Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Σάλος στο Πεντάγωνο - Παραιτήθηκε κι άλλος Ναύαρχος

- Είναι η τρίτη παραίτηση ναυάρχου σε 4 μήνες!
- Βαρύ το κλίμα στο υπ. Εθνικής 'Αμυνας
- Γιατί κατηγορούν οι ένστολοι τον Βενιζέλο

Καθόλου καλό δεν είναι πλέον το κλίμα στο Πεντάγωνο μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Αμυνας και των Ανώτατων Αξιωματικών.

Και τρίτος Ναύαρχος υποβάλει την παραίτηση του μέσα σε διάστημα ελάχιστων μηνών.

Ο Αντώνης Παπαιωάνου επικεφαλής της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης τελεί υπό παραίτηση.

Ο Ναύαρχος Παπαιωάνου ο οποίος είχε αντικαταστήσει πριν από μερικούς μήνες τον επίσης Ναύαρχο Στέλιο Φενέκο αναμένεται να υποβάλει την παραίτηση του στον Ευ. Βενιζέλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι λόγοι της παραίτησης και σε αυτή την περίπτωση έχουν να κάνουν με την απαξίωση των ενστόλων από την πολιτική ηγεσία. Αφορμή για την υποβολή της παραίτησης ήταν το γεγονός ότι το σχέδιο νόμου για τις προαγωγές και την ιεραρχία των Ενόπλων Δυνάμεων δόθηκε στον Ναύαρχο μόλις την περασμένη εβδομάδα χωρίς να του δοθεί η δυνατότητα υποβολής παρατηρήσεων που μπορεί να οδηγούσαν σε κάποιες διορθώσεις.

Ο κ. Παπαιωάνου πριν τοποθετηθεί σε αυτή την θέση ήταν κυβερνήτης της Ελληνικής φρεγάτας που περιπολούσε στην Σομαλία.

Ο Στέλιος Φενέκος είχε παραιτηθεί στις 29/04 και μάλιστα με επιστολή του κατηγορούσε τον κ. Βενιζέλο για απαξιωτική στάση απέναντι στους αξιωματικούς.

Λίγες ημέρες αργότερα, στις 07/05 υπέβαλλε την παραίτησή του ο διευθυντής εξοπλισμών Κωνσταντίνος Γκιώνης.
newsit.gr

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η πληροφορία είναι απολύτως ακριβής, οι λόγοι είναι διαφορετικοί. Η παραίτηση υποβλήθηκε διότι το κλίμα στο Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο το οποίο έχει δημιουργηθεί από τον ΑΓΕΝ και τους ελέγχοντες αυτόν κομματικούς επανελθόντες είναι απαράδεκτο και ιδιαίτερα απαξιωτικό για τους Ναυάρχους. Αυτά τουλάχιστον υποστηρίζει ο ίδιος ότι αναφέρει στην αναφορά του.

Ανώνυμος είπε...

Κοπροσκυλα ,κομματοσκυλα......Ευτυχως υπαρχουν ακομα ''ΕΛΛΗΝΕΣ'' ''ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ'' με ΜΕΜΕ ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Όταν Μάχιμοι και Θαλασσοδαρμένοι αξιωματικοι έρχονται σαυτό το σημείο κύριοι καρπαζοεισπράκτορες αρχίστε να τρέμετε!!!!
Είστε ικανοί να φτιάχνετε μόνο τζαμιά!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη αυτος ο κυριος ,μεχρι να κατατεθει το νομοσχεδιο αυτο,δεν ειχε καταλαβει πως απαξιωνονται τα στελεχη των Ε.Δ;Και τωρα τον επιασε η ευθιξια ;Μας δουλευετε ρε σεις Ναυαρχοιδηδηες ,Στρατιδιδηδες και Πτεραρχιδηδες;ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ δειχνετε ευθυξια και τιποτα αλλο!!Για το πως θα παρετε την τρελη συνταξη σας και το τρελο σας εφαπαξ νοιαζεστε!!Βενιζελο ξηλωσε ολα αυτα τα λαμογια που γεμισανε την Ελλαδα Στρατηγους και Ναυαρχους!!Μη μασας κ.Υπουργε!!!Ριξτους στα αυτια!!
Mηπως πρεπει να σας θεωρουμε και ηρωες ρε κοπροσκυλα;Τοσα χρονια τι κανετε για τα στελεχη των Ε.Δ που δεν εχουν την τυχη να καθονται στις καρεκλαρες οπως εσεις;Δεν εχουμε δει τοσα χροναι ουτε ΕΝΑΝ ανωτατο αξιωματικο με αρ....α!!Ουτε ΕΝΑΝ!!Ολοι λαμογια ειναι,και οποιος θελει ας μου αποδειξει το αντιθετο!!

