Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

¨Επίσκεψη¨στο ΜΤΣ για το ΒΕΑ

Υπάρχει ενδιαφερόμενος που δεν θα συμμετάσχει;

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σε επαφές που είχαμε με συναδέλφους για να ανταλλάξουμε τον ¨πόνο ¨μας για την στάση πληρωμών του ΒΕΑ και την τεράστια καθυστέρηση (πάνω από 2 χρόνια) απόδοσης του στα παιδιά μας, διαπιστώθηκε ότι κυκλοφορούν οι παρακάτω πληροφορίες:
1. Υπάρχουν 12.500 ανικανοποίητες αιτήσεις
2. Τα λεφτά των κρατήσεων των εε και εα συναδέλφων, ενώ ανήκουν στα παιδιά μας, τα παίρνει παράνομα το Υπουργείο Οικονομικών.
3. Το ΜΤΣ έχει 4,000,000 για να καλύψει τις ανάγκες του ΒΕΑ για το 2011 και δεν τα δίνει κατά προτεραιότητα, αλλά για να καλύψει καταρχήν τις κατ έξαίρεση (?) αιτήσεις.
4. Από το 2012 ο Δντης του ΜΤΣ, υπολογίζει ότι θα έχει 20,000,000, για την εξυπηρέτηση των ΒΕΑ, δηλαδή αν όλα πάνε καλά, οι 12500 αιτήσεις θα ικανοποιηθούν σε 12 χρόνια.
Μετά τα παραπάνω προτείνεται όπως, αντί να πηγαίνουμε ένας –ένας για να ενημερωθούμε και για να ακούσουμε όλοι το ίδιο παραμύθι, να πάμε όλοι μαζί παρέα, οργανωμένοι για να κάτσουμε και αν χρειαστεί να κοιμηθούμε εκεί , προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι:
1. Όποια λεφτά ανήκουν στο ΒΕΑ και χρησιμοποιήθηκαν για άλλους σκοπούς θα επιστραφούν στο ΒΕΑ, οι δε κρατήσεις υπέρ ΒΕΑ, δεν θα χρησιμοποιούνται για κανένα άλλο σκοπό.
2. Οι αιτήσεις θα ικανοποιούνται απόλυτα κατά προτεραιότητα, πλην αποδεδειγμένων σοβαρών λόγων υγείας. Για λόγους διαφάνειας, να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΜΤΣ, κατάσταση με τις αιτήσεις κατά χρονολογική σειρά που υποβλήθηκαν.
3. Θα μας δοθεί συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα ικανοποίησης των υπαρχουσών αιτήσεων.
Αναμένουμε συμμετοχές από συναδέλφους που έχουν ήδη καταθέσει ή θα καταθέσουν αιτήσεις ΒΕΑ, καθώς και από εκείνους που θέλουν να συνδράμουν στην προσπάθειά μας, προκειμένου να συγκεκριμενοποιήσουμε το χρόνο της ¨επίσκεψής ¨μας στο ΜΤΣ , καθώς και προτάσεις. Για να μην παραπονιόμαστε μεταξύ μας στα τηλέφωνα και στο διαδίκτυο…..
Παρακαλούνται οι αποδέκτες του παρόντος να το προωθήσουν στους συναδέλφους.
Οι ενώσεις στις οποίες κοινοποιείται το παρόν , παρακαλούνται να ενημερώσουν τα μέλη τους και να ενισχύσουν την προσπάθειά μας, με κατά την κρίση τους ενέργειες.
Ο Πρόεδρος του ΜΤΣ, στον οποίο κοινοποιείται το παρόν, παρακαλείται μέσω της ιστοσελίδας να μας ενημερώσει, για την ακρίβεια των πληροφοριών του παρόντος .
Πασχάλης Κωνσταντίνος
ΣΣΕ/82
Email paskon@otenet.gr -τηλ. 6948048326- FB Κωνσταντίνος Πασχάλης

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφε προχώρα.
Μια (μαζική)επίσκεψη στο Μ.Τ.Σ. ίσως φέρει αποτελέσματα, όπως έγινε και την 25-10-2010. Τότε που ο Πρόεδρός του μίλησε για "κατάληψη"!!!
Όμως το μέρισμα κατεβλήθη!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν αληθεύουν όλα αυτά, μιλάμε όχι μόνο για κοροιδία αλλά και για παρανομία? Ο πρόεδρος του ΜΤΣ τι λέει?
Άσε θα μας τα πεις από κοντά στο νυκτερινό τετραήμερο που θα κάνουμε στο ΜΤΣ μέχρι να δοθεί λύση.

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβα γιατί το ΜΤΣ δεν κοινοποιεί την κατάσταση με τις αιτήσεις κατά χρονολογική σειρά κατάθεσης? Έχει να κρύψει τίποτα?
Δέχεται πιέσεις για κατ εξαίρεση ικανοποίηση αιτήσεων?

Ανώνυμος είπε...

