Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞ/ΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!
ΤΗΝ 25η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010, ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ, ΩΡΑ 11.00π.μ.
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ
Να μη λείψει κανένας!

Μετά την κατάργηση των 13ου και 14ου μισθών (Δώρων), την αύξηση του ΛΑΦΚΑ μέχρι και 10% και την περικοπή του επιδόματος υψηλής ευθύνης, οι μισθοί και οι συντάξεις των Στρατιωτικών έχουν μειωθεί κατά 20% μέχρι σήμερα, επί των συνολικών ετησίων αποδοχών.

Εάν επιβεβαιωθούν και υλοποιηθούν οι πληροφορίες των ΜΜΕ και του Διαδικτύου, σύμφωνα με τις οποίες η Κυβέρνηση, εφαρμόζουσα το Μνημόνιο της Τρόϊκας, θα περικόψει και θα καταργήσει μέρος από τα επιδόματα των εν ενεργεία και τα μερίσματα των Αποστράτων, τότε οι μισθοί και οι συντάξεις θα μειωθούν 30% και πλέον. Και για του λόγου το αληθές το μέρισμα των Αποστράτων, το οποίο έπρεπε να χορηγηθεί στις 4 Οκτωβρίου του 2010, από το Μ.Τ.Σ., δεν έχει χορηγηθεί ακόμη. Μετά τις παλινδρομήσεις χορηγήσεως, απεστάλει έγγραφο από τους αρμοδίους στις Τράπεζες αναστολής του μερίσματος επ΄αόριστον χρόνον, που σημαίνει, ίσως και την κατάργησή του.

Για ακόμη μια φορά, γνωρίζουμε στους αρμόδιους Υπουργούς, ότι τα χρήματα για τα μερίσματα είναι χρήματα των Συνταξιούχων Στρατιωτικών, τα οποία έχουν καταβάλλει καθ΄όλη την διάρκεια της ενεργού υπηρεσίας τους. Η περικοπή ή η κατάργηση του μερίσματος είναι παράνομη και καταχρηστική.

Μετά τα προαναφερθέντα:

* Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου αποφάσισε Συγκέντρωση των Αποστράτων Στρατιωτικών έξω από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ) για να διαμαρτυρηθούν, την 25η Νοεμβρίου 2010, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.00π.μ.
* Καλεί τους Αποστράτους Στρατιωτικούς μαζί με τις οικογένειές τους να συγκεντρωθούν έξω από την Πύλη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας επί της Λεωφ. Μεσογείων, για να διαμαρτυρηθούν για τα όσα συνέβησαν και για όσα πρόκειται να συμβούν εις βάρος μας.
* Φθάνει πια. Τις ρεμούλες, τις διαπλοκές, την διαφθορά και την ανικανότητα των αρμοδίων δεν θα τις πληρώσουμε εμείς. Οι υπεύθυνοι να πάνε στη φυλακή.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Πανταζόπουλος Δημήτριος Σταφυλάς Φώτιος
Αντιστράτηγος ε.α. Ταξίαρχος ε.α
.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ:

* Πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου
* Υπουργό Εθνικής Άμυνας – Αναπληρωτή Υπουργό
* Αρχηγούς Κομμάτων
* Αρχηγούς Ε.Δ. και Σ.Α.
* Ενώσεις – Συνδέσμους.

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕΕΕΕΕΕ!
ΠΑΛΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΒΡΕΓΜΕΝΕΣ [ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ]ΓΑΤΕΣ
ΘΑ ΦΥΓΕΤΕΕΕΕ!

Ανώνυμος είπε...

κωλωνει το πεζικο!!
πανω απο τα πτωματα μας μονο θα περασουν!

Ανώνυμος είπε...

προσοχή μην σκίσετε κανένα καλτσόν ........ τωρα σαν απόστρατοι μιλάτε? .. που είσασταν τότε .....? .... ρεμάλια ... καλά σας κάνουν!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΧΩΡΙΣ ΙΠΠΕΙΣ"
ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΤΖΑΚΕΤ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΒΡΕΓΜΑ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΑ ΥΨΗΛΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ Ε.Δ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ????

Τ--Ι--Π--Ο--Τ--Α.

ΤΩΡΑ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ.

ΠΕΡΣΕΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Μπαίνουν ορισμένοι και κατακρίνουν τους αποστράτους που θέλουν να διαμαρτυρηθούν.. Που είσασταν λένε όταν είσαστε εν ενεργεία και άλλες τέτοιες χαριτωμενιές.. Ηθελα να ήξερα, αυτοί που το λένε είναι εν ενεργεία??? Γιατί δεν κάνουν κάτι και αυτοί τότε, τώρα που είναι εν ενεργεία και τους έχουν κόψει το 20% των επιδομάτων, κι έτσι μειώνεται και η σύνταξή τους και το εφάπαξ τους και πληρώνουν κι αυτοί για τα Μετοχικά Ταμεία και δεν θα πάρουν τίποτα στο τέλος.. Κάνουν τίποτα αυτοί που τώρα είναι εν ενεργεία??? Αν όχι, τότε γιατί ρωτάνε τι έκαναν τότε οι τώρα απόστρατοι?? Εκτός κι αν είναι από τα βολεμένα με πολιτικό μέσο στελέχη, ή από τους επανφερόμενους και νομίζουν πως χρωστάνε χάρη σε αυτούς τους πολιτικούς που έγλυφαν για να βολευτούν ή να επανέλθουν και νομίζουν πως τους χρωστάνε χάρη..

