Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΗΘΙΚΟ .......ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!


Πριν λίγες ώρες κηδεύτηκε και ο δεύτερος χειριστής της Πολεμικής Αεροπορίας. Πριν ακόμη κηδευτεί ο πρώτος άτυχος πιλότος, ο πανβερύκιος βγήκε σε τηλεοπτικό κανάλι και μίλησε για ανθρώπινο λάθος του πιλότου.

Συγχωρήστε με αλλά είμαι πολύ θυμωμένη και αυτό θα φανεί παρακάτω….. Το ανθρώπινο λάθος είναι που μπορείς ,πανβερύκιε, να μιλάς για ανθρώπους που δεν μπορείς να αγγίξεις στη προσωπική σου ζωή, ούτε κατά διάνοια.


Ο χοντρός έκανε δηλώσεις…. ότι είμαστε κοντά στην οικογένεια και στο αγέννητο παιδί του (άραγε τις εννοεί?) αλλά πριν χαθεί ο πιλότος και ο κάθε ένστολος δημόσιος υπάλληλος (άχρηστοι που τα ισοπεδώσατε όλα εγώ δεν ξέρω κανένα δημόσιο υπάλληλο να χάνεται εν ώρα υπηρεσίας) τον ποτίσατε φαρμάκι με την πολιτική σας όπως και όλο τον Ελληνικό Στρατό.

Όσο για τον ακατονόμαστο τι να πεις! τολμά να πηγαίνει και σε κηδεία αφού έθαψαν σε όλους την περηφάνια μας, την αξιοπρέπεια μας και το χειρότερο…. το ηθικό μας.

Καλύτερα να είχαμε πόλεμο !!!!! δεν μπορείτε να φανταστείτε ποσό κακό έχουν κάνει !!!!!!!ο κόσμος, μας στραβοκοιτάζει γιατί είμαστε «προνομιούχοι».

Αναρωτιέμαι , πως μπορείς να μιλάς για κάτι που δεν ξέρεις ,δεν ζεις.

Σύζυγος αξιωματικού φωνάζω να σταματήσει η άδικη επίθεση στο Ελληνικό περήφανο Στρατό και στα Στελέχη του.

Τις θυσίες μας δεν ζητήσαμε να τις αποζημιώσετε αλλά να τις σέβεστε.

Είναι λειτούργημα να είσαι στρατιωτικός.


Οι παραπάνω, μαζί με άλλους, λοιπόν έχουν κάνει πολύ κακό και δεν λένε να σταματήσουν. Τώρα δείχνουν και δείγματα χαζομάρας και φυσικά η ψηφοθηρία είναι το κίνητρο (που δεν θα τις πάρεις χοντρέ ότι και να κάνεις! ).

Αποφάσισαν να δώσουν το στρατιωτικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης στους πολίτες. Σεπτέμβριο που θα έρθει και ο Γιωργάκης (για να μαζέψει και αυτός καμιά ψήφο) αλλά όταν κάτι δουλεύει δεν το καταστρέφεις. Είναι δεδομένο ότι θα το καταστρέψετε όπως κάνατε με όλες τις δημόσιες υπηρεσίες. Απλά παίρνεις το τρόπο που δουλεύει και τον εφαρμόζεις στα δημόσια νοσοκομεία και σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες. (είναι δύσκολο να παραδεχτείς ότι δουλεύει σωστά το στρατιωτικό σύστημα) .

Είναι και αυτό μέσα στα πλαίσια της πολιτικής να δείξουμε στο λαό ότι δεν υπάρχουν «προνομιούχοι» αλλά μόνο «χαζοχαρούμενοι» πολίτες που ότι τους λέμε το πιστεύουν. Δεν μπορείτε να δεχτείτε ότι ο στρατός είναι από μόνος του υγιέστατος και θέλετε να τον ισοπεδώσετε και αυτόν.

Κύριοι λάθος προσφώνηση ανακαλώ….

Εσείς, όλοι εσείς που παίρνεται αποφάσεις για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και το νοσοκομείο τους θυμηθείτε ότι βάλατε όλο το κόσμο να πιστεύει ότι είμαστε «αυτιστικοί» και τώρα μας κλέβετε (κάτι που ξέρετε πολύ καλά να κάνετε) ένα από αυτά μπορούμε να είμαστε περήφανοι «αυτιστικοί» και σίγουρα «δημόσιοι υπάλληλοι».

Πιστεύω ότι κάποια στιγμή πρέπει να αντιδράσουμε .

Από τη στιγμή που δεν έχουμε δικαίωμα από το νόμο για συνδικαλισμό και από τη στιγμή που οι αρχηγοί κάποτε ήταν και αυτοί λοχαγοί σμηναγοί και υποπλοίαρχοι, μένει σ αυτούς να πουν τα πράγματα με το όνομα τους και να αφήσουν την υπογραφή τους σ αυτό το ξεπούλημα της ελληνικής ψυχής μας.

Το έργο τελειώνει χοντρέ, ακατονόμαστε και πανβερύκιε και θα γελάσει καλυτέρα αυτός που θα γελάσει τελευταίος.

Αθάνατοι όλοι όσοι έφυγαν, ειδικά το τελευταίο καιρό. Κλείνω με τους στίχους από δημοτικό τραγούδι με μια μικρή αλλαγή

Ως ποτέ παλικάρια θα ζούμε στη ψευτιά ?

να χάνουμε αδέλφια ,πατρίδα και γονείς

τους φίλους ,τα παιδιά μας και όλους τους συγγενείς?



Ελληνίδα μάνα.


23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΛΕΞΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ = ΑΞΙΩΜΑ

ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΤΗΣ ΕΝΣΤΟΛΗΣ ‘’ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ’’ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
ΑΥΤΟΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ
ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ
ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΞΑΝΑ ΠΑΣΟΚ
ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
‘’ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΙ’’ ΚΑΙ ‘’ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ’’ ΜΠΕΓΛΙΤΗΔΕΣ.
ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι Υπαξιωματικός και πολύ πριν έρθει ο Βενιζέλος στο Υπουργείο, πολλοί Αξιωματικοί με απαξίωσαν, με είπαν αυτιστικό, άχρηστο και δημόσιο υπάλληλο...

Τώρα λουστείτε τα!!! Ότι κάνατε τόσα χρόνια,σας το κάνουν...

Ζήτω ο Βενιζέλος και ο Μπεγλίτης. Θα έχουν όλες τις ψήφους των Υπαξιωματικών (που είναι μεγαλύτερη ένστολη οικογένεια από τους Αξιωματικούς)

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΜΑ@Α@ΑΣ ΕΙΣΑΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ δεν θα πάμε μπροστά, όταν υπάρχουν άτομα σαν τον υπαξιωματικό που λέει ότι είναι (δεν το πιστεύω ή είναι από τους πολιτικά βολεμένους). Αν είναι αλήθεια είναι ακόμη χειρότερο γιατί πέτυχαν αυτό που ήθελαν. Να στρέψουν τον καθένα απο μας εναντίων όλων. Λυπάμαι φίλε αν θέλεις να είσαι φίλος τέτοιοι χαρακτηρισμοί αν ειπώθηκαν απο ανωτέρους σου δεν καταργούν οτι βρίσκεσαι σε μια μεγάλη οικογένεια που την χτυπούν. Αν δεν νιώθεις ετσι δεν πειράζει, δεν μπορούμε όλοι να δακρύζουμε το ίδιο για τις ανθρώπινες απώλειες. Εσύ παρηγορήσου στην αγκαλιά του χοντρού και του ακατονόμαστου γιατί ούτε τα ονοματά τους δεν προφέρω, μη χαρακτηριστώ Εφιάλτης

Ανώνυμος είπε...

o κ....χοντρος ,είναι κοντά μόνο στην στριπτιτζου,που την εσπρωξε στον βουγια και την εκανε επι μισθω πρακτορα των ισλαμιστων στην πατριδα μας....

τωρα ψαχνει να βρει και καμμια αλλη κοπελλιτσα να την σπρωξει στο γραφειο του

ο γελοιος,που του ειπαν οτι ειναι...υπουργος και νομιζει ο αστρατευτος ,οτι επιασε τον παπα απο τα αρχιδια

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ
ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ,ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΑΙΝΕΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ
\ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ
ΕΛΛΑΣ,Η, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ
Ο ΤΥΠΟΣ....ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ,ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ

ΚΑΙ ΘΑ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ
ΠΡΟΔΟΤΑΡΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Ελληνίδα μάνα:

"Αθάνατοι όλοι όσοι έφυγαν, ειδικά το τελευταίο καιρό.....

ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΝΕΣ??!!ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ??ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ??? ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΤΕ??!!!

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ"??
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή μου κυρία , μην δίνετε και πολλή σημασία σε κάποιους και στενοχωριέστε άδικα. Κανένα προνόμιο δεν ζήτησαν οι στρατιωτικοί με απεργίες και άλλες μεθοδεύσεις σε βάρος του Ελληνικού λαού.
Όντας στρατιωτικός, δεν ενθυμούμαι κανέναν ανώτατο συνάδελφο, ή πολίτη τέλος πάντων να με εκπροσωπεί και να βγαίνει στους δρόμους, ή στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, απαιτώντας ή πολύ περισσότερο εκβιάζοντας για κάποιο "προνόμιο" μου !!!! Δόξα τω Θεώ, δεν υπάρχει κανένας νόμος υπέρ των στρατιωτικών από την εποχή του τέως Βασιληά ή από την εποχή της Χούντας. Ότι δόθηκε λοιπόν σε μας , δόθηκε αβίαστα και νόμιμα από την Πολιτεία. Δεν τους το ζητήσαμε ούτε πήραμε τίποτε με το ζόρι! Κι εμείς με τη σειρά μας ζήσαμε τα όμορφα μας νιάτα εγκλεισμένοι στις στρατιωτικές σχολές και ακολούθως υπηρετώντας όπουδήποτε ήθελε η πατρίδα. Άλλοι έχουν να θυμούνται ως νιάτα μια αξέχαστη φοιτητική ζωή κι άλλοι μια αξέχαστη σκληρή πειθαρχία και στρατιωτική εκπαίδευση.
Τι τα θέλετε όμως κυρία μου ; Εδώ βάλαμε στη φυλακή τον ίδιο τον Κολοκοτρώνη !! Τι να κάνουμε....τέτοιοι είμασταν κι απ' ότι φαίνεται τέτοιοι είμαστε ακόμη .

Ανώνυμος είπε...

Υπαξιωματικέ θαυμαστή του Μπένι και του Μπεγλίτη είσαι μακάκας.
Μάλλον κανένα πράσινο λαγουδάκι από το υπουργείο είσαι.
Ή πράσινο ξιφιάκι.

ελληνίδα πολύτεκνη μάνα είπε...

θα συμπληρώσω (γιατί νομίζω από δυο σχόλια οτι κάποιοι δεν ένιωσαν το πόνο μου και το θυμό μου) ότι είμαι πολύτεκνη ελληνίδα μάνα και δεν ξεχώρισα με την επίστολή μου ούτε υπαξιωματικό, ούτε εποπ. Για μένα όλοι μια οικογένεια είμαστε. Όσο για την φράση μου, το τελευταίο καιρό, προς Θεού δεν θέλω να αδικήσω, ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΞΕΧΆΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ, απλά με πιάνει το παράπονο λίγο παραπάνω για τα αγέννητα παιδιά των τελευταίων λόγω της ιδιότητας μου σαν μητέρα.

Ανώνυμος είπε...

για τον 30 Αυγούστου 2010 1:47 μ.μ.
Φιλε μου να ξερεις πως παντα οι αξιωματικοι απαξιωνουν τους υπαξκους!!Παντα ζουν εις βαρος τους!!Αυτο το ζουμε καθημερινα!!Και φυσικα δεν ειμαστε στην ιδια οικογενεια με τον Αν.Αξκο!!Δεν εχει καμια σχεση συγγενικη ο βιομηχανος με τον εργατη!!!Αν οι αξιωματικοι ηθελαν την εκτιμηση και το σεβασμο των υπαξκων ,τοτε θα επρεπε να φερνοται και να ενεργουν πολυ διαφορετικα!!Απλα τωρα βλεπετε πως σας εχουν ζορησει για αυτο το παιζετε συναδελφοι!!Τοσα χρονια ομως αλαζονεια και απαξιωση για τους κατωτερους σας!!
Θεωρειτε πως ολοι οι υπολοιποι δεν εχουμε προβληματα!!Ειστε στην πρωτη θεση του καραβιου και θα την γλυτωσετε στο ναυαγιο!!Εμεις ομως που ειμαστε Β θεση τι κανουμε;Και βεβαια για το ναυαγιο αποκλειστικα υπευθυνοι ειστε ΕΣΕΙΣ και κανενας αλλος

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ, ΠΑΤΕΡΑ, ΕΝΣΤΟΛΟ Η ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ:

-"Οι παραπάνω, μαζί με άλλους, λοιπόν έχουν κάνει πολύ κακό"

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ??

