Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ

Κάποιοι είναι ποιό "ίσοι"...;
Κατά τ' άλλα επεξεργαζόμαστε κριτήρια για μεταθέσεις, τοποθετήσεις κλπ!

Όσοι υπηρετούμε στην Κύπρο και ζητήσαμε παράταση ενός ή δύο μηνών, προκειμένου τα παιδιά μας να συμμετάσχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις ως μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού, το αίτημά μας απορρίφθηκε, αφενός μεν γιατί δεν προβλέπεται να υπηρετούμε στην Κύπρο πέραν της διετίας, αφετέρου δε διότι δεν υπάρχουν οι απαιτούμενες πιστώσεις. Πώς λοιπόν εγκρίθηκε εξάμηνη παράταση Δικαστικού; Αυτό δεν είναι άδικη και άνιση μεταχείριση έναντι των υπολοίπων Αξιωματικών;

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕ ΑΦΟΥ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΠΑΠΑ.
ΑΛΛΟΙ ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ.....

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΕΑΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΞΕΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ Η ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΛΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ),ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ Η ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕ, ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ, Η ΔΙΕΤΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΕ ΑΔΙΚΕΙ Η ΑΠΟΡΙΨΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΣΟΥ.

ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΡΩΤΑΩ, ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΤΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΣΕ ΕΞΙ ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΠΡΟ.ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.ΑΛΛΟΙ ΠΗΓΑΝ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΟΡΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΔΝΤΗΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΜΟΡΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ.....ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΣΕ ΠΝΙΓΕΙ...2ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ...ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

"Κατά τ' άλλα επεξεργαζόμαστε κριτήρια για μεταθέσεις, τοποθετήσεις κλπ!"

ΕΝΑ ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:

ΑΡΑΓΕ Ο ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ???
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΠΑΡΟΙΚΟΥΜΕ.

Υ.Γ. ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΩΝ?

Ανώνυμος είπε...

ΣΕΙΡΑ ΚΛΑΙΩ ΓΟΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΣΧΩ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ...... ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΟΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΠΟΥ ΦΙΛΙΣΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΥΠΡΟ!!!! ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΚΑΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΟΙΡΟΛΟΓΕΙΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΤΙ ΜΑΣ ΚΡΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.... ΕΛΑ ΠΙΣΩ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ 2 ΚΑΙ 3 ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΡΕ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΒΟΛΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΜΕΓΑΛΕ, Η ΑΧΑΡΗΣΤΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΛΙΣΤΙΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ......

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ συνάδελφε (;)
Δεν παραπονείσαι αλλά καταγγέλεις ουσιαστικά. Και μάλιστα με στοιχεία που δεν τα έχεις καν διασταυρώσει. Αν δεν είναι αυτό κακοήθεια τότε τι μπορεί να είναι;

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφε, σεβαστό το πρόβλημα σου όπως το θέτεις, αλλά λύσεις υπάρχουν. Πλήρωσε δυο νοίκια παραπάνω, από τα παραπανίσια που έβγαλες να κάτσει το παιδί να δώσει τις εξετάσεις και να έχει καλή επιτυχία.

ΥΣ Αχαριστία να παραπονιέσαι.

Ανώνυμος είπε...

Το παράπονο του συναδέλφου μάλλον είναι αβάσιμο, τα σχόλια των λοιπών (κατουρημένες ποδιές, παραπάνω χρήματα και τα ρέστα) δείχνουν το μέγεθος της μιζέριας και της εγωπάθειας των Στελεχών. Γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια... Κοιταχθείτε στον καθρέφτη συνάδελφοι (ο Θεός να σας κάνει).

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΖΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ KAΙ ΗΡΕΜΗΣΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΑΔΙΚΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ.
ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΡΙΑ.
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.

C.R

Ανώνυμος είπε...

λαμόγια όλοι σας ............ πρέπει να σας κόψουν τους μισθούς ..... χαραμοφάιδες .....

Γιάννης Παπανικολάου είπε...

Συνάδελφοι να σου πετύχουν. Αυτό είναι κανιβαλισμός και μάλιστα ανώνυμος!
Μετά παραπονούνται ότι δεν τους καταλαβαίνουν οι πολιτικοί!
Εμεις οι ίδιοι φταίμε για ότι μας συμβαίνει.
ΥΓ: Ουτε εγω εχω "βγει" ποτέ στο εξωτερικό αλλά δεν μπορώ να χαρώ με το πρόβλημα του συναδέλφου.

Ανώνυμος είπε...

