Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Γιατί η Ντόρα απαίτησε την απομάκρυνση του Γράψα;

Θα μάθουμε άραγε ποτέ την αλήθεια ;
Την ξαφνική αποστράτευση τον Ιούλιο του 2009 του τότε αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων στρατηγού Γράψα φωτίζει στο βιβλίο του για... «Μια νέα εξωτερική πολιτική» που πρόσφατα κυκλοφόρησε, ο καθηγητής Βασίλης Μαρκεζίνης.

Αναφέρεται σε πληροφορίες και περιστατικά που δείχνουν ότι κάθε άλλο παρά για... υπηρεσιακούς λόγους απομακρύνθηκε ο στρατηγός. Αντίθετα, φέρεται να είχε απαιτήσει την αποστράτευσή του η τότε υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη.

Ενοχλούσε τους Τούρκους!

«Ο κ. Γράψας αντικαταστάθηκε άνευ αιτιολογίας 8 μήνες πριν λήξει η θητεία του (τέλος Ιουλίου 2009), αντί κατά την εποχή των προγραμματισμένων κρίσεων, δηλαδή Μάρτιο - Απρίλιο 2010, οπότε και θα μπορούσε, θεωρητικά, να είχε παραταθεί η θητεία του για ένα ακόμη έτος.

Σχεδόν τίποτα δεν είναι επισήμως γνωστό για το επεισόδιο, όπως και το γιατί ο στρατηγός παραιτήθηκε “τοις κείνων ρήμασι πειθόμενος” με άκρα αξιοπρέπεια και άνευ σχολίου, αλλά και γιατί ο Τύπος δεν έκρινε σκόπιμο να σχολιάσει τις εξής φημολογούμενες, μη επιβεβαιωθείσες, αλλά αληθοφανείς πληροφορίες που φέρουν τους Τούρκους αλλά, ιδίως, τους Αμερικανούς ως εκφράσαντες διαμαρτυρίες εναντίον του στο δικό μας υπουργείο Εξωτερικών.

Οι διαμαρτυρίες αφορούσαν το ότι ο στρατηγός δημιουργούσε (με τις αμφίβιες μονάδες κατάλληλα οπλισμένων καταδρομέων που έβγαιναν αιφνιδιαστικά σε διάφορα ξερονήσια) “προϋποθέσεις θερμού επεισοδίου”. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η υπουργός Εξωτερικών απαίτησε την άμεση απομάκρυνση του στρατηγού. Μετά από ένα στάδιο αμφιβολιών –τα παράπονα εναντίον του στρατηγού φαίνεται πως άρχισαν να διατυπώνονται την άνοιξη του 2009– ο πρωθυπουργός υπέκυψε και ο στρατηγός Γράψας πλήρωσε έτσι την αναίρεση της προβλεψιμότητας που μέχρι τότε προσέφερε (όπως και σήμερα προσφέρει) η στατική φρούρηση ορισμένων μόνο, γνωστών στον επιτιθέμενο, βραχονησίδων.

Επαναλαμβάνω, τίποτε από τα ανωτέρω ουδέποτε επιβεβαιώθηκε, αλλά μαζί με την αιφνίδια απομάκρυνση του στρατηγού παραμένει εξίσου μυστηριώδες το ότι οι ανωτέρω φήμες ούτε καν διερευνήθηκαν από τα λαγωνικά του Τύπου. Αν όμως τα πραγματικά γεγονότα επί των οποίων στηρίζονται οι ανωτέρω παρατηρήσεις και σκέψεις είναι, έστω και κατά 50%, ορθά, τότε ο μεν στρατηγός αναδεικνύεται “σωστός στρατιώτης” και “πιστός φίλος”, ο δε πρώην πρωθυπουργός πιθανώς να εμφανίζεται στα μάτια πολλών πολιτών ως άβουλος, άφιλος και ίσως υπερβολικά πρόθυμος να ικανοποιήσει τις επιθυμίες των Αμερικανών!».

Ξεκάθαρα από τις παραπάνω επισημάνσεις του κ. Μαρκεζίνη –που ασφαλώς βασίζονται σε πληροφορίες που έχει και όσα κυκλοφόρησαν εκείνες τις μέρες– αυτό που βγαίνει είναι ότι ο κ. Γράψας «πλήρωσε» γιατί ενοχλούσε με τα στρατηγικά του σχέδια και την επάνδρωση των βραχονησίδων τους Τούρκους και τους Αμερικανούς.

Αν για τα όσα γράφει ο έγκυρος και με διεθνείς περγαμηνές καθηγητής έχει αντίθετη άποψη η κυρία Μπακογιάννη, θα ήταν ευπρόσδεκτη και φυσικά πάρα πολύ χρήσιμη από πλευράς προσφοράς σε γεγονότα που έχουν σχέση με την εθνική κυριαρχία μας.
Αναρτήθηκε από tromaktiko

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"ο μεν στρατηγός αναδεικνύεται “σωστός στρατιώτης” και “πιστός φίλος”.
Τι θέλει να πει ο ποιητής:
"Πιστός φίλος";
Τίνος;
Της ΝΔ;
Του Καραμανλή;
Της Ντόρας;
Δηλαδή κομματόσκυλο!
Και συγχρόνως "σωστός στρατιώτης"!
Ας με συγχωρέσει ο σερ αλλά αυτό δε γίνεται.
Είναι αντίφαση εν τοις όροις.
«ουδείς οικέτης δύναται δυσί κυρίοις δουλεύειν (...) ου δύνασθε θεώ δουλεύειν και μαμωνά»

Ανώνυμος είπε...

Ο λόγος που απομακρύνθηκε ο στρατηγός είναι προφανής,για όσους γνωρίζουν. Με μια κίνηση ματ(δεν υην αναλύω για να μην αποκαλυφθώ-) απέτρεψε την γκριζοποίηση της ΑΟΖ στο Καστελοριζο, αυτό πείραξε τους τότε εκφραστές-υπαλλήλους της Νέας τάξης πραγμάτων και οι οποίοι φαίνεται απο το άρθρο τι θέσεις απολάμβαναν και κατείχαν.Κοινώς τους χάλασε τη σούπα.Γι αυτο και απομακρύνθηκε αρον άρον.Ο Στρατηγός ειναι Πατριώτης.
Αντώνης

Ανώνυμος είπε...

περίεργα πράγματα συμβαίνουν...μη ξεχνάτε οτι ο Στρατηγός ήταν το εκλεκτό παιδί της ΝΔ αφήστε τους χαρακτηρισμούς και τα σενάρια..οι πατριώτες και όσοι έχουν τα κότσια δεν εξαφανίζονται μιλούν να αφυπνήσουν τον κόσμο για το καλό της πατρίδας αλλά.....η σιωπή σε άλλα παραπέμπει....

Ανώνυμος είπε...

Ξεχάστε τις συνομωσίες κύριοι, η αλλαγή έγινε αν θυμάστε 15Αυγουστιάτικα και δεν είναι τυχαία.
Ο "αόρατος" γνωρίζοντας ότι το Σεπτέμβριο ο Μπουχέσας επρόκειτο να προκηρύξει εκλογές, φρόντισε για την έγκαιρη προώθηση του "εκλεκτού".
Τους υπόλοιπους βλέποντας μας για χαχόλους, μας δούλεψε με το Νόμο "Περί Φάρων", που τον κατέθεσε μία μόνο μέρα πριν τη δήλωση των εκλογών, λέγοντας το θρασίμι πως δεν ήξερε ότι θα πηγαίναμε σε εκλογές. Άκουσον Άκουσον.
Τελικά ο αχρηστότερος στην υφήλιο ΥΠΕΘΑ, κατόρθωσε μαζί με τους υπόλοιπους ηλίθιους ξυλοσχίστες να κατατάξει τη ΝΔ στην αντιπολίτευση σε μόνιμη βάση.
Πάντως μου κάνει εντύπωση πώς κάποιοι δημοσιογράφοι του στυλ Χατζηνικολάου θεωρούν τον αόρατο, βαρύ χαρτί της ΝΔ. Καλά δεν γνωρίζουν πόσο τεμπέλης αδαής και άχρηστος είναι ο εν λόγω;

ΑΕΤΟΣ
ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ Ή ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι, το θέμα πρέπει να μας απασχολήσει όλους, απόστρατους και εν ενεργεία.
Προτείνω την -προσωρινή φυσικά - διακοπή της ανάγνωσης του δημοφιλούς πονήματος "ΧΩΡΙΣ ΙΠΠΕΙΣ", την αδιαφορία - κι αυτή προσωρινή - απέναντι στις ύβρεις, ο οποίες κατεπώθησαν αμάσητες, και την αγνόηση των οικονομικών και άλλων περικοπών, παλαιών και επικειμένων και την μετά επιμονής και μανίας ενασχόληση και στοχασμό στα εξής δύο ΜΕΙΖΟΝΑ ζητήματα:
1. Γιατί ΕΔΙΩΞΑΝ το Στρατηγό;
2. Πως μπορεί να αποκατασταθεί ο Στρατηγός;

Μόνο όταν απαντηθούν αυτά τα ερωτήματα θα επανέλθουμε στις παλιές μας ασχολίες (ξέρετε ανάγνωση, πως θα μικρύνουν κι άλλο οι μισθοί, πως θα αυτομαστιγωθούμε κλπ)

Ανώνυμος είπε...

Κανέναν δεν απασχολεί γιατί έφυγε ο στρατηγός ή κάθε άλλος στρατηγός. Τον μόνον που απασχολεί είναι τον ίδιο. ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΕΙΝΑΙ 100% ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ. Η ΣΙΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΡΥΣΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Όλα καλά αυτά που λέτε για τον Στρατηγό (άξιος-πατριώτης κτλ) αλλά για τα στελέχη τι έκανε? ΤΙΠΟΤΑ. Η πρώτη του διαταγή ήταν να θέσπιση το δωδεκαήμερο γιατί η δέκα ημέρες στο βουνό ήταν λίγες ……και στην συνέχεια επανέφερε διαταγές οι οποίες είχαν καταργηθεί σχετικά με το ωράριο των στελεχών (Λγος Εβδομάδος-Αξκός Λόχου) πρακτικές ενός στρατού του 1950. Προκαλώ τον οποιοδήποτε να μου αναφέρει μια διαταγή υπέρ του στρατιωτικού προσωπικού που έβγαλε ο Στρατηγός. Κότα ήταν και αυτός όπως και οι σημερινοί.

