
Τελικά έχουμε μπλέξει.

Αναρτήθηκε από ΣΤΟΧΑΖΟΜΑΙ και ΓΡΑΦΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια: