Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Η Ελλάδα διώκει... τους φύλακές της!

Είπαμε, μόνο το "Περνά, περνά η μέλισσα με τα μελισσόπουλα και με τα κλωσόπουλα.."

Κι όμως, το είδαμε και αυτό! Η ελληνική Πολιτεία παραπέμπει σε δίκη τους υπερασπιστές της, κατόπιν έγκλησης των... υπονομευτών της! Συγκεκριμένα, στις 20 Σεπτεμβρίου, δικάζονται στο Ναυτοδικείο Πειραιώς, μετά από δίωξη που ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πειραιώς, οι 39 άνδρες των ΟΥΚ του Λιμενικού, κατόπιν σχετικής έγκλησης από τον Παναγιώτη Δημητρά, διώκτη των απανταχού Ελλήνων πατριωτών και εκπρόσωπο του γνωστού για τον υπονομευτικό και αντεθνικό ρόλο του, Ελληνικού Παρατηρητήριου των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ).
Οι Έλληνες στρατιωτικοί, οι εκπαιδευμένοι για τα πολύ δύσκολα, κατηγορούνται για παράβαση του άρθρου 2 του αντιρατσιστικού Ν. 927/79. Και αυτό, για τα συνθήματα που φώναξαν στη διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου 2010, στην Αθήνα «ενοχλώντας» τότε την «προοδευτική» κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τον αριστερό Τύπο, που ενεργοποίησαν το σύστημα και τους διαφόρους «εργολάβους» του...
Ο πατριωτισμός... τιμωρείται!
Ο γνωστός για τις εθνομηδενιστικές απόψεις του αλλά και για τις διώξεις κατά του «ΕΚ» και του εκδότη του Παναγιώτης Δημητράς, υπέβαλε λοιπόν παράσταση πολιτικής αγωγής, ώστε να εκπροσωπήσει τις «θιγόμενες» από τα συνθήματα «εθνικές» ομάδες που «προσβλήθηκαν» από τα συνθήματα αυτά (Τούρκοι, Σκοπιανοί και Αλβανοί). Και οι ελληνικές διωκτικές αρχές, συμπράττουν ανοικτά με έναν άνθρωπο, γνωστό υποστηρικτή και συμπαραστάτη οργανώσεων που επιβουλεύονται το διαμελισμό της χώρας (όπως το Ουράνιο Τόξο, αλλά και όλες τις παράνομες φιλοτουρκικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στη Δυτική Θράκη-για τις τελευταίες δεν υπάρχουν εισαγγελείς...), αποδεικνύοντας ότι όλα έχουν πλέον ισοπεδωθεί σε αυτόν τον τόπο. Θα παρακολουθήσουμε τη «δίκη» με πολύ ενδιαφέρον, μιας και απομένει να δούμε πόσο «τιμωρείται» ο πατριωτισμός σε αυτή τη χώρα...
www.elkosmos.gr/

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι μπερδεύουν τον πατριωτισμό με τον ρατσισμό. Το συγκεκριμένο άρθρο είναι απαράδεκτο και υποτιμητικό για τη νοημοσύνη του κάθε έλληνα πολίτη.
Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε ότι τα ρατσιστικά συνθήματα σε δημόσιους χώρους, και πολύ περισσότερο σε παρελάσεις, τιμωρούνται σε ΟΛΕΣ τις πολιτισμένες χώρες του κόσμου. Στην Γερμανία τιμωρείται ακόμα και η χρήση ναζιστικού συμβόλου. Και επίσης πριν αρχίσουν οι γνωστές δικαιολογίες περί λαθρομεταναστών και εγκληματικότητας (που βεβαίως και είναι μεγάλο πρόβλημα και πρέπει να λυθεί), να πούμε ότι τα συνθήματα «δεν θα γίνεις έλληνας ποτέ, αλβανέ» δεν πήγαιναν σε πακιστανούς και νιγηριανούς λαθρομετανάστες με παραβατική συμπεριφορά. Αφορούσαν σε έλληνες πολίτες αλβανικής καταγωγής που διαμένουν νόμιμα με τις οικογένειες τους στην Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια, δουλεύουν νόμιμα και φορολογούνται, και πολύ περισσότερο στα παιδιά μεταναστών που γεννήθηκαν εδώ, μιλάνε ελληνικά, έχουν βγάλει τα ελληνικά σχολεία και φοιτούν πλέον σε ελληνικά πανεπιστήμια. Έχουν δηλαδή αφομοιωθεί πλήρως κοινωνικά. Για αυτά θα τεθεί σύντομα, και σωστά, θέμα ιθαγένειας (νομικά όρος υπηκοότητα δεν υπάρχει πια στην Ελλάδα, αφού ταυτιζόταν ούτως ή άλλως με τον όρο ιθαγένεια). Έβριζαν λοιπόν οι ΟΥΚ το συμμαθητή και τον φίλο των ίδιων τους των παιδιών. Βεβαίως κανείς δεν αμφισβητεί ότι οι δυνάμεις των ΟΥΚ είναι σκληρά εκπαιδευόμενοι (και γνωρίζουμε τι συνθήματα λέγονται στις εκπαιδευσεις, δεν είμαστε ανοήτοι) και όντως έχουν να προσφέρουν πολλά σε περίπτωση πολέμου. Είναι όμως άλλο αυτό και άλλο να προσβάλεις πολίτες νόμιμα εβρισκόμενους στην χώρα. Είναι σαν να δεχόμαστε αντίστοιχα οι γηγενείς γερμανοί να φώναζαν σε έλληνες μετανάστες και τα παιδιά τους «δεν θα γίνεις γερμανός ποτέ, βρωμοέλληνα». Εμάς θα μας άρεσε;

Ανώνυμος είπε...

Ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του. Είναι όμως άλλο το τι λες στο σαλόνι του σπιτιού σου με τους φίλους σου, με τους οποίους μπορεί να έχεις και τις ίδιες απόψεις, και άλλο τι λες δημόσια όταν μπορεί να σε ακούσει ο καθένας.
Ουδέποτε σε στρατιωτική παρέλαση είχαν ακουστεί τέτοια συνθήματα, που προσβάλουν την αξιοπρέπεια και την ανθρωπιά πρώτα των ίδιων των ελλήνων. Και αν σε τελική ήταν τόσο "μάγκες" και δεν είχαν ενοχές γι'αυτό που έκαναν, γιατί δεν τα φώναξαν μπροστά από τους επισήμους; Οι άνθρωποι αυτοί εκπαιδεύονται από το ελληνικό κράτος και πληρώνωνται από τους έλληνες φορολογούμενους, μεταξύ των οποίων πλέον και μετανάστες που δουλεύουν εδώ, για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους σε ώρα ανάγκης, όχι για να σπέρνουν στην κοινωνία μίσος και διχόνοια. Γιατι, ξαναλέω, ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΟΥΚ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ. Πολύ γρήγορα ξεχάσαμε ότι και οι δικοί μας άνθρωποι, οι έλληνες, υπήρξαν μετανάστες πριν κάποια χρόνια σε κάποιες άλλες χώρες. Και δυστυχώς δεν βλέπουμε ότι αυτή τη στιγμή χιλιάδες νέα ελληνόπουλα με πτυχία και μεταπτυχιακά φέυγουν στο εξωτερικό για ένα καλύτερο μέλλον. Θα πρέπει άραγε και αυτά να αντιμετωπίσουν τέτοια συνθήματα εκεί που πάνε;
Α, και για να μην αρχίσουν τα γνωστά, δεν είμαι καν αριστερός. Είμαι απλά ένας έλληνας εκπαιδευτικός και διδάσκω καθημερινά και παιδάκια αλλοδαπής καταγωγής (από αλβανία, βουλγαρία, ολλανδία, αρμενία), που είναι και αυτά παιδιά όπως τα δικά μας. Πως να τους δικαιολογήσω αυτά που άκουσαν στην παρέλαση;

Ανώνυμος είπε...

Θα τους κλασουν τα παπαρια.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ωρέ!
ΔΕΝ ήθελα να ακούσω το ......"περνάει-περνάει η μέλισσα" !!!! ΕΙΧΑ όμως την ΑΠΑΙΤΗΣΗ να αντιδράσουν όπως αντέδρασαν οι μαθητές της ΣΥΡΟΥ στρέφοντας "ΚΕΦΑΛΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ"!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σε βρίσκω πολύ σωστό 3.03. Αν πραγματικά είχαν τα κότσια να περάσουν ένα δυνατό και ουσιαστικό μήνυμα, αυτή θα έπρεπε να ήταν η αντίδραση τους προς τους πραγματικά υπεύθυνους του μεταναστευτικού αχταρμά που υπάρχει στην Ελλάδα, και όχι στον εύκολο στόχο του κάθε κακομοίρη αλβανού.
Φαίνεται πως κάποια 15χρονα είχαν πιο πολλά κότσια από τους ΟΥΚάδες μας.

Ανώνυμος είπε...

10.26 kai 11.04 πολυ ωραια μας τα λετε και τα παρουσιαζετε πολιτισμενα, ομορφα,ευρωπαικά και θα μπορουσα να συμφωνήσω επι των θεωρητικών σας ιδανικων,ΕΑΝ ΕΙΧΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ , ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΜΗΠΩΣ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ Ή ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ?

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΣ ΟΡΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΟΜΑΛΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΛΠ.

ΟΣΟ ΔΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ,ΑΝΕΧΕΙΑ ,ΑΝΕΡΓΕΙΑ ,ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΝ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.

ΤΟ ΝΑ ΑΦΟΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η " ΕΥΚΟΛΗ " ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΥΨΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΕΝΕΣΙΟΥΡΓΟ ΑΙΤΙΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΕΛΛΟΧΕΥΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΚΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Kι ΑΛΛΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ των φοβικών δολαριανών γενιτσάρων των τοκογλύφων, λόγω ΤΕΛΟΥΣ των καυσίμων!
H αμερικανική στρατιωτική βάση «Μπόντστιλ», στο Ουρόσεβατς του Κοσόβου, σύντομα θα KΛΕΙΣΕΙ εξαιτίας του υψηλού κόστους, δήλωσε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Πρίστινα, Κρίστοφερ Ντελ σε συνέντευξη στην έκδοση «Balkan insight» του βαλκανικού ερευνητικού δικτύου (BIRN).
http://www.youtube.com/watch?v=dyRcF6qDwY8

Ανώνυμος είπε...

να μου απαντήσει καποιος απο εσάς τους διανούμενους και τους άσχετους αμπελοφιλοσοφους ποιος δίνει και γιατί σε κάθε λαθρομετανάστη περίπου 5.000 ευρώ δανικά και αγύριστα να ερθει στην Ελλάδα; γιατί η Τουρκία δε θέλει βιζα να πανε εκει και απο εκεί;;;;απαντήστε ρε ασχετοι....

Ανώνυμος είπε...

TI ΛΕΤΕ ΡΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ?? ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ !!!

Ναι εννοείται ότι ο Αλβανός δεν θα γίνει Έλληνας ποτέ, και ο Έλληνας δεν θα γίνει Γερμανός ποτέ, και το περιστέρι δεν θα γίνει πιγκουίνος ποτέ!
Όσο και να θέλουμε να ζούμε μέσα στον παραλογισμό (καθημερινά τρώμε πολλές ώρες πλύση εγκεφάλου για να το κάνουμε), μερικά πράγματα είναι θέμα απλής λογικής. Η λέξη ιθαγένεια γνωρίζετε τι σημαίνει? Μάλλον όχι. Προέρχεται από τις λέξεις ιθύς (=ευθύς) + γένος και σημαίνει ότι κάποιος έχει ευθεία γραμμή προγόνων πίσω του. Σημαίνει δηλαδή ότι αν πάω στην Αφρική να ζήσω, δεν θα γίνω Ζουλού, όπως και να το κάνουμε....

Είναι άλλο το θέμα της αναγνώρισης κοινωνικών δικαιωμάτων στους νόμιμους μετανάστες (το οποίο με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο), έστω και απονομή υπηκοότητας (την οποία έχουν σκόπιμα μπερδέψει με την ιθαγένεια). Η ιθαγένεια αναφέρεται στο ΓΕΝΟΣ και είναι μια πραγματικότητα που δεν μπορεί ούτε να "αποδοθεί", ούτε να αμφισβητηθεί. Είτε ανήκεις στο ΓΕΝΟΣ, είτε όχι. Είναι απλό.

Η Πατρίδα αλώνεται σιγά σιγά. Και πρωταγωνιστικό ρόλο στην καταστροφή της έχει η πέμπτη φάλαγγα, δηλαδή ο εσωτερικός εχθρός. Αν υπάρχουν Έλληνες που σκέφτονται με το σκεπτικό των 4 παραπάνω σχολίων, τότε λυπάμαι πραγματικά γιατί ο σκοπός των προδοτών έχει επιτευχθεί.

Όποιος νομίζει ότι τα συνθήματα των ΟΥΚ για τους Τούρκους ήταν ρατσιστικά ας πάει να ρωτήσει τι γνώμη έχουν οι Έλληνες της Κύπρου, του Καστελλόριζου και της Θράκης.


Όποιος νομίζει ότι τα συνθήματα των ΟΥΚ για τους Σκοπιανούς ήταν ρατσιστικά ας περάσει μια βόλτα από την Φλώρινα να δει τις "μακεδονικές" γιορτές.


Όποιος νομίζει ότι τα συνθήματα των ΟΥΚ για τους Αλβανούς ήταν ρατσιστικά ας πάει στην Βόρεια Ήπειρο να ρωτήσει τι έγινε με τον Αριστοτέλη Γκούμα και ας κοιτάξει στα μάτια, αν μπορέσει, όλα αυτά τα Ελληνόπουλα που κατα καιρούς έπεσαν θύματα ληστείας-φόνου-βιασμού και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.

Μόνο ένας Κολοκοτρώνης μας σώζει...
ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

http://greekvoices.blogspot.com/2011/03/related-posts-plugin-for-wordpress_16.html

απολαύστε ...... πολυπολιτισμικότητα!!!

(σύντομα και στις γειτονιές μας!!)

Ανώνυμος είπε...

9.48
Θέτεις το θέμα σε καθαρά φυλετική, δηλαδή ρατσιστική βάση. Αλλά παρόλα αυτά, σου είπε κανείς ότι οι μετανάστες θέλουν να γίνουν "ελληνικής καταγωγής";;; Ισότιμοι πολίτες ενός κράτους θέλουν να γίνουν. Επαναλαμβάνω οι νόμιμοι. Όπως και φυσικά οι έλληνες μετανάστες έγιναν ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ και όχι γερμανικής καταγωγής γερμανοί πολίτες.
Το σύνθημα των ΟΥΚ όμως εννοούσε αυτό; Ότι δεν θα γίνουν ποτέ έλληνες φυλετικά;;; Γιατί, υπήρχε περίπτωση να υποστούν γονιδιακή μετάλλαξη; Πολύ απλά εννούσε ότι δεν θα γίνουν ποτέ ίσοι πολίτες του κράτους. Και αυτό είναι ρατσιστικό, όταν θεωρείς ότι είναι και πρέπει να παραμεινουν εξορισμού κατώτεροι σε θέμα δικαιωμάτων λόγω της καταγωγής τους. Ας μην παίζουν κάποιοι με την νοημοσύνη μας.

Ανώνυμος είπε...

εφόσον έκαναν όλα αυτά τα ψευτοκουμμούνια διακοπές ανά την ελλάδα και το εξωτερικό όταν έπρεπε να τους στείλουν στον αγύριστο αυτά είναι τα ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ. Να μπορείς ούτε να μιλήσεις λες και είμαστε στο σοβιέτ.
επί του πρακτέου λοιπόν ας αρχίσουμε το γδάρσιμο των κομμουνιστών και όταν τελειώσουμε αρχίζουμε και τους άλλους.

Ανώνυμος είπε...

@ 6.30
Και εσύ μια χαρά τα λες, αλλά τίποτα από αυτά δεν μπορεί να δικαιολογήσει τα συνθήματα που ακούστηκαν. Αν λοιπόν δεχόμαστε ότι οι πολιτικοί είναι υπεύθυνοι για το ότι έχει χαθεί ο έλεγχος με το μεταναστευτικό, προς αυτούς θα έπρεπε να είναι και η διαμαρτυρία των ΟΥΚ. Για το αν η Ελλάδα είναι ένα μπάχαλο και όχι Γερμανία, δεν φταίει οι οικονομικός μετανάστης, αλλά οι κυβερνώντες μας που του έδωσαν χαρτιά και άδεια παραμομής χωρίς κανέναν προγραμμαστιμό. Ε, λογικό είναι ότι μετά από 20 χρόνια κάποια στιγμή θα έκανε παιδιά, που πίστεψε με πλέον στα σχολεία δεν τα ξεχωρίζεις από τα ελληνάκια. Τι θα γίνει λοιπόν τώρα με αυτά τα παιδιά, που ήδη κάποια σπουδάζουν και σε ελληνικά πανεπιστήμια; Θα τους φωνάζουμε σε παρέλασεις ότι δεν θα γίνουν ποτέ έλληνες πολίτες; Γιατί;
Αν λοιπόν είναι μάγκες στα ΟΥΚ ας διαμαρτύρωνταν στου επισήμους, και όχι να καταθέτουν εκεί τα σέβη τους και μετά στη ζούλα να τα χώνουν στον αδύναμο.

Aspasia είπε...

εμπρός λοιπόν να συρρεύσουν οι ελληνόχυχοι στο Στρατοδικείο, να καταθέσουμε ως μάρτυρες υπεράσπισης των 39 διωκόμενων στρατιωτικών. Να δούμε τότε αν θα υπάρξουν Στρατοδίκες που θα τους καταδικάσουν.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχουν νόμιμοι μετανάστες. Όλοι ήρθαν παράνομα. Άρα είναι λαθρομετανάστες.

Ανώνυμος είπε...

11.47
Υπάρχουν άνθρωποι με νόμιμες άδειες παρανομής, που δουλέυον νόμιμα στην Ελλάδα, φορολογούνται και τα παιδιά τους είναι εγγεγραμένα σε ελληνικά σχολεία. Αυτοί είναι λαθρομετανάστες;;; Έχεις μπερδέψει λίγο τους όρους...

Ανώνυμος είπε...

Ήμαρτον, ας καταλάβουν κάποιοι ότι όταν κάποιος δεν μισεί όλο το σύμπαν όπως αυτοί, δεν σημάνει ότι είναι αριστερός. Τι μίσος και ανθρωποφαγία υπάρχει στους ένστολους; Τι είναι αυτά τα πράγματα μωρέ; Μίσος για αριστερούς, για μη έλληνες, για όποιον τολμά να έχει διαφορετική άποψη. Μίσος και παρωπίδες. Εσείς μας προστατεύετε υποτίθεται; Εσείς αν μπορούσατε θα είχατε ξεκάνει τον μισό ελληνικό πληθυσμό. Έχετε βάλει τις "προδιαγραφες" σας και όποιο δεν τις καλύπτει είναι εξορισμού εχθρός της πατρίδας και θέλει κρέμασμα; Απο ποια θεση, με ποιά μόρφωση και ποιά ιδιότητα κρίνεται ανθρώπους και αποφαίνεστε για "ανώτερους" και "κατώτερους", αυτούς που "δικαιούνται να μιλάνε" και αυτούς που "θα πρέπει να το βουλώνουν", για αυτούς "που αξίζει να ζουν" και αυτούς "που πρέπει να πεθάνουν"; Ντροπή πραγματικά... Ελπίζω τουλάχιστον τα νέα παιδιά των σωμάτων ασφαλείας να μην είναι έτσι. Να κινούνται από αγάπη για την πατρίδα αλλά και ουσιαστική αγάπη για τον άνθρωπο. Το μίσος δεν βγήκε ποτέ σε καλό σε κανέναν....

Ανώνυμος είπε...

Ρε 10:39 πλάκα μας κάνεις? Η αναγνώριση των δικαιωμάτων τους είναι το έλασσον ! Οι νόμιμοι μετανάστες ( αν υπάρχουν, διότι σχέδον όλοι εισήλθαν παράνομα) πρέπει να έχουν δικαιώματα. Αλλά δεν νομίζω να έχει κανείς πρόβλημα με αυτό.

Έχουμε πρόβλημα με την ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ που επιχειρείται. Όταν για παράδειγμα απαγορεύουν την αναγραφή της χώρας προέλευσης, αυτό κάνουν. Σε λίγο καιρό οι "Έλληνες" θα είναι μαύροι.

Τώρα κατήργησαν και την προϋπόθεση του γένους στις στρατιωτικές σχολές. Δεν γνωρίζω αν έχεις αγαθή πρόθεση, όμως αν έχεις κοίτα να ανοίξεις τα μάτια σου και να δεις ότι όλα είναι ένα καλοστημμένο σχέδιο για την διάλυση των Εθνών.

Τυχαιος είναι ο νόμος για την μαζική απόδοση ιθαγένειας? (που μάλιστα κρίθηκε και αντισυνταγματικός)
Τυχαία είναι η κατάργηση της προϋπόθεσης του γένους?
Τυχαία είναι όλα αυτά που γίνονται? Δεν νομίζω.

Επίσης, δεν υπάρχει τίποτα πιο επικίνδυνο για ένα εθνικά ομοιογενές κράτος από την δημιουργία μειονοτήτων. Η Γερμανία μόνη της ομολόγησε την αποτυχία του μοντέλου που εφάρμοσε. Μήπως πρέπει να την πατήσουμε και εμείς για να το βουλώσουν επιτέλους οι προοδευτικούληδες?

Τεσπα, θα συνοψίσω στα εξής: Ναι στην απόδοση δικαιωμάτων στους νόμιμους αλλά όχι στην νόθευση του Έθνους.

ΙΛΑΡΧΟΣ είπε...

υπομονη θα έρθει η ώρα σε όλους δεν θα ξαναβρωμίσουμε νησιά τώρα θα πέσουν κεφάλια ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ
ΓΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ
ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ
ΟΔΗΓΟΙ ΑΡΜΑΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

@12.53
Δηλαδή η Γερμανία και οποιαδήποτε άλλη χώρα που δέχθηκε μετανάστες (Καναδάς, Ολλανδία, Βέλγιο, Σουηδία κλπ) και τους αναγνώρισε δικαιώματα απέτυχε, ενώ η δικη σου χώρα πρόκοψε; Δεν νομίζω ότι η άποψη σου είναι πολύ τιμητική για τους έλληνες μετανάστες που ζουν εκεί. Σου θυμίζω ότι η Ελλάδα μας έπεσε έξω (και εδώ είναι υπεύθυνη η νοσηρή νοοτροπία των ελληνών και όχι πάλι οι μετανάστες). Και έπεσε έξω πρώτα ηθικά και μετά οικονομικά. Θεωρείς εξορισμού "πατριώτη" όποιον είναι έλληνικής καταγωγής; Και τους χιλιάδες συμπολίτες σου που έχουν πνιγεί στη λαμογιά, την απάτη, τη φοροδιαφυγή, που παρακάλαγαν για να μην πάει ο γίοκας τους στα σύνορα ως φαντάρος, που χώθηκαν με μέσο στο δημόσιο,που καταπάτησαν τις μισές δημόσιες εκτάσεις και έκαψε τα μισά δάση; Σε αυτό το λαό αναφέρόμαστε όταν μιλάμε για "πατριώτες"; Τα ελληνικά γονίδια τους κάνουν αυτομάτως άξιους πολίτες αυτού του κράτους; Γονιδιακά κρίνεται η αξιοπρέπεια, αξία και η ηθική των ανθρώπων; Eμένα λοιπόν με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι που αποδεδειγμένα, με την ίδια τους της ζωή, τη στάση τους και τις επιλογές τους τιμούν και αγαπάνε τη χώρα τους και τους συμπολίτες τους. Και δυστυχώς πολλοί "συνέλληνες" μου δεν βλέπω να κρατούν καμία τέτοια στάση εδώ και χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

12:03
Μάλον του ναυτικού πρέπει να είσαι. Έχεις τρικυμία στο μυαλό σου...

Όταν είσαι παράνομος (έχεις μπει παράνομα σε μια χώρα) ,λέγεσαι λαθρομετανάστης (όπως το λαθρεπιβάτης στα πλοία), ασχέτος εάν μετά με διάφορους νομικίστικους όρους (και πάντα με παράβολα...), εξασφαλίζεις άδεια παραμονής.

Εάν ειδήμονα και ανθρωπιστή 12.03 , αυξηθεί το παράβολο στα 10.000 ευρώ το άτομο ανά έτος (10.000/έτος) και δεν πληρώσουν, αυτοί που έχουν άδεια παραμονής και λήξει η άδεια παραμονής, τί θα είναι ; νόμιμοι μετανάστες;

Γιαυτό είναι λαθρομετανάστες... Διότι δεν μπήκαν (μετανάστευσαν) ΝΟΜΙΜΑ στην ΧΩΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

4:07 επειδή ο 12:03 λέει ότι λέει δεν όλο το ναυτικό έτσι. Ο 12:03 μάλλον εκπροσωπεί την ηγεσία και τα τσιράκια της.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΚΟ ΤΕΛΟ ΝΤΟΥΛΕΨΙ ΕΛΑΝΤΑ,ΕΝΤΩ ΙΝΑΙ ΚΑΛΑ,ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΟΜΕ ΞΙΛΟ,ΓΚΕΡΜΑΝΙΑ ΠΑΟ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΜΑΖΕΨΙ
ΛΕΠΤΑ,ΠΗΓΚΑ ΠΡΟΤΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΛΑ ΜΕ ΕΝΤΟΞΑΝ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΤΕΛΕΙ ΠΟΛΑ ΧΑΡΤΙΑ, ΕΚΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑ ΝΤΕΝ ΠΙΑΝΕΙ, ΕΝΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΝΤΙΣΟΣ ΟΛΩΝ ΤΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΟΝ ΤΗ ΓΗΣ.ΕΦΧΑΡΙΣΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

@12:54
Προφανώς δεν είναι πατριώτης όποιος είναι ελληνικής καταγωγής, αλλά είναι Έλληνας το γένος.

"Γονιδιακά κρίνεται η αξιοπρέπεια, αξία και η ηθική των ανθρώπων;"
Μπερδεύεις την αξιοπρέπεια και την ηθική με την ιθαγένεια. Μέγα σφάλμα.
Οι (λαθρο)μετανάστες μπορεί να είναι μια χαρά άτομα, ηθικά, αξιοπρεπή, όμως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Αυτό λέμε τόση ώρα.

Αυτό το ένδοξο Έθνος έχει βγάλει και Λεωνίδες και Εφιάλτες. Δυστυχώς, οι τελευταίοι φαίνονται να είναι περισσότεροι σήμερα. Όμως από τα γονίδια όλων αυτών των ραγιάδων προσκυνημένων, κάποια στιγμή, εν δυνάμει, θα βγει ο νέος Κολοκοτρώνης, Μέγας Αλέξανδρος, Αχιλλευς...

Ανώνυμος είπε...

@11.25
Kαι τι έγινε λοιπόν που είναι έλληνας το γένος αν εξαπατά καθημερινά την πατρίδα του και τους συμπολίτες του; Προσφέρει τίποτα έτσι στη χώρα που μένει; Ας προσέχουμε λίγο, γιατί αυτές οι λογικές και οι εμμονές με τα γονίδια και τις φυλές έβγαλαν και έναν Χίτλερ και έναν Γκέμπελς. Μην τα ξεχνάμε και αυτά...

Ανώνυμος είπε...

@4.07
Kαι τι γίνεται λοπόν όταν αυτόν που μπήκε λαθραία στη χώρα (δεν έχουν μπει όλοι οι μετανάστες έτσι φυσικά, αλλά ας μιλήσουμε γι'αυτούς που μπήκαν έτσι), αντί καταρχάς να μην επιτρέψεις να μπει περιφρουρώντας τη χώρα σου, τον αφήνεις να μπει, του δίνεις και χαρτιά να μείνει και να δουλέψει νόμιμα για 20 χρόνια και τον αφήνεις να κάνει παιδιά και να τα στείλει στα ελληνικά σχολεία;;; Δεν αναγνωρίζεις ότι πια το πράγμα περιπλέκεται; Ότι είναι και αυτοί άνθρωποι και πρέπει κάποια στιγμή με ψυχραιμία και λογική να δεις τι θα κάνεις με αυτούς; Αυτό που κάνεις είναι να τους βρίζεις σε παρελάσεις;
Έχει λοιπόν καμία λογική η υπεραπλουστευτική σύγκριση αυτού του προβλήματος με τον λαθρεπιβάτη σε ένα πλοίο; Εξετάζεις το θέμα ψυχρά, νομικά, μόνο με βάση αριθμούς και χρήματα, υπάρχουν όμως άνθρωποι από πίσω. Κάνεις το ίδιο που μας κάνει αυτή τη στιγμή η Τρόικα.

Ανώνυμος είπε...

@11:28
Εντάξει να φτιάξουμε καινούργιο νόμο τότε ώστε να γίνεται Έλληνας όποιος μας φαίνεται καλό άτομο!

Κοίτα, οι λέξεις "φυλή" και "Έθνος" είναι ταμπού μόνο για τους προοδευτικούς αριστερούληδες, σίγουρα όχι για ανθρώπους νοήμονες και εχέφρονες. Αν έχεις πρόβλημα με τις φυλές, τότε έχεις πρόβλημα και με την ίδια την φύση που τις δημιούργησε. Ο φυλετισμός είναι μέρος της φύσης, είτε σου αρέσει είτε όχι. Όπως δεν υπάρχει ένα είδος σκύλου, πτηνού, αρκούδας, χελώνας, δέντρου, έτσι δεν υπάρχει και ένα είδος ανθρώπου. Και όπως προστατεύουμε με τόσο πάθος τα διάφορα είδη ζώων και φυτών, το ίδιο θα έπρεπε να κάνουμε και για τα είδη ανθρώπων. Τι να το κάνεις να διαφυλάξεις την χελώνα καρέτα-καρέτα και την φώκια μονάχους-μονάχους, όταν έχει χαθεί μια για πάντα ο homo ελληνικους-ελλήνικους?

Γι' αυτό προοδευτικούληδες, κοιτάξτε πρώτα να τακτοποιήσετε τον αχταρμά που έχετε στο κεφάλι σας και να αποφασίσετε αν τελικά είστε με την φύση ή εναντίον της φύσης. Η φύση δημιούργησε τις φυλές, αλλά όποιος τολμήσει να μιλήσει για αυτές είναι "χιτλερικός". Το μεγαλύτερο παράδοξο δε, είναι ότι οι υπερασπιστές της πολυ-φυλετικότητας είναι κατ'ουσίαν οι μεγαλύτεροι εχθροί της, διότι απλούστατα οδηγούν στην εξαφάνιση των φυλών. Αλλά είπαμε, ζούμε στην εποχή του παραλόγου.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχουν Έθνη! Θα είναι όλοι οι άνθρωποι μια μπάσταρδη μελαμψή μάζα, χωρίς ρίζες και χωρίς εθνική μνήμη, για να χειραγωγείται ευκολότερα. Αυτό προσπαθούν να δημιουργήσουν

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.....
ΟΣΟ ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΤΟΣΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΤΕ......
ΟΣΟ ΘΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ ΜΑΣ ΝΙΑΤΑ,ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΥΨΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ.....
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.....

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ....ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ
youtube-ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ;ΣΙΓΟΥΡΑ;