Ανώνυμος είπε...

Καλα εκανε ο στρατηγος και εφυγε γιατι και που καθοταν κακο εκανε στο στρατευμα...να προσθεσω οτι δεν γνωριζε καν την αγγλικη γλωσσα που για να σε προσλαβουν ΕΠΟΠ ειναι κριτηριο...Αντε γεια στρατηγε

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ, Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΡΥΒΗΣ ΑΛΛΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ Α/ΓΕΕΘΑ, ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ.
ΜΑΚΙΑΒΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ
Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ, ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΜΗΝΑΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΤΟΥ 2007 ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΜΕΙΖΟΝΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΑΣΧΗΜΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ. Ο ΤΟΤΕ Α/ΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΣΗΜΑΤΙΚΑ ΕΝΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΑΣ, ΕΤΣΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΑΣ. ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο Α/ΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑ ΤΙΝ Α/ΓΕΑ ΓΙΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΥΤΟ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΑΣ. ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΘΗΚΕ Ο Α/ΤΑ. ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ. ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Α/ΓΕΑ, ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Α/ΤΑ; ΕΦΥΓΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ EIXE ΑΠΟΨΗ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΡΑΓΚΑ EIXE ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ SUPER PUMA ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Αν ο αετός εννοεί τον σαρακατσάνο και τον τρικαλινό, συμφωνώ απόλυτα. Τα υπόλοιπα είναι συνομωσιολογίες. Απορώ μόνο τι χρωστούμενα του είχε για να κάνει τέτοια μεθόδευση...

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ είπε...

Ολόκληρη η ιστορική αλήθεια για την Πατριωτική Κυβέρνηση εξαετίας 1967-1973 και απάντηση σε δόλια σιωνιστικά δημοσιεύματα προώθησης του Sir Μαρκεζίνη

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/1967-1973.html

Ανώνυμος είπε...

16 Νοεμβρίου 2010 2:14 μ.μ
Συμφωνώ απόλυτα. Καλά που έφυγε.Από όπου πέρασε σαν ανώτατος μόνο καταστροφή έφερε.Ήταν άλλο ένα πιστό κομματόσκυλο και για αυτό το ρόλο θα "λιβανίζεται" από πατριωτικά άρθρα. Αντε γεια ρε...

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον δεν τα θυμάται καλά ο 4:11. Το 2007 Α/ΤΑ ήταν ο Συμεωνίδης και ΔΕΝ αποστρατεύτηκε στις κρίσεις (http://www.geetha.mil.gr/index.asp?a_id=1716&nid=374). Α/ΓΕΑ είχε αναλάβει ο Γιάγκος τότε, μόλις 2 μήνες πριν. Ο Συμεωνίδης έφυγε τελικά το 2008. Τι σχέση είχε ο Α/ΤΑ με τα Super Puma;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ..ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΥΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΑΡΙΣΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ..ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ (ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΛΛΩΣΤΕ)ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΜΦΗ!!ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΛΟΙΔΩΡΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΒΑΛΛΑΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ,ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΣ,ΓΕΡΑΚΙ κτλ)ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΝ..

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΞΕΣΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ (ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΠΩΡΟΥΝ)ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΟΧΙ ΑΠΟΨΗ, ΑΛΛΑ ΓΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΥΦΟΣ . ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΒΗΜΑ ΚΑΤΑΚΡΙΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΖΗΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΥΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΤΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ , ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΣΕ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΑΣ ΜΕΤΡΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΉ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ,ΣΙΩΠΗΛΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ.ΤΕΛΟΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΑΞΙΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ.
(ΥΓ1 Τέτοιο ξεκατίνιασμα και εσωστρέφεια, βούτυρο στο ψωμί των συμπαθούντων
2 Μειονεκτήματα και αστοχίες επιλογών έχουν όλοι οι άνθρωποι και ειδικότερα αυτοί που εργάζονται και προσπαθούν. Σημασία έχει το κίνητρο.)

Ανώνυμος είπε...

κυριοι προ πάντων η ορθογραφία, τίποτα δεν έχει τόση αξία όσο αυτή είναι το Α και το Ω το φως και το σκοτάδι...ρε βλάκα ξεκώλα με την ορθογραφία....εδω ο κόσμος καιγετε και εσύ το χαβά σου..ασε που δεν έχεις μυρουδιά από στρατό όσο για τα προτερήματα και τα ελαττώματα των "επιφανών ανδρών' βλακόμουτρο τα έχουμε εμπεδώσει όσο εσυ δε φαντάζεσαι...οχι απο ρουσφετομάγαζα όπως εσύ..και στο φινάλε αμα σε χαλάνε αυτά που γράφουμε γιατί έρχεσαι εδω; από διαστροφή η για χαφιεδισμό;