Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Καταγγέλλουν αρχιπλοίαρχο του Πολεμικού Ναυτικού ότι σφετερίζεται δημοτικό σχολείο

Άντε ρε κατσαπλιάδες! Μετά τα στρατόπεδα θέλετε να βάλετε χέρι παντού!

Αίτημα να μετατραπεί σε δημόσιο το ιδιωτικό δημοτικό σχολείο Ναυστάθμου Κρήτης υπέβαλε στο υπουργείο Παιδείας και Εθνικής Αμυνας ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων Κρήτης, Ηλίας Ποντικάκης.
Αφορμή για το αίτημα αυτό ήταν η συμπεριφορά και οι ενέργειες στις οποίες προέβη ο διοικητής του Ναυστάθμου Κρήτης, αρχιπλοίαρχος Π.Ν. Γ. Μαρκουλάκης, σε σχέση με το ιδιωτικό δημοτικό σχολείο που λειτουργεί στο χώρο αυτό.

Ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με έγγραφό του που απέστειλε στα υπουργεία Αμυνας και Παιδείας και στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, καταγγέλλει τον διοικητή του Ναυστάθμου Κρήτης ότι:

* «Παρατύπως θεωρεί τον εαυτό του ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου σχολείου», αφού ο νόμιμος εκπρόσωπος του ιδιωτικού δημοτικού σχολείου πρέπει να είναι σύμφωνα με το νόμο, εκπαιδευτικός.

* «Παρατύπως υπογράφει τα δεκάδες έγγραφα που αποστέλλει» στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

* «Αλληλογραφία με τη δική του υπογραφή σε κάθε περίπτωση θα αναπέμπεται ως απαράδεκτη».

Ο κ. Ποντικάκης ζητεί την παρέμβαση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού για να εκτονωθεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Συγκεκριμένα, στην αναφορά του, ζητεί από το ΓΕΝ να «ελέγξει τους υφισταμένους του και να προβεί σε όλες τις ενέργειες που θα εκτονώσουν την ήδη τεταμένη και διογκούμενη κατάσταση μεταξύ των εμπλεκόμενων παραγόντων της σχολικής κοινότητας καθώς, όπως αναφέρει, το Γραφείο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης δεν μπορεί πια να ελέγξει και να παρακολουθήσει την κατάσταση».

«Δεν γνωρίζουμε, συνεχίζει στην αναφορά του ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, γιατί συντηρείται και πού θα φτάσει η κατάσταση με τα καθημερινά εξώδικα και τις αναφορές, που μας οδηγούν σε αδιέξοδο και απορρυθμίζουν την Υπηρεσία μας, σε βάρος των δημόσιων σχολείων του νομού».

Ο διοικητής του Ναυστάθμου Κρήτης έχει καταγγελθεί και από την ΟΙΕΛΕ για μια σειρά απαράδεκτων ενεργειών, που αναστατώνουν εδώ και καιρό την ομαλή λειτουργία του δημοτικού σχολείου. Σύμφωνα με τις καταγγελίες της ΟΙΕΛΕ:

* Πριν από μερικές μέρες, απαγόρευσε την είσοδο σε εργαζόμενο εκπαιδευτικό του σχολείου, επιδίδοντάς του εξώδικο απόλυσής του μπροστά στους μαθητές. Για τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό τόσο το ΠΥΣΠΕ Χανίων όσο και ο διευθυντής Εκπαίδευσης έχουν αποφανθεί πως δεν μπορεί να απολυθεί.

* Στη γιορτή που διοργανώθηκε για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, επιχείρησε να παρέμβει απαιτώντας από τους εκπαιδευτικούς τη μετατροπή του προγράμματος, επειδή δεν ήταν της αρεσκείας του.

* Επιχειρεί να ασκήσει ο ίδιος διευθυντικά καθήκοντα παρακάμπτοντας τον διευθυντή του σχολείου. Ετσι, προ ημερών απέστειλε υπηρεσιακό εμπιστευτικό έγγραφο στον διευθυντή του σχολείου Αρ. Τομαζινάκη, εγκαλώντας τον ουσιαστικά επειδή προβαίνει στην έκδοση διοικητικών εγγράφων που φέρουν μόνο την υπογραφή του, χωρίς την υπογραφή του ιδιοκτήτη του σχολείου (ιδιοκτήτη θεωρεί τον εαυτό του).

Ζητεί επίσης από τον διευθυντή να του παραδώσει τη σφραγίδα του σχολείου, την οποία, όπως αναφέρει, «παράνομα κατέχει και χρησιμοποιεί» και τον προειδοποιεί ότι από 'δώ και στο εξής «κάθε έγγραφο του ιδιωτικού δημοτικού σχολείου Ναυστάθμου Κρήτης, προς οιονδήποτε κι αν απευθύνεται, θα συντάσσεται και θα εκδίδεται αφού ελεγχθεί από το διοικητή Ναυστάθμου Κρήτης, ο οποίος είναι το μόνο εξουσιοδοτημένο υπηρεσιακό όργανο για την υπογραφή και τη νόμιμη σφράγιση της αλληλογραφίας του σχολείου».

Οι πρωτοφανείς ενέργειες του διοικητή του Ναυστάθμου, που έχουν αναστατώσει όλη την εκπαιδευτική κοινότητα του Νομού Χανίων, πηγάζουν από το ιδιότυπο καθεστώς του σχολείου που λειτουργεί στο Ναύσταθμο της Κρήτης, αφού το 6θέσιο ιδιωτικό σχολείο ιδρύθηκε με βασιλικό νόμο του 1959 και το Πολεμικό Ναυτικό έχει την ευθύνη για τη διαχείριση των οικονομικών του.
enet.gr

46 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας σταματήσει επιτέλους αυτός ο λαικισμός. Το σχολείο αυτό συντηρείται εδώ και πάνω απώ πενήντα χρόνια απο το Ναυτικό και έχει ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο. Μάλον τα υπόλοιπα σχολεία πρέπει να γίνουν σαν αυτό και όχι το αντίθετο. Κύριε Μαρκουλάκη συνεχίστε αυτό που κάνετε και μην έχετε καμία αμφιβολία ότι αυτό είβαι και το σωστό.

Ανώνυμος είπε...

Για να συνεχήσει να κάνει αυτά που κάνει, ο Δκτής θέλει στήριξη ρεαλιστική και ουσιαστική και όχι ευχολόγια.

Γι' αυτό θα πρέπει όλο το προσωπικό που εξυπηρετείται από το σχολείο αυτό να βγεί και να συμπαρασταθεί(με λόγια και με έργα)στο Δκτή!!!

Ανώνυμος είπε...

¨Ενα σχολείο ρε λαμόγια Δάσκαλοι που το Υπουργείο Παιδείας δεν έχει ξοδέψει μία δραχμή και λειτουργεί ως πρότυπο, μαθαίνοντας γράμματα σε εκατοντάδες παιδιά χωρίς πρόβλημα με το ίδιο τρόπο λειτουργίας, θέλετε τώρα να το βάλετε στο χέρι?

Άντε να χαθείτε για να ξεβρομίσει ο τόπος. Μας έχετε φέρει 100 χρόνια πίσω την Παιδεία με τα καμώματα σας.

Ανώνυμος είπε...

Μετά το κλείσιμο των στρατιωτικών νοσοκομείων σειρά παίρνει οτιδήποτε λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΓΕΕΘΑ. Ο λόγος? Προφανής πιστεύω.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς απ' ότι φαίνεται η προσπάθεια προόδου και βελτίωσης του επιπέδου,της παρεχόμενης στο σχολείο αυτό,εκπαίδευσης είναι μονόπλευρη.Και όταν λέω μονόπλευρη εννοώ μόνο από τη Διοίκηση του ΝΚ. Δεν μπορώ αλλιώς να εξηγήσω ότι :
α. Έχουν τοποθετηθεί εδώ και δύο χρόνια δύο διαδραστικοί πίνακες σε αίθουσες του σχολείου,καθώς και προβολικά μηχανήματα για την πλειονότητα των τάξεων και ακόμα δεν έχουν αξιωθεί να τα εντάξουν στη διδασκαλία παρά τις κατευθύνσεις του Υπουργείου περί χρήσης των Η/Ν μέσων.
β. Δεν επιτρέπουν στα παιδιά να συμμετέχουν στους σχολικούς αγώνες χωρίς να υπάρχει κάποια εξήγηση από την υπεύθυνη εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής αλλά ούτε και το Διευθυντή του σχολείου.
γ. Ενώ προσελήφθει δεύτερη καθηγήτρια αγγλικών , μετά από παραίνεση της Διοίκησης του ΝΚ , ώστε οι μαθητές να μήν απαιτείτε να φοιτούν σε ιδιωτικά φροντιστήρια ξένων γλωσσών , ακόμα δεν έχουν γίνει τα προκατακτικά τεστ που απαιτούνται από το PALSO.
δ. Καθηγητής Φυσικής Αγωγής "νουθετεί" τους μαθητές απομονώνοντάς τους από τα υπόλοιπα παιδιά και αναγκάζοντάς τα να εκτελούν μόνα τους τροχάδην γύρω από την πλατεία σε κοινή θέα.
Αυτά και άλλα πολλά γίνονται και ο Διοικητής του ΝΚ ορθά έπραξε.Το λάθος του είναι ότι δεν δημοσιοποίησε τα γεγονότα για να υπάρχει αντίλογος στα ασύστολα ψεύδη που διαδίδονται από τα συνδικαλιστικά όργανα των ιδιωτικών εκπαιδευτικών.

Ανώνυμος είπε...

Τί είναι ένα σχολείο ρε παιδιά. Εδώ θα χαρίσουμε τη Θράκη, όπου νάναι, στους γείτονες.
Αμφιβάλει κανείς????
Επίσης η Θεσσαλονίκη στους Σκοπιανούς και η Αθήνα στους Μουσουλμάνους.
Ξέχασα το .....σπουδαιότερο.
Ολόκληρη η Κρήτη στους Ισραηλινούς και στους πασάδες που την εγκατέλειψαν σε μας άσκοπα πριν από χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν πολλά ράμματα για την γούνα του του συγκεκριμένου δασκάλου. Είναι άνθρωπος της νύχτας..

Περιμένουμε να δούμε πότε η ηγεσία μας θα πάρει την απόφαση, να τον απομακρίνει από τα παιδιά μας. Ελπίζουμε ο Διοικητής του Ναυστάθμου να κάνει το πρώτο βήμα και εμείς θα τον στηρίξουμε.


