Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Η ΗΘΙΚΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛ. ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ και ο ρόλος του κ.Α/ΓΕΑ (Μέρος 1ο)

Η ηθική πτώχευση των στελεχών της ΠΑ οφείλεται στην έλλειψη οράματος, Ιδανικών, αξιών,πίστης στο μεγαλείο της αεροπορικής ιδέας και στη συνολική συμπεριφορά των ένστολων ηγετών τους, ανθρώπων ολίγιστης ευσυνειδησίας!


Η Πολεμική Αεροπορία γιόρτασε και φέτος πλην όμως, η φετινή εορτή απείχε πολύ της εορτής που της αρμόζει.
Δεν είναι μόνο η οικονομική δυσπραγία που φτωχαίνει το όλο σκηνικό, αυτή αντέχεται, αλλά είναι κυρίαρχα η ηθική πτώχευση και η έλλειψη οράματος των στελεχών της. Ηθική πτώχευση και έλλειψη υγιούς οράματος των ανθρώπων που αγαπούν τη δουλεία τους, που υπερηφανεύονται στα παιδία τους όταν υπερασπίζονται νύκτα και μέρα την πατρίδα τους και προασπίζουν τα εθνικά συμφέροντα, τις ηθικές τους αξίες και τα ιδανικά τους, που τιμούν τους νεκρούς τους. Ιδανικά και αξίες που δηλώνουν πίστη στην ίδια τη ζωή, πίστη στην πατρίδα, πίστη στο μεγαλείο της αεροπορικής ιδέας.
Αυτοί, που αποτελούν τους πολλούς και αφανείς ήρωες της αεροπορίας μας το μόνο που ζητούν σήμερα είναι οι πολιτικοί και στρατιωτικοί τους προϊστάμενοι να σέβονται τον κόπο τους, να μην υποτιμούν τη νοημοσύνη τους και κυρίως να υπάρχουν αρχές και κανόνες που θα στηριχθούν και θα στηρίξουν τη σταδιοδρομία τους, θα προγραμματίσουν το αύριο, θα οραματιστούν το μέλλον. Αρχές και κανόνες που στην ουσία διαμορφώνουν ιστορία, που βάζουν φραγμούς στους όποιους τυχοδιωκτισμούς των απόλυτα κομματικά προσκείμενων (ασχέτως παρατάξεως), των ανθρώπων που επιβιώνουν για πολλά χρόνια στο πουθενά και ξαφνικά.. θυμούνται την αεροπορία μέσα από τα κομματικά γραφεία των πολιτικών που υπηρετούσαν πιστά για χρόνια και, έτσι διεκδικούν τα πάντα και, συνήθως, λαμβάνουν ότι δεν τους ανήκει, γιατί το κομματικό σύστημα τους αμείβει για τις “καλές” υπηρεσίες τους .
Στο σημερινό μου παραλήρημα δεν θα θίξω Εθνικά θέματα αν και υπάρχουν πολλά και επίκαιρα, ούτε θα γίνω γραφικός ανακαλύπτοντας προδότες εκεί που μάλλον δεν υπάρχουν. Είναι όμως καιρός να αφήσω την προσχηματική γλώσσα, είναι καιρός να αφήσω τα μισόλογα, είναι ώρα να κάνω μια κριτική αποτίμηση των όσων συμβαίνουν εδώ και καιρόστους χώρους της ΠΑ διατυπώνοντας γεγονότα χωρίς πρόθεση χλεύης ή λεκτικής υπερβολής. Είναι καιρός να μιλήσω για την υποκρισία των πολιτικών υπευθύνων του Υπουργείου μας και την αδυναμία και ανικανότητα των στολή-φερόντων υψηλόβαθμων προϊσταμένων μας (σήμερα θα ασχοληθώ μόνο με το Ιπτάμενο προσωπικό που αποτελεί και την κορυφή της Ηγεσίας της ΠΑ) να παραμείνουν στο ύψος που πρέπει, να δημιουργήσουν και να ακολουθήσουν το όραμα που οφείλουν να έχουν ως ηγέτες, να διατυπώσουν όπως οφείλουν ακόμα και τη διαφωνία τους σε κάθε προσπάθεια καταρράκωσης του ηθικού των στελεχών της ΠΑ. Η κρίση μου μπορεί να είναι υποκειμενική ή ακόμα απόλυτα προσωπική, γι’ αυτό επιθυμώ την επαλήθευσή της ή διάψευσή της από τον καθένα σας.