Tι να πω ρε μίζεροι, ζηλόφθονοι και κομπλεξάρες.
Ένα παράπονο εξέφρασε κάποιος συνάδελφος και πέσατε σαν τα κοράκια να τον φάτε. Εννιάμιση σχόλια στα έντεκα ήταν από αρνητικά έως καφροειδή. Μόνο ένας και μάλιστα επώνυμα (Γιάννης Παπανικολάου) το είδε με ευαισθησία και ειλικρίνια.
Δυστυχώς καλά μας κάνουν "ρε". Χαμένα παρτάλια είμαστε και τίποτε άλλο.
Εάν ρωτήσω από αυτούς που έκαναν τα σχόλια πόσοι έχουν πάει σε ειρην. αποστολή πιστεύω ότι όλοι θα απαντήσουν θετικά. Και μάλιστα πολλοί πάνω από 1 φορά. Για πείτε μας λοιπόν, εσείς δεν είσαστε που φιλάτε κατουρημένες ποδιές για να πάτε έξω να κονομήσετε κανα φραγκάκι;
Σημειωτέον ότι ποτέ δεν έχω πάει ούτε μία φορά στο εξωτερικό και δεν έχω βγει ούτε μία αποστολή σε Κόσσοβα, Αλβανίες κλπ
Κι επειδή είσαστε/είμαστε όχλος σας λέω ότι για να πας Κύπρο πας μόνο με μόρια πλέον. Ρωτήστε καλυτερα να μάθετε πέρσυ πόσες ακυρώσεις μεταθέσεων για Κύπρο υπήρχαν και θα καταλάβετε.
Δε συζητώ γι αυτούς που είναι πάντα και κάθε χρόνο ευνοούμενοι. Αυτούς ψάξτε να τους βρείτε γύρω και μέσα στο λεκανοπέδιο και σε καμιά Αμέρικα
25 χρόνια στην Υπηρεσία μόνο μιζέρια και ζήλια βλέπω. Ευτυχώς σε 1-2 χρονάκια θα σας χαιρετήσω κλέφτηκα.
Κοπριές!!!


από την ..πινέζα

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΜΠΛΕ ΚΟΡΑΚΙ , ΑΦΟΥ ΠΗΓΕΣ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΟΡΑΚΙΑ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ.
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΟΡΑΚΟΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΩΔΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΑΜΕΣΑ ΜΕΛΛΟΝ
1. ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΟΥ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΣΥΣΚΕΥΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕς ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΘΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΟΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥΣ , ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ 2500 ΚΑΙ 3000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΟΥ ΦΡΟΥΡΑ, ΑΡΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΑΝΙΣΤΩ Ή ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΣ ΜΟΥ????
2.ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ΤΩΝ 1450 ΕΥΡΩ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΗ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣΤΗΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ .
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ ΚΥΡΙΟΙ......
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΑ "ΣΟΒΑΡΑ ΣΧΟΛΙΑ" ΠΕΡΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΙ Σ.Ο.Α ΚΑΙ ΣΟΜΥ ΑΦΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΣΕ ΣΟΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΗΠΥΡΕΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ (ΓΙΑ ΔΕΣΤΕ Ο ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΗ??)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΕΙ..ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΑΝΕΠΝΕΥΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΠΑΡ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ, ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΪΜΟΥ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ..ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΙΣΑΞΙΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΕΥ ΑΓΩΝΟΣ...ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΣΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ....ΜΟΝΟΧΟΦΑΓΑΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ, ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ, 11:37,
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ?
ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΣΕ ΠΕΡΙΞ, ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΠΙ ΤΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ 10ΕΤΙΑ?
ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ?

..ΛΕΩ ΓΩ ΤΩΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ 5 Μαρτίου 2011 1:17 μ.μ. ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ??
ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΕΙ ΚΥΠΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΙΛΗΣΕΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ.ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ???

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ/ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ,ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΞΙ-ΕΠΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ( ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ ΕΚΘΕΣΗ) ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ??? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι θέλω να ψοφήσει ο γάιδαρος του διπλανού.

Ανώνυμος είπε...

Μερικοί τσομπαναρέοι θα πρέπει να περάσουν καμιά βόλτα από τα "πρώτα" γραφεία των Μονάδων τους να διαβάσουν καμιά Πάγια Διαταγή να ξεστραβωθούνε λιγάκι.
Άντε, τσουρέκια μας τα'χετε κάνει με τις μπούρδες σας και με τις κατουρημένες ποδιές σας, που τόσο σας αρέσει να ..βάζετε στο στόμα σας.
Βόδια..

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 6 Μαρτίου 2011 9:43 μ.μ.

ΞΕΚΑΒΑΛΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΑΠΛΟ. Ε.Δ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο Σ.Ξ.

Ανώνυμος είπε...

ειναι ομως το 85%.

για την αεροπορία δε μιλάω, γιατί είναι 101% κοματικοποιημένοι.

για τους καραβοκύρηδες δεν ξέρω