Ανώνυμος είπε...

26 Οκτωβρίου 2010 6:34 μ.μ.

ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ?
ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΙ ΕΣΥ
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ,ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΛΙ ΩΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ.
ΑΣΤΕΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ
ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΓΕΛΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Ανώνυμος είπε...

Οι πρασινοσκουφίτσες προβοκάτορες να πάνε στην Ιπποκράτους για Spa μαζί με τον κωπηλάτη.
Σας πήραμε πρέφα ραμολιμέντα.

Ανώνυμος είπε...

Ουουουφφφφ θα το ξαναγράψω για μια τελευταία φορά!!!!!!!!!!!!!!!

Κυρίες και κύριοι, ε.ε και ε.α. δεν αρμόζει στη νοημοσύνη μας-νοοτροπία μας - εκπαίδεσή μας κλπ, οι πορείες και οι διαμαρτυρίες.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι μόνο με 2 τρόπους αλλάζουν οι καταστάσεις.

Και επειδή ο πρώτος δεν "δουλεύει" πλέον, έχει μείνει μόνο ο δεύτερος.

Ποιός είναι ο πρώτος και ποιός ο δεύτερος είναι μεγάλη ιστορία και βαριέμαι μεταξύ Λαζόπουλου και Ραδιοαρβύλα να συντάξω σχετικό ΦΕΕ.

Σίγουρα όμως είμαι σε μιά ηλικία που δεν επιθυμώ ούτε να "μαλιοτραβιέμαι" με τα ΜΑΤ, ούτε να εισπνέω τα ληγμένα χημικά τους, ούτε να "παίζω" νεροπόλεμο.

Παράλληλα όμως, είμαι σε μία ηλικία που, σε συνδυασμό με το ότι έχω κόψει το κάπνισμα, γυμνάζομαι αρκετά - ξαναεκπαιδεύομαι κατάλληλα, μπορώ όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή και με την "κατάλληλη" "εντολή" να συνεισφέρω και εγώ κάτι προς τη σωστή λύση του όλου θέματος που δεν είναι μόνο οι οικονομικές μας απώλειες (αυτές είναι το λιγότερο)!!!

Αυτά για την ώρα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω ψάχνετε όλοι δικαιολογία να μη σηκωθείτε από την πολυθρονίτσα σας. Ακόμη πιστευετε ότι η υπηρεσία θα φροντίσει? ΚΟΤΟΥΛΕΣ! Ντρέπομαι για εσάς. Ευτυχώς που δεν έγινε κανένας πόλεμος όταν είσασταν στην ενέργεια. Εμείς θα είμαστε εκεί. Δεν θα σκύψουμε μοιρολατρικά το κεφάλι.Με αξιοπρέπεια, ηρεμία και σοβαρότητα θα διαμαρτυρηθούμε για τον ξεπεσμό που μας σέρνουν. Όποιος θέλει έρχεται. Οι υπόλοιποι περιμένετε σκυμένοι.....

Ανώνυμος είπε...

Τόσο ανεγκέφαλοι είναι ορισμένοι ή εχουν παρωπίδες(για να μην πώ τσίμπλες), και ασχολούνται με το τι έκαναν κάποιοι όταν ήταν εν ενεργεία. Ελεος πια. Δίδεται μια ευκαιρία να διαμυνήσουμε στους απατεώνες και των δύο κομάτων της εξουσίας ότι τέρμα η κοροιδία δεν σας ανεχόμαστε άλλο,φέρτε πίσω τα λεΦτά μας απατεώνες,κι εμεις ψάχνουμε τα ίχνη ενώ βλέπουμε τον λύκο.Προσωπικά διαμένω σε επαρχία και μάλιστα 450 χλμ μακρυά των Αθηνών,ευχαρίστως όμως θα παρευρεθώ στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Ειμαι επίσης διατεθιμένος εάν συμφωνούν οι διοργανωτές να εναποθέσω και το πηλίκιό μου σε χώρο που θα καθοριστεί απ τους διοργανωτές,ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Περιττό να τονίσω οτι είμαι πολιτικό ον αλλά οχι υπόχρεος ή τσανάκι κανενός κόματος (ΕΙΜΑΙ Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ο Σ)
ΠΛΑΣΤΉΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά προσέξτε στη συγκέντρωση μη πάτε "χωρίς ιππείς" !

