Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

«Νάρκη» στο Πεντάγωνο από έξτρα οδοιπορικά

Βρε ρουφιανοδημοσιογράφε, γιατί δεν γράφεις για το ΦΠΑ που δεν πληρώνετε όπως όλοι οι Έλληνες πολίτες; 
Πόσα χρόνια ήσουν έμμισθος στο ΥΠΕΘΑ; 
Τα δήλωνες στην εφορία;
ΜΑΓΓΙΑ τους

Οικονομικό «πραξικόπημα» για δεύτερη συνεχή χρονιά επιχειρείται στο Πεντάγωνο, ώστε τα μόνιμα στελέχη του Στρατού Ξηράς τον μήνα Δεκέμβριο να λάβουν έξτρα «οδοιπορικά» ύψους 3 εκατ. ευρώ για να μετριαστούν οι απώλειες από την περικοπή του χριστουγεννιάτικου δώρου εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και του μνημονίου.

Λαθραία και παράτυπα κάτω από τη «μύτη» της πολιτικής ηγεσίας, οι οικονομικές υπηρεσίες του ΓΕΣ μετακίνησαν 3 εκατ. ευρώ στον κωδικό των οδοιπορικών. Η συγκεκριμένη πληροφορία έφτασε στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών και στην αρμόδια Διεύθυνση Οικονομικού Σχεδιασμού του υπουργείου Οικονομικών, προκαλώντας αναστάτωση στην Πλατεία Συντάγματος καθότι θεωρήθηκε ως μία «ύπουλη» ενέργεια που δυναμιτίζει τη γενικότερη προσπάθεια της κυβέρνησης για δραστική μείωση των λειτουργικών εξόδων σε όλα τα υπουργεία.

Το υπουργείο Οικονομικών διαθέτει συγκεκριμένα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι παρασκηνιακά το ΓΕΣ εισηγήθηκε στην Οικονομική Διεύθυνση του υπουργείου Αμυνας και έλαβε την έγκριση, ώστε τον Δεκέμβριο να καταβληθούν μόνο στα μόνιμα στελέχη του Στρατού Ξηράς επιπλέον δύο ημέρες οδοιπορικών, συνολικού κόστους περίπου 3 εκατ. !

Ανάλογο χριστουγεννιάτικο «μπόνους» είχε δοθεί και πέρυσι στα στελέχη του ΓΕΣ, προκαλώντας την γκρίνια των στελεχών των άλλων Κλάδων (Αεροπορία και Ναυτικό) που δεν είχαν λάβει πρόσθετα οδοιπορικά. Επίσης, για την περσινή μονομερή κίνηση του ΓΕΣ να χορηγήσει επιπλέον πλασματικά χριστουγεννιάτικα οδοιπορικά είχε εκφράσει τη διαμαρτυρία του και το υπουργείο Οικονομικών.

Πάντως η ανεξέλεγκτη μετακίνηση μεγάλων χρηματικών ποσών από κωδικούς σε άλλους κωδικούς συνεχίζεται παράτυπα απ΄ όλα τα Γενικά Επιτελεία. Πριν από μερικές βδομάδες «πέταξαν» 3,5 εκατ. ευρώ από τον κωδικό του Κεντρικού Ταμείου Στρατού (ΚΤΣ) της Αθήνας σε άλλον κωδικό του ταμείου ΕΚΟΕΜΣ. Η συγκεκριμένη μετακίνηση δεν καταγράφτηκε στην οικονομική επιθεώρηση και, σύμφωνα με φήμες, ασκήθηκαν πιέσεις στον οικονομικό διευθυντή Ελεγκτικού να μην εγγράψει ούτε ως παρατήρηση τη συγκεκριμένη παράτυπη μετακίνηση.

Στο μεταξύ, αν και έχουν περάσει δεκατρείς μήνες, η οικονομική διεύθυνση του υπουργείου Αμυνας δεν έχει συντάξει ακόμη αναλυτικό πρακτικό που να δικαιολογεί με ακρίβεια πού διατέθηκαν οι 300.000 ευρώ που αποταμιεύτηκαν προπαραμονή των εθνικών εκλογών του 2009 από το «μαύρο ταμείο».

Υπ. Οικονομικών
Σε εποπτεία οι οικονομικές υπηρεσίες

«Δόκανο» στην οικονομική διεύθυνση του υπουργείου Αμυνας έχει στήσει το υπουργείο Οικονομικών, καθώς θεωρεί ότι στο Πεντάγωνο «μαγειρεύουν» τα λειτουργικά έξοδα μετακινώντας παράτυπα και καταχρηστικά, χωρίς διαφάνεια, δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από κωδικούς σε άλλους κωδικούς. Η απόπειρα χορήγησης χριστουγεννιάτικου μπόνους στα στελέχη του Στρατού Ξηράς ως έξτρα... οδοιπορικά επιβαρύνοντας τον κρατικό προϋπολογισμό με τρία εκατομμύρια ευρώ είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το «ποτήρι της οργής» στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Το υπουργείο Οικονομικών διαπιστώνει επίσης σημαντικές καθυστερήσεις ως προς τη μείωση των εξόδων στα στρατιωτικά νοσοκομεία, καθώς και ως προς τη λήψη συγκεκριμένων αποφάσεων για δραστική μείωση του ελληνικού στρατεύματος. Η εικόνα όπως φθάνει στην πλατεία Συντάγματος και προωθείται στο Μέγαρο Μαξίμου είναι άκρως αποθαρρυντική. Τα Γενικά Επιτελεία εμφανίζονται να παίζουν «κρυφτό» και η πολιτική ηγεσία να τα παρακολουθεί σαν παθητικός θεατής...

