Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

ΝΝΑ: ΤΑ γνωρίζει αυτά ο ΥΕΘΑ ή οι "διαλεκτοί" του τον υπονομεύουν......

Όποιο "σκάνδαλάκι" κι αν σηκώσεις στο ΠΝ, από κάτω ποιός κρύβεται;

Τελικά οι επισκέψεις του κλιμακίου του ΓΕΝ υπό τον υποναύαρχο Κρυονερίτη, στις ναυτικές μονάδες, μας έδωσαν μια πολύ καλή πληροφόρηση, πέραν της αμηχανίας που προεκλήθη από τις εύστοχες ερωτήσεις για το τέμενος και την αφαίρεση της προϋπόθεσης του γένους, για την είσοδο στις στρατιωτικές σχολές, και για τις οποίες, αναζητούνται οι ερωτήσαντες για μίνι συνέντευξη, είχαμε κι άλλα χρήσιμα συμπεράσματα, που αφορούν τον κόσμο των ενόπλων δυνάμεων. 

Έτσι λοιπόν, μάθαμε ότι, η επάνδρωση των στρατιωτικών νοσοκομείων πέρα από την ταυτοποίηση των αναγκών, όμως αυτές οι ανάγκες, εκτιμώνται όχι από αρμόδιους, που είναι οι έχοντες γνώση του αντικειμένου ιατροί.....αλλά οι λοιποί αξκοι, με την τεράααααστια πείρα τους σε όλα τα θέματα.....θέματα που ξεκινούν από την παραγγελία υποβρυχίων, που γέρνουν....έως φυσικά και τα ιατρικά!!!
Έτσι μάθαμε ότι.....το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, που καλύπτει τις ανάγκες του 95% του πληθυσμού, και στο οποίο καταλήγουν αργά ή γρήγορα και ασθενείς από τα περιφερειακά θεραπευτήρια, επανδρώνεται με 3 ειδικούς παθολόγους, αντίθετα, το Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης που καλύπτει το 5% των αναγκών, επανδρώνεται σύμφωνα με τις νέες μεταθέσεις, με 5 έως 6 ειδικούς παθολόγους.....και σε αυτό συντείνουν και οι τελευταίες μεταθέσεις, όπου μετατίθενται εκεί 2 ειδικοί παθολόγοι.....!!!
ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!
Ο υπουργός και οι πέριξ αυτού το ξέρουν;;;
Επίσης κάτι ακόμα πολύ καλό...
Το φοβερό αυτό ίδρυμα (ΝΝΚ) με τους 6 πλέον παθολόγους, όπου θα πλακώνονται στο ξύλο για να εξετάσουν ασθενή, μια και ο ρυθμός νοσηλείας είναι από 2 εως 3 άτομα ημερησίως.....δεν έχει γαστρεντερολόγο, με αποτέλεσμα να παραπέμπονται οι ασθενείς της Κρήτης, για γαστροσκοπήσεις κλπ....σε ιδιώτη γιατρό.
Αλήθεια.....πόσοι γαστρεντερολόγοι υπάρχουν στο ΝΝΑ;;;

Και άλλο κορυφαίο...
Οι απόστρατοι, δηλαδή οι επανελθόντες νεοπασόκοι που διοικούν το ναυτικό, επεσκέφθησαν την ΔΝΕ.... και με την πρώτη μετέθεσαν 25 στρατιωτικούς....!!!!
Δημιουργείται η εντύπωση ότι οι επανελθόντες απόστρατοι στο Π.Ν. που δημιουργούν όλη αυτήν την αναταραχή, βρήκαν την ευκαιρία να δείξουν τι καλοί κυβερνητικοί υπάλληλοι είναι, εξαπολύοντας πογκρόμ διώξεων. Φυσικά, η αλαζονεία της εξουσίας, ως δηλητήριο, στερεί από τους επανελθόντες, την ευκαιρία να κατανοήσουν ότι η θέση τους είναι προσωρινή, και ότι απλά, άνοιξαν τους ασκούς του Αιόλου.
Δεν είναι δυνατόν, οι απόστρατοι, ρεβανσιστικά σκεπτόμενοι, και ενώ ο κόσμος καίγεται, να χρησιμοποιούν την θέση τους, όχι προς το συμφέρον του κόσμου του Ναυτικού, της υπηρεσίας και της πατρίδας, αλλά κατά το δοκούν, δημιουργώντας κύματα παραιτήσεων, αλλά και δυσαρέσκειας σε όσους μένουν πίσω.
Η ΧΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΟΙ ΕΠΑΝΕΛΘΟΝΤΕΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΟΥ Π.Ν. ΝΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΟΥ Π.Ν.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ.......ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΑ....
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ Ο ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΑΝΟΣ, ΚΑΙ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΝΑ ΕΞΑΠΟΛΥΕΙ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