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να επισημάνω στον κ. Πρόεδρο του Συνδέσμου(δεν γνωρίζω ποιος Σύνδεσμος είναι) ότι μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας (για την οποία δεν είμαι αρνητικός), για να έχει αποτελέσματα πρέπει πρωτίστως να έχει επιτυχία.

Κατά συνέπεια μια τέτοια συγκέντρωση απαιτεί προσεχτικό σχεδιασμό - οργάνωση και σοβαρή προετοιμασία σε συνεργασία με όλα τα σωματεία (Συνδέσμους –Συλλόγους Αποστράτων, κ.λ.π), για μαζική κινητοποίηση όλων των μελών τους, έτσι ώστε να επιτευχθεί ο επιδιωκόμενος σκοπός και να μη καταλήξει σε φιάσκο.

Από την ανακοίνωση δεν διαφαίνονται τα παραπάνω στοιχεία σχεδιασμού - οργάνωσης και προετοιμασίας.

Ελπίζω να κάνω λάθος, διαφορετικά τα αποτελέσματα θα είναι πολύ αρνητικά για την εξέλιξη των προβλημάτων τόσο των αποστράτων όσο και των Ε.Ε συναδέλφων, ειδικά αυτή τη περίοδο που στο χώρο των αποστράτων αναπτύσσεται ήδη μια δυναμική αγωνιστικής διεκδίκησης όλων των δίκαιων αιτημάτων τους.

ΝΑΙ λοιπόν στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας και την ανατροπή όλων των μέχρι τώρα πολιτικών απαξίωσης μας, αλλά με ψυχραιμία, σοβαρότητα και κυρίως με προσεχτικό σχεδιασμό - οργάνωση και προετοιμασία.

Ανώνυμος είπε...

ti kanate 35 xronia kai twra zitate ta resta kai diamartireste lamogia mono kai mono gia tin tsepi sas nomizete pos ton orko pou dwsate ton afisate piso mazi me tin sindaxoula sas gramenous sas exoun mazi me emas ala esis kalomathate na diatezete stous mikrous kai na glifete tous megalous ftou sas rezilia

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΚΙΑ ΟΥΤΕ Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΗΨΗ ΝΤΟΛΜΕΔΕΣ ΚΛΑΡΟΦΟΡΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΚΙΑ ΟΥΤΕ Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΗΨΗ ΝΤΟΛΜΕΔΕΣ ΚΛΑΡΟΦΟΡΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

giati oxi prin tis ekloges .alla meta ? bre aei sto diaolo kologeroi poy pazareyete oloi sas me toys dosilogoys politikoys panw sti plati mas.

Ανώνυμος είπε...

Απορία: Πως γίνεται να αποκαλείς ανώνυμα κάποιον ΚΟΤΑ, και να μην είσαι και εσύ ΚΟΤΑ;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί μου, ενώ όλοι υπονοείτε το ίδιο πράγμα, δεν ξέρω γιατί έχετε κολλήματα να το πείτε καθαρά και επιβεβαιώνετε τη φήμη ότι οι στρατιωτικοί έχουν καταντήσει τα γιουσουφάκια των πολιτικών. Μη διαπληκτίζεστε, τα προβλήματα όλου του Ελληνικού Λαού είναι κοινά. Η λύση τους επιτυγχάνεται ΜΟΝΟ με δημοκρατικές διαδικασίες.
Δηλαδή στην αρχή δικαστικώς και στη συνέχεια ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΩΣ. Λαός για να κατέβει στο Σύνταγμα υπάρχει. Ο ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ μόνο λείπει για να τον οδηγήσει. ΛΥΠΑΜΑΙ.

ΑΕΤΟΣ
ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ Ή ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

Ανώνυμος είπε...

Αν περιμένετε να σας σώσουν αυτοί που στις Λέσχες αφήνουν "κάβα" τη φέτα και τα φρούτα σωθήκατε

@rmy @lert είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 6.56, ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗ ΦΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ. ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΑΪΖΑ 3 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ, Η ΑΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ. ΑΣ ΜΗΝ ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Μην ακούτε κανέναν ανώνυμο προβοκάτορα λιβελογράφο όποιος έχει αντίρρηση να την πει επώνυμα. Αν πιστεύαμε στα λιβελογραφήματα θα είχαμε φύγει από τον στρατό ακόμα και όταν είμαστε στη σχολή. Όποιος είναι αδικαιολογήτως απών από αυτή την μάχη είναι ανάξιος για μάχες είμαστε διατεθειμένοι μέχρις εσχάτων αγώνα μέχρι απεργία πείνας. Εξαρτάτε να μη μας πουλήσουν οι διοργανωτές. Θέλω μαχητικότητα και διάρκεια.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μαχητικέ ...27 Οκτωβρίου 2010 7:51 μ.μ....μη σκίσης το καλσόν !!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ.
ΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΗΚΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ - ΑΝΕΣΕΙΣ ΚΛΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΝΑ ΖΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΥΤΗ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΛΑΨΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΓΑΛΑ.