Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Α.ΚΙ.Σ.!
Σαφείς αιχμές των αποστράτων κατά του Α/ΓΕΣ και της αδράνειάς του για τα φλέγοντα προβλήματα τους καθώς και των εν ενεργεία!

Αγαπητοί Φίλοι,

Υλοποιώντας σχετική εισήγηση τηςΣυντονιστικής Επιτροπής Κινητοποίησης Στελεχών Στρατού Ξηράς προχωράμε στην ίδρυση του πρωτοβάθμιου οργάνου στο χώρο των αποστράτων του Στρατού Ξηράς που έχει καθαρά «Συνδικαλιστική Κατεύθυνση».

Η ιδρυτική συνέλευση του νέου φορέα με την ονομασία «Ανεξάρτη Κίνηση Στρατιωτικών»(Α.Κi.Σ) θα γίνει την Τετάρτη 10 Νοε 2010 και ώρα 18.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Παπάγου οδός Ελ.Βενιζέλου 11 .( 500μέτρα απέναντι από το ΥΕΘΑ.Κάθετος της οδού Κύπρου).

Είναι ανάγκη να κινητοποιηθούμε και να δραστηριοποιηθούμε καθόσον δυστυχώς οι μέχρι τώρα υπάρχοντες φορείς ,για λόγους που μόνο αυτοί γνωρίζουν, είτε δεν αντιδρούν είτε κλείνουν τα μάτια και τα αυτιά στη λαίλαπα που με δικαιολογία την οικονομική κρίση μονομερώς και επιλεκτικά σαρώνει κάποιες τάξεις μεταξύ των οποίων και το σώμα των Στρατιωτικών στο σύνολό του. Από την άλλη, οι υπεύθυνες Στρατιωτικές Ηγεσίες έχουν αφήσει τα ε.ε Στελέχη να πολεμούν "Χωρίς Ιππείς" έναντι ισχυρότατου αντιπάλου.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους που συμφωνούν με το σκοπό και τους στόχους της Κίνησης (επισυνάπτονται) να παρευρεθούν στην Ιδρυτική Συνέλευση του νέου φορέα και να ενισχύσουν με την παρουσία τους την προσπάθεια που αναλαμβάνεται.


"ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ"

(Α.Κi.Σ)

ΣΚΟΠΟΣ – ΣΤΟΧΟΙ –ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ

ΣΚΟΠΟΣ

Η συσπείρωση των στελεχών του Στρατού Ξηράς ανεξαρτήτως προέλευσης και η συνεργασία και συντονισμένη δράση των μελών για την υπεράσπιση των εθνικών αξιών και τη μαχητική διεκδίκηση και προστασία των δικαιωμάτων τόσο των ιδίων όσο και των οικογενειών τους καθώς και των οικογενειών εκλιπόντων Αξιωματικών και Υπαξιωματικών. Yλοποιείται με αποφασιστικές και στοχευμένες ενέργειες και εφόσον απαιτηθεί και με δυναμικές κινητοποιήσεις των μελών, χωρίς κομματικές προσεγγίσεις ή εξαρτήσεις.

ΣΤΟΧΟΙ

-Η προάσπιση των αξιών και διεκδίκηση των δικαιωμάτων (κοινωνικών, οικονομικών, εργασιακών, πρόνοιας, οικογενειακών, κλπ) όλων των μελών, με κάθε νόμιμο και συνταγματικό τρόπο.

-Η αποκατάσταση και προστασία του κοινωνικού κύρους και της αξιοπρέπειας των στελεχών.

-Η στήριξη των συνταγματικών δικαιωμάτων και υπεράσπιση των αξιών και θεμελιωδών ελευθεριών των εν ενεργεία στελεχών και των οικογενειών τους.

-Η συνεργασία με τη στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας καθώς και με τις ηγεσίες άλλων υπουργείων και κρατικών φορέων.

-Η προβολή με κάθε τρόπο του έργου των Στελεχών του Στρατού Ξηράς και των Ενόπλων Δυνάμεων γενικώτερα και ιδιαιτέρως του έργου των νεοτέρων και μικροτέρων συναδέλφων είτε ευρίσκονται στην ενέργεια είτε έχουν αποστρατευθεί ,με βασικό σκοπό την προάσπιση και αποκατάσταση του μεθοδευμένα θιγέντος κύρους και αξιοπρέπειάς τους.

