Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Σχολιασμοί...

Πότε θα κάμει ξαστεριά !!!
Πολεμικό Ναυτικό
ΕΥΓΕ ΝΑΥΑΡΧΕ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ !!!

Πολεμικό Ναυτικό
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κε ΑΓΕΝ. Χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια εσείς και οι
κομματικοί ¨ινστρούχτορές¨ σας διαλύσατε το Πολεμικό Ναυτικό. Για
πληροφορία των μή γνωριζόντων, μετά τις παραιτήσεις των δύο
προηγουμένων Ναυάρχων, υπήρχε ΜΙΑ ΚΕΝΗ θέση Ναυάρχου, αφού μετά τους
ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥΣ των κρίσεων του Μαρτίου ουδείς από τους υπολοίπους
Ανωτάτους Αξιωματικούς είχε τα τυπικά προσόντα. Τώρα με τη νέα
παραίτηση ΟΙ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΝΣ.
Είναι εξακριβωμένο ότι η νέα παραίτηση οφείλεται στις μεθοδεύσεις του
ΑΓΕΝ και των κομματικών.


ΕΥΓΕ ΝΑΥΑΡΧΕ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ !!!!
Ο αντικαταστατης του Ναύαρχου Φενεκου (που παραιτήθηκε μετα την επίθεση που δέχτηκε και τους απαξιωτικους τίτλους για τις Ε.Δ από τoν Μπενυ (χιλ)),Ναυαρχος Παπαϊωάννου παραιτήθηκε για τους ίδιους λόγους σήμερα. Μα το θεό είμαι υπερήφανος που υπαρχουν τετοιοι άξιοι αξιωματικοι ακόμα στο ναυτικό μας . Αντε τωρα Κατσαροπουλα και ολοι η τετραδα να αναρριχηθείτε ποιο πάνω στο κομματικό διορισμό σας . Προσοχή όμως όσο πάτε γινόσαστε και λιγότεροι ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Κοντοζυγώνει η ώρα τ’ ακούς κουλουριωτη !!!
Μετά τιμής
arcangelo

Πότε θα κάμει ξαστεριά !!!
Πότε θα κάμει ξαστεριά,
πότε θα φλεβαρίσει,

να πάρω το ντουφέκι μου,
την έμορφη πατρόνα,

να κατεβώ στον Ομαλό,
στη στράτα του Μουσούρου,

να κάμω μάνες δίχως γιους,
γυναίκες δίχως άντρες,

να κάμω και μωρά παιδιά,
να κλαιν' δίχως μανάδες,

να κλαιν' τη νύχτα για νερό,
και την αυγή για γάλα,

και τ' αποδιαφωτίσματα
τη δόλια τους τη μάνα...

H Ιστορία απλά επαναλαμβάνεται
Μετά τιμής
arcangelo


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εύγε στον Ναύαρχο, συνεχίζει την έντιμη παράδοση που χάραξαν οι Ναύαρχοι ΠΑΠΑΣ ,ΘΕΟΔΩΡΟΥΛΑΚΗΣ,ΦΕΝΕΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΠΡΟΣ
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ
ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ ΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ ΑΞΚΟΙ
ΑΠΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ
ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ????
ΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΦΟ

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι που το Π.Ν. πάλι είναι μπροστά από όλους.
Περίμενα και απο κανένα αεροπόρο να εχει το σθένος να παραιτηθεί,αλλά μάλον έχουν ανάγκη από ΟΡΛ, διότι κωφεύουν.

Ανώνυμος είπε...

ΧΟΝΤΡΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ,ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ Α'ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.....

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Α/ΓΕΕΘΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΝΟΛΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ. ΠΟΙΟΣ ΕΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ; ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ. ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο Α/ΓΕΕΘΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΥΠΑΡΧEΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΩΝ; ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ Α/ΓΕΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΝ ΔΙΟΤΙ Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΟΤΟΣ ΑΡΑ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ. ΣΕ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΝΑΥΑΡΧΩΝ ΦΕΝΕΚΟΥ , ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΔΟΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ Ο Α/ΓΕΕΘΑ, Ο Α/ΓΕΝ ΚΑΙ Ο Α/ΓΕΑ ΥΠΟΛΟΙΠΟΝΤΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΡΙΤΙΡΙΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΑΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΤΟΥΣ;

Ανώνυμος είπε...

Θα τρελαθούμε εδω μέσα με αυτά που γράφονται...
Ήρωας ο Παππάς.. μια φορά κι έναν καιρό σαν Αντιπλοίαρχος κι αυτό γιατί δεν έχουν μιλήσει ποτέ άτομα που βρίσκοταν τότε στο ΒΕΛΟΣ και λόγω θέσεως και ειδικότητας γνώριζαν πολλές λεπτομέρειες για τις επαφές!!! του Κυβερνήτη μέσω ασυρμάτου (Τέτοιοι αγωνιστές..). Μετεξελίχθηκε σε μεγαλύτερο λαμόγιο που πέρασε ποτέ. Ένα γεγονός από τα πολλά θα αναφέρω όταν ήταν Α/ΓΕΝ: Ας μας πει πόσα λεφτά έβγαλε από τα εμβόλια της Ηπατίτιδας που τα προμηθεύτηκε το ΠΝ για να εμβολιαστούν ΔΩΡΕΑΝ όλα τα βρέφη των δικαιούχων και τα διατίμησε λαμβάνοντας ποσοστό. Ο μόνος γιατρός παιδίατρος που εναντιώθηκε τότε για το παράνομο της υπόθεσης έφυγε μετάθεση νύχτα για Κρήτη σαν Πλωτάρχης αφού απειλήθηκε πρώτα. Ας μας πει η ορτινάτζα του η Ψαρού τι φαγωπότι έπεφτε τότε!!!!
Ναύαρχος Θεοδωρουλάκης (Θεός σχωρέστον) παραιτήθηκε διότι δεν έγινε αποδεκτή η πρόταση του και οι πιέσεις του να πάρουν τα ξαδέρφια του οι Βαρδινογιαννέοι τον εφοδιασμό του ΠΝ με Πετρέλαια... Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα λόγω κατάστασης.
Υποναύαρχος Φενέκος ένας σοφιστικέ Αξιωματικός που πέρασε από το ΠΝ και δεν άγγιξε. Μέχρι το βαθμό του Πλωτάρχη δεν ήξερε τι θα πει Ναυτικό διότι ασχολούνταν σαν παίχτης με το Μπάσκετ και έβγαζε χρήμα με ουρά. Όταν έγινε Αντιπλοίαρχος τα συμφέροντα των Βορείων Προαστίων τον επέβαλαν κυβερνήτη παραλαβής της Μπουμπουλίνας στην Ολλανδία, όπου εκεί αποφάσισε να το παίξει Αξιωματικός και ξέσκισε όλο το πλήρωμα, η σκατοψυχιά σε όλο της το μεγαλείο.. Μετά σαν παράγοντας του Μπάσκετ των Βορείων Προαστίων σταδιοδρόμισε επάξια μέχρι που μια μέρα του έφεξε και κατά λάθος έγινε Υποναύαρχος. Τον πήρε όμως στο λαιμό του το κράνος ο Ραδαμανδής με την ντεμοντέ και εκτός εποχής εισήγηση του για την εκπαίδευση στις Παραγωγικές Σχολές των Ε.Δ. Μην μπορώντας να αντέξει το κάζο που έφαγε παραιτήθηκε "βγαίνοντας ταυτόχρονα στα κεραμίδια" και καλά ήρωας..!!!!
Ποιός είναι ο ήρωας, αυτός που ντρέπεται να αναφέρει το λόγο της παραίτησης του λέγοντας τερατώδη ψέματα συνεντευξιαζόμενος σε ξένη μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα αναφέροντας ότι παραιτήθηκε διότι ό Ελληνικός λαός πεινάει και το ΠΝ θέλει να αγοράσει Υποβρύχια..!!

Υποναύαρχος Παπαϊωάννου, ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΡΩΑΣ!!!! στο ψυγείο επί προηγούμενου Α/ΓΕΝ Γ.Καραμαλίκη (γιατί άραγε μπήκε ψυγείο αμέσως μετά την επιστροφή του από Διοικητής της Αταλάντα??) Στο ψυγείο και στις κρίσεις του Μαρτίου από το νυν Α/ΓΕΝ. Σώθηκε από την αποστρατεία το Μάρτιο με πολιτική παρέμβαση από την ισχυρή παρέμβαση της μπατσανάκισας του Βουλευτή και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στον ΑΝΥΕΘΑ Μπεγλίτη, καθώς και από τον Πρέσβη που ήταν μαζί στο Λονδίνο όταν υπηρετούσε σαν ΑΚΑΜ πάλι στον ΑΝΥΕΘΑ Μπεγλίτη.
Γνωρίζουν οι σχολιαστές ότι ο κ. Παπαϊωάννου το βράδυ που έγιναν τα έκτροπα στον Αβέρωβ ήταν εκεί με πολιτική περιβολή, καλεσμένος του συμμαθητή του κυβερνήτη του ΑΒΕΡΩΒ κ. Γαβαλά, ώστε να κάνει δημόσιες σχέσεις και γνωριμίες με την Επφοπλιστική Οικογένεια που διοργάνωνε το πάρτυ?
Γνωρίζουν οι σχολιαστές του "ΗΡΩΑ"
ότι ο κύριος αυτός έκλεισε δουλειά στην Ναυτιλιακή του κ. Πατίστα πριν παραιτηθεί "ΗΡΩΙΚΑ"???

Αυτοί είναι οι Ήρωες σας.. Να τους χαίρεστε.

Ήρωες κ. Ταξίαρχε ε.α. δεν είναι αυτοί και κακώς δίνεις έυσημα και ΕΥΓΕ. Αλλά είναι γνωστή η τακτική σου. Έκανες τρεις αναρτήσεις για το ίδιο θέμα για να δημιουργήσεις τις εντυπώσεις όπως πάντα. Με τέτοια παραπλανητικά και ψεύτικα δημοσιεύματα οι Ε.Δ. θα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Αυτό θέλετε? Συγχαρητήρια.

Προσβάλλετε τους ΗΡΩΕΣ που πέφτουν καθημερινά στο καθήκον και είναι άδικο για τα πρότυπα ΗΡΩΑ που λανσάρετε στο Blog σας.

"Ελπίζω να αναρτήσετε το σχόλιο μου κ. Σπύρο, δεν βρίζω κανέναν και μιλάω με ντοκουμέντα, εν αντιθέσει με τα πολλά σχόλια που αναρτάτε με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο"

Ανώνυμος είπε...

Αναγνώστη 1.52
Ο πρώτος σχολιαστής δεν λέει τη λέξη ήρωες, λέει την έντιμη παράδοση. Λες πολλά και πολλά από αυτά υπάρχουν ως φήμες, άλλα πάλι τα ακούω για πρώτη φορά. Δεν είναι περίεργο γιατί δεν ασχολούμαι με φήμες. Το μόνο που μπορώ να καταθέσω είναι η προσωπική εμπειρία μου. Γνώρισα τον υιό Παππά ως Κυβερνήτη της ΦΓ Θεμιστοκλής. Δεν έχω γνωρίσει στο Ναυτικό άλλο αξιωματικό που να συγκεντρώνει τόσα χαρακτηριστικά Ηγέτη. Για να μη νομίζει κανείς ότι υπερβάλλω, θα παραθέσω μόνο ότι το πλήρωμα έκλαιγε (το είδα με τα μάτια μου) όταν παρέδιδε Κυβερνήτης. Ένας άνθρωπος με τόσες αξίες, που στον πόλεμο θα πήγαιναν να σκοτωθούν όλοι οι υφιστάμενοι του μόνο γιατί τους διέταξε, δε νομίζω ότι έχει γαλουχηθεί με τις αξίες που περιγράφεις. Γιατί ο καθρέφτης του ανθρώπου είναι η οικογένειά του. Αυτά τα λίγα, που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης και δεν είναι γενικές φήμες(χωρίς να λέω ότι γνωρίζω να λες κάτι ψέματα). Και αλλιώς να το δεις, αυτοί οι τρεις είναι χίλιες φορές καλύτεροι από τα σκ@τ΅ που έχουμε τώρα και ας μην τους θεωρείς ήρωες.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε των 9:15

Ο Βελής (υιός Παππά) είναι ένα πολύ καλό παιδί. Δεν αναφέρθηκε νομίζω κανένα σχόλιο για τον μικρό αν και πάντα όλες του οι μετακινήσεις (κυβερνήτης, εξωτερικά, μεταθέσεις) ήταν ισχυρή παρέμβαση του πατρός Παππά στους εκάστοτε Αρχηγούς του Επιτελείου.
Όποτε του μπαμπά δεν του γινόταν κανένα χατήρι, έβγαινε στις εφημερίδες (όπου πάντα είχε βήμα) και κατηγορούσε τους πάντες και τα πάντα. Όταν του κάνανε τα χατήρια ήταν όλα μέλι γάλα.
Έτσι για την ιστορία.

Ανώνυμος είπε...

Ο υιός του φιλοβασιλικοπασοκικονεοδημοκρατικού Ναυάρχου Παπά συμφωνώ ότι ίσως δεν είναι και ο πλέον μεγάλος εκμεταλευτής και λιγώτερο εκμεταλευτής του Ναυτικού. Ρωτήστε, στην τύχη, οποιονδήποτε θέλετε εκ των διατελεσάντων προισταμένων του.................