Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΚΑΝΕΛΛΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ , ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ

ΧΟΡΤΑΣΕ Η ΨΕΙΡΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΚΑ..... (ΠΑΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ.... ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ)
Σχόλιο αναγνώστη με αφορμή την ομιλία της βουλευτού-δημοσιογράφου κ. Λιάνας Κανέλλη στη συγκέντρωση της ΑΝΕΑΕΔ



Είμαι αντχος εν ενεργεία του Π.Ν.
Φυσικα δεν προκειται να δωσω τα στοιχεία μου ,για να χαρίσω την ικανοποίηση ενός ακόμα διωγμού στους εθνοπατέρες
 

Παρακολούθησα με μεγάλη προσοχή το τόλμημα της εκπροσώπου του ΚΚΕ και των ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ που αυτό εκπρποσωπεί, να απευθυνθεί στα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων , όπου προκειμένου να επιδοθεί στο αγαπημένο της άθλημα.....δεν θα της πούμε ποιό είναι αυτό, το γνωρίζει, είπε και κάποιες αλήθειες , που αφορούσαν τα οικονομικά μας δικαιώματα.
 

Επειδή ως στρατιώτης , γράφω επι στοιχείων και δεδομένων, και επειδή έχω την εντύπωση, πως η Λιάνα, ή η ίδια δεν γνωρίζει την ιστορία, ή περνά εμάς για αδαείς, έχω να πώ τα εξής:

1. Στο 13.20 του βιντεο, λες Λιάνα μας, ότι περιουσία είναι ο λαός, συμφωνούμε, αλλά εμείς ως έλληνες εννοούμε τους έλληνες, εσύ ποιούς εννοείς??? ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ????

 

2. Στο 11.54,καταφέρεσαι κατά του WIKKILEAKS KAI ΤΩΝ BLOGS.... προφανώς θεωρείς ότι πρέπει να έχουμε ενημέρωση απο την πραβδα ή τον ΄'αντικειμενικό ''ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ......
 

3.Έκανες ένα λαθάκι Λιανα μας.....ανέμειξες την χουντα, τα τανκς και όλα αυτά τα αναχρονιστικά με τις οικονομικές διεκδικήσεις..... πολύ υποτιμητικό..... η οποιαδήποτε υπέρβαση και ανυπακοή απο τους στρατιωτικούς , δεν μπορεί να εχει συνδεση με οικονομικές διεκδικήσεις, εν αντιθέσει με την NKVD  και τα ερυθρά τάγματα του ΣΤΑΛΙΝ, εμείς δεν είμαστε πραιτωριανοί και μισθοφόροι..... η όποια ανυπάκοή μας δεν μπορεί να έχει σαν στόχο την αυξηση στον μισθό μας..... πεθαίνουμε και δωρεάν, μπορεί όμως να έχει σαν στόχο την εκδίΩξη των εισβολέων που εσύ και οι ομοϊδεάτες σου κουβαλάν στις συγκεντρώσεις σου απο το μακρινό πακιστάν , το μπαγκλαντές και το μπουρούντι και περιορίζετε τα δικαιώματα των ελλήνων , βυθίζοντας την χώρα σε ενα κλίμα τρομοκρατίας και ισλαμικής πίεσης.
 

4. Κάτι λές για το ΣΤΕ στο 19.26..... προς το παρόν , το ΣΤΕ είναι ανεξάρτητο , όσον αφορά τις αντεθνικές επιδιώξεις σας..... περιμένουμε να δούμε την συνέχεια..
 

5. Στο 27.28... μας λες να μην μείνουμε αποκομμένοι απο τον υπόλοιπο λαό.....! Λιάνα, εμείς είμαστε ο λαός.... και σαν λαός προτιμούμε να κατεβαίνουμε στον δρόμο με την εθνική μας σημαία , όπως ακριβώς έκαναν οι αιγύπτιοι, απο τους οποίους μας χωρίζει και ο Ιμπραήμ... και ο ΝΑΣΕΡ, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.
 

6. Στο 03.58...είπες ότι παραμένεις στο ΚΚΕ ενώ ασχολείσαι με την Πατρίδα, σε τιμά να παραδέχεσαι την αντεθνικότητα των εντολέων σου!
 

7. Στο 07.15... κάτι είπες προσπαθώντας να μειώσεις την αξία; της αλήθειας , ότι οι μπολσεβίκοι, χρηματοδότησαν τον εβραικής καταγωγης ΚΕΜΑΛ, εναντίον των ελλήνων, θα αναγκαστώ να προμηθεύσω το εν λόγω μπλογκ του συναδέλφου με όλα τα στοιχεία.... διοτί εδώ ταιριάζει η παροιμία της επικαφαλίδος.
 

8. Στο4.45... κάτι είπες περί γερμανικού κεφαλαίου.... ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ???? ή απλά καλύπτεις αυτούς που χρηματοδότησαν το μπολσεβικικό πραξικόπημα , που βύθισε την Ευρώπη σε σκοτάδι 70 χρόνων???
 

9. Στο 10.08.... παραπονέθηκες οτι κανένα κανάλι δεν είναι στην ομιλία σου.... πολύ εύκολο... έπρεπε να συνοδεύεσαι απο κανα δυό πακιστάνους, και θα είχες όλη την δημοσιότητα. (το δικό σας που ήταν;)
 

10. Στο 10.45 κάτι είπες κατά του ΣΟΡΟΣ..... πιπέρι στο στόμα.... θα σε μαλώσουν οι ομοϊδεάτες σου.

11. Τέλος είπες ότι πολεμήσαμε τους φασίστες.... το 40, καλή μου, δεν τους πολεμήσαμε επειδή ήταν φασίστες, αλλά επειδή εισέβαλαν στην πατρίδα μας, μην ξεχνάς ότι η Ελλάς τότε ήταν φασιστική, απο τον ΜΕΤΑΞΑ μέχρι τον ΣΕΦΕΡΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΤΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ.
Αντιθέτως, πολεμήσαμε, εμείς ο ΣΤΡΑΤΟΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΣΚΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΕΥΡΩΠΑΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡ-ΜΠΡΙΖ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ!


Λιάνα μου, μερικές φορές , είναι καλό να σέβεσαι αυτούς στους οποίους μιλάς...... δεν είναι όλοι ούτε χαζοί, ούτε αμόρφωτοι, ούτε πακιστανοί.....

 

ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ, ΞΕΡΕΙΣ .... ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΕΙΔΗΣΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ

ΕΜΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΕΘΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΥΗΜΕΡΕΙΤΕ......... ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ , ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ:
ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ????''
ΟΠΟΥ ΠΑΖΑΡΙ Ο ΛΑΟΣ-ΣΤΡΑΤΟΣ
ΟΠΟΥ ΑΛΕΠΟΥ ΕΣΕΙΣ

34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ζείς στο αποστειρωμένο κουκούλι σου.Οταν θα ωριμάσεις(αποστρατευτείς?) θα ανακαλήψεις και εσύ τη κοινωνία που σε αδικεί και τους κλέφτες του ΜΤΣ που σε διοικούσαν.Προς το παρόν μάθε οτι υπάρχουν και κάποιοι με διαφορετικές απόψεις που ζουν έξω από το κουκούλι.Στο δικό μας κόσμο αυτό λέγετε πολιτική ωριμότητα.

Ανώνυμος είπε...

Για τα σχολια για την Λιανα Κανελλη σεβαστες οι αποψεις του γραφοντος (εκτος απο τις ειρωνιες)άλλωστε αυτη ειναι η πεμπτουσια της Δημοκρατίας.Για την παρουσια της Κανελλη και την ομιλια της απλα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,,,Αληθεια που ειναι οι ετεροι εθνοπατερες και εθνοσωτηρες, που μας εφεραν εως εδω?
Για το σχολιο επρι αποστρατων και διαμαρτυριων, ας μην τσουβαλιαζει ολα τα πραγματα ο φιλος και συναδελφος(?) του σχετικου σχολιου.Πρωτον γιατι δεν εφυγαν ολοι ως ανωτατοι, δευτερον γιατι δε γνωριζει τους λογους που ο καθεις δηλωσε την παραιτηση του και προτιμησε να πολεμησει για τα κεκτημενα απο αλλαο μετεριζι και με περισσοτερη ελευθερια και τριτον και κυριοτερο αν δεν γνωριζει θα επρεπε να ρωτησει να ενημερωθεί για τη διαδρομή αυτων των στελεχων στην ενργεια και τις πραξεις τους, προτου φτασουν σε αυτο το ειδος μαχων και διεκδικησεων....
YΓ H προκληση για τη αναγκαιοτητα χρησης των τανκς, δοθηκε απο το ακροατηριο
ΥΓ2 Αληθεια κε Αντχε(?), επειδη η παρουσια των ε.ε. στελεχων στην εν λογω εκδηλωση ηταν πενιχροτατη (αν και επισημα καλεσμενοι απαντες), ποια ειναι η δικη σας σταση/θεση και των υπολοιπων ε.ε. στελεχων, σε ολη αυτη την λαιλαπα? Οχι, δεν ζηταμε να βγειτε στους δρομους αλλά και η φυσική σας παρουσία και δυναμική, πολλες φορές εξοπλιζει με καλυετρο "οπλισμό" τους μαχομενους...(και να στε σιγουρος πως δεν μαχονται για τα 100 η 200€ που χαθηκαν απο τα μερισματα τωρα.Μαχονται για τα Μετοχικά ΜΑΣ Ταμεια, που σε λιγο καιρό θα τα διαχειρισεταο ο....Κουτρουμάνης).
ΥΓ3 Οι μαχες κερδιζονται παντου και σιγουρα οχι απο τον καναπέ.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον γράφοντα (όχι με τον σχολιάζοντα) και δεν καταλαβαίνω που που φαίνεται ότι ο γράφοντας δεν ξέρει ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Πολιτική ωριμότητα? Τι είναι αυτό? Είδαμε που μας κατάντησε και τελικά δεν βλέπω να πληρώνει και κανένας άλλος. Ξεκινήσαν με τους στρατιωτικούς, συνέχεια με τους άλλους ένστολους και στην συνέχεια με τους απλούς πολίτες. Οι πολιτικά ώριμοι συνδικαλιστές (που είναι άραγε) απουσιάζουν και οι πολιτικοί ώριμα πολίτες ψηφίζουν 100 χρόνια Καραμανλήδες και Παπανδρέιδες Βαρβιτσιώτηδες και Παπαθεμελήδες και Μητσοτάκηδες (μεταλλάσσονται σε Μπακογιάννηδες σιγά σιγά). Και οι απ'έξω απ'το κουκούλι κάποτε πρέπει να μάθετε όταν σας πονάει η αλήθεια να την ακούτε όχι να την προσαρμόζεται στα δεδομένα σας.

Ανώνυμος είπε...

Πως ορίζεις τον "έλληνα"; Πόσες γενιές πίσω πρέπει να κρατάει η ελληνική καταγωγή του; Τα παιδιά πχ των αλβανων που έχουν πλέον την ελληνική υπηκοοτητα και σπουδάζουν σε ελληνικά σχολεία, είναι "έλληνες" για εσένα; Οι γηγενείς έλληνες (ή καλύτερα ελληναράδες) συματριώτες μας, που με την λαμογιά και την διαπλοκή τους βολεύτηκαν εις βάρος των συμπατριωτών τους και εν τέλει της πατρίδας τους, κατατάσσονται αυτομάτως στους "έλληνες πατριώτες";

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε 18 Φεβρουαρίου 2011 9:23 π.μ.Αν νομίζεις οτι οι στραιωτικοί ζουν σε άλλο τόπο και χρόνο είσαι γελασμένος. Εμείς διαφέρουμε μόνο στο ότι έχουμε μάθει να εφαρμώζουμε την έννοια της αξιοπρέπειας στην καθημερινή μας ζωή και να αγωνιζόμαστε με αυτά τα λίγα που έχουμε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ανώνυμος είπε...

@ 2.36
Οι ένστολοι που έπαιρναν σύνταξη στα 45 τους και κατόπιν έβγαζαν και άλλον ένα μισθό από μαύρη εργασία ως συνταξιούχοι, στα πλαίσια της αξιοπρέπειας και του να περνούν με τα λίγα το έκαναν;

Ανώνυμος είπε...

@ 6:01
Αυτό πράγματι ίσχυε για κάποιους παλαιότερα αλλά οχι πλέον. Από την άλλη έαν από τα 18 έως τα 45 επιβιώνεις μόνο με το χαμηλό εισόδημα που σου παρέχει ο στρατός έχεις περάσει τα πιο δημιουργικά χρόνια της ζωής σου με τα λίγα.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά είναι σίγουρο ότι κάποιοι (αντχοι είναι; προβοκάτορες του συστήματος είναι;)προσπαθούν να σαμποτάρουν την προσπάθεια της ΑΝΕΑΕΔ.Να ξέρουν ότι δεν πετυχαίνουν τίποτα με τις αποσπασματικές και έλλειψης σοβαρότητος κριτικές. Και τέλος πάντον η Κα Κανέλλη είναι η μόνη που καταδέχτηκε να παρευρεθεί γιατί όπως είπε θεωρεί ότι αυτή η κίνηση είναι "υγιής'. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια μπορούμε να κρίνουμε. Τώρα, ο Κος Αντχος εάν έχει κάτι άλλο ουσιαστικό να προτείνει θα τον άκουγα με ευχαρίστηση.
Υπόψη ότι αποστρατεύτηκα με τη θέληση μου γιατί δεν επιθυμώ να υπηρετώ υπό τις διαταγές αχυρανθρώπων και δεν απασχολούμαι σε άλλη εργασία.

Πλοίαρχος ε.α.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΟΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΙΕΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΤΗΜΑ ΜΑΣ, ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΡΊΠΤΟΥΜΕ.....ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΑΓΕΝΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.....ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ...ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΟ...ΡΕ ΚΟΥΝΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΦΑΛΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ....ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ......ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΝΕΛΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΣΤΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΕΔ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ.....(ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ)

Ανώνυμος είπε...

