Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Στην αντεπίθεση περνούν οι στρατιωτικοί

Κάτι οι περικοπές, κάτι η απαξίωσή τους και οι δηλώσεις Πάγκαλου, έχει ξεχειλίσει το ποτήρι της υπομονής των στρατιωτικών και ζητούν ισονομία με τους δημόσιους υπαλλήλους.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ.ΕΙΜΑΙ ΕΝΣΤΟΛΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ.ΚΑΤΩ ΤΩΝ 60 ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑ ΑΠΟ ΤΑ 18 ΜΟΥ.ΜΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΑ ΔΩΡΑ.3000 ΕΥΡΩ.ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΟΥ ΛΑΦΚΑ.600 ΕΥΡΩ.ΕΧΩ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΗΛΗΚΑ.ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΒΕΑ.ΣΥΝΟΛΟ 45000 ΕΥΡΩ.ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΜΤΣ.3000 ΕΥΡΩ.ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ 6600 ΕΥΡΩ ΣΥΝ ΤΟ ΒΕΑ.ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ.ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΤΩΤΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ,ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΝΣΤΟΛΟ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ? ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ?
ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΟΤΑΝ....ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ?
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ?
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΘΑ ΑΠΕΡΓΗΣΕΙΣ? ΠΗΓΕΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ?
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ?
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ?

Ανώνυμος είπε...

Μπορείς όμως να εκδίδεις 150 αναφορές παραπάνων την ημέρα προς ΟΛΕΣ τις κατευθύνσεις!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο παραπάνω είναι συνταξιούχος είπε και όχι εν ενεργεία.
Τι έκθεση παραπόνων να κάνει, σε ποιόν και γιατί;
Ακόμα και απάντηση να πάρει (από το υπερπέραν), τι να την κάνει να την φάει;
Απαντώ λοιπόν τώρα και στον 2ο, ότι δεν τον πιάνει τον συνταξιούχο ο ΣΠΚ, τον πιάνει όμως ο ΠΚ.....;όπως και τον εν ενεργεία...
Οπότε στο ΑΤ της περιοχής και μηνυση κατά παντός (εκτός αν ξέρετε και ονόματα) υπευθύνου που σας στερεί, θα σας στερήσει ή σας έκλεψε δικά σας χρήματα.
Προσοχή όμως, γιατί πρέπει πρώτα να συμβεί αυτό, δηλαδή να κοπεί πχ το μέρισμα, ώστε να υπάρχει τέλεση της άδικης πράξης.
Ως προς το ΛΑΦΚΑ και τα δώρα είναι λίγο πιό δύσκολη και συνθετη περίπτωση, καθόσον υπάρχει η δικαιολογία του δημοσίου συμφέροντος και αφορά όλους τους Έλληνες.
Αν αποδειχτεί όμως ότι, αυτά είναι αντισυνταγματικές πράξεις, που υπάρχουν τρόποι να αποδειχτεί (ειδικά το ΛΑΦΚΑ που έχει ξανακριθεί αντισυνταγματικο το 2004), τότε προκύπτουν ποινικές ευθύνες εναντίων των υπουργών που τις πρότειναν (εν γνώσει τους), αλλά και όποιων διοικητικών υπαλλήλων τις εκτελούν, αν και ξέρουν ότι είναι αντισυνταγματικές.
Το θέμα μετά τη μήνυση θα ειναι απλά, αν ο εισαγγελέας και οι δικαστές θα κάνουν αυτό που πρέπει έγκαιρα....και ποιοί θα τους καθυστερούν.
Αν όμως οι δικαστές τους βάλουν μέσα, όσο γρήγορα (ισονομία) μας τα παίρνουν, δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα και θα αρχίσει να μπαίνει και η χώρα σε μια κανονική καλή νοοτροπία, ότι όποιος κλέβει τον άλλον πληρώνει...και όχι άμα είναι του συναφιού τη γλυτώνει.
Και αυτό φυσικά ευνοεί και την ανάπτυξη κλπ κλπ...
Τώρα, αν απλώς σας αρέσει μόνο να φωνάζετε "αδικούμαστε" και δε θέλετε να δικαιωθείτε επι της ουσίας, αλλάζει το πράγμα.
Κάντε αναφορές παραπόνων, σχόλια στις εφημερίδες στα σαιτ, στο καφενείο, στο γήπεδο και κλάψτε για τα χαμένα .....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΞΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΩΣ ΕΜΠΟΔΙΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ. ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΑΝ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΘΕΡΙΣΟΥΝ ΧΡΥΣΑΦΙ; ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΕΙΡΕΙ ΑΝΘΡΑΚΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ.
ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΤΩΝ ΣΤΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ (5) ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ. ΑΥΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ (5) ΧΡΟΝΩΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΝΩΤΕΡΕΣ, ΑΝΩΤΕΤΑΤΕΣ, ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΠΕΤΑΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ Ε.Μ.Θ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΕΓΛΚΩΒΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

προς κάτι κυρίους που συνεχώς μιλάνε για μηνύσεις ας τα πούνε σε άλλους εμείς δεν είμαστε αυτιστικοί..εντάξει; ξέρουμε αρκετά καλά πως λειτουργεί η "ανεξάρτητη δικαιοσύνη" με δίκες που εκκρεμούν δεκαετίες διότι δε φθάνουν ποτέ στο ακροατήριο καθόσον φροντίζουν να τις βάλλουν σε μία καλή σειρά προς τα πίσω καθώς επίσης και τα τραβήγματα που υπέστησαν από όλους αυτούς τους καθεστωτικούς συναδέλφους εναντίων των οποίων καταφέρθηκαν...εμείς εδώ θα επιμένουμε να τα λέμε να τα διαβάζουν όλοι οι συνάδελφοι και να αφυπνίζονται. Εχουμε υποχρέωση προς αυτούς...η σιωπή μας και τα άλλα σας βολέβουν εσάς τους βολεμένους που νοιώθετε να χάνετε η γή κάτω από τα πόδια σας.