-Η επιμονή στην εξάλειψη και άμβλυνση των αποστάσεων που δημιουργήθηκαν κατά το διάστημα παραμονής μας στην ενέργεια είτε λόγω βαθμολογικών είτε λόγω ιεραρχικών διαφορών ,ώστε να γίνει αντιληπτό ότι είμαστε όλοι ίσοι χωρίς διακρίσεις και αγκυλώσεις ανεξαρτήτως αποστρατευτικού βαθμού.

-Η συνεχής προσπάθεια για την δικαίωση όλων των στελεχών (επιζώντων ή πεσόντων) που αγωνίσθηκαν στα πεδία των μαχών για την προάσπιση των ιδανικών του Έθνους στην Ελλάδα, στην Κύπρο ή και αλλού καθώς και των θυμάτων ειρηνικής περιόδου και ειρηνευτικών αποστολών.

-Η διεκδίκηση συμμετοχής εκπροσώπου στα Διοικητικά Συμβούλια ΝΠΔΔ των Ενόπλων Δυνάμεων, που αφορούν αποστράτους, για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων τους.

-Η διατήρηση του δικαιώματος προς εργασία στον ιδιωτικό τομέα, όλων των αποστρατευθέντων με τους όρους που παρείχε το νομοθετικό πλαίσιο, κατά το χρόνο της εισόδου τους στο στράτευμα.

-Η κατοχύρωση και βελτίωση των δικαιωμάτων ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομειακής περίθαλψης όλων των μελών, με ιδιαίτερη έμφαση στα στρατιωτικά νοσοκομεία.

- Η οργάνωση κοινωνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων και η συμμετοχή σε αντίστοιχες δραστηριότητες.

-Η ενημέρωση των μελών για θέματα που ενδιαφέρουν τα ίδια και τις οικογένειες τους.

-Η ανάπτυξη φιλικών, κοινωνικών σχέσεων και πνεύματος αλληλεγγύης μεταξύ των συναδέλφων και των οικογενειών τους και η στήριξη όσων έχουν ανάγκη.

-Η δημιουργία τραπεζών αιμοδοσίας για την εξυπηρέτηση των μελών τους.

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ

-Αποφασιστικές και στοχευόμενες ενέργειες και εφόσον χρειασθεί και δυναμικές κινητοποιήσεις των μελών, σε συντονισμό και συνεργασία με άλλους φορείς αποστράτων.

-Ακομμάτιστη δράση και παρεμβάσεις σε θέματα πολιτικής και πολιτικές που μας αφορούν και επηρεάζουν τα άμεσα ή μελλοντικά δικαιώματα και συμφέροντα των στελεχών.

-Συνεργασία με άλλους φορείς αποστράτων Στελεχών (Ομοσπονδίες, Ενώσεις, Συνδέσμους, Λέσχες, κλπ).

-Χρήση νομικών και δικαστικών μέσων σε Ελληνικά ή Ευρωπαϊκά δικαστήρια.

-Χρήση των μέσων μαζικής ενημέρωσης, καθώς και του διαδικτύου.

-Συνεργασία με επιστημονικούς συμβούλους και εμπειρογνώμονες και με συγκρότηση ομάδων εργασίας.

-Συνεργασία με αρμόδιες κατά περίπτωση κρατικές αρχές και υπηρεσίες προς υποβολή προτάσεων και διατύπωση παρεμβάσεων.

-Συνεργασία με στρατιωτικούς οργανισμούς εξωτερικού και κυρίως την EUROMIL (European Organisation of Military Associations - Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατιωτικών Συνδέσμων-Ενώσεων).

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί εν αποστρατεία συνάδελφοι. Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε την δημιουργία συλλόγων αποστράτων, με σκοπό την διεκδίκηση αυτών που μας ανήκουν, σε μαχητικό και συνδικαλιστικό επίπεδο.
Το θέμα είναι μαζί με την ίδρυση των συλλόγων, να δούμε και χειροπιαστά αποτελέσματα, για μας που ζούμε στις εσχατιές της Ελλάδος και που δεν ξέρουμε αν στην επόμενη μετάθεση, θα έχουμε την οικονομική δυνατότητα να ανταποκριθούμε στις επιταγές της Πατρίδος, για να μετακινηθούμε εκεί που θα μας στείλουν.
Κύριοι το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό και δυστυχώς η ηγεσία μας δεν το έχει καταλάβει

Ανώνυμος είπε...