Η στρατιωτική ηγεσία κινείται σε διαφορετικό κλίμα και τακτική από τον υπουργό;;;
Κάποιοι έχουν ενοχληθεί από κάποιους και χρησιμοποιούν τις μεταθέσεις, όχι ως μέσο κάλυψης αναγκών, αλλά κολασμού όσων τους μπήκαν στο μάτι;;;
Θα επανέλθουμε με νεότερα, και φυσικά, επειδή έχουμε μάθει ότι κυκλοφορεί πειρατικό βίντεο από ένα συμβάν στην ΣΝΔ, υποσχόμαστε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, για να το βρούμε και να το αναρτήσουμε.......
Πιστεύουμε ότι θέσεις τιμής και ειλικρίνειας που διατυπώνονται με αξιοπρέπεια και ευγένεια, εναντία σε ένα σύστημα που υποκρίνεται διαρκώς.....πρέπει πάντα να προβάλλονται....
Διότι, ο βασιλιάς είναι γυμνός.....και αρκεί κάποιος να κάνει την αρχή, να το φωνάξει.....και έτσι να το φωνάξουν και οι άλλοι μπας και γλυτώσουμε από την γύμνια της εξουσίας!!!!!
asimpiestos.blogspot.com

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ, ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ αξιότιμο ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ αρθρογράφο:


ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ?? ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ ΚΑΤΡΙΝΑ:
ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ
ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ
ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥ
ΤΩΝ ΚΑΛΟΓΕΡΩΝ
ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ
ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ
ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡΩΝ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ
ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ
ΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ
ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ
ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ (ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ)
ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΧΛΕΥΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ………………

ΕΛΙΚΡΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΥΣ "ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ/ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ",ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ, ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΜΕ ΑΞΙΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ (ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ) ΑΡΩΓΟΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ,ΣΤΗ ΤΙΤΑΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗΣ (ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΕΝΟΙΕΣ) ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ .

Λέων Ζητουνιάδης είπε...

καλα ειναι πολυ οργανωμενοι οι ανθρωποι. κρατανε αρχειο τα σχολια τους και τα ξαναριχνουν στην πρωτη ευκαιρια που θα θιξετε τον ΥΓΕΝ.
μαλλον δεν εχουν κατι πρωτοτυπο να γραψουν. βαρεμαρα καταντησατε ρε παιδια. πεστε και κατι καινουργιο. τα ιδια και τα ιδια.

προς κυριο διαχειριστη armyalert
Σας '''καταγγελω''' για την προβοκατορικη και προπαντων εωλη εκστρατεια κατασυκοφαντησης του ΥΓΕΝ με ιδιοτελη κινητρα.
Δεν μου το βγαζετε απο το μυαλο πως εχετε δει οτι "πουλαει" ο ΥΓΕΝ και καθε φορα που βαζετε κατι γινεται χαμος απο επισκεψεις.
Συνεχιστε, ειναι πολυ διασκεδαστικο, που οτι και να γινει αυτος ο τυπος ειναι πισω απο ολα. τζαμι, ΝΝΑ, ΑΒΕΡΩΦ, μεταθεσεις, εξωτερικα, ολα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΛΕΟΝΤΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΨΗ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ??? Η ΘΑ ΕΓΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΑ ΣΤΗ ΧΛΕΥΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ??. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΒΑΛΕ.ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΕΝΑΣ ΚΟΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥ ΦΙΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΕΞ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΘΩΡΗΚΤΟΥ,ΕΑΝ ΥΠΟΑΡΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΝΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΕΚΕΙ ,ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ,ΕΠΙΣΗΣ,ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΣΝΔ
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ,ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΔΟΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ????ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ,ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΙ????
ΑΝ ΝΑΙ,ΤΟΤΕ ΟΧΙ ΤΡΕΙΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΝΝΑ ΑΛΛΑ 13

Ανώνυμος είπε...

Προς τον αρθρογράφο και προς τον Λέοντα με πολύ αγάπη.

http://kostasmavroskoufis.blogspot.com/2010/06/blog-post.html

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΕ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ
ΤΟΥ ΠΝ!!!ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ Μ$%^&%$ΚΙΕΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕΖΙΛΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΕΡΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΧΘΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΚΑΙ ΧΥΝΟΥΝ ΙΔΡΩΤΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ.ΞΕΝΥΧΤΑΝΕ,ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕΖΙΛΙ.ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΣΠΡΟΙ!!!!!!!!!!!!
ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑ!
ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΣΦΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΛΕΙΦΕΤΕ.ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΑΡΕΣΕΤΕ ΚΑΝΑ ΜΑΤΣΑΚΩΝΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΩΣΕΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΛΕΩ ΓΩ?ΟΛΟ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΛΙΨΗΜΑΤΑ ΕΙΣΤΕ!!!!

Λέων Ζητουνιάδης είπε...

το εγραψε και ο army alert αλλα δεν το καταλαβες. εδω μεσα συζηταμε για την καταντια των 36 τελευταιων χρονων και οχι μονο για τα τελευταια 6. οχι μονο για το ΠΝ αλλα για ολη τη χωρα. εφυγαν οι αχρηστοι και ηλθαν οι ληστες. ε και?

ασε ολα τα αλλα. Στο ΝΝΑ ειναι ολα καλα δηλαδη? ε.ε και δεν βρισκω ραντεβου για τιποτα παρα μονο μετα απο 2 μηνες. τωρα με ολο τον κοσμο μεσα τι θα γινει? θα ψοφαμε στην εισοδο της Δεινοκράτους? αυτο χρειαζεται η χωρα για βγει απο την κριση? καλα δεν το καταλαβαινεις οτι ειναι ολα κατασκευασμενα για να μας διαλυσουν?

νομιζεις οτι εχω καμια σχεση με τον κωστακη και μου εβαλες τον μπουλη? δεν σου βαζω τιποτα με τον γιωργακη γιατι θα στεναχωρεθεις.

μη με ταυτισεις με κανεναν. δεν ανηκω πουθενα και εχω καθε δικαιωμα να λεω τη γνωμη μου ελευθερα χωρις ελπιδα χωρις φοβο και χωρις παθος.

απο την πλατεια κολιατσου σου γραφω και οχι απο την εκαλη. τα λαθη ολων των πολιτικων εμεις τα πληρωνουμε. ε λοιπον ηλθε η ωρα να μιλησουμε και για τα λαθη ολων των στρατιωτικων. μικρων και μεγαλων. ολη η βασιλοπρολεταριοχουντικη νοοτροπια θα σταματησει εδω.

οποια διαταγη δεν παταει σε ΦΕΚ ή ΠΔ θα προσβαλλεται και θα ζηταμε και αποζημιωση. να δουμε ποιος θα αντεξει. οσες ριξουμε και οσες φαμε. εγω παλευω μονος αλλα που θα παει θα ξυπνησουνε και αλλοι.

τελειωνοντας παρακαλω να μου επιτρεψετε να σας πω οτι, τοσο ενδιαφερον για τον ΥΓΕΝ ειναι πια παρεξηγησιμο. δεν το καταλαβαινετε? για τον ΑΓΕΝ δεν βλεπουμε λιγο συμπονια. τιποτα.

ρε νικο. μηπως τα γραφεις μονος σου τελικα?

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΛΕΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 15 Ιουνίου 2010 9:29 μ.μ.

ΛΕΟΝΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΛΛΑ , ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΑΡΔΙΕΣ.
ΕΠΙΜΕΝΩ,ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ (ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΙΚΟΣ ), ΟΤΙ ΤΗ ΝΕΑ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤ¨ΟΨΗΝ ΑΠΟ ΦΩΤΟΦΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ, ΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΣΗΨΗΣ (ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΙ) ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΕΔΩ.