Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΣΝΔ: Το Κολυμβητήριο δεν είναι διαθέσιμο για το προσωπικό ΠΝ, ΕΔ και ΣΑ.


Άνευ επίσημης αιτιολογίας δεν διατίθεται από τις 15 Οκτ 10 το κολυμβητήριο της ΣΝΔ για τα στελέχη των ΕΔ και ΣΑ. Η κανονική λειτουργία για το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011 δεν πρόλαβε να αρχίσει στις 11 Οκτ 10 και σε λίγες μέρες ήλθε η δυσάρεστη έκπληξη για το προσωπικό. Η συγκεκριμένη κατηγορία δημοσίων υπαλλήλων αποκλείεται από την χρήση του χώρου χωρίς κάποια δικαιολογία αλλά τα μάτια και τα αυτιά του armyalert έφθασαν μέχρι εκεί για να σας ενημερώσουν.
Η αναστολή χρήσης του χώρου από στελέχη των ΕΔ γίνεται ταυτόχρονα με την διάθεση του μόνο σε αθλητικά σωματεία που πάντα φιλόξενα τους δίδονταν για να προπονηθούν. Δεν υφίσταται καμία αντίρρηση για τα σωματεία αλλά είναι παράλογο να αποκλείονται τα στελέχη. Οι αφελής δικαιολογίες που έγιναν γνωστές μιλούν για έλλειψη ναυαγοσώστη και ιατρού. Σε όλο το προσωπικό του ΠΝ όμως είναι γνωστό ότι στις 2 αυτές κατηγορίες συναδέλφων υφίσταται προσωπικό για να καλύψει τα καλοκαιρινά θέρετρα. Το κολυμβητήριο σε τι διαφέρει ως προς την εκμετάλλευση του εν λόγω προσωπικού?

Κύριε αρχηγέ, μιλάτε για διοικητική μέριμνα και μέριμνα υπέρ του προσωπικού και για πέντε μήνες δεν μπορεί να διαθέσει ο κατά τ' άλλα εξαίρετος dancer το κολυμβητήριο της ΣΝΔ στους στρατιωτικούς. Είναι ντροπή να ξοδεύετε χρήματα και ανθρωποώρες για τη συντήρηση και λειτουργία του κολυμβητηρίου,απαραίτητο για τους ναυτικούς δοκίμους , και να το χαίρονται μόνο αθλητικά σωματεία και όχι αυτοί για τους οποίους κατασκευάστηκε. Η ιδιοτελής πολιτική που ασκεί ο Mr Dancer με στόχο την προβολή του για την ανέλιξη του σε ανώτερα κλιμάκια διοίκησης γίνεται εις βάρος του προσωπικού του ΠΝ και γενικότερα των στελεχών που δικαιούνται να αθλούνται σε ένα χώρο που παραδοσιακά εξυπηρετούσε όσους διέμεναν στην ευρύτερη περιοχή του νομού.

Είναι ντροπή αυτός που τοποθετήσατε ως Διοικητή ΣΝΔ, να ισχυρίζεται πως δεν δύναται επί πέντε μήνες να το διαθέσει στους στρατιωτικούς. Ιατρό διέθετε η σχολή αλλά με μέριμνα Cold Water (λόγω διαφορετικής αντίληψης της πραγματικότητας) μετατέθηκε ως υπεράριθμος του ΠΟΥ στο ναύσταθμο Κρήτης σε ένα άδειο νοσοκομείο. Στη διαχείριση πόρων, υλικού και προσωπικού η σπατάλη συνεχίζεται εις βάρος των φορολογουμένων και με τον αποκλεισμό του προσωπικού από τις παροχές που είχε έως τώρα.Σε τέτοιες μάλιστα δύσκολες εποχές από οικονομικής άποψης για τα στελέχη αυτό θα αποτελούσε μια όαση για τα ίδια και τα μέλη των οικογενειών τους.


Ποιος έχει τον έλεγχο στο ΠΝ αν δεν είστε εσείς? Σας ρωτάνε για ότι κάνουν? Η ενημερώνεστε αργότερα από το armyalert και άλλα blogs? O Cold Water τίνος είναι υπαρχηγός γιατί δικός σας δεν είναι σίγουρα!! Οι ναυτικοί δόκιμοι θα χρησιμοποιούν το κολυμβητήριο ή θα ασχολούνται με τα 187 laptop που θέλετε να τους χαρίσετε? Τον Cold Water τον ρωτήσατε? Γιατί μάθαμε ότι δεν σας εγκρίνει το κονδύλι! Αυτοί καλά περνάνε με τα ωραία τους (τζάμπα) στο ΘΑΝ και τις βάρκες τους και τα ψαρέματα και τις καταδύσεις. Εσείς τι λέτε για όλα αυτά?