Η ηθική πτώχευση των στελεχών της ΠΑ οφείλεται κυρίαρχα σήμερα στη συνολική συμπεριφορά των ένστολων ηγετών τους, ανθρώπων ολίγιστης ευσυνειδησίας που για προσωπικό τους αποκλειστικά όφελος παραιτούνται εξ αρχής από κάθε απόπειρα να αντιπαλέψουν τη χρεοκοπία της «ηθικής» που επιβάλλουν οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι, με μόνο αντάλλαγμα να συνεχιστεί η βασιλεία τους στον αρχηγικό θρόνο..και επαιτούν.. καθημερινά... παρότι τους αποκάλεσαν αυτιστικούς γραφειοκράτες, δημόσιους υπάλληλους, αντιπαραγωγικούς και τόσα άλλα. Η παραίτηση δεν με εκφράζει, γιαυτό και δεν την επικαλούμαι. Ο Αρχηγός μου θέλω να είναι εκεί που πρέπει, να είναι ψηλά όπως αρμόζει και να μάχεται για το αξιόμαχο του όπλου του, για τη τιμή και την αξιοπρέπεια των στελεχών του, να δημιουργεί ιστορία που θα τον αναγνωρίσει αργότερα για το ήθος του και το έργο του και δεν θα τον επικαλείται για το αντίθετο. Να είναι εκεί για να υπερασπίζεται το μεγαλείο τού να λέγεσαι αεροπόρος. Να είναι εκεί μέχρι να τον παραιτήσουν – αν χρειαστεί- αλλά όχι να παραιτηθεί. Στην Ελλάδα κανένας δεν έγινε ήρωας παραιτούμενος και δε θα γίνει ούτε στο μέλλον. Η ιστορία διδάσκει...
Η πολιτική υποκρισία και το πελατειακό σύστημα που εγκαθίδρυσαν οι πολιτικοί προϊστάμενοι μας , χρόνια τώρα, έχει δημιουργήσει -διαχρονικά θα έλεγα- βαθιά απογοήτευση και επικίνδυνα τραύματα στο ηθικό αλλά και στο αξιόμαχο της ΠΑ. Τα τραύματα είναι αλήθεια ότι αφορούν όλες τις ΕΔ, θέλω να πιστεύω όμως πολύ περισσότερο την ΠΑ (όπου η ατομική δράση προσδιορίζει τη φύση του όπλου και διαμορφώνει τους χαρακτήρες) .
Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σήμερα στην ΠΑ επί «γυμνού βασιλέως» κ.Κλόκοζα, ενδεχόμενα να είναι και μη αναστρέψιμη, αν και θα ευχόμουν το αντίθετο. Δεν προέρχεται μόνο από την πλήρη κομματικοποίηση των πάντων (φαινόμενο που έχει τις ρίζες του εδώ και δεκαετίες και η ευθύνη βαρύνει και τα δυο μεγάλα κόμματα), αλλά και από την πλήρη αδιαφορία του σημερινού Α/ΓΕΑ για το προσωπικό της ΠΑ την οποία υπηρετεί. Οι εκάστοτε ΥΕΘΑ για το προσωπικό των ΕΔ ήταν πάντα αδιάφοροι {ποιόν να θυμηθώ και ποιόν να ξεχάσω... τον Μειμαράκη που δεν τον ενδιέφερε τίποτε άλλο πλην του κόμματος και ανέθεσε διεκπεραιωτή όλων των θεμάτων των ΕΔ εκείνο τον «αρχιστράτηγο» πρώην υπάλληλο της ΔΕΗ (τον κολλητό σας κ. Α/ΓΕΑ...θυμάστε;) να θυμηθώ τον ακατανόμαστο -όπως αποκαλέστηκε- Σπ. Σπηλιωτόπουλο που είχε φαινομενικά όλες τις δυνατότητες αλλά λόγω ανικανότητας απέτυχε και, προσφάτως, θυμήθηκε ότι απειλούταν; να θυμηθώ τα «καλόπαιδα» στο στενό του περιβάλλον;... ή να θυμηθώ τον νυν Υπουργό Ε. Βενιζέλο με τον δικό του διεκπεραιωτή – εκτελεστή- επανελθόντα πραξικοπηματικά κ. Παπανικολάου; (τον νυν κολλητό σας κ Α/ΓΕΑ -για να μην ξεχνιόμαστε)}. Αυτοί που ιστορικά διαμόρφωναν όμως μία πιο υποφερτή κατάσταση βάζοντας κάποιες κόκκινες γραμμές στους πολιτικούς τους «προϊσταμένους - νταβατζήδες» ήταν πάντα οι Αρχηγοί και η ικανότητά τους να στέκονται στο ύψους τους και να κρατούν ισσοροπίες. Ηταν μαζί και η όποια στήριξη μπορούσαν και έχουν από το ΑΑΣ.
Η σημερινή κατάσταση δυστυχώς, εκτός από την πλήρη αντικειμενική ανικανότητα του νυν Α/ΓΕΑ να διοικήσει την ΠΑ, διακρίνεται από την πλήρη ανικανότητα του συνόλου σχεδόν και της υπόλοιπης ηγετικής ομάδας της ΠΑ (που συγκροτεί το ΑΑΣ). Ικανότητα να σταθούν στο ύψος τους, να πείσουν τις νέες γενιές για το σήμερα, να δημιουργήσουν όραμα για το αύριο, να οδηγήσουν την ΠΑ εκεί που πρέπει να οδηγηθεί. Μια ματιά και μόνο στη σύνθεση του σημερινό ΑΑΣ είναι αρκετή. Θυμάται κανείς τον κ. Κλόκοζα πριν ξαφνικά αναδειχτεί σε Α/ΤΑ; Και πώς να τον θυμάται κάποιος όταν ήταν πάντα της ήσσονος προσπάθειας από χειριστής Μοίρας μέχρι και όταν ορίστηκε να διοικήσει Σμήνη και Κέντρα Εκπαίδευσης χωρίς καμία ευθύνη υποστήριξης των πτήσεων. Είναι ή δεν είναι σήμερα απλώς διαχειριστής των οδηγιών του Παπανικολάου, όπως ήταν πριν του υπαλλήλου της ΔΕΗ; Γνωρίζει οτι τον αποκαλούν «...