Η ΛΙΑΝΑ Η ΑΝ.Ε.Α.ΕΔ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΝΚΣ
Η συγκέντρωση της ΑΝΕΑΕΔ, απέδειξε ότι μπορεί επιτέλους να γίνει συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων, για τα φλέγοντα αλλά και χρονίζοντα προβλήματα των στρατιωτικών.
Είναι ένα πρώτο βήμα…
Μπορούμε επιτέλους να ελπίζουμε σε μια γνήσια δημοκρατική αντιπροσώπευση και σε άμεση διαχείριση από εμάς τους ίδιους, των θεμάτων που μας απασχολούν.
Μπορούμε επίσης να κάμουμε κάποιες πρωταρχικές διαπιστώσεις:
Τα συμφέροντα μας είναι αλληλένδετα με τα συμφέροντα όλων των εργαζομένων και είναι εγκληματικό λάθος, οποιαδήποτε απόπειρα αποσπασματικής συντεχνιακής αντιμετώπισης των.
Τα κόμματα εξουσίας, από τη μεταπολίτευση μέχρι και σήμερα, μας εξαπατούν και μας χρησιμοποιούν ασύστολα εκμεταλλευόμενοι τη φιλοπατρία, την στρατιωτική πειθαρχία, το στρατιωτικό λειτούργημα, εξασφαλίζοντας διαχρονικά, πειθήνια χειραγωγήσιμα κομματόσκυλα, κατάλληλα δια πάσα χρήση.
Το σύστημα εξάντλησε τις δυνατότητες του και δε μπορεί να δώσει βιώσιμη λύση στα προβλήματα της κοινωνίας. Αναπαλαίωση, λίφτινγκ, μετασχηματισμός, απλά, θα παρατείνουν την επιβίωση του διεφθαρμένου πολιτικού σκηνικού, ενώ παράλληλα, θα οξύνουν την εκμετάλλευση των εργαζομένων και θα εντείνουν την καταπίεση.
Η λύση σε τελική ανάλυση πρέπει να είναι πολιτική και όχι οικονομίστικη. Ριζοσπαστική και συνολική για όλη την ελληνική κοινωνία. Ημίμετρα και εμβαλωματικές τακτικές αναπαράγουν τις ίδιες αθλιότητες.
Η ελληνική κοινωνία είναι υποχρεωμένη να αναζητήσει πολιτικό φορέα αξιόπιστο και ικανό να αναμετρηθεί με το πρόβλημα. Πόλο συσπείρωσης του λαού. Πολιτική θέση υπέρβασης από το αδιέξοδο. Και αν δεν υπάρχει τέτοιος φορέας πρέπει να δημιουργηθεί.
Σε αυτά έπρεπε να ερωτηθεί η κ Κανέλλη:
Ποια είναι, για παράδειγμα, η πρόταση του κόμματος της ,πέραν από ένα στείρο εξορκισμό του συστήματος;
Έχει αξιόπιστη ρεαλιστική πρόταση εξουσίας;
Εσωκομματική δημοκρατία;
Πως βλέπει τη διεθνή συγκυρία;
Τι άποψη έχει για το σοσιαλισμό σε μια μόνο χώρα;
Ισχύει ή όχι;
Ποια η σχέση του με την αυτοκριτική;
Έκαμε λάθη στο παρελθόν;
Τι συμπεράσματα έβγαλε από την ιστορία του υπαρκτού;
Και πολλά άλλα…
Όσο για τα τανκς…
Δεν έχουν κανένα λόγο να βγουν από τα στρατόπεδα.
Τα πληρώματα τους όμως και όλοι οι στρατιωτικοί, μπορούν .
Να σταθούν δίπλα στον απόλυτο εγγυητή του συντάγματος!
Τον κυρίαρχο λαό!
Με την ιδιότητα του πολίτη, του εργαζόμενου, του αδελφού, του πατέρα, του έλλογου όντος!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά αφήστε τα λογοπαίγνια...αυτοί θα σας τα φάνε όλα και εσείς ασχολείστε με το τι είπε ο ένας και ό άλλος...ποια αξιοπρέπεια σας άφησαν οι απατεώνες Κε Αντχη?

Ανώνυμος είπε...

Καλή σας μέρα.
Διάβασα με ενδιαφέρον όλες τις απόψεις και καταθέτω το εξής:
Είμαι ένας εκ των μελών της ΑΝεξάρτητης Ένωσης Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων και είμαι περήφανος που έβαλα την υπογραφή μου για την σύστασή της!
Πολεμείστε ΜΑΣ όσο μπορείτε και απο όπου μπορείτε. Να έχετε όμως υπόψη σας ότι δεν θα σκύψουμε το κεφάλι όπως κάναμε όταν είμαστε στην υπηρεσία και ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ πως οι ηγέτες μας έπρατταν το καλύτερο!
Τα ψέματα τελείωσαν! Μπορούν να μας πάρουν συντάξεις-δώρα-μερίσματα εν κατακλείδι να μας τα πάρουν ΟΛΑ !! Αυτό δεν σημαίνει πως θα σκύψουμε το κεφάλι! Όσο είμαστε όρθιοι θα ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ!
Η συμμετοχή στην πορεία της ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011 ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ για όσους πιστεύουν πως ο ΠΟΛΕΜΟΣ μόλις άρχισε!
Τα αποτελέσματά του θα τα συνειδητοποιήσουν οι πολιτικές δυνάμεις στις επόμενες εκλογές!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε ανώνυμε Αντχε εν ενεργεία του Π.Ν. σαν αυτούς τους συναδέλφους μου είσαι και συ που μέσα στην Σχολή υπέβαλες σε καψόνι επειδή αντί για "επ΄ ώμου όπλα" το άλλαξαν σε "επ ώμου αρμ"; και μετά προσκύνησες τον προοδευτικό χώρο;;
Τι θέλεις να μας πεις ότι αυτοί που σε έκαναν Αντχο δηλαδή το σύστημα ΚΥΣΕΑ κλπ είναι ποιο πατριώτες από την Λιάνα;; Η Λιάνα όπου πάει δίνει αξία, αν δεν είσαι ικανός να την εκμεταλλευτής και να κερδίσεις τότε σκάσε και κολύμπα. Υπάρχουν απόστρατοι με σοβαρά προβλήματα επιβίωσης εσύ καλά τα κατάφερες και προσκύνησες και βολεύτηκες μεν εσύ Στρατό όμως δεν έχουμε, απόδειξη ότι συνεχώς χάνουμε εδάφη και αξιοπρέπεια. Πειθαρχία δεν υπάρχει παρά μόνο δουλοπρέπεια και ιδού τα αποτελέσματα. Υπάρχουν άλλοι όμως που δεν προσκύνησαν και τώρα υποφέρουν. Επιτέλους αλήτες βρομιάρηδες μεσημεριάτικα με ανακατέψατε πάλι..€.