Δεν μας είναι ευχάριστο να διασύρουμε συναδέλφους στο διαδίκτυο, αλλά τόση ανευθυνότητα... τελικά μόνο έτσι μπορεί να αντιμετωπιστεί!!!





39 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είστε Α Σ Χ Ε Τ Ο Ι !!!!! Δεν θα εξηγήσω τους λόγους, γιατί το παίζετε πονηροί ενώ δεν είστε!! Ψάξτε λοιπόν τα κιτάπια σας για να βρείτε ποιος είναι ο αρμόδιος και μετά ρίξτε όσες κορώνες θέλετε!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Έτσι που το πάτε εσείς κι ο Μπεχλής παιδιά θα μείνει Κρήτη αρκετά χρόνια.
Το να συκοφαντεί και να το παίζει αναντικατάστατος δεν πετυχαίνει τίποτα.
Εσείς με το να προωθείτε τις συκοφαντίες του και να σπιλώνετε υπολήψεις με τις δημοσιεύσεις σας μόνο καλό δεν κάνετε.
Αν θέλετε να είστε αξιόπιστοι και αξιοπρεπείς θα πρέπει να αλλάξετε ρότα.
Ειδάλλως θα μείνετε μόνοι σας.

Ανώνυμος είπε...

opa
ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ.....
ΒΑΛΑΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΩΤΑΡΧΗ ,ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ.
ΕΠΙΣΗΣ ....
ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ,ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΗΣ,ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΠΡΙΤΣΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ,ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΛΩΤΑΡΧΗ.
ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ,ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΝΩΜΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΚΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ......ΑΠΛΑ ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ
ΚΥΡΙΕ ΑΓΕΝ ,ΥΠΕΡΧΗΓΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ,ΒΑΛΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ,ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΛΑΚΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ....ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΝΑ ΣΩΠΑΣΟΥΝ.
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ....ΘΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΤΟΥ ΠΛΩΤΑΡΧΗ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΔΑΕΙς ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ.....

Ανώνυμος είπε...

Το οτι το σχολιο δεν ειναι ακριβες,απλα δειχνει οτι δεν υπαρχει ακριβης ενημερωση.
Ομως αυτη ειναι η αληθεια,εχουν υπαρξει 17 μεταθεσεις στο ιατρειο της σχολης και ολα αυτα διοτι η ηγεσια ενοχληθηκε απο την ικανοτητα ενος πλωταρχη,να εμπνεει και δοκιμους και αξκους μονο και μονο με την παρουσια του.
Ετσι βγηκε και το σλογκαν οτι φταιμε ....οι πλωταρχες....και βεβαια δεν τολμαν να πουν οτι φταιμε οι μαχιμοι και μηχανικοι πλωταρχες,αλλα ο γιατρος,ετσι ωστε να σπασουν και τον ηθικο δεσμο που δημιουργηθηκε.
Καλο θα ειναι η ηγεσια να μην προσπαθει να υιοθετησει λαικισμους κομματοκρατιας,που τους φερουν εις περας αθλιοι υπηρετες ....οχι αποφοιτοι της ΣΝΔ....γνωριζουμε και τους μεν και τους δε.
Επειδη δε,ετυχε να βρεθω στο ΝΚ....και ειδα τι συμβαινει.....απλα επιβεβαιωνουν καποιοι την βλακεια τους.
Ο πλωταρχης ....σε λιγο δεν θα θελει να φυγει απο εκει,ενω ....Ειμαστε σιγουροι ,πως απο την αποστρατεια τους καποιοι θα μετανοιωσουν για οτι εκαναν....οχι γιατι εχουν τυψεις συνειδησεως,αφου συνειδηση δεν εχουν,αλλα ,απλα επειδη αυτοι απερχομενοι απο την ηγεσια θα χαρακτηριζονται ως γενιτσαροι,ενω ο πλωταρχης ως πατριωτης.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ,ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΚΕΜΑΛ,ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ....ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΥ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΩΤΑΡΧΗ ,ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ.....

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ...

ΥΓ.
Προς ανωνυμους σχολιαστες και επωνυμους γλυφτες....
αντε βρε.....που θα ειναι το επομενο ταξιδακι που θα σας παρει μαζι ο αγεν????ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΑΣ....μονο κοιταξτε μην αγριεψουν τα πραγματα διοτι ο γιατρος ειναι απο αυτους,που εν αντιθεσει με μας...δεν κολωνει.

Ανώνυμος είπε...

Το θρασσος της εξουσιας ,περισσεψε μετα τα σερμπετια στην τουρκια....ετσι κυριε αγεν????
και ειπατε τωρα που εχετε την βοηθεια των κολλητων απο απεναντι,να την πεσετε με τα τσιαρακια σας στον γιατρο.
Ελα μου ντε ομως ,που ουτε τοσο εξυπνος ειστε ,ουτε τοσο μαχιμος οσο θα θελατε.Μαζεψτε τους ακαπνους ασφαιρους και απολεμους και σταματηστε να διωκετε τους αξκους σας που η σταση τους τους κανει στολιδι για το ΠΝ.
Κοιταχτε τον εαυτο σας στον καθρεφτη ,και σκεφτειτε σε λιγους μηνες που θα ειστε....Η ντροπη θα σας ακολουθει .
Οσο για τον Ζωη....απλα μας εδωσε την ευκαιρια να καταλαβουμε για μια ακομη φορα ,ποσο λιγη ειναι η ηγεσια μας,και τελικα ποια ειναι τα τυπικα προσοντα που πρεπει καποιος να εχει για να βρεθει στη θεση σας.

Ανώνυμος είπε...

Ο πλωτάρχης μίλησε μια φορά και εγινε της τρελλής,φανταστείτε όταν θα αποφασίσει να μιλήσει 2η τι θα γίνει.Φιρι φιρι το πάτε,και επειδή κάποιοι ξέρουμε από μέσα τι συμβαίνει,καλό είναι να είστε σεμνότεροι.
Επίσης.....κόφτε το ,διότι θα αρχίσουν να βγαίνουν και ντοκουμέντα.(τρέχουν κάτι γαργαλιστικές αναφορές του γιατρού,που ο ίδιος έχει την ευπρέπεια να μην δημοσιοποιει....αλλά θα τις βγάλουμε εμείς...που θα πάει??)
Καλό είναι τον ζήλο σας εκεί στο ΓΕΝ,να το επιδεικνύετε στο να προστατέυετε τον αρχηγό και όχι να τον εκθέτετε .....Ποιος έστειλε τις φωτο του ΑΓΕΝ κάτω απο τον ΚΕΜΑΛ ,και δίπλα στην ημισέληνο????ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ στον Ελευσινιωτη,και μετά σας φταίει ο Πλωταρχης ,ο οποίος απλα είπε την γνώμη του και με ευπρέπεια της οποίας είστε αναξιοι.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΨΑΧΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΛΥΣΣΑΞΕΤΕ ΠΑΛΙ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΒΑΒΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ?

Ανώνυμος είπε...

Eνα σχόλιο με προβλημάτισε
ωστε υπάρχει η εντύπωση,πως η ηγεσία ,χρησιμοποιει,τις ανάγκες και τις δομές του ναυτικού,για να πειθαναγκάσει και να στερήσει απο τα μέλη του Π.Ν. το δικαίωμα ελεύθερης έκφρασης....

παρακαλώ ,να με φέρετε σε επαφή με τον διωκόμενο αξκο.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
θα σας αποστείλω τα πλήρη στοιχεία μου σε επόμενο <>

Ανώνυμος είπε...

ntax
O KAHMENOS O SKIADAS
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ....
ΥΠΟΨΙΝ
ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΚΡΥΟΝΕΡΙΤΗΣ ,ΟΥΤΕ Ο ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ
Ο ΣΚΙΑΔΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ
ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ....ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

O αγεν,ΠΡΕΠΕΙ να χρωστα ευγνωμοσυνη σε ολον αυτον τον θορυβο,ανευ αυτου.....θα τον ξεχνουσαν ολοι μετα την αποστρατεια του
ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ,ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

RE MEGALE
ΕΣΥ ΡΕ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙς ΠΩΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙς ΤΟΝ ΠΛΩΤΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ......ΝΟΜΙΖΕΙς ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ????
ΑΝ ΦΟΒΟΤΑΝ ΡΕ ΤΟΜΑΡΟΣΚΥΛΟ ,ΘΑ ΛΟΥΦΑΖΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
ΡΕ ΟΥΣΤ

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΚΟΥΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΟΤΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ.....ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ....ΚΥΡΙΟΙ<>

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ ΜΙΛΗΣΕ
ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ???
ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ????
ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΘΗΝΙΣΤΑΝ???
ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ......ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΟΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ,ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΧΟΝΤΡΟΥΣ ΚΟΛΑΡΑΔΕΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ....ΜΟΚΟ...ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ.

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ
ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ....ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΞΑΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ
ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/11/blog-post_2256.html

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

δεν είστε εντάξει παιδιά
γράψτε τίποτα άλλο να γελάσουμε
γιατί σταματήσατε
έχει πολύ πλάκα

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΙ Ο ΧΟΡΕΥΤΑΡΑΣ ΣΚΙΑΔΑΣ ΕΝΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΕΙΡΑΙΑ,

ΚΑΙ Ο ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΒΑΡΒΑΡΟΥΣ

ΚΙ Ο ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΒΙΖΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΚΕΜΑΛ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ, ΜΙΛΑΜΕ ΕΘΝΙΚΑ. ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑΙΟ ΠΛΩΤΑΡΧΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΕΧΟΥΝ ΒΛΑΣΤΗΜΙΣΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΕΤΕΘΕΣΑΝ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ ΟΙ ΞΕΥΤΙΛΕΣ.ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ...ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΒΟΔΙΟΥ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΥΨΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ. ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΟΥΝ ΘΥΕΛΛΕΣ

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ
ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ???
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΠΕΙΚΑ...ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΚΑΡΦΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΗΡΩΑ.
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΑΡΜΥΑΛΕΡΤ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
ΜΑ ΝΤΙΠ ΓΙΑ ΝΤΙΠ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΕΙΣΤΕ,ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΧΩΜΕΝΟΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ
ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΣΑΝ ΒΡΩΜΟΨΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΓΕΝ...ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΜΗΝ ΓΕΛΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ....ΜΗ ΣΑΣ ΒΓΕΙ ΞΙΝΟ.
ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ.....
ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΡΡΕΥΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ,ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ
ΛΕΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ,ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΡΤΠΟΣΤΑΛ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,Η,ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΕ ΑΦΙΣΣΕΣ???
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.....Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ.....ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ.
ΠΑΝΤΩΣ Ο Κ. ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ....ΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ,ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ......ΑΦΟΥ ΦΡΟΝΤΗΣΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΖΗΤΑ 300000 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΛΟΥΝ.....ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Ο ΑΓΕΝ ,ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ.
ΑΛΗΘΕΙΑ...ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ,ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ,ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΣ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΖΩ,ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΟΜΟΛΟΓΟ????Ο ΧΗΝΟΦΩΤΗΣ????ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ???
ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΕΧΕΤΕ ΖΗΣΕΙ ΤΟ 70% ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ.
ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΛΩΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ.....ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ....ΑΘΛΙΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΡΥΟΝΕΡΙΤΗΣ
τον κυνηγαν θεοι και δαιμονες
αγωνα πηγε να δει σε καφενειο στον μαραθωνα,και του την επεσαν οι θαμωνες με πρωτο εναν νεαρο του στρατου ξηρας που τον ακουγαμε να του τα χωνει .
Φαντασου σε λιγα μηνακια που θα εχει παει και σπιτι του,θα του σερνουν τα εξ αμαξης

Ανώνυμος είπε...

ρε για το κολυμβητήριο θα μας πείτε γιατί το κλείσανε για τα στελέχη?

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Επειδή διαφαινεται,πως αντί να κοιτάτε τα χάλια σας,τα βάζετε με τους ανίσχυρους δυνατούς ,οπως ο πλωταρχης ,γιατί όπως είπε ο αρχηγός μας,ξέρει που....και ας μην ψάχνει για το ποιος ειμαι,<<ΟΙ ΠΛΩΤΑΡΧΕΣ ΦΤΑΙΝ ΓΙΑ ΟΛΑ....ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΠΛΩΤΑΡΧΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ,καλό θα είνα απο εδώ και μπρός ,να φροντίσετε ,να μην του πειραχτεί τρίχα απο τα μαλλιά του εκεί κάτω στην Κρήτη,καλό θα ήταν να του παρέξετε και φρουρά,αντί να φυλάτε τους συνήθεις μπουχέσες,γιατί αν συμβεί έστω και το παραμικρό......μαύρο φίδι που σας έφαγε.....εσείς εκεί πάνω στο γεν,που κρύβεστε πισω απο το δακτυλο σας.....θα θεωρηθήτε υπεύθυνοι για όλα
ΕΝΑΣ ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ
και
όχι αυτός που φανταζεσαι

Ανώνυμος είπε...

δεν εχει αναγκη δικης σας μεριμνας....τον φυλαμε καλυτερα απο οτι φυλαν εσας

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΥΣΙΝΙΟΤ ΠΑΣΑ ΓΙΑ ΤΕΜΕΝΟΣ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΩΝ ΣΕ ΧΑΜΑΜ.
ΕΜΠΡΟΣ ΤΟ Π.Ν. ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΒΗΜΑ
ΚΥΡΙΕ ΤΟΥΡΚΟΤΖΟΓΛΟΥ....ΤΟΝ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤ ΠΑΤΣΑ,ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΠΕΙΡΛΕΜΠΕΗ???ΤΟΥΤΕΣΤΙ ΠΑΣΑ ΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ,ΔΗΛΑΔΗ.....ΑΓΕΕΘΑ???
ΓΗΝ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΤΡΩΕΙ ΤΗ ΧΛΑΠΑΤΣΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΣΑΣ,ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ,ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ....ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.....
ΤΟΣΗ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΗ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΜΟΙΨΕΤΕ....

ΚΡΙΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Δεν βλέπω να ενδιαφέρεται κάποιος να μας πει για το κολυμβητήριο, οπότε μάλλον αλήθεια θα είναι. Σαν τμήμα στρατοπέδου των ΕΔ, όπως έχουν τα πράγματα, λογικό είναι να μεταβιβαστεί στην τοπική αυτοδιοίκηση και αυτό. Κρίμα. Λυπάμαι πολύ.

Απόφοιτος ΣΝΔ

Ανώνυμος είπε...

εδω ρε μπαρμπα,κλεινει η πατριδα,οι ανωτατοι προσκυναν τον προστατη της συριας στριπτιζεζ,και συ μας λες για την πισινα....

Ανώνυμος είπε...

Προς τον/τους υπευθύνο/ους του Army-Alert: Σε όλα τα forums (ας γίνει επιτέλους και στα blogs) αυτοί που έχουν τον έλεγχο των σχολίων όταν κάποιοι βγαίνουν εκτός θέματος τους παραπέμπουν σε άλλο ήδη αναρτημένο θέμα ή ανοίγουν ένα καινουργιο και βάζουν εκεί τα σχόλια... Καθόμαστε τόση ώρα και διαβάζουμε για οτιδήποτε άλλο εκτός από το θέμα του Κολυμβητηρίου... Ανοίξτε λοιπόν ένα θέμα για τον "Πλωτάρχη" και αφήστε να σφαχτεί εκεί ο κόσμος. Ελεος... είπαμε ελευθερία λόγου αλλά όχι ασυδωσία για να μην πώ και τίποτα παραπάνω...
Ο εκκεντροφόρος

Ανώνυμος είπε...

Ναυτάκια, το κολυμβητήριο το κλείνουν προκειμένου να το προετοιμάσουν κατάλληλα για το πλύσιμο των μουσουλμάνων πριν αυτοί μπούν στο τζαμί που κτίζουν οι αρχιναυαρχοι σας.

Ανώνυμος είπε...

Αντί βρε άχρηστοι να κάτσουμε να ασχοληθούμε με αυτούς που μας πίνουνε το μεδούλι, τσακωνόμαστε μεταξύ μας για έναν μπλέμπα κωλογιατρό και για μια κωλοπισίνα που σαν Δόκιμος δεν πάταγα το πόδι μου ούτε για εξέταση...
Αλλά αυτοί είμαστε...
Αυτοί ήμασταν πάντα...
Καλά μας κάνουνε και μας τρώνε τα λεφτά...
Αφού είμαστε ΟΛΟΙ μάπες...

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ???
ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΩΣ ΠΟΥ???ΜΠΛΕΜΠΑ ΚΩΛΟΓΙΑΤΡΟΣ???ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙΣ..ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ,ΕΡΠΕΙΝ ΓΛΥΨΙΜΟ,ΣΙΩΠΗ ...ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΧΑΛΙΦΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΗ.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ,ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.
ΑΡΜΥ ΑΛΕΡΤ
ΣΒΗΣΕ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ,ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ,ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΕΠΩΝΥΜΑ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΙΜΑ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ,ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΠΗΓΕ,Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΙΛΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΕΝ ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΚΛΑΔΙΚΗΣ,ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΑΓΕΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.....
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΙ
ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΤΕ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Αθλιε29 Νοεμβρίου 2010 9:21 μ.μ.
χεστη και πουσταρα,που ησουν οταν μιλουσε ο κωλογιατρος ....κωλογιατρος θα ειναι οταν σου κανει την δακτυλικη αγκωνικη και σου βαλει το δακτυλο στο κωλο και σου βγει απο το στομα το χερι...εκειθα βλεπεις τα 5 ....10...μουνοπανο
καθικι επιδοματογλυψιματια

@rmy @lert είπε...

ΕΑΝ ΤΟ ΣΒΗΣΩ Ή ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΧΟΥΝ ΥΨΩΣΕΙ Ή ΘΑ ΥΨΩΣΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΤΗ ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΤΟΝ ΕΝΔΟΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ. ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΑΦΗΝΩ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 29 Νοεμβρίου 2010 9:21 μ.μ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΡΙΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος εισαι ρε μακακα,που θα βρισεις τον Ζ.
ΚΟΛΕ
ΑΝΙΚΑΝΕ,μπηκες στα σιγουρα στο ναυτικο να φας ενα κομματι ψωμι,γιατι εξω ησουν ανικανος,και τωρα κρινεις και οσους εχουν το θαρρος να μιλανε.
ΒΓΕς ΜΩΡΗ ΤΣΟΤΣΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ....ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ,Μ...ΠΑΝΟ,ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ,...ΑΝΤΕ ΣΤΟΥΣ Γ...ΚΛΑΔΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ.

Ανώνυμος είπε...

BΓΕΙΤΕ ΡΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ...ΚΟΤΕΣ,ΤΣΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ,ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΩΝΕΣΤΕ ΕΔΩ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΟΣΟΥΣ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ...
ΓΕΛΟΙΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Χαίρεσθαι! Είμαι ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ 29 Νοεμβρίου 2010 9:21 μ.μ και είπα να απαντήσω στους "ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ" που βγαίνουν και μιλάνε για ιστορίες για αγρίους.
Λυπάμαι πάρα πολύ που σας ενημερώνω καλοί μου συνάδελφοι, αλλά όντως είμαι απόφοιτος της ΣΝΔ, και μάλιστα αρχαιότατος. Δυστυχώς είμαι ακόμα Ανθυποπλοίαρχος, πράγμα το οποίο με καθιστά κομματάκι "αναλώσιμο", και αυτός είναι ο λόγος που κρατάω την Ανωνυμία μου. Φυσικά και υπηρετώ σε Φ/Γ, και όχι σε κανένα ΓΕΝ όπως οι καχύποπτοι υπέθεσαν.
Απλά είμαι ένας άνθρωπος με 10 χρόνια υπηρεσίας στο Ναυτικό, με πολλές και σοβαρές ασχολίες στην επιστασία την οποία έχω χρεωθεί, και ταυτόχρονα με έναν μισθό τόσο πενιχρό όσο...ξέρετε!
Έτσι, όταν καθόμαστε και ασχολούμαστε με πισινούλες και με "αρχιδάτους" Γιατρούς που παίρνουν 2 μισθούς εδώ και 5 χρόνια (με τόσα λεφτά όλοι μας θα είχαμε τέτοια αρχίδια...) και τώρα καλοπερνάνε στο ΝΚ, ομολογώ ότι αγανακτώ! Κοιτάξτε τι λένε στη Βουλή για την πάρτη μας, κοιτάξτε τώρα που θα κάνει πάγωμα μισθών και θα είμαστε οι πρώτοι που θα το φάνε, και καλά θα κάνετε να κομπλάρετε με τους καρεκλοκένταυρους που τρώνε λεφτά τόσα χρόνια και τώρα τα πληρώνουμε εμείς... Και αφήστε τον απλό Ανθυποπλοίαρχο να κρίνει λίγο πιο καυστικά, δεν είναι ντροπή...
Ή μήπως εσείς που βρίζετε έχετε συμφέρον να βουλώσετε στόματα αυτών που αγανακτούν που κάνουμε ήρωα έναν καλοβολεμένο γιατρό...
Συγνώμη για την αναστάτωση,
Ανθυποπλοίαρχος ... ΠΝ

Ανώνυμος είπε...

Τι λέει το ψαρόγιαννο ο ανθυποπλοίαρχος ?

Ακόμα δεν έβγαλε τα λέπια και έχει και γνώμη για τον πλωτάρχη ?

Ανθυποπλοίαρχε , ο πλωτάρχης είχε τα @@ και μίλησε. Όσο αφορά τους δύο μισθούς που αναφέρεις (διότι προφανός για εσένα όλα είναι θέμα χρημάτων.. ιούδα..)
μάθε πρώτα εάν ο πλωτάρχης ή εκάστοτε πλωτάρχης παίρνει δύο μισθούς και από που και μέτα τον κατακρίνεις..

Ανθυποπλοίαρχε και λοιποί..
Κάποτε κάποιος πλωτάρχης, μου έθεσε την εξής ερώτηση, "Εάν σου δώσει η Κυβέρνηση 5000 ευρώ το μήνα και ήθελε να δώσει την Χίο ή την Μυτιλίνη στους Τούρκους , τί θα έκανες; Θα τα έπερνες και θα έκανες τουμπεκί;"

Για σκεφτείτε το όλοι σας.. Θα τα πέρνατε; Προφανώς κάποιοι θα δεχόντουσαν.. Πάντα υπάρχουν οι Προδότες.. Εδώ ο Ιούδας ο Ισκαριώτης , πρόδωσε τον Χριστό , παρόλο που τον έβλεπε να κάνει θαύματα που αποδείκνειαν ότι αυτός είναι ο υιός του Θεού..

Καθίκια προδότες..

Ανώνυμος είπε...