Τελικά και εδώ διχασμός ???
πόσες ειναι οι πρωτοβουλίες που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την δυσαρέσκεια των αποστράτων και αδράνεια της ΕΑΑΣ ??
Τι απέγινε "η ισχύς εν τη ενώσει" ??
Μάλλον ισχύει το "δάσκαλε που δίδασκες..." !!!

Ανώνυμος είπε...

Την ίδια ώρα, στη ΛΑΕΔ, έχουν συγκεντρωση οι Πρόεδροι όλων των συλλόγων-συνδέσμων Οπλωνς Σωμάτων Τάξεων κλπ για συντονισμό ενεργειών οσον αφορά το ΜΤΣ.
Αυτό ήταν προγραμματισμένο απο τις αρχές Οκτωβρίου.
Γιατί η ΑΚΙΣ κάνει διασπαστική κίνηση ???
Μήπως εξυπηρετεί συμφέροντα που δεν θέλουν την συσπείρωση των απόστρατων ???
Αυτή η διχαστική ενέργεια πως κρίνεται απο τους απόστρατους ??

Rover

Ανώνυμος είπε...

Τελικά πέστε μας και ποιοί είστε για να ξέρουμε με ποιούς έχουμε να κάνουμε.
Είδατε η "ΑΝΕΑΕΔ", έκανε το κατατστατικό, έβαλε τα ονόματά τους και τις φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο, περιήλθαν σε διάφορες πόλεις και θα συνεχίσουν την ενημέρωση των Αποστράτων κλπ.
Γιατί στο τέλος θα γεμίσουμε προέδρους και στην ουσία τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Για την ενημέρωση των συναδέλφων διευκρινίζεται ότι η Α.Κi.Σ ευρίσκεται απόλυτα εναρμονισμένη με τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται από την υπό ίδρυση Ομοσπονδία με σκοπό την υπεράσπιση των συμφερόντων των Μονίμων Στελεχών του Στρατού.Η χρονική σύμπτωση οφείλεται στη μη δυνατότητα διάθεσης της αίθουσας από τον Δήμα Παπάγου σε άλλο χρόνο.Η συσπείρωση όλων των συναδέλφων είναι ο ταυτόσημος σκοπός τόσο της Α.Κi.Σ όσο και της υπό ίδρυση Ομοσπονδίας.Μη ψάχνουμε λοιπόν ούτε για συμφέροντα ούτε για διχαστικές ενέργειες γιατί αποδυναμώνουμε τον κοινό σκοπό.

Ιδρυτικό μέλος της Α.Κi.Σ

Ανώνυμος είπε...

Ήθελα να ενημερωθούμε εάν ο ΣΥΣΜΕΔ καταργηθεί ή δεν καλύπτει τα συμφέροντά μας. Μήπως έχει δίκιο αυτός που λέεε ότι ενδεχομένως να ισχύσει το "διαίρει και βασίλετε;".

Ανώνυμος είπε...

ειδαμε και τόσα χρόνια που ηταν αδιάσπαστοι οι απόστρατοι το χαϊρι μας...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί του Α.ΚΙ.Σ γιατί δεν μας λέτε και κανένα όνομα ( ούτε καν και στις απαντήσεις σας) . Φυσικά συμφωνώ με τους προλαλήσαντες αναρωτιέμαι γιατί δεν εντάσσεστε σε έναν ενιαίο σύλλογο όπως ο ΕΝΕΑΕΔ ώστε να μην υπάρχει η πολυδιάσπαση που μόνο τους έχοντες την εξουσία συμφέρει; Θα θυμάστε βέβαια και τις διάφορες τακτικές μεθόδους διοίκησης που μαθαίναμε στα σχολεία (π.χ το ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ).
Βγείτε λοιπόν στο φώς να σας δούμε και να σας κρίνουμε ποιοί ήσασταν και ποιοι είστε .

Ανώνυμος είπε...

Οταν πράγματι εισαι ΑΚΟΜΑΤΙΣΤΟΣ εκτίθεσαι ευθέως με το ονοματεπώνυμό σου.Οσοι λοιπόν εμπλέκονται στην προσπάθεια αυτή,καλό θα είναι να ενημερώσουν για την ταυτότητά τους και μας που ζούμε μακρυά απ την Αθήνα.Οπως και ναχει όμως το πράγμα θέλω να ρωτήσω τους συντονιστές της προσπάθειας αυτής: Γιατί δεν περιμένουμε να δούμε και τους ενδιαφερόμενους να μας εκπροσωπήσουν στην ΕΑΑΣ σε ενα τρίμηνο. Μην αποκλείουμε το γεγονός να ζητήσουν την ψήφο μας ικανοί και μαχητικοί Αξκοί τους οποίους και ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ,γυρίζοντας την πλάτη στους Δημοσίους Υπαλλήλους. Ειναι πάντως μια αρχή κι αυτή. Eίθε να ευοδωθούν οι προσπάθειες.
Ανχης εα Τασιούλας Θωμάς

Ανώνυμος είπε...