άκη» οι ανώτατοι συνσταβλιζόμενοί του στο ΑΑΣ για τον περιπαίξουν; Έχει εξ ολοκλήρου (ως Α/ΓΕΑ) την ευθύνη για τα τεκταινόμενα στην ΠΑ και για τις προαγωγές και αποστρατείες ανωτάτων, τις μεταθέσεις ικανών στελεχών υπό μορφή διώξεων με το αιτιολογικό της συμμετοχή τους στην αποκαλούμενη λευκή απεργία, τις τοποθετήσεις σε θέσεις ευθύνης στελεχών ηθικά κατακριτέων και αμφισβητούμενης ικανότητος στο να ανταποκριθούν επαρκώς στα καθήκοντά τους με μοναδικό προσόν τη σχέση τους με το κυβερνών κόμμα; (Αν χρειαστεί ή προκληθώ θα αναφερθώ σε ονόματα και γεγονότα) . Είναι ή δεν είναι αστεία η συμπεριφορά του και οι δήθεν διαφωνίες του έναντι του κ.Α/ΓΕΕΘΑ τη στιγμή που είναι γνωστή η σχέση τους από το παρελθόν και η ευθύνη αμφοτέρων για τη σημερινή κατάντια της ΠΑ; Και αν του δεύτερου είναι τεράστια, του πρώτου δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί. Είναι ή δεν είναι υπεύθυνος της προσπάθειας συγκάλυψης του ατυχήματος του F-16 το 2009 ως Α/ΤΑ και των ευθυνών της τότε Διοίκησης της 111ΠΜ (δηλαδή του τότε Σμχου (Ι) Τσούτρα τον οποίο ενώ ως Α/ΤΑ δεν ήθελε να τον δεί όπως έλεγε για τις μ....ιες που έκανε αλλά αργότερα τον προήγαγε σε Ταξίαρχο και μάλιστα του ανέθεσε τη διερεύνηση του φετινού ατυχήματος των F-16 για να συγκαλύψει προφανώς τις ευθύνες του νυν Δκτού της 115ΠΜ, κομματικού στελέχους της νυν κυβέρνησης και τέως υπασπιστού του νυν ΥΕΘΑ); Κρύβουν ή όχι -με οδηγίες του κ. Α/ΓΕΑ- το φάκελο διερεύνησης και τα πραγματικά αίτια του ατυχήματος ακόμα και σήμερα από το προσωπικό της ΠΑ;
Και δεν είναι μόνο αυτά τα ολίγα του ολίγιστου κ. Α/ΓΕΑ. Το σύστημα έχει δυστυχώς και άλλες μαριονέτες στην ηγεσία της ΠΑ, για να αισθάνεται προφανώς περισσότερη ασφάλεια. Ο ανέκαθεν είρωνας και «μάγκας» εκ του ασφαλούς κ.Α/ΤΑ δεν αποτελεί εξαίρεση...Οσοι συνεργάστηκαν πραγματικά μαζί του είτε στενά είτε και από απόσταση μιλούν για μετριότητα και οχι μόνο. Θυμάται κανείς το παρελθόν του νυν Υ/ΓΕΑ στην ΠΑ; Και αν κάποιοι μπορεί να θυμούνται τον σημερινό ΔΑΕ, αυτοί δεν μπορεί να ξεχνούν ότι ήταν το τσιράκι του τ. ΥΦΕΘΑ Λαμπρόπουλου και τώρα είναι τιμητής της σημερινής κατάστασης. Ποίος είναι αλήθεια ο Δκτης της ΣΙ που -τρομάρα σας- τον βάλατε να διοικήσει τη Σχολή Ικάρων και να διαμορφώσει ικανούς αυριανούς Ηγέτες;….κρίση αντίληψη μηδέν θα σας έλεγε το σύνολο του προσωπικού της ΠΑ κ. Α/ΓΕΑ αλλά όπως φαίνεται τα αυτία σας είναι κλειστά και τα ενδιαφεροντά σας εξαντλούνται στο να κάνετε οτιδήποτε για να παραμείνετε στη θέση σας άλλο ένα χρόνο. Μήπως η προαγωγή έκληξη και τοποθέτηση του νυν ΔΑΕ αποτελεί ξεπλήρωμα γραμματίων στον κ. Παπανικολάου; Και εάν δεν αναφέρθηκα στον σημερινό Δκτη ΣΕΘΑ και τους μέγιστους κλικαδόρους όπως οι Υπαρχηγός ΑΤΑ και Δντης Β΄Κλάδου ΓΕΑ και κάποιους άλλους πρωταγωνιστές του παρασκηνίου, το κάνω αφενός για συντομία χρόνου αλλά και γιατί πιστεύω οτι κάποιοι από αυτούς απέχουν σε αξιακή κλίμακα, έστω και λίγο, των προαναφερόμενων, άσχετα αν είναι πλήρως κομματικοποιημένοι. Και βέβαια, δεν θα αναφερθώ στον Ταξίαρχο κ. Παπανικολάου δεδομένου ότι γράφτηκαν τόσα πολλά που ό,τι και να πω θα είναι κουραστικό. Εξάλλου στην ΠΑ όλα πλέον είναι γνωστά σε όλες τις Μονάδες της.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ
ΟΣΚΑΡ 10
ΣΙΕΡΑ 61

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΗΘΙΚΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΠΩΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΜΕ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ Η ΗΘΙΚΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ(ΚΑΤΑΝΤΙΑ)ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ. ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ. Ο ΚΑΘΕΣ ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Mια χαρα μας τα ειπες φιλε μου ιπταμενε. Δε μας ειπες ομως τι εκανες εσυ τοσα χρονια γι αυτους που διοικουσες. Και δεν εννοω τα πουλακια. Μιλαω για ολους τους συναδελφους. Για τη καταντια της πολεμικης αεροποριας φταις και εσυ φιλε μου. Με τη ρατσιστικη συμπεριφορα σας που κοιταζατε μονο τη παρτη σας ζητουλες. Γιατι αυτο ειστε..ΖΗΤΟΥΛΕΣ...Εγω παιρνω τα μισα χρηματα απο εσας και δε βγηκα να κανω λευκη απεργια και τετοια καραγκιοζιλικια.Εγω τιμαω τον ορκο μου .Δε κλαψουριζω σα γκομενακι επειδη απλα μου φορολογησαν το πτητικο. Εδω ολοι μας υποφερουμε αλλα εγω δε βγηκα να παρακαλεσω κανενα. Και τωρα εσυ που βγηκες και εκρινες ολη την ηγεσια , προφανως δεν εχεις φαει αρκετο μελακι.. Και προφανως σε ετοιμαζουν για κλωτσια στο σπιτακι σου. Κανε λιγο υπομονη και θα κανεις παρεα στο Νταβρη στο Χαρδαβελλα. Η πολεμικη ΜΑΣ αεροπορια δε χρειαζεται τις συμβουλες σου πληγωμενο πεινασμενο πουλακι. Θα επιβιωσει και χωρις εσενα. Αντε στο σπιτακι σου και αδειαζε μας τη γωνια. Αρκετα εφαγες και εσυ τοσα χρονια. Τι να γινει...ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ.....
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά της Πολεμικής Αεροπορίας, θα μπορείτε να πείτε ότι είστε ένα εκδημοκρατισμένο Όπλο μόνο όταν αποφασίσετε να αλλάξετε την λειτουργεία του ΓΕΑ/Α2 κοινώς ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
Το κομμάτι αυτό της ΠΑ λειτουργεί ως κατάλοιπο τους ΧΟΥΝΤΑΣ ακόμη και σήμερα.
Έχουμε φτάσει κύριοι της Π.Α. στο έτος 2011 κι εσείς ακόμη μιλάτε με ασφάλειες και ασφαλίτικες τακτικές.
Η θα αλλάξετε η θα βουλιάξετε.

Αυτά που γράφει ο συντάξας στο αναρτημένο άρθρο δείχνουν έναν άνθρωπο που βγάζει απωθημένα. Δίκαι α η άδικα δεν ξέρω διότι δεν είμαι του Όπλου, αλλά αυτά γίνονταν και γινόταν, όσον αφορά τις επιλογές των προσώπων στα ανώτατα αξιώματα.
Πάντως η απαξίωση που προσπαθεί να επιδιώξει δεν πιάνει.
Απλά γυρίζει μπούμερανκγ διότι τα χάλια αυτά Ιπτάμενοι σαν κι αυτόν τα έκαναν και συνεχίζουν να τα κάνουν.
Αν ο συντάκτης δεν σκεφτόταν όπως και οι όμοιοι του συντεχνιακά, (παραφράζω την γνωστή ρήση "Πας μην Ιπτάμενος, Βάρβαρος") τα πράγματα για την πλειοψηφία της ΠΑ σε όλους τους τομείς θα ήταν πολύ διαφορετικά και καλύτερα.
Όλα τα άλλα είναι κουτσομπολίστικα (δεν λέω ψευδή) και ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΖΗΜΙΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος είπε...

Στρατηλάτη υποκλίνομαι στα γραφόμενα σου...φτάνει πια όλα τα πουλιά με τα συμπλέγματα τους...όταν αποκτήσετε πραγματική συναδελφική συνείδηση εσείς που ασκείτε διοίκηση, τότε θα πάει η Πολεμική μας Αεροπορία μπροστά...

Ανώνυμος είπε...

Απο πότε η αλήθεια ή άλλως η ΔΙΑΥΓΕΙΑ , και η αξιοκρατία είναι ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΖΗΜΙΑ; Μάλλον κατευθυνόμενος είστε κ. ΑΝΩΝΥΜΕ 10:05 π.μ. Σε ποιο σημείο ζημειώνεται το ΕΘΝΟΣ; Οταν παραμένουν και κρατούν την εξουσία άνθρωποι οι οποίοι με αναξικρατικές μεθόδους έχουν αναριχιθεί στα ύπατα αξιώματα δεν είναι ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΖΗΜΙΟ αυτό; Ας αφήσουμε το παραμύθι και ας προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε το σάπιο κατεστημένο της προώθησης των αχρήστων του πλεον ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΖΗΜΙΟΥ φαινομένου.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ...ΟΠΟΤΕ ΠΟΥΛΑΚΙ ΟΣΚΑΡ ΜΗΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ...ΔΕ ΜΑς ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΑ ΣΑΣ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙς ΜΙΑ ΠΡΑΣΣΙΝΗ ΣΗΜΑΙΟΥΛΑ, ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙς ΤΗ ΠΟΥΛΑΔΑ ΣΟΥ , ΚΑΙ ΝΑ ΠΑς ΝΑ ΓΛΥΨΕΙς ΤΟ ΜΠΕΝΝΥ ΜΠΑς ΚΑΙ ΓΛΥΨΕΙς ΚΑΙ ΕΣΥ...

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω με τους παραπανω.τοσα χρονια εσεις ειστε η μεγαλυτερη πληγη της αεροποριας και ας λετε οτι εσεις ειστε μονο η αεροπορια.για ρωτηστε και τους τεχνικους τι τραβανε, στα ρανταρ, στα νησια. παρτε το χαμπαρι λεβεντες....χωρις εμας δε θα πεταγατε..και καλα σας ειπανε και ζητουλες.ολος ο ελληνικος λαος υποφερει..απο μικρα παιδια μεχρι γεροντες...και εσεις βγηκατε να κλαφτειτε για την εφορια...ο στρατιωτης πολεμαει και χωρις λεφτα..και χωρις νερο και ψωμι...τα ξεχασατε αυτα που σας μαθανε στη τιμημενη σχολη των ικαρων? ντροπη σας...και αν δε φορουσατε τα γαλονια ολοι θα σας εφτυναν καταμουτρα και θα σας τα ελεγαν καταφατσα..

Ανώνυμος είπε...

εγω παλι βλεπω οτι καθενας τα δικα του λεει και ολοι τα κομπλεξ σας βγαζετε...αυτο μας εχει φαει...ολοι λετε οτι εσεις ειστε οι σωστοι και κατηγορειτε τους αλλους,και ο συνταξας το παραπονο του λεει,και οσοι κανατε σχολια το ιδιο...ο ενας που δεν παιρνει πτητικο ο αλλος που δεν πεταει ο αλλος που δεν θα τολμουσε ποτε λευκη απεργια κτλ..ολοι στα λογια μαγκες...ωριμοτητα επιτελους...γι αυτο μας κανουν ολα αυτα..

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΡΧΗΓΕ...ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΠΕΣ ΕΣΥ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΟΥ...ΑΛΛΙΩΣ ΦΑΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΚΙ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε στρατιωτη ας κοιταει ο καθενας την δουλεια του και ασε τις κριτικες για το τι κανουν οι αλλοι..

Ανώνυμος είπε...

egw pali anarwtiemai pws ginetai ola ta sxolia na einai prwina se wra pou eprepe na douleuoyn kapoioi pou askoun kai kritiki....adeia exete magkes h' kanena grafeiaki super maximo me internet ktl...??pou 8a peite kai gia tous iptamenous kifines...

Ανώνυμος είπε...

εσυ πουλακι ταξιδιαρικο σαν να σχολασες νωρις σημερα...η μηπως πετας κανα ψεκαστικο οποτε εχεις δουλεια 10 μερες το χρονο και πληρωνεσαι για 360?

Ανώνυμος είπε...

kanoniki adeia legetai eksypnakia...kompleksikoi ksekolate pia apti mizeria sas...

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ BLOG ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΗΧΗΣΗ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ...ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ...ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΣΙΜΠΑΝΕ...

Ανώνυμος είπε...

@ Στρατηλατη :
Φιλε στρατηλατη ετσι ειναι...ολοι καποια στιγμη οι ΄΄αδικημενοι΄΄ που δεν τους ΄΄παιζει΄΄ το βρωμικο συστημα βγαινουν ενας-ενας και ανωνυμα και κραζουν αυτους που εποφθλμιουσαν χρονια την θεση τους αλλα δεν πηραν ποτε.

Οσον αφορα τους ιπταμενους της ΠΑ ειναι γνωστο της πασει οτι ποτε δεν γυρισαν να κοιταξουν τα προβληματα των αλλων στελεχων ουτε ακομα και αν το επεβαλλε η θεση ευθυνης τους ως διοικουντες.