-" Είναι δεδομένο ότι θα το καταστρέψετε όπως κάνατε με όλες τις δημόσιες υπηρεσίες. "

ΠΡΙΝ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ??

-"Δεν μπορείτε να δεχτείτε ότι ο στρατός είναι από μόνος του υγιέστατος και θέλετε να τον ισοπεδώσετε και αυτόν."

ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ υγειέΣΤΑΤΟΣ??ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΟΠΩΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ,ΑΜΕΡΟΛΗΨΙΑ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ..."ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΣΑΣ"

-"... θυμηθείτε ότι βάλατε όλο το κόσμο να πιστεύει ότι είμαστε «αυτιστικοί»..."

ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ, ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΕΛΕΙ??

-"Από τη στιγμή που δεν έχουμε δικαίωμα από το νόμο για συνδικαλισμό και από τη στιγμή..."

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΝΣΤΟΛΗ Η Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ??

-"Το έργο τελειώνει χοντρέ, ακατονόμαστε...."

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΚΦΡΑΣΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ...ΑΔΙΚΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.

-"Αθάνατοι όλοι όσοι έφυγαν, ειδικά το τελευταίο καιρό."

ΕΔΩ ΜΕ ΤΟ "ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ" ΝΟΜΙΖΩ, ΟΠΩΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΘΟΣ.

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

Απο ότι φαινεται καλέ έκαναν και σε είπαν ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ γιατί μάλλον είσαι.

Δεν είχαν άδικο

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ 30 Αυγούστου 2010 5:05 μ.μ.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΥΒΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ?? Η ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΟΥ??
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΧΑΜΗΛΗΣ ΓΟΜΩΣΗΣ ΠΕΣΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΟΡΓΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

30 Αυγούστου 2010 5:05 μ.μ.ΑΠΑΝΤΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΥΓΚΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΩΣ "ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ"????

Ανώνυμος είπε...

Οι κακές επιλογές στην ηγεσία εχει επιπτώσεις σε όλο το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων της χώρας ανεξαρτήτως βαθμου, ηλικίας προέλευσης. Όταν η ηγεσία είναι ανίκανη και ανύμπορη αδυνατεί να επιλύσει προβλήματα, αδυνατεί να σκεφθεί παραγωγικά και να δημιουργήσει δεξαμενές απόψεων για την επίλυση προβλημάτων που αφορουν την εκπαίδευση, την μεριμνα, τις προαγωγές αλλά ακόμα και τις υπηρεσίες που πρέπει να κάνει ένας υπαξιωματικός ώστε να έχει τον χρόνο να ασχοληθεί και με την οικογένειά του. ΄Ολοι οι δημόσιοι υπάλληλοι λαμβάνουν υπερωρίες στην εργασία τους πλην στρατιωτικών, ένα παράδειγμα για κοινό πρόβλημα που ουδέποτε αναφέρθηκε απο την ηγεσία και το ερώτημα που τίθεται είναι στα ξένα κράτη τι πρακτικές ακολουθούνται; Τι πρακτικές ακολουθούνται στην πρόληψη των ατυχημάτων, τι πρακτικές ακολουθούνται στην προαγωγή των υπαξιωματικών και αξιωματικών και σε τόσα άλλα θέματα που απασχολούν το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων ΣΉΜΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΣΚΥΨΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ;

ΧΟΝΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ. ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ?ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟΣ Ή ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ? ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ? ΘΕΤΕΙΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ ΘΕΜΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΛΠ,ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΕ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ. ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑΥΤΑ? ΟΛΑ ΔΕΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 30 Αυγούστου 2010 11:19 μ.μ. ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.
ΤΟ "Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ. ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΑΙΚΙΣΤΙ "ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ"

-ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΛΥΜΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ Ε.Δ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΔΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ, ΘΕΤΩ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ" Η ΠΑΤΕΡΑ Η ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙ ΙΔΕΩΝ, ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ,ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΚΛΠ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ.

ΕλληνΊδα Μάνα είπε...

Απάντηση που ζητήθηκε από την Ελληνίδα μάνα στον 4.51.
Οι άλλοι είναι όλοι αυτοί που εμπλέκονται στη πολιτική όπως δημοσιογράφοι,κομματικά στελέχη με συμφέροντα προσωπικά.
Για τις δημόσιες υπηρεσίες θεωρείτε οτι έγινε επίθεση για το χρόνο που είναι το πασοκ στη κυβέρνηση γιατί θίγεστε? προς θεού το δημόσιο όλοι το ξέρουμε έχει χρόνια να δουλέψει !!! (μάλλον σας βρίσκω λιγάκι επιθετικό)
Υγιέστατος (όσο τουλάχιστον μπορεί να χαρακτηριστεί στην ΕΛΛΑΔΑ) είναι γιατί μπορεί να εξυπηρετεί τα στελέχη του. Όσο για τον υπερθετικό βαθμό και όλα τα παρακάτω που σωστά αναφέρονται ξέρετε κάτι εσείς που εμένα μου διαφεύγει? θέλετε να γραψω για τις μεταθέσεις μου? Σας παρακαλώ και μιλάω στο πρώτο πρόσωπο γιατί στην οικογένεια μου όλοι είμαστε στο εμείς και όχι στο εγώ.Το πως δουλεύει το σύστημα του στρατού είναι "οικογενειακή μας υπόθεση" και δεν θα δώσουμε δικαιώματα σε οσους δεν ξέρουν τι θα πει στρατός να μας σχολιάζουν!!!!!
Ναι γιατί το τελευταίο καιρό δεχόμαστε "επίθεση" και από γνωστούς οτι για την "δουλειά" που κάνουμε πολλά παίρνουμε και οτι είμαστε τυχεροί γιατί ποιός άλλος έχει τις αποδοχές μας, ενώ ξέρουν πόσες μέρες το μήνα λείπει ο συζυγος μου και τις μεταθέσεις μας. Δεν τους έδωσαν το δικαίωμα? δεν τους πιπίλησαν τον εγκέφαλο οτι δεν αξίζουμε? Σας παρακαλώ και ξανα επικαλούμαι την ιδιότητα μου σαν μάνα και μάλιστα πολύτεκνη να μιλάω στο πρώτο πρόσωπο γιατί με χτυπούν και μένα όταν σαν πολύτεκνη μητέρα και σύζυγος αξιωματικού δεν σέβονται τη προσφορά μου και τη προσφορά της οικογενειάς μου. Η λέξη χοντρός δεν πηγαίνει στο σωματικό βάρος αλλά στους τρόπους και το ακατανόμαστος δεν ήταν για το Βενιζέλο αλλά για τον Μπεγλίτη και το πανβερύκιο για όσους δεν κατάλαβαν για το Βερύκιο. Δηλαδή κάτι σαν την ταινία ο καλός , ο κακός και ο άσχημος, μόνο που εδώ δεν βλέπω κανένα καλό!!!Επίσης ζήτησα από την αρχή συγνώμη για τις εκφράσεις μου στο κείμενο μου γιατι είμαι πολύ θυμωμένη και είμαι θυμωμένη γιατί ξέρω τι θα πει να έχεις ένα παιδί στα σπλάχνα σου και πονάω για όσα δεν θα ζήσουν την πατρική αγκαλιά. Εκεί πάει "ειδικά το τελευταίο καιρό" και δεν ξεχωρίζω κανέναν . Δεν απολογουμαι, δεν υπήρχε κανένας λόγος να το κάνω απλά δεν έγραψα με καμιά κομματική ιδιότητα απλά μόνο με την ιδιότητα της πολύτεκνης μάνας που και αυτή τη χτυπούν. Απάντηση στην ερώτηση ποιοί την χτυπούν? όλοι αυτοί που πρέπει να εξηγώ γιατί νιώθω έτσι. Κλείνω με ένα αίνιγμα... τι κοινό έχει ένας πολύτεκνος με έναν στρατιωτικό? λίγη σκέψη δεν έβλαψε κανέναν.

Ανώνυμος είπε...

..Επειδή ''ο ελληνικός λαός δεν τρώει κουτόχορτο'' ..γι' αυτό βρίσκεται τώρα σε αυτή την θέση.. κατάλαβε γρήγορα ποιοί τον έκλεβαν 30 χρόνια και τους έστειλε σπίτια τους ,..χαχα
Μας είπε αυτιστικούς κάποιος που για τον ίδιον το 'αυτιστικός' είναι κοπλιμέντο..
Κι όμως υπαρχουν αρκετοί που τον γλύφουν, τέτοιοι που έιναι τέτοιοι τους αξίζουν..

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ είπε...

ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ. ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΡΓAΨΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΑΤΣΙ. ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΕΔΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΦΟΥ ΒΑΛΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΔΙΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΜΕ ΙΔΑΝΙΚΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΑΓΜΕΝΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ. ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΟ.

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ είπε...

Ζούμε στην εποχή του παραλόγου και όλοι προσπαθούν να μας τρελάνουν, μη μου πείτε ότι έτσι δεν νιώθουμε? ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ.
Πριν λίγες μέρες απογράφηκαν οι στρατιωτικοί σαν δημόσιοι υπάλληλοι, δεν θα μιλήσω για την επικινδυνότητα μιας τέτοιας απογραφής και πόσο με προβλημάτισε.
Πριν λίγες μέρες ψηφίστηκε τα ασφαλιστικό για τις Ένοπλες Δυνάμεις και αυτό μπορώ να πω ότι με δυσαρέστησε. Όχι γιατί πρέπει να δουλεύουν οι σύζυγοι μας όπως όλοι οι άλλοι αλλά ότι οι μεταθέσεις δεν θα τελειώνουν ποτέ και η οικογένεια γιατί μη ξεχνάτε υπάρχουν και οικογένειες πρέπει να ταλαιπωρούνται χρόνια, γιατί οι στρατιωτικοί δεν εργάζονται, υπηρετούν!!!!!!!! κύριοι για όσους δεν το ξέρετε και τι εννοώ με αυτό ????????
Ποιός δημόσιος υπάλληλος πηγαίνει στη δουλειά του 7 η ώρα το πρωί και γυρνά σπίτι του μετά τις δέκα το βράδυ χωρίς υπερωρίες και σίγουρα χωρίς επίδομα φακέλου μεταφοράς από γραφείο σε γραφείο? Τα ξέρετε αλλά δεν χρειάζεται και να τα λέμε!!!!!!!!!!!
Στις επόμενες μέρες έρχεται ένα νομοσχέδιο περί προαγωγών το όποιο δεν μπορώ να καταλάβω που αποσκοπεί εκτός από την συνέχεια της κομματικής επιρροής μέσα σε ένα θεσμό που δεν θα έπρεπε να επεμβαίνει κανένα κόμμα.
Έχουμε δηλώσεις υπουργού και αναπληρωτή υπουργού που προσπαθούν μαζί με κάποιους δημοσιογράφους οι οποίοι πολλά ξέρουν… αλλά υπηρετήσαν και αν ναι? που? ότι οι στρατιωτικοί είναι μια ευνοημένη ομάδα, ότι βγαίνουν πολύ νωρίς στη σύνταξη ή και το καλύτερο ότι είναι τεμπέληδες( ο Βερύκιος λέει κάτι τέτοια με το γνωστό στυλάκι του το οποίο πουλά στη κοινωνία που ζούμε αλλά όχι σ αυτούς που ξεχωρίζουν από το πλήθος).
Όποιος θέλει να μιλήσει ή και να μιλεί για το Στρατό να ζητήσει πρώτα να τον φιλοξενήσει μια οικογένεια στρατιωτικών ίσως του Πολεμικού Ναυτικού όταν γυρνάνε από τα πλοία ή τα υποβρύχια, ενός Πιλότου που κάθε μέρα χαιρετά την οικογένεια του σαν να είναι και τελευταία φορά που θα ιδωθούν, ενός Καταδρομέα που λείπει μέρες και νύχτες για να είναι άρτια εκπαιδευμένα τα δικά σας παιδιά και σε ετοιμότητα.

Ανώνυμος είπε...

"Eλληνίδα μάνα" μας "ΕΠΕΙΣΕΣ" μην κουράζεσαι άλλο!!!!!