Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Ύποπτη ή ατυχής ανάρτηση του ΓΕΝ ?

Διαβάστε με προσοχή την ανάρτηση στην ιστοσελίδα του ΓΕΝ.
Τι αντιλαμβάνεσθε;
Μήπως ο Παύλος Μελάς και όλοι οι Μακεδονομάχοι ήταν "κατακτητές"..??
Κύριε Α/ΓΕΝ σε περίπτωση μη διόρθωσης του κατάπτυστου κειμένου θα είσθε υπόλογος για "Έσχατη προδοσία"!!


Μεγάλη χαμένη η Βουλγαρία;;;
Μέρος της Μακεδονίας προσαρτάται στην Ελλάδα;

Τώρα ποιος τους φταίει???? μήπως το ότι έδιωξαν κατόπιν πολιτικών παρεμβάσεων όλους τους καλούς καθηγητές ιστορίας από τις Συρατιωτικές Σχολές ????
μήπως ότι εκεί στα κομματικά γραφεία στην Ιπποκράτους ,που σχεδίαζαν την επαναφορά τους στην υπηρεσία,λίγη σημασία είχαν η ιστορία???τα σύμβολα και το γένος????

Σε επίσημο έγγραφο που προβάλλεται από τον διαδικτυακό τόπο του ΓΕΝ,ουσιαστικά προωθείται το ψευτομακεδονικό ιδεολόγημα!!!
Ποιος το έγραψε???
ποιος το ανέβασε???

τι είδους σεβασμό απαιτεί η στρατιωτική ηγεσία ,όταν με όσα κάνει δείχνει ότι εξυπηρετεί άλλους περίεργους σκοπούς ,που μάλλον δεν άπτονται των όρκων που έδωσε???
Γι'αυτό διώκεται με μετάθεση όποιος μιλήσει για Έθνος;;;;
Να υποθέσουμε ότι είναι τόσο αμόρφωτοι???
Ελπίζουμε μόνο αυτό,διότι αν δεν είναι .....τότε συμβαίνει κάτι άλλο

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ
ΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΣΑΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΛΕΠΤΟ ΣΕ ΛΕΠΤΟ,ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΦΕΡΕΙ ΤΟ Π.Ν. ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.......να στηρίζει αντεθνικές θέσεις

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΝ?ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΒΕΡΩΦ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ,ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ ΜΟΙΖΩΝΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΥΤΗΧΩΣ ΟΜΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΝΑΣ ΤΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΛΕΕΙ.ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΚΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΟΜΙΤΑΤΖΙΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟ BLOG. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΣΚΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ. ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΕΣΩΣ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ κ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

file,o πλωτάρχης ταγματαρχης ,η, οτι αλλο, τους έδειξε ,ετσι οπως είναι....προδότες,και λίγα τους έχωσε,σιγά μη ξέρουν και ιστορία...γίδια ειναι όλοι τους και κοιτάν να γλύψουν τους πολιτικούς για κανενα ξεροκόματο
ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ....ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΕΝΣΤΟΛΑ ΚΑΘΗΚΙΑ,ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ, ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ JEFREY ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΝΕΣΟΤΑ, ΑΛΛΩΣ Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ,ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ : "ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ". ΤΟ ΓΕΝ ΗΡΘΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ.
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ Δ.Ν.Τ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ "ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ" ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΡΥΦΟ ΤΟΥ ΟΡΟ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ...."ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ", ΕΠΙΕΙΚΗΣ Ο ΟΡΟΣ, ΟΙ "ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ Ε.Δ. ΜΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

Από τότε που η μαφιόζοκη κλίκα του αγριογούρουνου υπουργού, επανέφερε από η ναφθαλίνη τον μουσάτο υπαρχηγό ΓΕΝ, άρχισαν τα παρατράγουδα.
Είναι επικίνδυνοι πρέπει να τους φύγουμε νύχτα.

ΦιτυλαΝαύτης

Ανώνυμος είπε...

Μήν υπερβάλουμε για μια διατύπωση,που στο κάτω-κάτω είναι και σωστή: Με τη συνθήκη αποφασίστηκε η ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ της Μακεδονίας. Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ είχε προηγηθεί στη διάρκεια του πολέμου.

Αρκετά πραγματικά προβλήματε έχουμε...

Ανώνυμος είπε...

αμα ο λαος δεν παρει την κυβερνηση της χωρας στα χερια του και ο στρατος και μιλαω για ελληνες με αγαπη για την χωρα.αν δεν ξεσηκωθουνε και αυτοι αστα.δεν ειναι μονο οι τουρκοι ο εχθρος και μονο με μια κινηση μπορουμε να σωθουμε σαν λαος αν και δεν το βλεπω.να γινουμε μια γροθια με εναν κοινο σκοπο.

Ανώνυμος είπε...

sas sygxero gia tin doyleia poy kanete kai tha ithela na moy peite ton tropo na grafto kai ego stin selida sas kai an mporo na boithiso.. synexiste etsi...

@rmy @lert είπε...

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ 8:31 π.μ.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΜΕΪΛ.ΕΞ' ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