Πες του φιλου μας του ιπταμενου απο πανω οτι οι μεγαλοι ηγετες πεθαναν προ πολλου.
Και πεθαναν διοτι ηταν μπροστα στην μαχη και δεν κρυβονταν στην ΄΄ποδια΄΄ του υπουργου τους.....

CEREBRO EX

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να το καταλάβουμε όλοι εντός και εκτός ΠΑ.

Η ΠΑ έχει πτωχεύσει όντως ηθικά εδώ και καιρό και η μεγαλύτερη απόδειξη ήταν η "λευκή" απεργία στις 26-4-10.

Η μοναδική λύση ήταν Τρίτη πρωί ο κ. Α/ΓΕΕΘΑ και ο κ. Α/ΓΕΑ να είχαν πάει σπίτι τους.

Ο κ. Βενιζέλος πέταξε την ευκαιρία στα σκουπίδια και έδειξε ότι είναι πολύ λίγος για να διαχειριστεί συμφέροντα...

Δυστυχώς με αυτή την σύνθεση του ΑΑΣ και την πλήρη κυριαρχία των ιπταμένων δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ τίποτα.

Ο ελληνικός λαός πετάει τα πολύτιμα χρήματα του σε ένα ανούσιο παραμύθι με ήρωες και αετούς και κάποιοι θησαυρίζουν...

Τέλος είναι ντροπή για την ΠΑ, είναι ντροπή για την ελληνική πολιτεία ο συγκεκριμένος Διοικητής της Σχολής Ικάρων...

Μήπως οι ιπτάμενοι πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουν να σκέφτονται μόνο τα χρήματα και να αναρωτηθούν εάν μπορούν να δουν πέρα από την μύτη τους...

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΙΤΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΟΣΟ ''ΣΟΒΑΡΕΣ'' ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΝΩ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΜΗΠΩΣ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Α/ΓΕΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΕΠΟΝΥΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.
ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΑ "ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ" ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ-ΑΠΟΨΕΩΝ-ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΟΧΗ ΣΑΣ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ ΓΝΩΣΤΟΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑΤΕ.
ΣΥΝΕΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ,ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ "ΠΡΟΣΒΑΛΛΕ".
ΜΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ? ΑΦΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ.
ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?
ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΡΕΑΣ?
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΑΣ "ΦΟΒΗΘΕΙ".
ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ.
ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΣΑΣ ΟΣΟ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ,ΕΙΣΤΕ ,
ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ,ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ ΟΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΕ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟΥ.

ΥΓ:ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΙΟ ΟΠΛΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ.
Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΟ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
ΟΤΑΝ ΔΕ ΠΕΣΕΙ, ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΘΕΟΡΑΤΟ.
ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΙ ΑΜΕΣΑ, ΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ ΘΕΛΕΙΣ 25 ΜΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΝ "ΦΤΙΑΞΕΙΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ.
ΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΤΕ.
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

πειτε όσα θελετε και με όποιον τρόπο θέλετε! Σεβαστή η Εργασία και η προσφορά του καθε Στελέχους .Μα μην ξεχνάτε ότι όταν χρειαστει αερομεταφορά με κωλοκαιρο, όταν καιγετε το χωραφι & το σπίτι σας ή όταν "μπαίνουν" οι κόκκινοι στον εναέριο χώρο... Τοτε ξυπνάτε και ζητάτε τους εναέριους "απο μηχανής θεούς". Ρωτήστε ιπτάμενους & τεχνικούς των Ε/Π να σας πουν αν έχουν ακούσει ως πολίτες ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ την λεξη "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" μέσα από την ματιά των συγγενων που μετέφεραν..
Παρακαλώ θυμηθείτε ότι ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ οι οικογένειες του "Ηλιάκη", του "Στοϊλιδη" και τόσων άλλων. Ενώ η άλλη οικογένεια -που δεν ρισκάρει την ζωή του Πατέρα- το πολύ πολυ να τον επισκέπτεται στο ΓΝΑ όπου θα αναρρωνει από υπερκόπωση.
Αφήστε λοιπόν να ζησουν λίγο "καλύτερα"..