Ωλονός είπε...

Μπράβο! στην ΑΝΕΑΕΔ που σκέφτηκε να ανοίξει πλέον τους ορίζοντες καλώντας σε διάλογο την απίθανη Λιάνα. Αυτό που με ενόχλησε είναι, ότι ανώτεροι αξιωματικοί δεν έχουν τα κότσια και τη λεβεντιά, να βγουν με το όνομα τους και να κάνουν την οποιαδήποτε κριτική.
Κ.Παπαντωνόπουλος

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΣΗ και πρόσκληση για ομιλία ενός στελέχους πολιτικού κόμματος.....
Πόσο ακόμη χρειάζεται να τρελλαθούμε με τους κάθε λογής κατεργάρηδες;

Ανώνυμος είπε...

Όντως απίθανη κ Παπαντωνόπουλε!
Γι' αυτό πρόσεχε!

Ανώνυμος είπε...

Για τον ανώνυμο 3:58. Αγαπητέ ήταν από όλα τα κόμματα καλεσμένοι, απλά δεν πήγαν, όπως ήταν υποχρεωμένοι να πάνε. Γιατί δεν πήγαν; γιατί το σύστημα μας θέλει "σκάσε και κολύμπα".
Τα κόμματα θα καλέσεις, ποιον άλλο τον διοικητή ....; Τα κόμματα νομοθετούν έτσι γίνετε στην Δημοκρατία, Δεν πειράζει θα συνηθίσεις. Να δεις που τώρα θα αναγκαστούν να πάρουν θέση. Θέλετε στρατό; πρέπει να πληρώσετε. Τέρμα τα αστεία και η κοροϊδία, Εγώ είμαι πατριώτης και συ δεν είσαι. Θα πάρουν θέση. Θέλουν ή όχι στρατό αν ναι θα πληρώσουν όπως πληρώνουν όσους εργάζονται και όπως εργάζονται.

Ανώνυμος είπε...

19 Φεβρουαρίου 2011 9:32 μ.μ.
Κόψε κάτι...
Εντάξει οι νεοφόυιστοι διακρίνονται για την ορμητικότητα τους αλλά μη το παρακάνουμε.
Οι αλλοι συνδυκαλισμένοι κλάδοι από χρόνια δεν πέτυχαν τίποτα σπουδαίο.
Από τους ...συνταξιούχους στρατιωτικούς (ο "εθνάρχης" καραμανλής τους αποκαλούσε στιμένα λεμόνια)τι περιμένεις άραγε;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΤΧΟΣ ,ΕΞ ΟΣΩΝ ΣΥΝΑΓΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΜΟΡΦΩΜΝΕΝΟΥΣ
Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΟΝΗΡΗ ΛΙΑΝΑ,ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ.
ΞΕΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΗΛΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ,ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ,ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΦΟΒΙΕΣ ,ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ,ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΠΕΙΝΑ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑ,ΨΙΧΟΥΛΑ ΔΗΛΑΔΗ,ΤΟΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥΤ ΣΤΓΧΕΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.....
ΦΙΛΕ,ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΔΗΜΟΤΙΚΟΥ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΑ ΜΜΕ
ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ

Ανώνυμος είπε...

Για τον ανώνυμο 9:32. Αγαπητέ, τον διοικητή να καλέσεις γιατί αυτός βιώνει τα προβλήματα, όπως και όλα τα ε.ε. και ε.α. στελέχη. Στη Δημοκρατία νομοθετεί η Βουλή και όχι τα κόμματα, δεν πειράζει θα συνηθίσεις εύκολα αν βγάλεις τον κομματικό μανδύα από τις Ε.Δ. Φυσικά και θα πάρουν θέση τα κόμματα με τον συνδικαλισμό στις Ε.Δ. Θα τις διαιρέσουν σε κομματικές ομάδες και θα εξυπηρετούν τους ημέτερους απροκάλυπτα, ενώ θα εξαφανίσουν κάθε στέλεχος που θα επιθυμεί να υπερασπίζει τα εθνικά του ιδανικά. Αν θέλεις να λάβουν υπόψη τις Ε.Δ. ΑΠΑΝΤΕΣ, η λύση ονομάζεται ΚΙΝΗΜΑ. Για να μην μπερδευτείς με τανκς και άλλες ιλαρές ιστορίες, σκέψου λιγάκι το ΓΟΥΔΙ....

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΝΕΑΕΔ είχε μία επιτυχημένη εκδήλωση ενημέρωσης και διαμαρτυρίας.
Ο λόγος ήταν ελεύθερος χωρίς χρονικά περιθώρια και απαγορεύσεις. Ήταν όλοι καλεσμένοι πολιτική ηγεσία, φυσική ηγεσία, κόμματα, ενώσεις, σύνδεσμοι και ελεύθερο βήμα για συναδέλφους.
Σταθμός για τα συνδικαλιστικά πράγματα στον χώρο των αποστράτων. Ας αφήσουν μερικοί τις αγκυλώσεις του παρελθόντος και να πάψουν να είναι κορόϊδα και νεροκουβαλητές της κάθε κομματικής πελατείας. Ας πάψουν να επικαλούνται τον πατριωτισμό δήθεν. Πατριώτης είναι όποιος ασχολείται με το κοινό συμφέρον και αυτό δεν είναι άλλο από το λαϊκό συμφέρον. Ας σταματήσουν μερικοί να βγάζουν φλύκτενες στο άκουσμα του συνδικαλισμού. Να κάτσουν τότε στους καναπέδες τους και να μην μιλούν. Σιγουρα ενοχλεί η δράση της ΑΝΕΑΕΔ αλλά αργότερα θα αναγκαστούν να συνταχθούν μαζί της...μέχρι πότε θα δέχονται να χάνουν δικαιώματα και κατακτήσεις. Εως πότε θα εθελοτυφλουν;;

Ανώνυμος είπε...

Κύριε συνάδελφε ε.ε δεν απάντησα στην κυρά Κανέλη γιατί δεν υπήρχε κανένας λόγος να χάσω και άλλο χρόνο (μίλαγε ακαταπαύστως και ασυναρτήτως 40 λεπτά) ακούγοντας ότι με αγώνες μαζί με το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ θα πετύχουμε την ευημερία που έζησαν τόσα χρόνια στην Ανατολική Ευρώπη και είδαμε εμείς το 1990. Αυτό που δεν κατάλαβα ήταν γιατί την κάλεσε η ΑΝΕΑΕΔ; Για να μάθουμε πως γίνεται η επανάσταση; Το ΚΚΕ συνοδοιπόρους ψάχνει και μετά γνωρίζει άριστα να τους τιμά. Η παρουσία της δεν προσέφερε τίποτα στην ημερίδα εκτός αν ο σκοπός ήταν η διαμαρτυρία και ντόρος να γίνεται.

Ανώνυμος είπε...

4.09 ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΥ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΗ ΕΛΕΓΕ Η ΛΙΑΝΑ...ΜΥΡΟΥΔΙΑ ΔΕ ΠΕΙΡΕΣ..ΑΠΛΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ..ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΜΗΠΩΣ Π.Χ Ο ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, Η ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ, ΕΝΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ;;;;ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΛΙΑΝΑΣ ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ, ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΓΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΙΣΘΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ Η(ΔΙΑΖ) ΗΛΙΘΙΟΙ.....ΑΦΗΣΤΕ ΔΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ, ΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ...Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΟΚΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ....ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΥΣΤΕΡΕΙΤΕ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ...Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ...(ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΚΕ...)

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα με προσοχη 23 σχόλια. Δεν κατάλαβα τελικά. Το θέμα δεν ήταν τα Μετοχικά ταμεία; Τελικά μήπως 'ηταν Πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ; Δίότι αν μίλαγε 40 λεπτά μόνο η Κανέλη, τότε πόσο μίλησαν οι ειδικοί; Πόση ώρα διατέθηκε για να απαντήσουν σε ερωτήσεις οι προσκέκλημένοι καθηγητές; Ποιές ερωτήσεις τους υποβλήθηκαν και τι απαντήσεις δόθηκαν; Γιατί κατι μου λέει ότι ή διαφημιστική καμπάνια (προεκλογική;)ήταν της αξιαγάπητης Λιάνας(είναι γεγονός ότι τραβάει) ή για να μάθουμε την ύπαρξη της ΑΝΑΑΕΔ......

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα κάνετε όλοι σας εδώ;
Τι δουλειά έχουν οι στρατιωτικοί με τα κουμούνια;
Κάποιοι ανιστόριτοι από σας μπορεί να μην ξέρουν τίποτε γι αυτούς τους σατανάδες.
Αυτοί όμως δεν σας ξεχνούν!!
Δεν ξεχνούν ποτέ το 47-49.
Στην πρώτη ευκαιρία θα δείτε τι θα σας κάνουν.
Και η Κανέλη, επειδή άλλαξε χρώμα στην κόκκινη προβιά της,για να σας γελάσει, το χάψατε;
Διαβάστε και κανένα ριζοσπάστη!! Οι υπόλοιποι έπρεπε να τον αγοράζουν κι όχι οι κουκουέδες.

Αγανακτισμένος!!!

Ανώνυμος είπε...

To K.K.E καλά θα κάνει να καθαρίσει το εσωτερικό του απο τους εβραίους πρώτα ΜαΙλη(ΙΣΜΑΙΛΗ)Κολοζώφ και καμιά δεκαριά ακόμη και έπειτα να απευθυνθή στον Ελληνικό λαο,διότι οι απόψεις του δεν διαφέρουν καθόλου απο τις απόψεις του διεθνούς σιωνισμού περί πολυπολιτισμού,

Ανώνυμος είπε...

Ο αντικομμουνισμός σε μερικούς εδώ αποκτά επιστημονικό ενδιαφέρον. Η λασπουριά και η βρωμιά που επιχειρούν να ρίξουν είναι τουλάχιστον αστεία. Καλό είναι να σταματήσει κάπου γιατί υποβαθμίζει το επίπεδο των στρατιωτικών. Να κοιτάξουμε καλύτερα που είναι το πρόβλημα. Αν κάποιοι θέλουν να μενουν στο 47-49 δικαίωμά τους. Τα ζητήματα που μας απασχολούν είναι οι μειώσεις των αποδοχών μας, η σταδιακή απαξίωση και εξαφάνιση των μετοχικών ταμείων και η υποβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας. το έχουν καταλάβει αυτό μερικοί κολλημένοι;
Κατάντησε αηδία πιά να επιχειρηματολογούμε για την Λιάνα και ειδικά άσχετοι που δεν έκαναν τον κόπο να έρθουν να παρακολουθήσουν της επί 3 1/2 ώρες συγκέντρωση και τις απόψεις και θέσεις που κατατέθηκαν. Φτανει πιά !

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΧΕΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΑΓΝΟΙ,Η ΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ 100 ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ,ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ,ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΆΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΟΛΟΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ,ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ,ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ.
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΘΡΕΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΠΡΑΞΙΑ ΠΟΠΟΥΣ ΣΟΥ,ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 40 -49
ΔΙΑ;ΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΗΝ ΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ,ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΠΑΜΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΝ,ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΧΟ
ΕΥΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΒΑΘΟΥΛΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω διαβάσει περισσότερες ανεδαφικές αιτιάσεις και αισχρότητες , μαζεμένες σε ένα άρθρο ή μια δημοσίευση.

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι Συνάδελφοι,
Αγανακτώ και θλίβομαι για το επίπεδο της αντιπαράθεσης. Εμείς δεν σεβόμαστε ο ένας τον άλλο και απαιτούμε να μας σέβονται οι άσχετοι; Εάν δεν συνέλθουμε η απαξίωσή μας θα συνεχισθεί και θα φθάσει σε μη αναστρέψιμα επίπεδα. Η περίοδος που διανύουμε απαιτεί ομοψυχία, ενότητα, ομαδικότητα, αγωνιστικότητα και πάνω από όλα το γνωστό φρόνημα του ένδοξου Έλληνα Στρατιωτικού.
Αναφορικά με το θέμα της Λιάνας Κανέλη, αυτό που θα ήθελα να επισημάνω είναι ότι η αντίδρασή μας ήταν ατυχής , όχι γιατί θα έπρεπε να συμφωνήσουμε με αυτά που έλεγε αλλά γιατί προσβάλαμε τον οικοδεσπότη.

Ανώνυμος είπε...

Αντιπλοίαρχε, πολύ επιθετικό σε βλέπω και με αδικαιολόγητη ειρωνεία απέναντι στην κ. Κανέλλη (Λιάνα μου... κλπ). Η συγκεκριμένη βουλευτής είναι (κατά την άποψή μου...) από τις πλέον σοβαρές και ενημερωμένες εκπροσώπους του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Είναι η μόνη που αρθρώνει σοβαρό αντίλογο στην λαίλαπα της Κυβέρνησης της Τρόϊκας. Επίσης πολλές φορές έχει εκφραστεί με συμπάθεια και έχει σταθεί αλληλέγγυα στα στελέχη των ΕΔ.

Το άρθρο σου λοιπόν είναι μάλλον υπερβολικό αλλά και εκτός χρόνου. Η ρητορεία σου θυμίζει άλλες εποχές. Για τα περί κομμουνισμού συμφωνώ (για το παρελθόν) αλλά νομίζω ότι σήμερα ο κίνδυνος είναι το Νεοφιλελεύθερο Παγκοσμιοποιημένο σύστημα και όχι η Πράβδα. Καλά σε πια εποχή έχεις μείνει;

Αυτά από έναν επίσης Αντιπλοίαρχο (ναι ναι) και το τονίζω για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις. Ο καθένας έχει τις απόψεις του. Αν δεν θέλεις να πεις το όνομά σου, νομίζω δεν χρειάζεται να λες το βαθμό σου, γιατί πολύ απλά δεν συμμεριζόμαστε όλοι τις απόψεις σου. Κατάλαβες κύριε ...συνάδελφε;

Ανώνυμος είπε...

Η Τουρκία θα προσπαθήσει συνολική κατάληψη του Έβρου και της ημίσειας Ρόδου
Οι δικοί μας αξιωματικοί υπό την πίεση των πολιτικών καθώς και της Στρατιωτικής ηγεσίας της θα παραμείνει στο δόγμα κάνω άμυνα μέσα στο χώρο μου(και δεν θα επιχειρήσει να περάσει σουβλάκι την ανατολική Θράκη ώστε να χάσει ζωτικά εδάφη η Τουρκία που τα χρειάζεται για την επιβίωσή της Κωνσταντινούπολης . Αν χάσει τον Έβρο και τη μισή Ρόδο, ενώ ταυτόχρονα στην προσπάθεια ανακατάληψης χάσει όλη την αεροπορία και 100.000 άνδρες τότε οι Έλληνες θα υποστούν ψυχολογικό σοκ και θα δεχθούν ευκολότερα τη Σαρία στην Αθήνα. Που σημαίνει αφού θα υπάρξει λειψανδρία (από έλληνες) θα έχουμε αύξηση των βιασμών σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη από τους Μουσουλμάνους χωρίς να αντιδρά κανείς αλλά και γάμους στο πνεύμα της Σαρία .Αλλαγή του τρόπου ντυσίματος των γυναικών, υποχρεωτικά τουρκική γλώσσα(γλώσσα δημιούργημα 6 μηνών ΤΟ 1923) στα σχολεία και απαγόρευση της μίνι φούστας στο δρόμο. Ελπίζω να λάβουν σοβαρά οι ελληνίδες και οι πατεράδες τους το μήνυμά μου και να βοηθήσουν στην αποτίναξη του ζυγού της μη ελληνικής κυβέρνηση και των αξιωματούχους της και της ανασύστασης καθαρά ελληνικού Στρατού. Ειδάλλως μπορούν να απολαύσουν τον μόνιμο βιασμό ολόκληρου του γυναικείου πληθυσμού για τα επόμενα 500 χρόνια στο πνεύμα της Σαρία, Απομακρυνθείτε άμεσα από την τηλεόραση και από τα κόμματα που είναι στη βουλή. Μην αγοράζεται από τα καταστήματα της αυτοκρατορίας μην δύνεται προσβάσεις σε μουσουλμάνους. Είδη γνωρίζεις το σχέδιο τους, προλαβαίνεις να το ακυρώσεις πριν κάνουν την εκκίνηση αν σκοτώσουν τους σοφούς και μείνεις μόνος δεν θα μπορείς πλέον να απελευθερωθείς ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

Σας προτρέπω να πάτε στους δύο παρακάτω συνδέσμους και θα διαπιστώσεται μόνοι σας την μακρινή καταγωγή της συγκεκριμένης δημοσιογράφου. επίσης ψάξτε στο περιβάλλον σας και θα διαπιστώσεται ότι επίθετα και ονόματα που αρχίζουν από Κανέλ ή από Λιά έχουν ύποπτη καταγωγή. Τα συμπεράσματα στον έλληνα αναγνώστη


http://www.elia.org.gr/pages.fds?pagecode=17.28&langid=1


http://ellhn.e-e-e.gr/books/assets/onomatology_hebrew.pdf

Ανώνυμος είπε...

Κύριε αντιπλοίαρχε
έχεις το δικαίωμα να εκφράζεσαι ανωνύμως και βέβαια και εμείς να απαντάμε ανάλογα. Θα μπορούσες να πείς ότι ήθελες όπως πραγματικά το αισθανόσουν. Ειρωνία και έπαρση φίλε μου στους ομοίους σου και στο σύστημα που σε εκπαίδευσε έτσι. Σούζα στους ανωτέρους και ειρωνίσκος στους κατωτέρους. Όταν καταλάβεις το ρόλο που θα έπρεπε να διαδραματίζεις σαν ένστολος τότε δεν θα έμενες σε νοοτροπίες που 'ηδη δοκιμ΄στηκαν, έκαναν μεν τη ζημιά τους αλλά που έχουν ξεπεραστεί. Δες με νηφαλιότητα την σημερινή κατάσταση και καταδίκασε τους ενόχους δηλαδή αυτούς τους πολιτικούς και φυσικούς σου ηγέτες. Μην σπεύδεις να καταγγέλεις αυτούς που σου συμπαρίστανται. Μην βαρας το σαμάρι όταν σου φταιει το γαϊδούρι όπως λέει ο λαός μας. Καλο δρόμο και καλή αναζήτηση για την αλήθεια της ζωής σου.
Ενας πρώην συνάδελφος