Στο μεταξύ, το στρατιωτικό κατεστημένο εκμεταλλευόμενο άστοχες κινήσεις όπως οι δηλώσεις του Θ. Πάγκαλου περί αντιπαραγωγικότητας των ένστολων, με τη βοήθεια των Ενώσεων Αποστράτων και λοιπών συντηρητικών στοιχείων, αντεπιτίθεται υπέρ... Πατρίδος.

Προϋπολογισμός 2011
Νέο ψαλίδι στα λειτουργικά έξοδα

Περαιτέρω μείωση των λειτουργικών δαπανών του υπουργείο Αμυνας προβλέπει ο προϋπολογισμός του 2011. Το μεγάλο «ψαλίδι» έπεσε το 2010 μειώνοντας τα λειτουργικά έξοδα κατά 21% σε σχέση με το 2009, ενώ το 2011 προβλέπεται επιπλέον μείωση της τάξης του 0,5%. Επομένως οι προϋπολογισθείσες λειτουργικές δαπάνες του 2011 σε σχέση με το 2009 επηρεάζουν απόλυτα το προσωπικό.

Ενώ η δαπάνη για μισθοδοσία έχει περικοπεί κατά 15,4% σε σχέση με το 2009, στον προϋπολογισμό του 2011 δεν αναφέρεται αν έχει γίνει προετοιμασία για τη μείωση των λοιπών λειτουργικών δαπανών!! Και εδώ βρίσκεται το κομβικό σημείο, διότι ούτε έχει γίνει καμία προετοιμασία για περαιτέρω περικοπή των λειτουργικών εξόδων (κατάργηση μονάδων, μηχανογράφηση στρατιωτικών νοσοκομείων, ενιαίο σύστημα καταγραφής και προμήθειας φαρμάκων - τροφίμων και αναλώσιμων).

Απεναντίας στον προϋπολογισμό του 2011 καταγράφεται με σαφήνεια η μεταφορά ολόκληρων κατηγοριών ανταλλακτικών από τα λειτουργικά έξοδα στο ΕΜΠΑΕ, όπου γίνεται πρόβλεψη για μείωση κατά 30% της σχετικής δαπάνης.
ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ
Πάρτε και το e-mail να του απαντήσετε δεόντως:demos@pegasus.gr

46 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΓΙΑ ΤΟΥΣ.
ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΩΝ Ε. Δ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΛΚΗΣ.
ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 20-25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ "ΠΕΤΣΙΝΑ"ΦΥΛΛΑ ΠΟΡΕΙΑΣ.
ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ 2000 ΑΤΟΜΩΝ, ΜΟΝΟ Ο ΥΠΟΦΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟ0ΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΕΔΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ.
ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ.
ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ,ΝΟΜΙΜΟ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΥΑΛΟ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ Φ.Π.Α!
ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΑΤΗ.
ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ?
ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ Ε. Δ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ?
ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΛΙΓΟ!

Ανώνυμος είπε...

30 Νοεμβρίου 2010 9:54 π.μ μπράβο σου.Κερδίζεις λουκουμά με ζάχαρη που δεν ήθελες να παίρνεις τα χρήματα που σου έδιναν με τον συγκεκριμένο τρόπο.Ξέρεις ότι αν δεν σου τα έδιναν θα τα επέστρεφαν!!!
Ξύπνα κορόιδο...όταν όλοι πλούτιζαν εσύ τους φύλαγες για να μην τους πιάσουν(χωρίς να το γνωρίζεις).
Τώρα σε γέμισαν και με τύψεις ότι εσύ τους κατέστρεψες την Πατρίδα.Όλοι έπαιρναν κάτι παράλογα επιδόματα(έγκαιρης προσέλευσης,παραγωγικότητας,χειρισμού καυσίμων) και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς και εσύ με "τρεις κι εξήντα" και άπειρες ώρες εργασίας απλήρωτες θίχτηκες!!!
Μήπως είσαι αυτός που ήθελε να δώσει "και τον μισθό του ακόμη" στον Γιωργάκη για να σωθεί η Ελλάδα!!!
Αν είσαι εσύ πρέπει όλοι οι στρατιωτικόι να σε βραβεύσουμε.
Σύνελθε ρεεεεεεεεεεε... και πάρτο αλλιώς γιατί βρίσκει ο εγκέφαλός σου στό κρανίο.

Ανώνυμος είπε...

@ 30 Νοεμβρίου 2010 9:54 π.μ.

