Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΝ στην Τουρκία

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Δημήτριος Ελευσινιώτης ΠΝ, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Τουρκία από 22 έως 27 Νοεμβρίου 2010, ανταποκρινόμενος στην επίσημη πρόσκληση του Τούρκου ομολόγου του, Ναυάρχου Ugur Yigit.


Ειδικότερα ο Αρχηγός ΓΕΝ θα επισκεφθεί:
α. Την Άγκυρα όπου θα συναντηθεί με τον Αρχηγό Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Στρατηγό Isik Kosaner, και με τον Αρχηγό Τουρκικών Ναυτικών Δυνάμεων, Ναύαρχο Ugur Yigit.
β. Το ναύσταθμο στο Golcuk όπου θα συναντηθεί με τον Αρχηγό Τουρκικού Στόλου Nαύαρχο Murat Bilgel και θα επισκεφθεί πλοία του τουρκικού στόλου και τα ναυπηγεία Golcuk και Κωνσταντινούπολης.
γ. Την Κωνσταντινούπολη όπου θα συναντηθεί με το Διοικητή της Βόρειας Θαλάσσιας Περιοχής Αντιναύαρχο Mehmet Otuzbiroglu.
δ. Την Σμύρνη όπου θα συναντηθεί με το Διοικητή της Νότιας Θαλάσσιας Περιοχής Αντιναύαρχο Nusret Guner,
Επίσης θα πραγματοποιήσει εθιμοτυπική επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο όπου θα συναντηθεί με τον Α.Θ.Π. Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Aντιπλοίαρχος Αδαμάντιος Χριστοδούλου ΠΝ
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΝ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H NTRΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ,ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΝΕ,ΙΣΩΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ
ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΠΗΓΕ...ΚΑΠΟΥΔΑΝ ΝΕΝΕΚΟΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ....ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΩΣ ΕΛΛΕΙΠΩΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ...ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ,ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟΝ ΝΕΝΕΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ
ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ.....
ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΣΟΥΝ ΑΓΕΝ, ΜΠΟΥΛΗ ΜΟΥ
ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΛΙΣΕΙΣ ΤΑ ΤΡΟΦΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΗ ΤΖΟΥΝΙΟΡ.
ΤΩΡΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ,ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ,ΔΙΟΤΙ ΕΔΩΣΕΣ ΓΗΝ ΚΑΙ ΥΔΩΡ....(ΒΡΕΣ ΚΑΝΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ)
ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Ηρεμία παιδιά και ευπρέπεια στα σχόλια σας.
Είναι τυπική διαδικασία για την υπογραφή των συμβολαίων της δωρεάν παραχώρησης για την ανέγερση του τζαμιού. Βέβαια η διεργασία αυτή είναι παραγωγική (και έτσι καταρίπτονται τα λόγια του κ. Αντιπροέδρου) καθ΄ όσον θα δουλέψει η οικοδομή για την ανέγερση !!

Ανώνυμος είπε...

ουτε μια παραιτηση απο τους ακαπνους ναυαρχαιους.....και να ταν πολλα τα λεφτα????
στην φτηνεια τους εχουν...τετοιοι ξεφτυλες