Oνομάζομαι Χρήστος Χρηστίδης και είμαι Ανχης (εα)χωρίς αυτό να έχει την παραμικρή σημασία και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Ανεξάρτητης Κίνησης Στρατιωτικών με το Διακριτικό Τίτλο Α. Κί. Σ.
Συμφωνώ και υπερθεματίζω σε κάποια από τα σχόλια που γράφτηκαν νοιώθω όμως την ανάγκη να απαντήσω σε κάποια από αυτά.
1. Κανένας από εμάς τα ιδρυτικά μέλη της Α. Κί. Σ. δεν κρύβεται και σύντομα θα υπάρχουν και φωτογραφίες και αντίστοιχη ιστοσελίδα που θα είναι ελεύθερη να την επισκέπτεται όποιος θέλει και να ενημερώνεται. Όποιος όμως θέλει να μας γνωρίσει από κοντά και να ακούσει τις θέσεις μας τον προσκαλούμε αύριο 10/11 στις 18:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Παπάγου (Βενιζέλου 11) να μας ακούσει και να γνωριστούμε.
2. Καμία διάσπαση και κανένας διαχωρισμός δεν επιδιώκεται από εμάς. Απλά πιστεύουμε ότι η ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ των μελών μιας συλλογικής προσπάθειας ειναι απαραίτητη για την επίτευξη του όποιου σκοπού γι ' αυτό και απευθυνόμαστε προς όλα τα στελέχη του ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ.
3. Η συνάντηση που γίνεται στις 19:00 στην ΛΑΕΔ αύριο αφορά τους προέδρους των διαφόρων Συνδέσμων Τάξεων ,Όπλων , κ.α και γίνεται για την ενημέρωση και για τον συντονισμό των ενεργειών των συναδέλφων σε σχέση με την κατάσταση στο Μ.Τ.Σ.Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και είμαστε κοντά τους η δε σύμπτωση ημερομηνίας και ώρας είναι ΚΑΘΑΡΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ χωρίς την παραμικρή υποψία άλλης υστερόβουλης ενέργειας.
4. Συμφωνώ ότι ξαφνικά από καμία ενέργεια περάσαμε στο "ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΖΙ" και εύλογα γεννιούνται ερωτήματα περί των προθέσεων όλων αυτών των κινήσεων των αποστράτων που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο 6μηνο. Εμείς στην Ανεξάρτητη Κίνηση Στρατιωτικών ΔΕΝ απαξιώνουμε κανέναν και αφουγκραζόμαστε πλήρως την απαξίωση που δείχνουν τα νεότερα και τα μικρότερα στελέχη απέναντι στους απόστρατους συναδέλφους τους ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ. Ας μην είμαστε εύκολοι στην κριτική μας γιατί κανένας δεν γνωρίζει τι προσπάθειες έχουν γίνει τόσο από τους Αποστράτους Συναδέλφους μας όσο και απο τους εν ενεργεία.

Τελειώνοντας εμείς στην Ανεξάρτητη Κίνηση Στρατιωτικών θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο πάντα εντός των καθοριζομένων απο το Καταστατικό μας ορίων και είμαστε ανοιχτοι σε κάθε συνεργασία που έχει κοινή κατευθυνση και σε κάθε είδους κριτική

ΧΡΗΣΤΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ;ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΣΑΣ;ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ...ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ...Ο ΤΙΤΛΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΕΝΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κύριε Χρηστίδη αφού λέτε πως σας ενδιαφέρουν οι συνάδελφοι του ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ (σεις το έχετε τονίσει) γιατί η σύντμηση παραπέμπει σε Α.ΚΙ.ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ???? Δηλαδή εγώ που δεν είμαι του Σ.Ξ δεν είμαι ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ???????????

(ενας περαστικός.......)

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ασχετε περαστικέ...
Ολοι είμαστε στρατιωτικοί (ΠΝ,ΠΑ,ΣΞ)

ενας άλλος περαστικός

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 12:23 (ένας άλλος περαστικός) μπορείτε να με βοηθήσετε να δω το επίπεδο της ασχετοσύνης μου????? αφού εντοπίσετε τα παρακάτω αναγραφόμενα στο κυρίως κείμενο!!
Πιθανότατα να είμαι στραβάδι.... και να μην βλέπω που αναγράφει Π.Ν ή Π.Α !!!! Μήπως κατά την άποψή τους οι συνάδελφοι του Π.Ν και της Π.Α ανήκουν στα ....γενικώτερα???? (αν έτσι έχουν τα πράγματα μόνο αυτό θα πω: ΝΤΡΟΠΗ).Για βάλτε μου λοιπόν τα γυαλιά, σεις ο σχετικός!!



(1).ΣΚΟΠΟΣ: Η συσπείρωση των στελεχών του Στρατού Ξηράς ανεξαρτήτως κλπ

(2).Η προβολή με κάθε τρόπο του έργου των Στελεχών του Στρατού Ξηράς και των Ενόπλων Δυνάμεων γενικώτερα κλπ

(3)....προχωράμε στην ίδρυση του πρωτοβάθμιου οργάνου στο χώρο των αποστράτων του Στρατού Ξηράς που έχει καθαρά «Συνδικαλιστική Κατεύθυνση».

Και κάτι τελευταίο: Μπορείτε να μου εξηγήσετε σεις ο σχετικός..... γιατί ιδρύθηκε ξεχωριστός σύλλογος μετά την ίδρυση της ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ?? Μήπως γιατί σε μερικά ........ (ας αποφύγω τον σχολιασμό) δεν άρεσε το καταστατικό της, γιατί απλά δεν διευκολύνονταν τα παιχνίδια που είχαν κατά νου??????

(ένας περαστικός......)

Ανώνυμος είπε...

Α, φίλε (ένας άλλος περαστικός) και κάτι τελευταίο: Μήπως εντόπισες και διάβασες κάπου το καταστατικό της Α.Κι.Σ προκειμένου να του ρίξω μια ματιά...

(ένας περαστικός......)

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια πιστεύω ότι όλοι θέλουμε να ανήκουμε κάπου (εννοώ τα κόμματα ), αυτά όμως θέλουν να μοιράζουν τον λαό και το έχουν πετύχει άριστα. ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ; απορώ και ρωτώ.

Η διχόνοια έχει αγκιστρώσει μέσα μας και είμαστε καχύποπτοι, αλλά και αυτοί που μιλανε είναι πολύγλωσσοι και μασάνε τα λόγια τους. Που είναι η ειλικρίνεια ; η εντιμότητα ;

Τα ιδανικά που χαρακτήριζαν τον Έλληνα < ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ > ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, λέξεις ελληνικότατες και όμορφες , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ;

Φτάσαμε σε ένα σημείο να ονομαζόμαστε ΟΛΟΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ, ντροπή μας.

Τέλος πάντων, εγώ ο απλός ο αμόρφωτος ο άσχετος αλλά το δηλώνω κατηγορηματικά ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΑΣ , λέω:


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕΙ ;


ΙΒΠ
σημ. άσχετα αν εφυγα απο τις ΕΔ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΚΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ;ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΣΑΣ;ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ...ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ...Ο ΤΙΤΛΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΕΝΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ
Γιατι δεν απανταει κανεις σε αυτη την απορια που εχουμε ολοι εμεις η εν ενεργεια Στρατιωτικοι τι κανατε αληθεια ολοι εσεις οταν εισασταν ενεργοι??????????

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ
<< Ανώνυμος είπε...
ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ;ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΣΑΣ; .... >>

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΟΝΙΖΩ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΒΑΔΙΖΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ . ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΜΟΨΥΧΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΑΡΑΚΙΑ ΚΑΗΚΑΜΕ . ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΣΥΝΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ , ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΙΛΩ ΕΞ ΙΔΙΑΣ ΠΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΡΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΑ ΜΟΥ .
ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΑΙΞΕ ΚΑΙ ΠΑΡ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΡΑΤΩ ΚΑΚΙΕΣ. ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ , ΘΕΛΕΙ ΑΓΩΝΑ ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ Ε.Ε. Ή Ε.Α.
ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ .
ο προηγουμενος απο σενα στο σχολιο ανώνυμος : Ισαάκ Παπαδόπουλος