Με εκτίμιση στα πρόσωπα όλων σας,
ΣΏΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΙΣΤΑ!ΟΛΟΙ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΓΙΑ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ Η ΛΙΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΣΥΝΟΧΗ.
ΙΣΩΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Ο ΚΛΟΚΟΖΑΣ ΚΑΙ,ΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΛΩΣΕ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ. Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ.
ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΧΗΓΟ Η ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΚΥΣΕΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΑΧΘΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΟΠΛΟΥ.
Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΗΓΚΕ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΤΩΝ ΕΠΕΤΗΡΙΔΩΝ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ.
Η ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΔΕΣΜΩΝ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΕΝΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΥΡΟΒΟΛΑΝΕ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙΣ ΤΑ ΠΥΡΑ! Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΥΣ" ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ" ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ.
ΕΚΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΑΡΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ ΚΥΡΙΟΙ! Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΡΙΓΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ.
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΔΕΣΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΕΙ.
Η ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΠΟΥ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΔΕΝ ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΑΝΕΧΘΗΚΑΜΕ ΜΑΥΡΑΚΗΔΕΣ - ΣΤΑΠΕΣ - ΚΟΥΡΗΔΕΣ, ΕΙΤΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΕΝΤΟΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ.
Ο ΚΛΟΚΟΖΑΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΙΠΤΑΜΕΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ. ΑΣ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΚΑΝΘΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΜΑΣ!!

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΙΣΤΑ!!ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΓΥΜΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑ. Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΟΜΩΣ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΤΟΝ ΝΥΝ Α/ΓΕΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 30ΕΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΔΙΚΗ ΕΩΣ ΥΠΟΠΤΗ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ-ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ!
ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ - ΑΝΑΜΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ!! ΚΥΣΕΑ, ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΑΑΣ ΚΛΠ? ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ?
ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΥΘΥΣ ΕΞ ΑΣΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ 4 ΑΡΧΗΓΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΙ.
ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ!!Η ΠΑ ΑΝΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕ ΜΑΥΡΑΚΗΔΕΣ(ΑΣΧΕΤΟΣ) - ΣΤΑΠΕΣ - ΚΟΥΡΗΔΕΣ(ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ) Ο ΚΛΟΚΟΖΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΡΩΝ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑ?

Ανώνυμος είπε...

.....ΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΛΟΚΟΖΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΔΟΚΗΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ. ΚΥΡΙΟΙ Η ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ. ΠΡΟΣΑΨΤΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΝΥΝ Α/ΓΕΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΤΩΝ ΕΔ. ΟΙ ΑΛΥΣΣΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΕΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΕΣ!!
ΠΑΓΙΩΜΕΝΗ ΤΑΚΤΙΚΗ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΩΝ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ Α/ΓΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ!ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΕΠΑΝΕΛΘΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ!
ΚΑΘΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥ!!
ΕΙΠΑΜΕ!!ΑΣ ΚΑΤΕΘΕΤΕ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. ΔΕΝ ΤΟΚΑΝΕ!!

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Γιατί άραγε κανένας από τους αεροπόρους δεν αναφέρεται στον νυν κ.Α/ΓΕΕΘΑ, που έχει κάνει τα μεγαλύτερα εγκλήματα εντός ΠΑ και ολοκλήρωσε το έργο του με την διάλυση των ΕΔ;

Kimon Limitsios είπε...

Όψιμοι!!! Σήμερα καταλάβατε οτι οι πολιτικές ηγεσίες ποδηγετούν το στρατό; μήπως φταίνε και αρκετοί συνάδελφοι που γυρίζουν στα πολιτικά γραφεία και βάζουν μετάνοιες; Φαντάζομαι αν ήσασταν στη θέση του κ. Κλόκοζα θα είχατε σηκώσει μπαϊράκι!!! Μήπως γνωρίζετε από τις θέσεις που υπηρέτησε ο κ. Κλόκοζας πόσα λαμόγια έβαλε στη θέση τους;
Συγκρίνετε το δικό σας ισοζύγιο με αυτό του αρχηγού και μετά τα λέμε!

α! το καλό τυρί έχει ονοματεπώνυμο