Ο ανθυποπλοιαρχος(ΑΝΩΝΥΜΟΣ 29 Νοεμβρίου 2010 9:21 μ.μ),δυστυχως ειναι η καταντια της σχολης μας,μιας σχολης ,που εβαλε τους ναυτικους δοκιμους να ποζαρουν για μια σκυλού στο περιοδικο ΜΑΧ
Ο ανθυποπλοιαρχος λεει ψεμματα σε ολα,και μαλλον δεν ειναι ανθυποπλοιαρχος,αλλα κατι αλλο,ο Πλωταρχης με τον οποιο ειχα την τιμη να συνυπηρετω επι του ΑΤ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ στην κριση των ΙΜΙΩΝ,ειναι καποιος που οτι μισθο εχει παρει,τον επιστρεφει και μαλιστα διπλο και τριδιπλο στην πατριδα,και αναφερεστε στην μετεκπαιδευση του,την οποια καιυπηρετει εις διπλουν οπως προβλεπεται .Για να γνωριζεις<>,αυτο το γεγονος απο τον φακελο του πλωταρχη....δεν εισαι ανθυποπλοιαρχος,εισαι ενας συναδελφος που λεει ψεμματα και βρισκεσαι στο ΓΕΝ
δυστυχως αυτοι ,που πηραν και περνουν διπλους μισθους και δεν θα τους επιστρεψουν ποτε,ουτε λογιστικα,ουτε πρακτικα,ειναι συναδελφοι μας ,σε πρεσβειες,οπου υποκρινονται τους ακολουθους....
Ο δηθεν ανθυποπλοιαρχος....αν ειναι ανθυποπλοιαρχος,θα βρεθει σε τετοια θεση,βαζει ηδη τα θεμελια για αυτην την επιλογη.....ΝΕΑΡΕ...εαν εισαι νεαρος..(ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ}..παραιτησου,διαλεξε κατι αλλο,αν απλα εισαι τροφιμος και υπασπιστης.(ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ)...απλα δειχνεις οτι οι ελευθερες φωνες ειναι το μονο που σας κανει να τρεμετε.....μια φορα μιλησε καποιος ,και βγαλατε τον εμετο σας.
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ....
ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΓΕΝ
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΤΕ ΟΣΟΥΣ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΣΝΔ,ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΕ.
ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΜΑΧΙΜΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ
ΣΩΠΑΣΤΕ.....ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΑΞΙΚΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΟΣ,ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΕΠΑΙΝΩΝ ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΥΒΡΕΩΝ.
Ο ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΤΙΜΗΘΕΙ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΘΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ
Προφανως ομως εκει στο γεν δεν εχετε να ασχοληθειτε με τιποτα αλλο παρα με το αρμυαλερτ

αρκετα

Ανώνυμος είπε...

Τελικα,αρμυαλερτ,απο ολα οσα εχετε αναφερει,αυτο που εχει ενοχλησει την ηγεσια του Π.Ν. η οποια πλεον δεν εχει καμμια συνδεση με το προσωπικο της,αν καλως κατανοω,ειναι το Θεμα της δοκιμων και του πλωταρχη .ΙΗΤΡΟΣ ΓΑΡ,ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΕΣΤΙ ΑΞΙΟΣ,γραφει ο ΟΜΗΡΟΣ στην ΙΛΙΑΔΑ.
Τετοια σωρεια απαντησεων και μαλιστα τιμητικων για τον ιδιο,δεν εχετε σε κανενα αλλο θεμα σας.
Αυτο βεβαια αναδεικνυει και τα εξης.
1.Οτι ο πλωταρχης εχει δικιο,διοτι μονο ενα αληθες γεγονος ενοχλει
2.Την ελλειψη κοινου νου απο την ηγεσια του Π.Ν.που θα επρεπε,αφου ενοχλειται ,και να αδιαφορησει ,και να μην τον ενοχλησει για να μην εκτιθεται
3.Το ολιγον του ανδρος,ο οποιος και ασχολειται απο την ηγεσια με το θεμα,αφου δεν εξηγειται παρα μονο ως ιδιωτεια και εγωισμος η ολη σταση στην διαχειρηση των οσων συνεβησαν.
4.Μια αξια(ο ιατρος) ,που αναγεται πλεον σε υπεραξια ,λογω της μικροτητος κυριως της ηγεσιας.
Οι συγκρισεις ειναι καταλυτικες οχι μονο απο την ποιοτητα της πραξης,την οποια στην ομογενεια την εχουμε εντοπισει και εντονα συζητησει,αλλα και απο την ιδιοτητα του πρωταγωνιστη.
Υπαρχει κατι βεβαια το οποιο μας ενοχλησε και ειδικα εμενα,(η οικογενεια μου εχει πολεμησει στο Π.Ν.).
Αυτο που ενοχλησε ειναι οτι,καποιοι ως αντιπαλον δεος σε μια εθνικη κινηση θαρρους,αντιπαραβαλλουν μισθους,και βολεψιματικες(επιτρεψτε μου την εκφραση)εννοιες και <>,παραδειγμα ειναι η σταση του ανθχου απο πανω....πραγματικα λυπηρο.Ειμαι Χιωτης και λογω της εφοπλιστικης μου ασχολιας,παντα εβλεπα με δεος το Π.Ν.
Δυστυχως ομως αυτα που διαβαζω με κανουν να βλεπω με δεος τον πλωταρχη σας ,και με ιδιαιτερο δισταγμο ,ως μη φεροντες επαξιως την στολη ,πολλους απο την ηγεσια,αλλα και απο το νεο αιμα,οπως ο ανθχος
Πραγματικα λυπηρο.
Να εχετε εις γνωσιν σας,οτι εξαιτιας της αποστασης απο την μητερα πατριδα,παρακολουθουμε με ιδιαιτερη αγαπη οτι αφορα και τον στρατο και τις ενοπλες συναμεις γενικοτερα,μπορει πολλα θεματα σας να αφορουν οικονομικες ανησυχιες,αλλα αφουγκραζομαστε ,οσοι ειμαστε μακρια,τον σφυγμο της πατριδος ,μεσα απο την γενικοτερη θεματολογια.
Θα διατηρησω το προνομιο της ανωνυμιας οπως και οι απ εμου προηγηθεντες
Σας ευχαριστω εκ βαθους καρδιας για την φλοξενια

Ανώνυμος είπε...

Τελικα,αρμυαλερτ,απο ολα οσα εχετε αναφερει,αυτο που εχει ενοχλησει την ηγεσια του Π.Ν. η οποια πλεον δεν εχει καμμια συνδεση με το προσωπικο της,αν καλως κατανοω,ειναι το Θεμα της δοκιμων και του πλωταρχη .ΙΗΤΡΟΣ ΓΑΡ,ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΕΣΤΙ ΑΞΙΟΣ,γραφει ο ΟΜΗΡΟΣ στην ΙΛΙΑΔΑ.
Τετοια σωρεια απαντησεων και μαλιστα τιμητικων για τον ιδιο,δεν εχετε σε κανενα αλλο θεμα σας.
Αυτο βεβαια αναδεικνυει και τα εξης.
1.Οτι ο πλωταρχης εχει δικιο,διοτι μονο ενα αληθες γεγονος ενοχλει
2.Την ελλειψη κοινου νου απο την ηγεσια του Π.Ν.που θα επρεπε,αφου ενοχλειται ,και να αδιαφορησει ,και να μην τον ενοχλησει για να μην εκτιθεται
3.Το ολιγον του ανδρος,ο οποιος και ασχολειται απο την ηγεσια με το θεμα,αφου δεν εξηγειται παρα μονο ως ιδιωτεια και εγωισμος η ολη σταση στην διαχειρηση των οσων συνεβησαν.
4.Μια αξια(ο ιατρος) ,που αναγεται πλεον σε υπεραξια ,λογω της μικροτητος κυριως της ηγεσιας.
Οι συγκρισεις ειναι καταλυτικες οχι μονο απο την ποιοτητα της πραξης,την οποια στην ομογενεια την εχουμε εντοπισει και εντονα συζητησει,αλλα και απο την ιδιοτητα του πρωταγωνιστη.
Υπαρχει κατι βεβαια το οποιο μας ενοχλησε και ειδικα εμενα,(η οικογενεια μου εχει πολεμησει στο Π.Ν.).
Αυτο που ενοχλησε ειναι οτι,καποιοι ως αντιπαλον δεος σε μια εθνικη κινηση θαρρους,αντιπαραβαλλουν μισθους,και βολεψιματικες(επιτρεψτε μου την εκφραση)εννοιες και <>,παραδειγμα ειναι η σταση του ανθχου απο πανω....πραγματικα λυπηρο.Ειμαι Χιωτης και λογω της εφοπλιστικης μου ασχολιας,παντα εβλεπα με δεος το Π.Ν.
Δυστυχως ομως αυτα που διαβαζω με κανουν να βλεπω με δεος τον πλωταρχη σας ,και με ιδιαιτερο δισταγμο ,ως μη φεροντες επαξιως την στολη ,πολλους απο την ηγεσια,αλλα και απο το νεο αιμα,οπως ο ανθχος
Πραγματικα λυπηρο.
Να εχετε εις γνωσιν σας,οτι εξαιτιας της αποστασης απο την μητερα πατριδα,παρακολουθουμε με ιδιαιτερη αγαπη οτι αφορα και τον στρατο και τις ενοπλες συναμεις γενικοτερα,μπορει πολλα θεματα σας να αφορουν οικονομικες ανησυχιες,αλλα αφουγκραζομαστε ,οσοι ειμαστε μακρια,τον σφυγμο της πατριδος ,μεσα απο την γενικοτερη θεματολογια.
Θα διατηρησω το προνομιο της ανωνυμιας οπως και οι απ εμου προηγηθεντες
Σας ευχαριστω εκ βαθους καρδιας για την φλοξενια