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ.ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ/ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΒΕΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΤΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ? Κ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΥΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΣΑΣ. ΟΧΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Για περισσότερες πληροφορίες επί του ΒΕΑ διαβάστε την δημοσιευμένη απάντηση του προέδρου του ΜΤΣ προς την Α.Κί.Σ στο Blog της Α.Κί.Σ στη διεύθυνση akis2010.blogspot.com.
Το θέμα είναι σοβαρό.

Ανώνυμος είπε...

Τι να διαβάσουμε 11,36? Τις γενικότητες, τις διαπιστώσεις και τις θεωρίες? Φλομώσαμε στις διαπιστώσεις και στα συμπεράσματα. Λύση τώρα!!!
Θέλω να δω και την ΑΚΙΣ, της οποίας τυγχάνω μέλος, να στηρίζει αυτήν την πρωτοβουλία των συναδέλφων.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΜΑΣ ΥΠΕΡ ΒΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Θα καταθέσω για την κόρη μου αίτηση για ΒΕΑ σε τρία χρόνια. Φαίνεται ότι με αυτή την συσσώρευση των αιτήσεων, θα πάρει το ΒΕΑ στα σαράντα της!!!!
Συνάδελφοι, σας στηρίζουμε στην σύγχρονη και μέσα στην νοοτροπία μας, προσπάθειά σας.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί συνάδελφοι θα ήθελα να διευκρινήσω ότι με τον γενικό όρο ¨Ενώσεις¨ του κειμένου, εννοούνται όλοι οι φορείς που εκπροσωπούν μετόχους- μερισματούχους του ΜΤΣ. Ίσως θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί η λέξη ¨φορείς¨.
Το ¨δάσος¨βέβαια είναι ότι όσο πιο μεγάλη και αποφασισμένη είναι η παρέα που θα ¨επισκεφθεί¨το ΜΤΣ, τόσο θα εισακουστεί για ¨ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ¨.
Αναμένονται συμμετοχές.

Πασχάλης Κωνσταντίνος

Ανώνυμος είπε...

Προχώρα Κωστα και μεις μαζι σου...
Γ.Α.

Ανώνυμος είπε...

Στις "συμμετοχές από συναδέλφους" δέχεστε μόνο αναμένοντες στη σειρά για απόδοση του ΒΕΑ;; 'Η και άλλους αποστράτους του Στρατού;; Ακόμα: Ναυταίους και Αεροπόρους δέχεστε;;

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΠΟ ΜΑΣ. ΤΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ -ΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ.ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΥΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Θα προτιμούσα Γ.Α. να έλεγες, ¨προχωράμε όλοι μαζί¨.
Κωνσταντίνος

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΑΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΟΣ, ΣΤΗΝ ΑΚΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ-ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ-ΛΕΣΧΕΣ,ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΤΟ ΜΤΣ. ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

τα χρήματα του ΒΕΑ τα έκαναν μερίσματα και ας αφήσουν τα λαμόγια τις δικαιολογίες...ΚΛΕΦΤΕΕΕΕΕΣΣΣ..ΨΕΥΤΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣ.....με αυτά κάλυπταν τις αδικαιολόγητες αυξήσεις στα μερίσματα...αλλά έδιναν αυξήσεις για να πάρουν ψήφους......ναι να πάμε στο ΜΤΣ και να μην αφήσουμε τίποτα όρθιο...μας τα έφαγαν όλα αλλά τα δικά τους παιδιά τα πήραν όλα και τα βόλεψαν και σε δημόσιες υπηρεσίες.....

Ανώνυμος είπε...

Όλοι μιλάνε για διαφάνεια και από την πολύ διαφάνεια βλέπω τι γίνεται από την πίσω πλευρά, τη σκοτεινή.
Οι λόγοι για κατ΄ εξαίρεση χορήγηση του ΒΕΑ είναι σαν τις πορδές, όλοι έχουν από μία.
Να δοθεί λοιπόν άμεσα η λίστα προτεραιότητας του ΒΕΑ, σύμφωνα με τον αριθμό πρωτοκόλλου της κάθε αίτησης, και να ενημερωθούμε γι αυτούς που πήραν το ΒΕΑ κατ΄ εξαίρεση (πόσοι είναι αυτοί και ποιοι είναι οι λόγοι).
Κώστα μαζί σου.
XB

Ανώνυμος είπε...

Κωστα μου, εννοειται οτι προχωραμε ολοιμαζι και μαλιστα ...αποδεδιγμένα.

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι συνάδελφοι το γοργόν και χάρη έχει. Τι περιμένετε;

Προσοχή όμως μη σας πάρει χαμπάρι ο Πρόεδρος μου, της Π.Ο.Α.Α.Σ.Α., Ταξίαρχος Χωροφυλακής ε.α. Νικόλαος ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ, γιατί θα σας φακελώσει.

Εμάς που συγκεντρωθήκαμε την 25-10-2010 μας αποκάλεσε "ΤΑΡΑΞΙΕΣ".

Ο Πρόπεδρος του Δ.Σ. του Μ.Τ.Σ. μίλησε για "κατάληψη". Ευτυχώς που δεν μας έκανε μήνυση για "διατάραξη οικιακής ειρήνης"!!!

Καλόν αγώνα!!!

Ανώνυμος είπε...

Για να είναι ξεκάθαρο το πράγμα προτείνω να ανεβούμε στο ΜΤΣ, αυτοί που έχουμε καταθέσει και αυτοί που πρόκεται να καταθέσουν αιτήσεις ΒΕΑ και ένας εκπρόσωπος από κάθε φορέα που εκπροσωποί μετόχους ή/και μερισματούχους του ΜΤΣ. Αναμένουμε ημερομηνία.

Ανώνυμος είπε...

Τα λεφτά των κρατήσεων των εε και εα συναδέλφων, ενώ ανήκουν στα παιδιά μας, παρακρατούνται από το Υπουργείο Οικονομικών με τη δικαιολογία ότι το ΜΤΣ έχει οφειλές από δάνεια . Αυτό είναι παράνομο διότι ο λογαριασμός του ΒΟΕΑ δεν υπήρξε ποτέ ελλειμματικός. Απεναντίας είναι γνωστό ότι έχουν μεταφερθεί μεγάλα ποσά (32.000.000 ευρώ κατά πληροφορίες) από τον λογαριασμό ΒΟΕΑ στον λογαριασμό πληρωμής μερισμάτων. Δηλαδή χρησιμοποίησαν τα χρήματα των παιδιών μας για να χορηγήσουν μερίσματα.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε 12,13πμ. Δυστυχώς στην περίοδο που διανύουμε ¨εκεί που μας χρωστάγανε, μας πήραν και το βόδι¨, όπως λέγανε οι σοφοί παπούδες στο χωριό μου.

Ανώνυμος είπε...

Να παραστεί και ο νέος Πρόεδρος της ΕΑΑΣ,για να συνδράμει την προσπάθειά μας και για να δείξει το νέο πρόσωπο της Ενωσης που υποσχέθηκε.

Ανώνυμος είπε...

ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ, ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ,ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΑΝΟΧΗΣ.ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΩΝ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ????
ΕΔΩ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΗΔ...ΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΛΑΦΚΑ.......ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ......ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΟΧΗ.....

Ανώνυμος είπε...

Απο τις 3 Δεκ. 2008. έχουν υποβάλλει τις αιτήσεις για την χορήγηση του ΒΕΑ οι κόρες μου και μέχρι σήμερα τίποτα. Σε κάθε επικοινωνία που έχω με το ΜΤΣ η απάντηση είναι ότι έχει πληρωθεί μέχρι ο Σεπ. του 2008. Όλοι αυτοί που έλαβαν το ΒΕΑ το 2009 το 2010 είναι όλοι κατ΄εξαίρεση και ποιοί είναι αυτοί που κρίνουν ποιοί δικαιούνται το ΒΕΑ κατ' εξαίρεση, τα ΛΑΜΟΓΙΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΈΜΑΘΑΝ ΜΌΝΟ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΆΡΤΙ ΤΟΥΣ. Για ποιά διαφάνεια μιλάνε;
Να δοθεί λοιπόν άμεσα η λίστα προτεραιότητας του ΒΕΑ, σύμφωνα με τον αριθμό πρωτοκόλλου της κάθε αίτησης, και να ενημερωθούμε γι αυτούς που πήραν το ΒΕΑ κατ΄ εξαίρεση (πόσοι είναι αυτοί και ποιοι είναι οι λόγοι).
Κώστα μαζί σου. Κάποια στιγμή θα πρέπει και μείς να καταλάβουμε ότι μας κλέβουν, κλέβουν τα παιδιά μας.
Β.Α.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΒΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ΄΄. ΕΑΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΝΗΡΓΗΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ. ΤΩΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΑΚΤΙΚΗ. ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΤΩΡΑ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Να συμμετέχουν στην "επίσκεψη" και οι μερισματούχοι απόστρατοι αστυνομικοί. Καλείται ο "αυτοδιορισθείς" Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Αθηνών Υποστράτηγος ε.α. Θεόφιλος ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ να συντονίσει τα μέλη του, αφού πρώτα πάρει την "άδεια" από τον ισόβιο Πρόεδρο της Ομοσπονδίας (Π.Ο.Α.Α.Σ.Α.) Ταξίαρχο Χωροφυλακής ε.α. Νικόλαο ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ!!!
΄Ολοι μαζί για να πάθει "ταραχή" και "πανικό" πάλι ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Μ.Τ.Σ.και να μιλάει για "κατάληψη", αλλά στο τέλος να καταβάλει το Β.Ε.Α.
ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ προχωρήστε στον ορισμό ημέρας και ώρας!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ συνάδελφε 01,40μμ, το παρόν email έχει αποσταλεί και στους δικούς σας φορείς. Ελπίζω να στηρίξουν την προσπάθειά μας και να ενημερώσουν τους συναδέλφους αστυνομικούς προκειμένου να είναι και αυτοί παρόντες στην παρέα μας.