Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Πάρκο στη μνήμη του Ευάγγελου Καστανίτη

Ο Ευάγγελος Καστανίτης έχασε τη ζωή του στις 18 Μαρτίου του 2008 κατά την εκτέλεση του καθήκοντος προς την πατρίδα

Το όνομα του συνταγματάρχη τεχνικού Ευάγγελου Καστανίτη θα πάρει το πάρκο της οδού Αντιστάσεως 117, απέναντι από το στρατόπεδο Νταλίπη. Ο δήμος Καλαμαριάς τιμά τη μνήμη του άτυχου στρατιωτικού, ο οποίος έχασε τη ζωή του υπηρετώντας την πατρίδα. Η εκδήλωση ονοματοθεσίας του πάρκου θα γίνει αύριο, Κυριακή, στις 11 το πρωί, παρουσία του δημάρχου Καλαμαριάς Θεοδόση Μπακογλίδη.

Η τελετή θα ξεκινήσει με επιμνημόσυνη δέηση, θα ακολουθήσουν ομιλίες και στη συνέχεια θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου και η κατάθεση στεφάνων. Η εκδήλωση θα κλείσει με την τήρηση ενός λεπτού σιγής και την ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

Ο Ευάγγελος Καστανίτης έχασε τη ζωή του στις 18 Μαρτίου του 2008 κατά την εκτέλεση του καθήκοντος προς την πατρίδα, όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε και πήγαινε για άσκηση συνετρίβη από άγνωστη αιτία και καταστράφηκε ολοσχερώς. Το δυστύχημα σημειώθηκε 3 χιλιόμετρα έξω από το χωριό Αγιος Βασίλειος, κοντά στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Επιλοχιας(ΑΣ)Ευαγγελος Καστανιτης ηταν συγκυβερνητης της μοιραιας πτησης με κυβερνητη τον Ανθυπασπιστη(ΑΣ)Ευσταθιο Καρδοπουλο και μηχανικο τον Επιλοχια(ΤΧ)Αθανασιο Κατσια

Ανώνυμος είπε...

Αυτά είναι προσχηματικά από την ηγεσία για να καταλαγιάζουν τα θέματα και να πέφτει στάχτη στα μάτια.

Εδώ δεν έχουν τιμηθεί αυτοί που πέσανε στα πεδία των μαχών.

Ε όχι και πάρκο για το "βωμό του καθήκοντος" ........!!!!!!
Παραπάει πολύ ....

Ανώνυμος είπε...

Ο φίλος μου βαγγέλης, ήταν Αρχιλοχίας Τεχνικού και ήταν ο Ιπτάμενος Μηχανικός της πτήσης και όχι συγκυβερνήτης. Συγκυβερνήτης ήταν ο Επχίας (ΑΣ) Κατσιάς Αθανάσιος.
Μπράβο στον δήμαρχο

Ανώνυμος είπε...

Ο Βαγγέλης ηταν Αρχιλοχίας Τεχνικού και πετούσε ως Ιπτάμενος Μηχανικός ενώ Συγκυβερνήτης ήταν ο Επχίας Αεροπορίας Στρατού Κατσιάς Αθανάσιος.
Μπράβο στον δήμαρχο καλαμαριάς, αν και θα προτιμούσα να είχα ακόμα τους φίλους και συναδέλφους σήμερα και όχι αγάλματα