Ανώνυμος είπε...

Να φύγουν όλοι οι καλοί και να μείνουν οι κομματικοί και ο γραφικός ( ο dancing with the stars)

Ανώνυμος είπε...

EINAI O MONOS ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ,ΜΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ,ΕΠΕΚΡΟΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΩΤΑΡΧΗ ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ,ΤΟ ΞΕΡΩ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΦΙΛΟΙ,ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΔΙΑΓΩΝΙΑ ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΑΜΕ
Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΛΕΟΝ ,ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΙΟΝΟΣΤΟΙΒΑΔΑΣ.
ΟΙ 5 ΕΠΑΝΕΛΘΟΝΤΕΣ ,ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ,ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ,ΚΑΙ ΟΙ 5 ΣΚΛΗΡΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ,ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ
Ο ΑΡΧΙΝΤΑΛΤΟΝ ,ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΥΟΝΕΡΙΤΗΣ,ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΣΤΟΝ Β ΚΛΑΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ,Ο ΚΑΤΣΑΡΗΣ ,Η, ΚΑΤΣΑΡΙΔΑΣ...ΠΑΡΑΣΙΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ,ΚΑΙ Ο ΖΩΤΟΣ...ΑΑΑΑΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ,ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΤΥΠΙΑ......ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΞΚΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ
ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν μιλήσουν οι Ναύαρχοι και οι Στρατηγοί, έστω δια της παραίτησης τους, ποιός θα μιλήσει ??
Ο Δίοπος και ο Δεκανέας?
Ποιός θα τους ακούσει.
Ανοίξτε το στόμα σας επιτέλους.

Ανώνυμος είπε...

EΥΓΕ ΣΤΟΜ ΜΑΓΚΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ.
ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΦΙΛΑΝΕ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά μόνο οι ναύτες φοράνε παντελόνια όλοι οι άλλοι μπερδέψαν τις φουστανέλες με τις φούστες

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που μας διοικούν είναι αυτοί που μας αξίζουν.

Ανώνυμος είπε...

Και μια διευκρίνηση ..
Ο κ Παπαιωάννου δεν ήταν ο κυβερνητης της ελληνικής φρεγάτας στην Σομαλία.. Ηταν ο συμμαχικός Διοικητής όλης της ομάδας των πλοίων από χώρες της ΕΕ.. Μπορείτε να ανατρέξετε στα εγκωμιαστικά σχόλια του κ Σολάνα κι άλλων αρμοδίων για το έργο που παρουσίασε ο εν λόγω αξιωματικός..

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε ''30 Αυγούστου 2010 1:58 μ.μ.''
.. Είσαι παράδειγμα πετυχημένης λοβοτομής , κλασικός ψηφοφόρος του χοντρού..

Ανώνυμος είπε...

ΧΟΝΤΡΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΥΕΘΑ....
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ "ΚΗΔΕΙΑ" ΣΟΥ ΣΤΗΝ Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ....

Ανώνυμος είπε...

Που είναι αυτά τα παπαγαλάκια που οσο ηταν πανω οι αλλοι, μας τα ειχαν κανει τούμπανο.....και φυσικα μιλώ για τους "anthipaspistes@gmail.com"
που μάλλον ανθυπασπιστές της ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ είναι........

Ανώνυμος είπε...

Ο Α/ΓΕΕΘΑ πότε θα παταιτηθεί που οδήγησε στη σημερινή κατάντια τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας.

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στο πρώτο σχόλιο του 30 Αυγούστου 2010 1:36 μ.μ.

Στο μοναδικό Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο που συμμετείχε και είχε λόγο και άποψη ήταν για τις αποστρατείες των εφέδρων που είχαν επανέρθει από το 2004.
"Έσκισε τα πουκάμισα του" να παραμείνει εν ενεργεία έφεδρος Υποπλοίαρχος (Ρ/Ε) που είχε αποστρατευτεί Σημαιοφόρος το 1994 με αίτηση του, τον επανέφεραν με κομματική παρέμβαση το 2008!!!! και τον τοποθέτησαν υπεύθυνο όλου του κατώτερου προσωπικού στην Διοίκηση της οποίας Διοικητής ήταν ο ίδιος. Το ότι υπέφερε όλος ο κόσμος είναι περιττό να το πούμε. Στον Διοικητή όμως ο Ρουφιάνος είναι πάντα αρεστός και χρήσιμος και του ήταν υποχρεωμένος. Από το αποτέλεσμα του Συμβουλίου φαίνεται ότι δεν του πέρασε του ΗΡΩΑ και γι' αυτό το Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο δεν λειτουργεί σωστά (αλλά κομματικά), όταν ήταν ο μοναδικός μειοψηφήσας μιας και αποστρατεύτηκαν όλοι οι Έφεδροι.

Ανώνυμος είπε...

Στον σχολιαστή του
30 Αυγούστου 2010 2:36 μ.μ.

Καλαμάκη θα σου περάσει...
Αν αυτοί είναι οι Ντάλτον τότε αυτοί που ήταν πριν και διέλυσαν το σύμπαν στο ΠΝ ποιοι ήταν, οι ΗΡΩΕΣ που πάταγαν επί πτωμάτων και έκαναν όλοι τουμπεκί ψιλοκομένο??

Όπως φαίνεται ενοχλεί η πραγματικότητα και που το πάμε και που το φέρνουμε άντε πάλι να φέρουμε στο προσκήνιο την διάλεξη στην ΣΝΔ.
Δεν σας πέρασε ακόμη? ήμαρτον!!!

Ανώνυμος είπε...

Στον σχολιαστή "Και μια διευκρίνηση.." του 30 Αυγούστου 2010 4:09 μ.μ.

Υποναύαρχος Παπαϊωάννου, ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΡΩΑΣ!!!! στο ψυγείο επί προηγούμενου Α/ΓΕΝ Γ. Καραμαλίκη (γιατί άραγε μπήκε ψυγείο αμέσως μετά την επιστροφή του από Διοικητής της επιχείρησης Αταλάντα??). Που πήγαν οι περγαμηνές απ' τον Σολάνα?
Στο ψυγείο και στις κρίσεις του Μαρτίου από το νυν Α/ΓΕΝ. Τυχαίο δεν νομίζω.
Σώθηκε από την αποστρατεία το Μάρτιο με πολιτική παρέμβαση από την ισχυρή παρέμβαση της μπατζανάκισσας του, Βουλευτή και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην Α’ Αθήνας στον ΑΝΥΕΘΑ Μπεγλίτη, καθώς και από τον Πρέσβη που ήταν μαζί στο Λονδίνο όταν υπηρετούσε σαν ΑΚΑΜ, πάλι στον ΑΝΥΕΘΑ Μπεγλίτη.
Γνωρίζουν οι σχολιαστές ότι ο Ήρωας τους Παπαϊωάννου το βράδυ που έγιναν τα έκτροπα στον ΑΒΕΡΩΦ ήταν εκεί με πολιτική περιβολή, καλεσμένος του συμμαθητή του και κυβερνήτη του ΑΒΕΡΩΒ κ. Γαβαλά, ώστε να κάνει δημόσιες σχέσεις και γνωριμίες με την Εφοπλιστική Οικογένεια που διοργάνωνε το πάρτυ?
Γνωρίζουν οι σχολιαστές του "ΗΡΩΑ"
ότι ο κύριος αυτός έκλεισε δουλειά με πολλά λεφτά στην Ναυτιλιακή του κ. Πατίστα πριν παραιτηθεί "ΗΡΩΙΚΑ"???

Ανώνυμος είπε...

Στον 30 Αυγούστου 2010 7:11 μ.μ.

Τι θες να σου πούνε οι Ανθυπασπιστές ρε Γκάγκα στις παραιτήσεις των λαμογιών του ΠΝ??

Ξεστραβώσου με την πραγματικότητα και μην τους αναφέρεις κάν.

Αυτοί μιλούν όταν πρέπει να μιλήσουν και δεν λένε ηλιθιότητες που λένε μερικοί σαν κι εσένα εδω μέσα..

Ανώνυμος είπε...

Μην συγκρίνετε κ. σχολιστές τα Λαμόγια Φενέκο και Παπαϊωάννου με τον Ντίνο τον Γκιώνη.
Δεν έχουν καμία σχέση ούτε σύγκριση μεταξύ τους.
Ο Γκιώνης υπέβαλλε παραίτηση αφού πρώτα μίλησε με Α/ΓΕΝ και Υπουργό Άμυνας.
Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από το ότι στην αποχαιρετηστήρια Δεξίωση του Ναυάρχου Γκιώνη ήταν καλεσμένος και προσήλθε ο ΥΕΘΑ Βενιζέλος, ο οποίος εξεφράσθει με τα καλύτερα λόγια για τον Ντίνο τον Γκιώνη.

Ξέρει κανείς να μας πει τίποτα για την αποχαιρετηστήρια δεξίωση του Ήρωα ΦΕΝΕΚΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

Ο Κος ΓΚΙΩΝΗΣ ΝΤΙΝΟΣ ΑΠΕΤΕΛΕΣΕ ΚΟΣΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ Ε.Δ. ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Υποναύαρχος Παπαϊωάννου, Ο μεγαλύτερος παρτάκιας του ΠΝ. Πάντα κοίταζε τον εαυτό του και πάταγε επί πτωμάτων προκειμένου να επιτύχει το καλύτερο γι'αυτόν και μόνο.
Ήταν μέγας αντυπαξιωματικός και υπολογοφάγος, είρωνας και δεν πάτεγε ποτέ η μύτη του κάτω.
Δεν πρόσφερε τίποτα και ποτέ στο προσωπικό ΠΝ που υπηρέτησε μαζί του.
Έχει κάνει πλέον των 7 ετών στο Εξωτερικό!!! και κάθε φορά τα προσόντα του ως Κυβερνήτης, Διοικητής κλπ είχε τις καλύτερες ευκαιρίες από όλους.
Τότε λειτουργούσαν όλα καλά και τώρα που έρπωντας και γλύφοντας έγινε και ναύαρχος, χαλάσαν όλα;
Βγήκαν τα επίσημα πρακτικά και σε όποια συνεδρίαση του Α.Ν.Σ. συμμετείχε δεν έβγαλε άχνα, παρόλο που ήταν υποχρέωση του να παρέμβει κια να καταγραφή και η διαφωνία του, αν έβλεπε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.
Στο καλό κ. Παπαϊωάννου. Δεν θα μας λείψετε καθόλου. Σαν κι εσάς υπάρχουνε πολλοί, Ανθρώπους και πραγματικούς συναδέλφους ψάχνουμε και να μας διοικήσουν και να μας προστατέψουν από την λαίλαπα που μαστίζει την κοινωνία μας.
Εκεί που θα δουλέψετε, βγάλτε ένα δελτίο τύπου και πέστε μας ότι περνάτε καλά για να χαρούμε.
Άντε Γειά.

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι που σχολιάζετε κατά αυτόν τον ανήκεστο και αήθη τρόπο εξακοντίζοντας λάσπη για τον τάδε ή τον δείνα Ανώτατο Αξιωματικό,που βασίζεστε και εξαπολύετε τέτοίο οχετό;;;;Δεν είναι αυτό το Πολεμικό Ναυτικό κύριοι....Δε βασίζεται σε φήμες επιπέδου κατινίστικου κουτσομπολιού και δε σπηλώνει ονόματα , βαθμούς και θεσμούς!!!!Και πάνω από όλα το Ναυτικό είναι ενωμένο γιατί Κύριοι αν το ξεχνάτε και λειτουργείτε σαν Δημόσιοι Υπάλληλοι εμείς ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Δημόσιοι Υπάλληλοι μόνο και μόνο επείδη τρεφόμαστε από τον Κρατικό κορβανά ή επειδή κάποιους βολεύει να μας τοποθετήσουν εκεί, είμαστε ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ!!!!Και ενωμένοι Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί και ΕΠΟΠ ή Ναύτες έχουν γράψει με τα πλοία τα Ελληνικά ένδοξες σελίδες Ιστορίας που οι καρεκλοκένταυροι και οι τύποι σαν τον Ανώνυμο 30 Αυγούστου 01.58 γνήσιοι εκπρόσωποι της δίχρωμης κοινωνίας που προσπαθούν να εγκαθιδρύσουν θα επιθυμούσαν και επιθυμούν να μας εξομοιώσουν με κοινούς γραφιάδες, ανενεργούς συνδικαλιστές και μέλη μιας παρακμιακής πραγματικότητας. ΟΧΙ Κύριοι μην τους δίνετε αυτή τη χαρά...Δώστε τους να καταλάβουν ότι όσο και να το προσπαθήσουν το Πολεμικό Ναυτικό διαφέρει και το έχει αποδείξει με έργα καταγεγραμμένα στην ΙΣΤΟΡΙΑ και με γεγονότα. Οπότε σταματήστε αυτή την εσωτερική φαγωμάρα που σαν Έθνος τόσο μας έχει στοιχίσει και σχολιάστε με γεγονότα ,ιδέες και προτάσεις για το Ναυτικό. Αφήστε την πολιτική χροιά απέξω. Είμαστε κομμάτι ΥΓΕΙΕΣ και οργανωμένο σεβόμαστε και σεβόμασταν πάντα Πολιτικους Ηγέτες και θεσμούς αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορεί κανείς να μην ΣΕΒΕΤΑΙ ΕΜΑΣ. Εμείς είμαστε το Ναυτικό και εμείς θα το κρατήσουμε σε αυτό το περιβάλλον εκεί που του αρμόζει: ΨΗΛΑ. Το σχόλιο μου δεν αποσκοπεί στο να φιμώσει αντίθετες φωνές, άλλωστε Δημοκρατία σημαίνει πολυφωνία, αλλά στο να διατηρήσουμε επίπεδο στο σχολιασμό ανθρώπων του χώρου μας με Ιστορία και να βγεί κάτι καλό από τον γραπτό αυτό διάλογο ανθρώπων που αγαπούν το ΠΝ.

Ανώνυμος είπε...

Τα κομματόσκυλα από το υπουργείο πρέπει να τα έχουν χάσει τελείως.
Τέτοια λάσπη πρώτη φορά βλέπω.
Οι τελευταίοι σπασμοί είναι και χειρότεροι.

Κύριοι για ποιούς δουλεύεται?
Για το Ναυτικό ή το κόμμα?
Το κόμμα θα φύγει, το Π.Ν όμως θα μείνει!
Ξεπεσμός.Αίσχος.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι έμαθα από συναδέλφους ότι ο Ναύαρχος, όταν ήταν παλιά Ύπαρχος στο Α/Τ Κανάρης, ήταν από τους καλύτερους που έχουν περάσει.
Ασχολήθηκε πολύ με το πλήρωμα και άλλαξε τελείως το κλίμα.

Aς αφήσει λοιπόν το πράσινο παραμάγαζο τα ψέμματα και τις ύβρεις.

Ανώνυμος είπε...

Σχόλιο στο 31 Αυγούστου 2010 2:29 π.μ.
Εάν ήταν ο Παπαιωάννου στο ''ψυγείο΄΄ τοτε τι να πουν αυτοί που γύρισαν από τον τάφο..?
Εάν πηγαίνοντας σε μια δεξίωση βρίσκεις δουλειά τότε την αλλη φορά να πας κι εσύ..
Τον Παπαιωάννου περίμενε ο Παπίστας για να ταξιδεψουν τα καραβια του,, δεν μπορούσε να περιμενει μεχρι τις κρίσεις.. μωρέ τι μας λετε..

Ανώνυμος είπε...

Για πες μας σχολιαστή 31 Αυγούστου 2010 2:29 π.μ.
εσύ που τα λες ωραιά..εσύ που γνωρίζεις προσωπα και πράγματα.. για πες μας, αυτοί που επανήλθαν ποιον μπατζανάκη είχαν και μίλησε γι αυτούς ?
Πες μας.. ή μηπως δεν θυμάσαι ..?