Ανώνυμος είπε...

Ο "μη αυτιστικός" των 9.39 καλά θα κάνει να διαβάζει προσεκτικότερα ή να αυτοχαρακτιστεί πολιτικός διότι έχει όντως το τρόπο να διαστρεβλώνει λόγια, αλλά και να ανακαλύπτει έννοιες και συμπεράσματα εκεί που δεν υπάρχουν.

1ον Δε σας είπε κανένας "αυτιστικό" μόνος σας βγάλατε τέτοιο συμπέρασμα.
2ον Περί της δικαιοσύνης μίλησα και εγώ. Αν δε το διαβάσατε κακώς. Η μόνη διαφορά είναι ότι εγώ έχω ελπίδα ότι οι δικαστές θα σταθούν στο ύψος τους, διότι χωρίς δικαιοσύνη κράτος δεν υπάρχει.
3ον Δε σας ζήτησε κανένας να σιωπάτε. Απλά είπα: αν απλώς σας αρέσει μόνο να φωνάζετε
"αδικούμαστε" και δεν θέλετε να δικαιωθείτε επί της ουσίας αλλάζει το πράγμα"....
Η λέξη "μόνο" στην ελληνική γλώσσα είναι σαφής. Δεν φτάνει μόνο να τα λέμε, λεω και είμαι σαφής. Εσείς προσωπικά μπορεί να ικανοποιήστε με τα λόγια και τις κουβέντες του καφενείου. Εγώ όχι. Θέλω λύσεις όχι λόγια. Όπως νομίζω και όλοι οι άλλοι μας εκτός από τους πολιτικάντηδες.
4ον Αλήθεια από που συμπεράνατε ότι εγώ είμαι βολεμένος;; Έτσι έχετε βγάλει και τα υπόλοιπα συμπεράσματα και τις κρίσεις σας. Με αόριστους αφορισμούς και στυλάκι του "όλοι οι άλλοι εκτός από εσας έχουν άδικο";;;;
Δυστυχώς όμως πέσατε έξω, διότι δεν είμαι καθόλου βολεμένος.
5ον Από που συμπεράνατε ότι, βλέπω τη γή να χάνεται κάτω από τα πόδια μου;;;;
Μπάς και βλέπετε φαντάσματα και αόρατους εχθρούς;;
Αντιθέτως, τη γη θα χάσουν κάτω από τα πόδια τους, αυτοί που φταίνε και έχουν κλέψει τα χρήματά μας και θα πάνε μέσα, με τη νόμιμη διαδικασία που εγώ προτείνω......
Ενω εσεις τι ακριβώς προτείνετε ως λύση, για να καταλάβω και εγώ και οι υπόλοιποι που διαβάζουν;;;;
Το μόνο που λέτε ότι κάνετε είναι: "θα επιμένουμε να τα λέμε να τα διαβάζουν όλοι οι συνάδελφοι και να αφυπνίζονται" ε και;
Δηλαδή λόγια λόγια λόγια.... Παρηγοριά στον άρρωστο....Πώς θα τιμωρηθούν αυτοί που τα φάγανε δε μας λέτε;; Με τα λόγια σας;;;
Εσείς γιατί δε θέλετε να γίνουν οι μηνύσεις;;;;
Τι σας πειράζει εκτός από τα λόγια να κάνουμε και μηνύσεις;;;;; Άλλωστε έχουμε ορκιστεί να υπηρετούμε το Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους.
Εκτός αν και εσείς είστε από αυτούς που θέλουν κάποιοι άλλοι να βγάλουν το φίδι από την τρύπα και μετά να ρθετε και να πείτε "εγώ τους ξύπνησααα".
Επειδή υποτίθεται ότι όλοι οι άλλοι εκτός από εσάς κοιμόμαστε και πρέπει να αφυπνιστούμε.....
Υ.Γ Εδώ μόνο ένας μίλησε για μηνύσεις, άρα αυτός και σας απαντάει

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειράζει κύριε Υπουργέ ο στρατιωτικός δεν είναι άνθρωπος . Είναι δούλος να δουλεύει 300 περίπου ώρες το μήνα όταν κάνει 7 υπηρεσίες *32,5=227,5 ώρες +τις υπόλοιπες εργάσιμες , =2 βραδυνές και να μην αμείβεται .

Όταν σας συμφέρει για να μας κόψετε είμαστε δημόσιοι Υπάλληλοι αλλά για αυτά που είναι να μας δώσετε τότε το ξεχνάτε.Μπράβο σας.