Αγανακτισμένοι Γονείς του ΠΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.
Ο Τ.....ΑΚΗΣ,ΕΧΕΙ ΘΕΑΘΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΟΝΙΟΥ ΤΟ 2006 ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΝΥΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΛΟΙΔΩΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ.....
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ,Ο ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ,ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ....ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ,ΑΛΛΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ....ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ

Ανώνυμος είπε...

O Μαρκουλάκης είναι ο μόνος που έχει την θεληση να ξεβρωμήσει το σχολείο,και καλά έκανε οτι έκανε ως τώρα.Να εύχονταιοι υπεύθυνοι για την κατάντια αυτή.....να βγάλει το φίδι απο την τρύπα ο διευθυντής του ναυστάθμου......διαφορετικά θα δουν οτι θα το βγάλουμε εμείς οι γονείς και με πολύ σκληρό τρόπο.
αει σιχτιρ...που μου εβγαλε ο νονος της νυχτας και προγραμμα για το πολυτεχνείο.....ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΑΡΑΝΕ
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ Π.....ΚΑΚΗ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΡΝΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΕΝΙΑ....
ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ,ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ.....ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΑΝΑΡΧΕΣ ΜΑΣΤΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ.....ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ????
ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΚΟΚΤΕΗΛ ΣΑΝ ΚΑΛΟΙ ΜΠΑΡΜΑΝ [ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ],ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ......ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΛΥΣΣΑΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΡΔΙΑΣ,ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.....

ΡΕΕΕΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΡΕ.....

Ανώνυμος είπε...

Με το giorgo πορδηπουργό όλα είναι πιθανά.
Ο δάσκαλος θα εκτελεί χρέη Δκτή Ν.Κ σε λίγο.
Γιατί όχι?

Εδώ χθές κάποιες χιλιάδες μουσουλμάνοι εκλεισαν τα Προπύλαια για τον Αλλάχ.
Άμα μας το έλεγαν πριν 2-3 μήνες δεν θα το πιστεύαμε.
Ζήσε τομ μύθο σου στο ελλάντα του giorgo.

Ανώνυμος είπε...

Θελουμε ελληνικο σχολειο με δασκαλους για τα παιδια μας ,και οχι μπραβους της νυχτας και διαπλεκομενους δηθεν διευθυντες και επιθεωρητες.
Οι γονεις ,αξκοι και υπαξκοι του ναυσταθμου ,στεκονται διπλα στην καθε πρωτοβουλια του διοικητη του ναυσταθμου.
ΟΙ 2 τυποι που αναφερατε ,δεν θα καταστησουν τα παιδια μας ομηρους των σκοπιμοτητων και του βολεματος τους.
Καλο θα ειναι η ελευθεροτυπα να προσεχει τι γραφει....δεν βρισκομαστε στο 74 που οι αξκοι φοβουντο να μιλησουν.....θα τους παρει και θα τους σηκωσει και ειδικα τα παρασιτα δημοσιογραφους ,που συνταχθηκαν ακομα και με την νυκτα.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗ???
ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ???ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ???
ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ ΚΑΤΙ???
ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΡΚΟ????
ΑΘΛΙΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΡΠΟΥΝ ΓΛΥΦΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ.....
ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ
ΥΓ και προσεχτε ,γιατι αυριο δεν θα επιτρεψουμε τα παιδια μας να γινουν αθλια φερεφωνα της πολιτικης σας ανωμαλιας.
θα αρχισουν να πεφτουν και οι ψιλες

Ανώνυμος είπε...

armyalert
γιατι ανακυκλωνεις τον εμετο της ελευθεροτυπιας????
εχουμε συνυπηρετησει με τον μαρκουλακη,και ξερουμε απο πρωτο χερι τι συμβαινει.....θα την βρεοι την ακρη με οποιο κοστος ,και μετα να δουμε πως θα ξεμπλεξει και η ελευθεροτυπια

Ανώνυμος είπε...

τομαζινακης????
δασκαλος????
αυτο με τον τοτο το ξερετε???
παντως εχει φοβερα κονε στην χανιωτικη νυχτα......κολλητος ολων των προηγουμενων διοικητων...που απλα να ......σουν θελαν οι ανθρωποι...
μαλλον ο καινουργιος διοικητης ειναι πολυ σκληρος για να πεσει στην παγιδα....ειναι και οικογενειαρχηςμε την οικογενεια του μαζι.....και δεν μπορει να τον διαχειριστει ο μπαρμαν
οπως παντα η ελευθεροτυπια....πρωτη στην παραπληροφορηση και διπλα στην διαφθορα....
να στειλω και φωτογραφιες με νυχτερινους αθλους....η,να τις κρατησω για τους γονεις μονο?????

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΟΝΤΙΚΑΚΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ,ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΕΣ.....ΑΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟΙ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΥΨΗΛΟ....ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ Ο ΤΟΜΑΖΙΝΑΚΗΣ...ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΡΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΛΑΤΕΣ ,ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
ΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ

ΗΡΘΑΤΕ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΗΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ


ΑΝΤΕ ΟΥΣΤ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΜΑΖΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΑΚΗ

Ανώνυμος είπε...

Για να καταλάβουν οι αναγνώστες για το επίπεδο του συγκεκριμένου δασκάλου που υποστηρίζουν οι συνδικαλιστές,(αχ αυτός ο συνδικαλισμός μας έφαγε στην Ελλάδα)θα σας μόνο ότι ο συγκεκριμένος δούλευε νύχτα στα κλαμπ ως μπάρμαν ,μετρ, κλπ και συγχρόνως δίδασκε έως ότου τον έκραξαν από τον Ναύσταθμο.
Βγάλτε μόνοι σας συμπέρασμα

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΞΕΡΩ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ...
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΠΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΑΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΑΛΒΑΝΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΑΠΕΞΩ... ΔΕ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ?

Ανώνυμος είπε...

ALLO ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΠΑΛΙ
ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥ????
ΒΕΒΑΙΑ ΕΔΩ Ο ΚΡΥΟΝΕΡΙΤ ΠΑΣΑΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤ ΖΑΜΠΙΤ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ.....
ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ????
ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΒΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΟΜΑΛΑΚΙΑ ,ΟΙ ΜΠΑΡΜΑΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ,ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΤΡΟΠΟ......ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ

ΑΝΤΕ ...ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Από το λεξικό του Μπαμπινιώτη (για όσους δεν ξέρουν την σημασία της λέξεως) :
ΦΕΡΕΦΩΝΟ = το πρόσωπο που εκφράζει τις απόψεις άλλου, που μιλά και δρα σύμφωνα με τις επιθυμίες άλλου.

Δυστυχώς είστε για κλάματα. Συνεχίστε έτσι γιατί μπορεί να δυσαρεστήσετε τους ανωτέρους σας και να σας βγάλουν απ' τον Οικισμό..........

Ανώνυμος είπε...

Τα φερεφωνα της εξουσιας των συμμοριων και των μπραβων της νυχτας των χανιων,καλο ειναι να παρουν το βρωμερο σαρκιο τους απο τον ναυσταθμο.Χρειαζομαστε καλυτερα προτυπα για τα παιδια μας,σε λιγο που θα αρχισουν και τα γραπτα,θα πεσουν τα γελια.ΑΘΛΙΟΙ
ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΓΛΥΦΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΕΛΘΟΝΤΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

καλά όλα αυτα που λέτε και δημοσιεύετε, οι κρίσεις που κάνετε ...υποκειμενικές!!! διάβασα κάτι για φωτογραφίες που είναι τα στοιχεία που αναφέρετε (φωτογραφίες)ώστε και μεις οι υπόλοιποι να γίνουμε πιο αντικειμενικοί...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ Μ........Σ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ), ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ:"ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ. ΤΗΝ ΦΑΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ????"
ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ.
ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ, ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΚΑΝΑΤΕ (Ή ΣΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ).
ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΝΗΣΙ ΖΟΥΝ. ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Τα παιδιά Ελλήνων πολιτών ποτέ δεν θα είναι μειονότητα σε Ελληνικά σχολεία. Πάντως αν μετρήσει κάποιος πόσοι έχουν εξαναγκαστεί να μεταγράψουν τα παιδιά τους από το σχολείο του Ναυστάθμου σε δημόσιο σχολείο της Σούδας χωρίς να μετακομίσουν θα καταλάβει πολλά.
Α, και ας μας εξηγήσει κάποιος γιατί για το νηπιαγωγείο του Ναυστάθμου δεν ακούστηκε ποτέ τίποτα.
Μήπως λόγω του ότι έχει πραγματική διευθύντρια και όχι απομίμηση???

Ανώνυμος είπε...

H ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ Π.Ν. ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΣΑΦΗ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕΣΩ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΩΦΕΥΕΙ. ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ( ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΩΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ Π.Ν. ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Ν.Κ./ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΟΣ ΠΟΝΤΙΚΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΥΤΟΙ)ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ, ΚΑΘΩΣ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΕΛΕ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, ΓΝΩΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΧΑΝΙΩΤΙΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ(ΜΑΛΙΣΤΑ!!!!) ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΒΟΛΕΣ ΛΑΣΠΗΣ ΣΤΑ ΜΜΕ (ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ) ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ.
ΔΕΝ ΣΑΛΤΑΡΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΚ, ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΥΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΨΟΓΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΤΙ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ:ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ(ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ) ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΣΟΥΤ!!!

Ανώνυμος είπε...

Eυτυχώς που η πλειοψηφία των αξιωματικών δεν είναι σαν τη δράκα φασιστών που είστε εσείς. Είναι θλιβερό, πως υπάρχουν στο στρατό μας ακόμη και σήμερα, 37 χρόνια μετά την αποκατάσταση της δημοκρατίας, ακροδεξιά φερέφωνα, που ντροπιάζουν τα εθνικά μας χρώματα και τις στολές του στρατού που ήρωες έχουν ποτίσει με το αίμα τους.
Είναι, βέβαια ευτύχημα που η στάση σας και τα άθλια, αντιδημοκρατικά γραφόμενά σας έφτασαν, ευτυχώς, εκεί που έπρεπε αρμοδίως να φτάσουν. Κύριοι, αποκαλυφτήκατε. Ξέρουμε ποιοί είστε. Ξέρουμε πως η παρεούλα σας από σπόντα έχει βρεθεί εκεί. Η ποιότητά σας θα γίνει γνωστή στο πανελλήνιο, μια ποιότητα που φαίνεται: Από την αντιμετώπιση του άρθρου μιας ελεύθερης, δημοκρατικής εφημερίδας. Από τα εμετικά λεγόμενα για το πολυτεχνείο. Από τη χολή ενάντια στους εκπαιδευτικούς ενός σχολείο του οποίου οι εκπαιδευτικοί για πάνω από 2 δεκαετίες συνεργάστηκαν άριστα με τους προηγούμενους, άξιους και εξαίρετους διοικητές του ναυστάθμου.
Είστε, μια οικτρή μειοψηφία φασιστών, μια δράκα νοσταλγών ενός μαύρου παρελθόντος που από το '74 έχουμε θάψει για τα καλά. Η πλειοψηφία των αξιωματικών τιμούν τη σημαία, τη στολή και την αποστολή τους. Oι υπόλοιποι που ονειρεύονται παλινορθώσεις άλλων καθεστώτων και ονειρεύονται να μετατρέψουν ένα σχολείο σε στρατόπεδο θα βρουν απέναντί τους την τοπική κοινωνία, το νόμο και τους επίσημους θεσμούς του ελληνικού κράτους.
To σκοτάδι που επιχειρείτε να απλώσετε πάνω από το Ναύσταθμο διαλύεται και το φως που θα χυθεί θα αποκαλύψει τους παραβάτες του νόμου και τους νοσταλγούς μιας μαύρης εποχής. Για να σας μάθουν όλοι και να πάρουν και οι αρχές τα μέτρα τους.

ΠΥΡΑΡΧΗΣ είπε...

Η δική σου ποιότητα φαίνεται από τις απειλές. Όποιος απειλεί είναι τουλάχιστον δειλός αν ΌΧΙ ψυχωτικά ανασφαλής. Τόσο πολύ φοβάσαι κάτι που έχει θαφτεί και το βρίζεις. Είσαι τόσο παλικάρι που φοβάσαι τους πεθαμένους. Έτσι όπως κατάντησαν οι δημοκράτες όλα τα επίθετα που θεωρείς μειωτικά θα αποτελούν σύντομα τίτλους τιμής στην παγκόσμια χούντα όταν οι λαοί δεν πάνε να ψηφίσουν. Για ολοκληρωτικά καθεστώτα δεν χρειάζεται να μιλάς τα είδαμε και αυτά. Οι φυλλάδες ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΈΣΟΥΝ δεν θέλουν την οικολογία, κάτι άλλο κυνηγάνε. Είμαστε μικρή χώρα για χωρέσουν τόσα γκούλαγκ. Σημαία σίγουρα τιμάτε αλλά όχι την ελληνική. Άλλο χρώμα έχει. Όποιος τιμά την Ελλάδα δεν ανήκει σε κόμμα. Την επόμενη φορά να προσέχετε τις σπόντες. Δυσμενές είναι ότι έχει ο καθένας στο κεφάλι του όχι ότι θεωρείς εσύ. Όπως και να είναι είσαι και θα είσαι ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ και ΠΕΛΑΤΗΣ του καθένα που λέει εδώ μέσα μια ανοησία με την οποία διαφωνείς. Προσφέρεις θέαμα και γέλιο στο κοινό και κακές υπηρεσίες στο αφεντικό σου ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ και σου υπαγορεύει τι να γράψεις. ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

εισαι ,ο απο πανω,ενας αθλιος επιδοτουμενος ανθελληνας κοπριτης,που περιμενεις κανα κοκαλακι απο τους κομματαρχες της περιοχης σου,και απο τους νονους που συντηρουν κολομπαρα ,και στα οποια συχναζουν οι δηθεν συνδικαλιστες ψευτοδασκαλοι της νυχτας
Τα ορια τα εχετε προ πολλου ξεπερασει,σε σημειο που η αθλια κοιλια σας ,για να χορτασει,παραποιει,υβριζει και λοιδωρει καταστασεις που εκ φυσεως,δειλε,δεν εισαι σε θεση να κατανοησεις.
Γνωριζουμε απο που ηρθες και που πηγαινεις,και καμμια αναφορα σε παλλια ξινα σταφυλια ,δεν θα σε αθωωσει
Εδω δεν υπαρχουν πιστοποιητικα φρονηματων,ουτε σοβιετ,ουτε χουντες
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΜΕΤΟ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ.
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥ,ΜΑΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ,ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ,ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ,ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ,ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ,δεν σκοπευουμε να παρουμε τα παιδια μας απο το σχολειο μας......αλλα ο νονος θα φυγει απο εκει ....και μαλιστα με την θεληση του
Eιπαμε να μηνφερουμε στο φως ντοκουμεντα,αλλα δεν μας αφηνετε αλλα περιθωρια......η αναφορα που εγινε για τον συγκεκριμενο δηθεν διευθυντη,το 2006......και καποιοι μετα απο πολιτικες πιεσεις ,αντιστοιχες των χανιωτικων νεων,εβαλαν στο συρταρι,δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτα που θα βγουν σε λιγο.ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ

Ανώνυμος είπε...

RE ANARXOAREISTERO KATHIKI
TI JEREIS ESY APO HRVES????
O GRIVAS TOMARI,PLHRVMENO GOYROYNI,TI HTAN???
O GIALOPSOS O BLAXAKOS KAI O KARATHANASIS ,RE ARXIDI ,TI HTAN????
PLHRVNOYN KALA STO MERCEDES CLUB,KAI BGHKES NA DIKAIOLOGHSEIS TO MEROKAMATO
MHN JANAPIASEIS STO STOMA SOY TOYS AJKOYS,KAI EIDIKA AYTOYS TOY NAYTIKOY

DHMOSIOGRAFE THS PENTARAS

Ανώνυμος είπε...

Ωστε ειναι ανιδημοκρατικο να θελουμε τα παιδια μας να εκπαιδευονται ελληνικα,και να ακολουθειται το προγραμμα του υπουργειου?????
Ειναι ακροδεξιο να δυσανασχετουμε επειδη υπαρχουν κοντα στα παιδια μας ανθρωποι που σχετιζονται με την νυχτα
Επισης .....οι γονεις που τυγχανουμε εν ενεργεια στελεχη.....αποτελουμε μιαΔΡΑΚΑ...
Νομιζω κυριοι οτι εχετε χασει καθε σοβαροτητα.Προς το παρον οι γονεις ακολουθουμε αρμοδιως την διοικηση σε οτι αποφασισει,και ο καθε διευθυντης του σχολειου,καλο ειναι να καταλαβει οτι και το σχολειο ανηκει στον ναυσταθμο,και αυτος ειναι υφιοσταμενος του πολεμικου ναυτικου,με οποιον διοικητη εχει το πολεμικο ναυτικο ορισει.
Αναρρωτουμεθα,μηπως αυτη η παραβατικη ,απο μερους του συμπεριφορα,η οποια στερειται καθε λογικης,ειδικα οταν επιστρατευει εμετικες φυλλαδες,οπως ταΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ....που ειναι γνωστη για τις καθοδηγουμενες θεσεις της,μηπως λοιπον ,αυτη η περιεργη συμπεριφορα,οφειλεται σε καταχρηση ουσιων......η δουλεια στη νυχτα ,αφηνει κακες συνηθειες,αλλα δεν υποστουν τις συνεπειες τα παιδια μας.
ΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ......πιθανον μελος της<> στην οποια ανηκουν ολοι οι γονεις
ΡΕ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ

Ανώνυμος είπε...

Προφανως,ο διοικητης του ναυσταθμου,ουτε αθλιος σαν την υπολοιπη ηγσεια του Π.Ν. ειναι
ουτε εχει αναγκη να του βρει γκομενα ο τσατσαδασκαλος ,οπως εκανε με τους προκατοχους του,και αυτο ενοχλει
Καλο ειναι οι δημοσιογραφοι της πενταρας και των αναρχικων της ελευθεροτυπιας ,που εκαψαν την ΑΘΗΝΑ,να σταματησουν να σχολουνται με τις ενοπλες δυναμεις,διοτι θα ασχοληθουν και αυτες μαζι τους.
Εως τωρα εχουν γνωρισει τους απατεωνες που το παιζουν στρατιωτικοι......σε λιγο το παν φιρι φιρι να γνωρισουν και το real thing

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ,Ο ΑΝΑΞΙΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ
ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΑΡΧΗΣ
ΑΡΚΕΤΑ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΥΠΟ ΤΟΝ ΄΄ΤΑΚΗ ΤΟΜΜΙ΄΄ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΄΄ΑΡΙΣΤΟΚΡΙΤΟ ΤΟΜΑΖΙΝΑΚΗ΄΄ ΣΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ, Ή ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΚΑΚΗ ΟΤΑΝ ΄΄ΕΚΑΝΕ΄΄ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ)ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ (ν) ΠΟΥ ΘΙΓΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗ. ΣΤΟΥΣ 1000 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ ΝΑ ΒΟΥΤΙΞΕΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΙΑΡΕΣ ΣΑΣ ΓΛΩΣΣΑΡΕΣ.ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΖΩ @ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΥΠΕΘΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ? Ή ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΑΣ FAN ΤΗΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ?

Ανώνυμος είπε...

SE ΛΙΓΟ Ο ΤΟΜΥ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΠΟΖΕΣ.....ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ,ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΙΩΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ... ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΜΑΖΙΝΑΚΗΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΞΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΦΤΙΑΧΝΕ.... ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ... ΞΕΡΡΕΙ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΠΕΙ... ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΤΟΣΟ "ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ... ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΕΡΝΟΥΝ, ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΑ. ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΙ ΑΦΟΡΑ "ΔΑΣΚΑΛΕ" !!!!!
ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ...

Ανώνυμος είπε...

ο χοντρος θα λαβει θεση,η,ζαχαρωνει να γινει αγεεθα....και συνεχιζει το τουμπεκι????
ρε λες να περασε απο δω και να τον βολεψε ο νυχτοδιδασκαλος με καμμια ρωσσιδουλα?????

Ανώνυμος είπε...

Κάνετε μυστικά δείπνα για να τα αναρτήσετε όλα αυτά ή γράφει ο καθένας μόνος του?

Παρακαλάτε να μην κλείσει το σχολείο γιατί μετά τι δικαιολογία θα χετε για να πηγαίνετε στη δουλειά στις 8.30 και να σχολάτε στις 14.00.

Ανώνυμος είπε...

Παρατηρώ με ευχαρίστηση από τς χυδαίες απαντήσεις σας πω έχει ήδη αρχίσει ο πανικός. Γνωρίζετε, πράκτορες της ακροδεξιάς ανωμαλίας, πως ήδη το κράτος ξεικινά την έρευνα, όχι μόνο για τις πραξικοπηματικές κινήσεις του διοικητή, ο οποίος μάλλον νομίζει πως δίνει λόγο σττον Παττακό κι όχι στον κ. Βενιζέλο, αλλά και για άλλες ενέργεθες αξιωματικών, που με τις ακραίες θέσεις τους έχουν προκαλέσει τη δημοκρατική κοινωνία των Χανίων.
Εμείς δεν απειλούμε κανέναν. Απλώς τα άκρα, είτε αριστερά είτε δεξιά, όταν προκαλούν βλάβη στην κοινωνία, πρέπει να αντιμετωπίζονται άμεσα από τη δικαιοσύνη και τους θεσμούς. Ο διοικητής σας καταπατά αποφάσεις των εποπτικών οργάνων της πολιτείας προσπαθώντας να επιβάλλει στρατιωτικό νόμο. Σας πληροφορώ πως τα όνειρά σας για απομάκρυνση εκπαιδευτικών θα μείνουν όνειρα απατηλά. Αντιθέτως, κάποιοι από εσάς θα πρέπει να αισθάνονται ιδιαιτέρως ανήσυχοι που καταπατούν το νόμο και το θεσμικό πλαίσιο της εκπαίδευσης. Ιδιαιτέρως ανήσυχοι, διότι έρχεται η ώρα της κρίσεως. Και η κρίση θα είναι αμείλικτη. Και θα είναι κρίση, όχι ψευτοτσαμπουκάδων και λεονταρισμών, αλλά κρίση που θα προέρχεται από το κράτος, τους θεσμούς και τη δικαιοσύνη. Το χουντικό παράρτημα που έχετε στήσει εκεί, θεωρήστε πως ήδη έβαλε λουκέτο. Καληνύχτα σας.

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα σχολεία στην Ελλάδα λειτουργούν με βάση τους νόμους της Ελληνικής Πολιτείας. Αυτή η Ελληνική Πολιτεία έχει εκπροσώπους, ανθρώπους που νόμιμα λειτουργούν όσα η υπηρεσία τους προβλέπει. Έτσι, όταν μιλάμε για σχολείο, μιλάμε για κάτι που λόγω της σπουδαιότητάς του έχει λεπτομερέστατα ορισθεί μέχρι και με Συνταγματικά άρθρα. Οφείλουμε όλοι να τηρούμε τους νόμους και το Σύνταγμα και μάλιστα κάποιοι από εμάς έχουμε ορκιστεί για αυτό. Άρα, οι όποιες αποφάσεις της ιεραρχίας για τα σχολεία ούτε με νταηλίκια ούτε με ύβρεις αντιμετωπίζονται. Αν υπάρχουν στο οπλοστάσιο όσων τις αμφισβητούν όπλα νόμιμα ας τα προσκομίσουν για κριθεί και με βάση αυτά το ζήτημα. Όλα τα άλλα είναι σκιαμαχίες και νταηλίκια που μπερδεύονται με την ιστορία, την πολιτική, τις ιδεολογίες κλπ. και περισσότερο συσκοτίζουν. Πόσο αξιωματικός μπορεί να είναι ένας αξιωματικός που παραβιάζει νόμους και Σύνταγμα;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΞΚΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΑΝ ΕΝΣΤΟΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ.....ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΜΟΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΟΥΝ,ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΛΑΣΠΗΣ,ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ,ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ.....ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΞΚΟΥΣ....ΚΟΠΡΙΤΕΣ
ΟΙ ΑΞΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ....
ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΠΟΤΑΚΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΛΟΜΠΑΡΟ
ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

To καθηκι λιγο παραπανω,που νομιζει οτι μιλα εξ ονοματος του αστρατευτου υπουργου και της δημοκρατικης κοινωνιας των χανιων....αναφερεται και στους αναρχικους ,που οι ομοιοι του εβαλαν να διαλυσουν την παρελαση της 28ης????
διοτι καποιοι κανουν ερευνα και για αυτο,και θα τον βρουν,σε οποιο γραφειακι και να κρυβεται,και οση βλεννα και σαλιο να εχει απλωσει τριγυρω του
Επειδη μιλα για ακροδεξιους......αυτος τι ειναι????ακροαριστερος???αναρχικος????μπολσεβικος????
ΛΕΩ ΝΑ ΤΡΟ ΨΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

(οχι πως δεν το εχουμε ψαξει....)

ΟΥΣΤ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΕΙΔΗΣΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ρε αρχι....ι
ο Παττακος πολεμησε και εφτιαξε ΕΛΛΑΔΑ,και ανηκει στην ιστορια να τον κρινει,ηλιθιο τομαρι,γυφτο,που πιανεις στο στομα σου ανθρωπο 100 χρονων
τσουτσεκοπουστρα
Ο ΧΟΝΤΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟς ΠΟΥ ΓΛΥΦΕΙς...εφτιαξε τζαμι ,βολεψε μια στριπτιζεζ απο την συρια,εκανε λογαριασμο με 2 εκ ευρω....και ποσα αλλα,και δεν του δινει λογο κανεις,γιατι ειναι υπουργος σημερα ,και αυριο δρομεας για να γλυτωσει τις φαπες....

υγ
και συ δρομεας θα γινεις
παλιοπροδοτη γενιτσαρε ,πηγαινε να μολυνεις κανενα αλλο ιστολογιο

Ανώνυμος είπε...

Από ό,τι φαίνεται άλλος κατηγορείται για άνθρωπος της νύχτας και άλλοι (οι κατήγοροί του) έχουν ευχέρεια στους όρους της και την αργκό της. Μήπως ζούνε σε μια δική τους νύχτα και νομίζουν ότι οι σκιές που βλέπουν είναι και η αλήθεια; Αν είναι τόσο πολύ Έλληνες θάπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί και να είχαν διαβάσει (πέραν του "Ο Αγών μου" του Αδόλφου) ένα λίγο μεγαλύτερο και δυσκολότερο βιβλιαράκι, την Πολιτεία του Πλάτωνα.
Είναι λάθος να πιστεύει κανείς ότι οι εκπαιδευτικοί θα αφήσουμε τα παιδιά μας ημιμαθή να γαυγίζουν όπως κάποιοι "συνομιλητές" εδώ.

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα σήμερα το γράμμα μιας μαμάς στην εφημερίδα 'Χανιώτικα Νέα'. Είμαι και εγώ μια μαμά μαθητή στο ίδιο σχολείο. Συμφωνώ με τα όσα γράφει. Διάβασα και τα όσα σχόλια έχουν αναρτηθεί εδώ. Δε γνωρίζω τι ισχύει νομικά για το καθεστώς του σχολείου μου δημιουργεί όμως τρομερή εντύπωση πως ένα σχολείο που ιδρύθηκε απο το Π.Ν. και συντηρείται με χρήματα του, δε μπορεί ο διοικητής του να έχει λόγο για τα θέματα που το αφορούν. Και για να μη μείνω σε διαδικαστικά θέματα μιας και το κυρίως μέλημα μας θα πρέπει να είναι τα παιδιά μας ενώ το σχολείο δεν αντιμετωπίζει προβλήματα στέγασης, θέρμανσης και υλικοτεχνικά, έχει αίθουσα μουσικής, προτζέκτορες και υπολογιστές πράγματα που άλλα σχολεία παλεύουν για να αποκτήσουν και δεν τα καταφέρνουν δε βλέπω να αξιοποιούνται όπως θα έπρεπε.
Το να ρωτάμε οι γονείς μέσω του συλλογου γιατί δε γίνονται κάποια πράγματα θεωρείτε παρέμβαση στο έργο των δασκάλων;

Ανώνυμος είπε...

Και εκεί που λέγαμε πως δεν γίνονται όπως θα επρεπε οι εθνικές μας εορτές ...έχουμε αφιέρωμα στον Γοργοπόταμο πρωί-πρωί...Μήπως για να ακούσουν και οι γονείς;
Τυχαίο;;;;;;;;;Δεν νομίζω......
Δεν καταλαβαίνουν πως με αυτό το θέατρο του παραλόγου γελοιοποιούνται;

Ανώνυμος είπε...

Είναι σίγουρο ότι διαφωνώ με όλους αυτούς πού βρίζουν χυδαία αντί να επιχειρηματολογούν, όπως επίσης είμαι αντίθετος και με τους άλλους τους πιο "προοδευτικούς" που χαρακτηρίζουν τους πρώτους ως φασίστες κάνοντας αναφορές σε βιβλία όπως "ο αγών".
Γενικώς επικρατεί μία σύγχυση απόψεων , ιδεολογιών, πεποιθήσεων και άλλων πολλών στα κεφάλια μερικών από εμάς. Για παράδειγμα ο/η ανώνυμος/η που έκανε αναφορά στον Πλάτωνα. Όπως μία "φίλη" μου, που έχει ιδιαίτερη εμμονή με τον μέγιστο Έλληνα φιλόσοφο (που δυστυχώς αποτελεί εξαίρεση στην παλ(α)ιοφυλή μας μας)θα αναφέρω και μερικά άλλα αποφθέγματα του, όπως: «Ο γάμος είναι η αρχή της φθοράς για τον άντρα και το σημείο εκκίνησης για τη γυναίκα.» και «Η πιο πικρή απογοήτευση που νιώθεις είναι όταν προσφέρεις καλοσύνη και σου την ανταποδίδουν με την αδικία.»
Και βέβαια κριτήρια αξιολόγησης ενός βιβλίου δεν είναι το μέγεθος η ο βαθμός δυσκολίας του, αλλά η ψυχική και ηθική ανάταση που δύναται να προκαλέσει η μελέτη του.
Και αναφερόμενος στον Κο/Κα επί της οδού Πλάτωνος, «Θα βρεις πολλούς να είναι τρομερά άδικοι και ακόλαστοι και αμαθείς, κι όμως να είναι εξαιρετικά γενναίοι.»
Ας ευχηθούμε ότι είστε τουλάχιστον το τελευταίο, διότι ειδάλλως ο αγώνας μας δεν έχει αξία (απέναντι σε υποδεέστερους......)
Μην υποτιμάτε κανέναν, ούτε καν τους ήδη υποτιμημένους ένστολους.
Αν το θηρίο είναι εγκλωβισμένο και δεν υπάρχει άλλη διέξοδος διαφυγής, καλύτερα μην στέκεσαι έξω από την κύρια έξοδο.............κινδυνεύεις