Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Ερωτήσεις προς κ. ΥΕΘΑ 2


Καλημέρα σε όλους τους συναδέλφους.
Να απαντήσω σε όρισμένα σχόλια, καθόσον είμαι ο συντάκτης της αρχικής ανάρτησης.
Σχετικό άρθρο: Ερωτήσεις προς κ. ΥΕΘΑ
1. Είμαι ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ανώτερος (όχι ανώτατος) Αξκος των ΕΔ.

2. Η "πρεμούρα" που επικαλείται ένας συνάδελφος για τα 176 ευρώ υπάρχει γιατί αισθάνομαι αδικημένος που όλοι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι, και οι Απόστρατοι το λαμβάνουν και όχο ΕΜΕΙΣ οι εν ενεργεία. Απόρω μάλιστα, που τον συγκεκριμένο συνάδελφο δεν τον απασχολεί. Ισως του περισσεύουν τα χρήματα.

3.Ο καθένας μας εδω μέσα κρίνει τα πάντα. Τι διαφορά έχει να κρίνεις κάποιον για κάτι που λέει, ή για κάτι που κάνει, ή για το πως είναι εμφανησιακά? ¨Η κάνεις κρίση, ή όχι. Μόνο ο Θεός δεν κρίνεται. ΟΛΟΙ οι άλλοι κρινόμαστε.

4. Βέβαια, με την εμφάνιση του κ. Βενιζέλου δεν έχω πρόβλημα. Παραλληλισμό έκανα....αλλά όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται.

5. Μόνο ένας συνάδελφος μπήκε στον κόπο να θέσει και αυτός ένα ερώτημα (ο 9 Σεπ. 7:07 μμ)

6. Τα ίδια ερωτήματα θα είχα θέσει σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ήταν ΥΕΘΑ, ανεξαρτήτως κόμματος, χρώματος, φύλλου, ηλικίας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επειδή εγώ είμαι που σε "μάλωσα" για την κρίση που έκανες για την σωματική κατάσταση του ΥΕΘΑ θα ήθελα να σου επισημάνω τα εξής :

Κατ αρχήν είσαι κοντός, χοντρός, βλάκας, άσχημος, μίζερος κλπ τώρα κάτσε να ανταλλάξουμε πολιτισμένες απόψεις για όποιο θέμα θέλεις !! Δεν γίνεται αυτό ρε φίλε πως να το κάνουμε ;

Αν θέλεις να κάνεις διάλογο με κάποιον δεν ξεκινάς με ειρωνία.

Θέλεις να απευθύνεις κάποιες ερωτήσεις προς τον Υπουργό μέσα από αυτή την ιστοσελίδα (απάντηση βέβαια δεν θα πάρεις) κράτα όμως ένα επίπεδο. Το επίπεδο ενός ανώτερου Αξκού ... αλλοιώς υπάρχουν και οι όμηροι όπου ο καθένας σκυλοβρίζει τον άλλο ...

Ανώνυμος είπε...

Καλώς αγαπητέ συνάδελφε. Δεκτή η παρατήρηση σου, και ζητώ συγνώμη αν σε πρόσβαλλα.