Σωστό σε γενικές γραμμες,το πρώτο σχόλιο.Κανείς δεν νομιμοιοπιείται να κλέβει. ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ..."ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ". Διότι αυτό κάνει ο ΒΕΡΥΚΙΟΣ....Προκειμένου να φύγουν τα φώτα απο πάνω του, φωνάζει για ποιούς;...Για τους ποιό ανυπεράσπιστους. Γιατί δεν φωνάζει και για τους φοροφυγάδες καναλάρχες. Γιατί δεν εναντιώνεται στις μίζες πολιτικών; Γιατί τόσα χρόνια το έπαιζε κολλητός των πάντων στο ΥΕΘΑ; Να σου πω εγώ γιατί. Γιατί και ΑΥΤΟΣ ΕΤΡΩΓΕ....Και τελικά εδώ που φτάσαμε έχεις την εντύπωση ότι θα σκοτιστώ πολύ, αν τα ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ προβλέπονται απο ένα κωλόχαρτο που κάποιοι βάφτησαν ΝΟΜΟ. Οι νόμοι είναι δίκαιοι....Που βλέπεις το ΔΙΚΙΟ να σου έχουν πάρει το ΜΤΣ,το ΒΕΑ, να κινδυνεύουν το ΕΦΑΠΑΞ και οι κόποι μιας ζωής, να σου έχουν πάρει τα αποθεματικά απο το ταμείο σου ΜΕ ΑΚΡΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, και μετά να σου λένε ότι τα "ψυχία που προορίζονται για τους κύνας", δεν μπορείς να τα αγγίξεις γιατί είναι παράνομο!!!
Επειδή δε απο τα γραφόμενα σου καταλαβαίνω ότι είσαι μεγαλύτερος συνάδελφος απο μένα, πιθανόν απόστρατος, θα σου ζητήσω με όλο το σεβασμό ...ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ...Εδώ που φτάσαμε αγαπητέ, "ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΙΧΘΗΤΩ"....Αδιαφορώ πλέον. Θέλω να θρέψω την οικογένειά μου και να μπορέσω να δώσω τα έλάχιστα των εφοδίων στα παιδιά μου.
Συνεπώς ...ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ Ο "ΚΥΡΙΟΣ¨Βερύκοκος για όσες παρανομίες και αποκρύψεις εισοδημάτων έχει διαπράξει και μετά μέσα απο την φυλακή ας κρίνει και μένα...Διαφορετικά ας το βουλώσει γιατί ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ... Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ.

Από πότε είναι μαγκιά τα παράνομα - παράτυπα όπως θέλεις πες τα ;

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ 500.000 Ε ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΔΑΝΕΙΟ Η ΓΕΝΟΠ -ΔΕΗ ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ; ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΝAΨΥΧΗΣ. ΕΧΕΙ ΕΣΟΔΑ Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 5000 ΚΑΙ 6000 Ε ΜΙΣΘΟΥΣ. ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΥΕΘΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΣΕ ΑΣΧΕΤΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ; ΤΟ ΥΕΘΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΒΕΡΥΚΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓIΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ. ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΑΠΟ ΑΓΟΡΕΣ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ DEFENCE NEWS; ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΜΕΡΙΑ.
Ο ΥΕΘΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ Φ.Π ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ , ΛΑΘΟΣ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ. ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ 50 Ε ΕΝΩ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 350 Ε. Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΠΑΙΡΝΕΙ 2000 Ε ΚΑΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ 3000 Ε ΕΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΤΟΧΙΚΑ ΤΑΜΙΑ ΕΝΩ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΒΙΛΕΣ ΜΕ ΠΙΣΙΝΕΣ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ . ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΑΡΧΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ.. ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟ 20000 Ε ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ. ΕΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ . ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΡΗΚΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ; ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ . ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ BLOGS ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ, ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥMΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΣΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟ ΒΕΡΥΚΙΟ , ΒΓΑΛΕ ΤΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΣΑΛΙΑΡΑ

Σπ@ρτι@της είπε...

Δύο ημέρες οδοιπορικά =26,4123258 ευρώ *2 σύνολο:52,8246516 ευρώ !!!(μην σας τρομάζει το νούμερο ούτε 53 ευρώ δεν είναι για τον κάθε δικαιούχο.Και αυτό το ποσό βρε μαλάκα Βερύκοκε με το κεφάλι σκαντζόχοιρου και το απλανές και βλακώδες βλέμμα,θα μετριάσει τις απώλειες από τη περικοπή του χριστουγεννιάτικου δώρου;
Βρε άχρηστε ούτε να μετρήσεις δεν είσαι ικανός!!!Συγκρίνονται τα 700-1000 ευρώ με τα σχεδόν 53 ευρώ;
Μόνο στην κρίση των Ιμίων ήξερες να μετράς σωστά;
Ναι, τότε που όχι μόνο μετρούσες τα πολεμικά πλοία που έβγαιναν από τον ναύσταθμο,αλλά τα έδειχνες και σε ζωντανή σύνδεση, μήπως και δεν τα είχαν δει και μετρήσει οι τούρκοι;
Αν εσύ το ξέχασες εγώ και σχεδόν όλοι οι Ελληνες το θυμόμαστε.
Καποια ημέρα(μπορεί και νύχτα)θα πληρώσεις τις μαλακίες σου.
"Την προδοσία πολλοί ηγάπησαν,τον προδότη ουδείς"
Κατάλαβες,προδότη ή θέλεις να το κάνω πιο λιανά για να το χωρέσει το ηλιθιώδες μυαλουδάκι σου,που νομίζεις ότι προσφέρεις στον Ελληνικό λαό;
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΤΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μη μπώ στον κόπο να στείλω e-mail σε έναν άσχετο ακόμα μαϊντανό του συστήματος, για ακόμα ένα χαζό θέμα που "ανακάλυψε" με 'ενστολους ενόχους.
Αν ποτέ θα χρειαστεί να μιλήσω μαζί του για κάτι σοβαρότερο, θα το κάνω δημοσίως, για να γελάσουμε και λιγάκι....
Βέβαια πολύ σφαλιάρα και ξύλο χρειάζονται και όσοι καλοθελητές από τη μεριά μας σερβίρουν
"ειδήσεις",με το αζημίωτο μάλιστα συνήθως.
Φυσικά δεν αναφέρομαι στό συγκεκριμένο... θέμα που και ο πιό αδαής θα αναρωτιόταν: Μα καλά πιό είναι το όφελος και προς τι η πρεμούρα της στρατιωτικής ηγεσίας "να καλύψει στους υφισταμένους τις απώλειες από την περικοπή των μισθών και των δώρων" (που σιγά μη καλύπτονται βέβαια με 40-50 ευρώ...άλλη κουταμάρα αυτή του ειδήμονα!!);;;;;
Αν έχει γίνει κάτι τέτοιο είναι σαφέστατα ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ (όχι απλά επιλογή)....
Για να μη παραμυθιαζόμαστε κατ' επανάληψη.
Από κανέναν όμως .....

Ανώνυμος είπε...

έχεις δίκιο απόλυτο δίκιο στο σχόλιόσου..έτσι θέλουν τώρα να μας κλείσουν τα στόματα..καλά κάνει ο κ. δημο..τέτοιος και μας τα χώνει αφού τον φτιάξαμε μάγκα τόσα χρόνια τον έμμισθο του ΥΠΕΘΑ και με το γλύψιμο εκατοντάδων ¨'συναδέλφων" ..αφού σε αυτό το ξέφραγο αμπέλι δεν τον ελέγχει κανένας να δει το πόθεν έσχες του.....αλλά του καλύπτουν τις μομφές του..

Ανώνυμος είπε...

αλήθεια ποιος του δίνει αυτά τα στοιχεία; δήμο... τέτοιε σκίστους όλους καλά τους κάνεις και χειρότερα τους αξίζουν εκτός και εάν το παιχνίδι είναι στημένο δήθεν υπήρχε η διάθεση να δοθεί κάτι στους στρατιωτικούς αλλά η διαρροή από τον δημο..τέτοιο δεν το επιτρέπει...είδωμεν..

Ανώνυμος είπε...

Δεν φταίει κανείς,εμείς φταίμε που τόσα χρόνια τον ανεχτήκαμε. Και όταν λέω εμείς, εννοώ η ηγεσία μας πολιτική και φυσική. Γιατί εγώ από τη Λήμνο ή από το Διδυμότειχο τι να έκανα. Στο κάτω -κάτω ποιός είναι ο Βερύ-κοκος ?
Θα σας άναφέρω ένα μόνο επεισόδιο, για να καταλάβετε και τον τύπο και το ποιόν του, αλλά και το συνάφι μας.
Άσκηση "ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ" στο Β.Έβρο. Ήταν τότε που έγινε εκείνο το τρομερό ατύχημα, με το βλήμα του ΠΒ που εξεράγη αμέσως μετά την έξοδό του από το σωλήνα και είχε κοστίσει τη ζωή σε τρία παλλικάρια.
Είχε πλακώσει η ηγεσία και τα ελικόπτερα ερχόταν το ένα μετά το άλλο. Ο υποφαινόμενος μαζί με δύο υπαξκούς (όλοι ένοπλοι)είχαμε την ευθύνη ασφαλείας του γηπέδου Διδυμοτείχου, χώρος στον οποίο θα προσγειωνόταν τα Ε/Π. Δεν ξέρω που έγινε το λάθος και αντί να έρθει πρώτο το λεωφορείο που θα έπαιρνε τους δημοσιογράφους από το Σινούκ, καθυστέρησε, και ήρθε άλλο μικρότερο που πήρε μόνο κάποιους από τους συνοδούς των επισήμων, με αποτέλεσμα να μην πάνε οι δημοσιογράφοι πρώτοι στη Λέσχη Διδυμοτείχου, όπου θα δινόταν κάποιες συνεντεύξεις. Τότε για πρώτη φορά είδα τον ΒΕΡΥ-ΚΟΚΟ σε έξαλλη κατάσταση και να απευθύνεται σε ένα Συνταγματάρχη του ΓΕΣ, ο οποίος είχε την ευθύνη κίνησης των δημοσιογράφων και να του λέει τα χίλια μύρια. Όταν μετά από κάποια ώρα βρεθήκαμε στη Λέσχη με το Σχη, τον ρώτησα πως επέτρεψε τον Βερύκοκο να κραυγάζει έτσι και να δημιουργήσει τέτοια αλγεινή εντύπωση, σε όλους τους παρευρισκομένους (Αστυνομία, πυροσβεστική, ΕΚΑΒ κλπ που ήταν στο γήπεδο) και του διευκρίνησα που άν απευθυνόταν σε μένα , θα του είχα σπάσει τη μούρη και ας πήγαινα φυλακή.
Ο Σχης μου απάντησε: "Είσαι ακόμα υπολοχαγός και δεν μπορείς να αντιληφθείς ή να αξιολογήσεις κάποια πράγματα".
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ένας ακρίτας από ψηλά (Εκεί που μπαίνει η πινέζα στο χάρτη)

@rmy @lert είπε...

ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ. ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ηλιθιε βερυ-κοκο ερχεται και η σειρα σου,να μαθουνε ολοι ποσες αρπαχτες εχεις κανει!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν φταίει κανείς. Εμείς φταίμε που τον ανεχτήκαμε τόσα χρόνια, να παρασιτεί περί το πεντάγωνο. Και όταν λέω εμείς εννοώ την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία. Γιατί εγώ τι μπορούσα να κάνω από τη Λήμνο ή από το Διδυμότειχο.Στο κάτω-κάτω ποιός είναι ο Βερύ-κοκος?
Για να καταλάβετε δε το ποιόν του τύπου αλλά και τη συμπεριφορά του συναφιού μας, θα σας αναφέρω ένα γεγονός, πέρα για πέρα αληθινό.
Άσκηση "ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ" στο Βόρειο Έβρο.
Ήταν τότε που έγινε εκείνο το ατύχημα με την έκρηξη του βλήματος αμέσως μετά την έξοδό του από το σωλήνα του πυροβόλου , που είχε κοστίσει τη ζωή τριών παλικαριών.
Ο υποφαινόμενος, νεαρός Υπολοχαγός τότε, μαζί με δύο Υπαξκούς (όλοι μας ένοπλοι), είχα ορισθεί υπεύθυνος για την ασφάλεια του γηπέδου Διδυμοτείχου, χώρος στον οποίο θα προσγειωνόταν τα Ε/Π, με τους επισήμους. Δεν ξέρω που έγινε το λάθος και αντί να έρθει πρώτο ένα μεγάλο λεωφορείο για να πάρει τους δημοσιογράφους με τα μηχανήματά τους από το Σινούκ, ήρθαν δύο μικρά λεωφορεία, που πήραν κάποιους συνοδούς των επισήμων και έφυγαν για τη Λέσχη Διδυμοτείχου. Αποτέλεσμα αυτού του μπερδέματος ήταν να αργήσουν να πάνε οι δημοσιογράφοι στη Λέσχη, μεταξύ των οποίων και ο κ. Βερύ-κοκος, που εγώ πρώτη φορά τον έβλεπα (ούτε που τον ήξερα δηλαδή). Τότε άρχισε να ορύεται ο Βερύ-κοκος και σε έξαλλη κατάσταση, τα έβαλε με ένα Σχη του ΓΕΣ, που είχε την ευθύνη των δημοσιογράφων και που ο άνθρωπος άκουσε τα χίλια μύρια και χωρίς να φταίει σε τίποτα. Όταν μετά από κάποιο διάστημα βρέθηκα με το Σχη στη Λέσχη, τον ρώτησα με τρόπο, πως ανέχθηκε να τον προσβάλλει έτσι ο Βερύ-κοκος, μάλιστα παρουσία εκπροσώπων της Αστυνομίας, της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ, που ήταν και αυτοί στο γήπεδο, κατά την ώρα του επεισοδίου? Είχα δε πει στο Σχη πως αν εκείνη την ώρα απευθύνονταν σε μένα , θα του είχα σπάσει το κεφάλι με το G3 ή τη μούρη και ας πήγαινα φυλακή.
Και ο Σχης μου απάντησε: "Εχεις δίκιο αλλά είσαι ακόμα Υπλγός και δεν μπορείς να αξιολογήσεις ή να καταλάβεις κάποια πράγματα".
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ένας ακρίτας από ψηλά (Εκεί που μπαίνει η πινέζα στο χάρτη)

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟΟ ΒΕΡΥΚΟΚΕΕΕ. ΕΠΙΕΛΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΒΡΗΚΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.....ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΠΟΥ ΛΑΔΟΝΩΝΤΑΙ, ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΦΟΡΕΣ, ΔΕΝ ΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΡΩΝΟΥΝ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΜΕ ΜΙΖΑ. ΟΧΙ-ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΑΛΦΑ, ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΟ 1/2 ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΟΝΟ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ. ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΣΟΥ............

Ανώνυμος είπε...

Αξιολύπητε σκαντζόχοιρε, τόσα χρόνια από το ΥΠΕΘΑ έφαγες ψωμί και τώρα βρίσκεις 1002 μαλακίες και ασχολείσαι παλιολαμόγιο, δε βλέπεις μπροστά σου τι γίνεται και πιο κλέβει και προσπαθείς να βρεις αλλού το λαβράκι για να βγεις στο παράθυρο. Το λαβράκι είναι εξώ και συ ψάχνεις αλλού. Χαίρεσαι να διαβάζεις τα σχόλιά μας και γελάς τώρα μωρή κουφάλα, αλλά ο Θεός βλέπει...

Ανώνυμος είπε...

30 Νοεμβρίου 2010 9:54 π.μ
Ή ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΕΙΣΑΙ Ή ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ. ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ "ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ" ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ 1/20 ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΚΆΝΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΙΝΟΝΤΑΙ. ΜΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ 61 ΩΡΕΣ ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ 37.5-40 ΩΡΕΣ. ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΘΟΣΟΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ "ΙΔΙΩΤΗ", (αν ξερει τι σημαίνει ιδιωτεία) ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΟ ΣΤΗ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΓΕΣ. ΑΛΛΑ ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ!!!

ιδιωτεία η [iδiotía] Ο25 : (ψυχιατρ.) πλήρης διανοητική ανεπάρκεια· ηλιθιότητα, βλακεία. σημδ. γαλλ. idiotie < idiot = ιδιώτης 2]

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ,
ΕΠΕΙΔΗ ΚΛΕΒΕΙ Ο ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΕΡΥΚΙΟΣ
ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ.
ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ?
ΑΥΤΟ ΛΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.
ΤΙ ΕΚΛΕΨΕ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ Ο ΑΛΛΟΣ.
ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑΚΙΑ, ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΝΟΓΑΤΕ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΣΚΕΤΟ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΤΟΥ.
ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΦΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ?
ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΒΕΡΥΚΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΚΛΕΒΕΤΕ.
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?
Ε, ΕΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ?
ΜΥΑΛΟ ΤΥΡΟΓΑΛΟ.
ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ,
"ΑΦΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΚΛΕΨΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ",
ΞΕΣΑΛΩΣΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ[?] ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ.
ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ?
ΚΑΝΤΕΤΟ,ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΕΙΔΗΣΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΩΡΑ.
ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΒΑΛΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ [ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ] ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΟ ΠΟΙΟΝ.
ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ,ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΌΛΑ!

Ανώνυμος είπε...

Φωνάζει ο τσομπάνης και τρέχουν τα πρόατα από πίσω...
Ρε παιδιά ο Βερύκιος σας φταίει? Αν ήταν άλλο όνομα κάτω από άρθρο? Αυτός καταγράφει τα γεγονότα αν ξέρετε να διαβάζετε.
Δλδ ότι το υπουργείο οικονομικών προέβη στις ενέργειες κλπ..κλπ.
Δεν είναι ρεπορτάζ δικό του για να ρουφιανεύει. Γεγονότα και ενέργειες μεταξύ υπουργείων.
Επίσης σωστά τα λέει ο πρώτος σχολιαστής. Οι κουτοπονηριές δεν μένουν στο σκοτάδι εσαεί...
Εξάλλου εσείς κατηγορούσατε τους άλλους κλάδους για τα λεφτά που παίρνουν στη ζούλα.
Αρέσκεστε στο λαϊκισμό απότι κατάλαβα...

Ανώνυμος είπε...

30 Νοεμβρίου 2010 6:20 μ.μ.

ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΣΤΟΛΟΣ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΛΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ?
ΛΕΤΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΞΥΓΚΙ?
ΛΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ?
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ!
ΚΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ,ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

Ο Α' ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αντί σχολίου για τον μ@κ@κα σταλινικό Βερύκιο:ιδιωτεία η [iδiotía] Ο25 : (ψυχιατρ.) πλήρης διανοητική ανεπάρκεια· ηλιθιότητα, βλακεία. σημδ. γαλλ. idiotie < idiot = ιδιώτης 2](δανεικό από σχόλιο συναδέλφου).

Ανώνυμος είπε...

Και το αποτέλεσμα ?
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ –ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ είχαν την καλή διάθεση να δώσουν……….
Ο κακός Βερύκιος και το ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΟΙΚΩΝ ΦΤΑΙΕΙ.


Προτιμάτε να ΧΑΘΟΥΝ και αυτά τα χρήματα φτάνει να μην πληρώσετε της υπηρεσίες.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

και εγώ έχω δεί στην παρέλαση της 28ης Οκτ πριν μερικά χρόνια στη θεσνίκη που πηγε ο δημο...τέτοιος να κάνει υποδείξεις σε Σχη της αστυνομίας... τον πήρε και τον σήκωσε το δημο...τέτοιο των έβριζε κανονικά.... έπρεπε να βλέπατε...αλλά ο Σχης τιμούσε αυτά που φορούσε και επειδή ξέρω υπάρχουν "συνάδελφοι" που του δίνουν πληροφορίες.. μάλιστα ακόμα και εις βάρος άλλων συναδέλφων ακόμα και αναληθείς.....μην ασχολούμαστε άλλο με τον δημο...τέτοιο.......α...ές και παλληκάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια

Ανώνυμος είπε...

30 Νοεμβρίου 2010 8:29 μ.μ.

ΣΚΕΤΟ ΚΑΨΟΥΛΙ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ.
ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ?
ΦΤΑΙΝΕ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ.
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠ ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΡΘΑΤΕ.
ΤΖΑΜΠΑ ΠΗΓΕ Ο ΚΟΠΟΣ ΣΑΣ.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΕΙΔΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Τη άλλη βλακεία θα διαβάσουμε εδώ μέσα από μερικούς που νομίζω ότι δεν έχουν υπηρετήσει ποτέ σε Μονάδα. Οι επιπλέον 4 ημέρες εκτός έδρας που θα λάμβαναν τα στελέχη και που συνήθως τόσα δίνονται κάθε Δεκέμβριο είναι κλέψιμο ??? Σε τη πληρώνεται το κάθε στέλεχος , πληρώνεται για τις υπηρεσίες που κάνει ?? πληρώνεται για τα δρομολόγια που συνέχεια είναι στο δρόμο για διάφορες ανάγκες λειτουργίας της Μονάδος ,Πληρώνεται για τις ασκήσεις που εκτελεί 10 και 15 μέρες μακριά από την οικογένεια του ?? Είσαστε σοβαρή και ασχολείστε με το κάθε Βλήμα - Πουλημένο δημοσιογράφο για σοβαρευτείτε .Σε λίγο θα ακούσουμε ότι και η ηγεσία προσπαθεί για το καλό των στελεχών αλλά υπάρχουν οι δημοσιογράφοι και δεν τους αφήνουν.Ξυπνήστε ρεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΑΠ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΠΙΤΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ...ΒΕΡΥΚΙΕ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΣΟΠΑΝΗ...ΠΡΟΔΟΤΗ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑ??ΕΠΕΙΤΑ,ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ ΕΔΩ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ...ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ 6 ΧΛΜ ΑΠΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ,ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΕΙΝΑΙ 60 ΧΛΜ...ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΡΕ...ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΣΑΤΣΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ...
Υ.Γ. Ο ΠΑΟΚ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΥΜΠΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ Ο Α/ΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΤΥΧΑΙΟ????ΜΠΑΑΑ.......ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΜΑΤΣ ΦΕΤΟΣ.....

Ανώνυμος είπε...

Το κακό είναι ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι τα περνούν πάγια αλλά δεν τα κάνουν
Στο στρατό όμως που γίνονται και με το παραπάνω γιατί να μην τα παίρνεις φανερά και τίμια?

Μάλλον γιατί κάποιους εξυπηρετεί τόσα χρόνια ……

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑ??...
........
30 Νοεμβρίου 2010 9:19 μ.μ.


ΝΑΙ ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
ΔΙΟΤΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΣΑΙ, ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ Η ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ.
ΑΥΤΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘ' ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ,
ΕΑΝ ΚΙΝΗΘΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΜΑΘΕΤΟ.
ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΟΜΙΜΟ Η ΕΣΤΩ ΝΟΜΙΜΟΦΑΝΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΝ ΣΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΜΕ ΑΛΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΛΙΣΤΟ.
ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΑ?
ΟΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ, ΕΤΟΙΜΟΙ, ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.
ΕΞ'ΟΥ ΚΑΙ Η ΜΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ Ο ΒΕΡΥΚΙΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ηλίθιε των δημοσιογράφων,βλάκα....,γιατί δεν βγήκες να μιλήσεις που δεν μας δίνουν το επίδομα των 176 ευρώ,όταν ήδη μας κάνουν κρατήσεις σαν να το παίρνουμε?
Τελικά πρέπει η πολύ κουτός να είσαι,η πολύ διεφθαρμένος.
ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΚΆΤΙ ΑΚΌΜΑ.
ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.
Και ξέρεις τι κάνουν στους προδότες ε?
Θα το μάθεις όταν έρθει εκείνη η ώρα.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ:

http://www.youtube.com/watch?v=buodsf2knEc

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοι συνάδελφοι δίνετε αξία ασχολούμενοι μαζί του σ εναν βλάκα κε κε που μετράει το δημοσιογραφικό του ανάστημα τις πρωινές και απογευματινές ώρες που ο ήλιος τον δείχνει σχετικά μεγάλο.
Προσωπικά,αν τον ειχα Στρτη δεν ανέθετα στην ανικανότητά του ουτε τα αρβυλα να μου γυιαλίζει.Επειδή δραστηριοποιούμαι και στον ιδιωτικό τομέα, στον κε κε αυτόν δεν θα τον εμπιστευόμουνα ούτε για ανιδικευτο.

Πλαστήρας

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΟΝ .ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΠΟΛΛΑ...
(ΝΟΜΙΖΩ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ).
ΔΕΥΤΕΡΟΝ. ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΦΤΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ
ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
ΤΡΙΤΟΝ . ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟ....ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΥΣΟΥΜΕ....

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν μιλαει αυτος ο δαπανηρος και επιζημιος καραγκιοζης, που πιστευω οτι ειναι η ντροπη των δημοσιογραφων, για τα 12 εκατομυρια εμβολια κατα της νεας γριππης που αγοραστηκαν και πεταχτηκαν ;Στα 53 ευρώ που ισως παρουμε του εμειναν τα ματια;Ειμαι στη Σαμο και χρειαζεται να παω το παιδι μου στο Παιδων.Σημερα πηρα εισητηρια για εμενα,την συζυγο και το 3 χρονων παιδι μας και πληρωσα πανε ελα 530,00€.Ας παρουμε λοιπον τα 50 να μετριασουμε την χασουρα.

@rmy @lert είπε...

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΑΦΟΒΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

Ανώνυμος είπε...

kapoios evale ta xerakia tou kai evgale ta matakia mas. pou ta emathe auta o xafies??????????

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχουν κατι βλακες που τα γραφουν.προχθες διαβασα σε ενα που λεγεται ΚΡΑΝΟΣ οτι πηραμε αυξηση!!!!! οτι θελουν γραφουν και δεν καταλαβαινουν τη ζημια κανουν

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε το 1992 ένας φίλος μου είχε πρόβλημα με τον μακαρίτη κακαουνάκη, ο οποίος από το τότε ραδιόφωνο της αυριανής του έσερνε τα εξ αμάξης κατά παραγγελία επαγγελματικών του αντιπάλων. Κάποια στιγμή ο φίλος μου τα πήρε στην κράνα και ενώ ο κακαουνάτσης του τάχωνε στο σταθμό, αυτός πήγε και τον περίμενε απέξω. Βγαίνοντας ο κρητικός τον μαγκώνει ο φίλος μου και τον ρωτά αν τον γνωρίζει. Αυτός βέβαια του είπε όχι και τον ρώτησε ποιός είναι. Είμαι ο τάδε, αυτός που μου τάριχνες προηγουμένως. Καλά μιλάμε ο κακαουνάκης έπαθε κολούμπρα και κιτρίνισε ψελίζοντας ασυναρτησίες. Ο φίλος μου του έχωσε δύο μπουκέτα που του δημιούργησαν δομικό πρόβλημα στη μασέλα. Από τότε κομμένες οι κατηγορίες.
Ερωτώ λοιπόν. Μήπως πρέπει ο βερύκοκος να δεχτεί μία ίδια αβρή περιποίηση;

Γιώργος Αιγάλεω

Ανώνυμος είπε...

Αφού σας έβαλαν στο λούκι να διασύρεστε για 50 επιπλέον ευρώ κι αφού οι Αρχηγοί και η πολιτική ηγεσία δεν εχουν τα guts (για να μην πώ τίποτα άλλο) δεν μπορούν να επιβάλλουν σε αυτούς που τους διαφεντεύουν μια απόφαση να ενισχυθεί έστω για ένα μηνα ο μισθός σας με τέτοιο ποσό, αμφιβάλλω αν μεθαύριο σας επιτραπεί να υπερασπίσετε την πατρίδα κι αν επιτρέπεται να πράξετε κατι τετοιο.
Λυπάμαι για την κατάντια των ΕΔ, λυπάμαι για τα στελέχη τους που πιστεύουν ότι πιστεύουν στον όρκο τους, και καθονται και λειτουργούν με πίστη κι αφοσίωση υπό τας δγάς των. Ο στρατιώτης είναι μαχητής, υπερασπιστής αξιών κι όχι καρπαζοεισπράκτορας σε ουρά ταμείου.
Ξυπνηστε και ξεσηκωθείτε. Αλλιώς μάλλον πρέπει να κλέισετε το στόμα σας και να γύρετε το φρεσκοκουρεμένο σβέρκο σας.

Γιος αγωνιστή στρατιωτικού που έπεσε στην Κυπρο όταν όλοι οι συναδελφοί του την κοπάνησαν κι έμεινε μόνος του απέναντι σε 50 Τούρκους. Γειά σου Πατερα εκεί ψηλά κι ας μην παίρνεις 50 ευρω οδοιπορικά σήμερα. Τότε όμως 50 σφαίρες γάζωσαν το κορμί σου.

Ανώνυμος είπε...

2 Δεκεμβρίου 2010 8:01 μ.μ.

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ,
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ.
ΑΥΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΦΥΛΑΞΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΙΠΟΨΥΧΗΣΕ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ 5Ο ΚΑΙ 150 ΕΥΡΩ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ,ΟΤΙ,
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΣΕ ΝΕΕΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΤΑ "ΤΣΑΚΑΛΙΑ"ΠΟΥ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΕΥΡΩ
ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ
ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ,
"ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"
ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ.
ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΡΟΛΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΡΟΛΟ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Κυριοι πολλες φωνες ακουγονται και αυτο ειναι καλο....εγω παρακαλω πολυ να πληρωθω τις υπηρεσιες μου, τις ασκησεις, τα εξοδα των μεταθεσεων μου, τους 6 μηνες αρχιφυλακας φυλακιου,τα εξοδα μου οταν η υπηρεσια με στελνει για εκπαιδευση και δε μου χορηγει στεγη και τροφη...οσο για το υποψη υποκειμενο....δεν ασχολουμαι καν...

Ανώνυμος είπε...

ενα θα σου πω βερυκιε ολη η αθηνα σε φτυνει και εσυ νομιζεις οτι βρεχει,γλυφτη και οσφιοκαμπτη,που ζεις παρασιτικα απο οποιον σε μαζεψει για να λες Μ.....ΕΣ,αποτυχημενε δημοσιογραφε του ΚΩ.ΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

μην τον παρεξηγητε οταν ηταν μικρος πιθανον να δεχτηκε σεξουαλικη παρενοχληση απο καποιον, και τωρα που μεγαλωσε ξεσπαει σε οτι εχει σχεση με αντρες οπως ο στρατος,καλο ειναι να μην τον συγχυζουμε γιατι τα παιδικα τραυματα δεν τα ξεπερνας ποτε,τι να κανουμε αυτα εχει η ζωη δυστυχως,ειναι οπως ενα αγγουρι αλλως το τρωει και δροσιζεται και αλλως οπως ο βερυκοκος που λενε μερικοι το τρωνε και ζοριζονται.πονας δημομ'ποναω αλλα μ'αρεσ'.

Ανώνυμος είπε...

βερύκοκε,
άμα σε πετύχω θα σε θάψω

Ανώνυμος είπε...

ΒΕΡΥΚΙΕ,
ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ.
ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.
ΕΙΣΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ.
ΑΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ
ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΟΣ
ΦΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ
ΑΠΟ ΣΚΑΤΑ ΔΕ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΧΡΥΣΑΦΙ ΠΑΡΑΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
ΣΑΝ ΣΚΑΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ
ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΖΕΙΣ
ΚΑΙ ΜΕΣ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ
ΣΚΑΤΕΝΙΕ
ΞΕΦΤΙΛΑ
ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ....ΡΕΕΕΕ!

Ανώνυμος είπε...

Κορόιδα!!
Μαντέψτε ποιόν κολητό του έκανε "μάγκα" ο Βερύκοκος.
Είτε τα πάρετε, είτε όχι, τα οδοιπορικά, ο ανώτατος "ένστολος" γίνεται ούτως ή αλλως, ήρωας.
Στημένο είναι βρε.!!!
Ξυπνάτε! εκ των έσω ειναι το πρόβλημα πάντοτε και το ξέρετε!!!
ΑΚΜΩΝ