Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Την κάνουν..

Σημαντικότερες οι "απώλειες στους Ανωτέρους"

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προς τον αρθρογραφούντα Δ.Β.:
1. Πόσες υπηρεσίες 24ωρες έως 36ωρες έχει κάνει ο οποιοσδήποτε άλλος εργαζόμενος στα 25 ετη?(μή αμοιβόμενες)
2. αν υπολογίσουμε το χρόνο αυτό και κάνουμε αντίστοιχη-ανάλογη αναγωγή θα δούμε ότι συμπληρώνονται τρελά χρόνια εργασίας.
3.οι δικαστικοί πόσες φορές τον μήνα έχουν έδρα?(μήπως δύο?)(μήπως μετά κάθονται σπίτι τους για κατ΄οίκον εργασία?) έχεις δεί κανένα δικαστικό να κάνει χρήση της 25ετίας? γιατί άραγε?
μπορώ να σου φέρω ενα σωρό παραδείγματα, αλλά επειδή τέτοια δημοσιεύματα είναι εκ του πονηρού και εξυπηρετούν άλλους σκοπούς (ενδεχομένως το άνοιγμα του ασφαλιστικού πάλι το 2011-βλέπε επικαιροποιημένο θερινό μνημόνιο)
αυτά τα λίγα αρκούν, για να σχηματίσει μια πιο σφαιρική άποψη ο πονηρεμένος αναγνώστης!

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟΝ κ. Δ.Β. ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΦΥΛΑΤΤΕΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΑΣ"... , ΑΛΛΑ ΕΠΕΛΕΞΕ ΕΝΑ ΑΝΕΤΟ, ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΥΜΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΕΙΣΠΡΑΤΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΗ ΦΡΕΓΑΤΑ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ...!!!!
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...!!! ΑΣ ΔΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΚΑΘΕ ..."ΚΑΜΗΛΑ" ΤΙΣ ΚΑΜΠΟΥΡΕΣ ΤΗΣ....!!!

Ανώνυμος είπε...

Να είστε βέβαιοι ότι το άρθρο είναι γραμμένο δια χειρός Υ/ΓΕΝ. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος προωθεί απόψεις της ηγεσίας του ΓΕΝ. Υπενθυμίζεται η προ ημερών δημοσίευση φωτογραφίας του Υποναυάρχου Παπαιωάννου που δόθηκε από την ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ. Συγχαρητήρια στον έγκριτο δημοσιογράφο και στον Υ/ΓΕΝ που τον χρησιμοποιεί γνωρίζοντας πόσο "αγαπάει" τους Αξιωματικούς. Όσο για την πληθώρα των Ανωτάτων σαφώς θα εννοεί τον εαυτό του και τους υπόλοιπους επανελθώντες, μήπως και τον dancing with the stars; Ας μας πούνε επί τέλους σε ποιές μάχιμες υπηρεσίες έχουν υπηρετήσει όλοι αυτοί τα τελευταία χρόνια και πού απέκτησαν τις γνώσεις. Και τώρα παπαγαλάκια του Β ΚΛΑΔΟΥ (ΚΑΔΟΥ?) ορμάτε να μου απαντήσετε.

Ανώνυμος είπε...

Αν είχε έστω και ελάχιστη τσίπα αξιοπρέπειας πάνω του αυτό το δίποδο που αποκαλεί τον εαυτό του δημοσιογράφο, θα έγραφε και τους λόγους παραίτησης του εν λόγο Αξιωματικού που πιστεύω δεν είναι άλλοι από την ηθική και κοινωνική εξαθλίωση που μας έχει τοποθετήσει ο θίασος σκιών που αυτοαποκαλείτε Κυβέρνηση με τα ανδρείκελα για αρχηγούς…

Ανώνυμος είπε...

Όποιος θελει να γελάσει με το γνωστό φερέφωνο των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, ψευτονταή που παρασύρει οπλίτες με το αυτοκινήτό του όταν προσπαθούν να του κάνουν έλεγχο στην πύλη του Πενταγώνου, κατ΄ εξακολούθηση συκοφάντη των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, δηλαδή τον αρθρογράφο, ας μπει στο youtube και να δει το βίντο "Τι εστί βερύκοκος ?

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΜΕ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ. ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ Η ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΩ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ Ε.Δ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ. ΕΥΧΟΜΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΙΣΩΣ ΑΥΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΗ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΒ. Μάλλον εσύ θέλεις τρόϊκα γιατί σε μάθαμε τόσα χρόνια τι καπνό φουμάρεις

Ανώνυμος είπε...

Τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις του κάθε επαγγελματία ορίζονται σαφώς από τους ισχύοντες νόμους του Δημοκρατικού μας Κράτους. Και δεν μιλάω για νόμους από την εποχή του Βασιλιά ή της Χούντας.....! Σύμφωνα πάντα με αυτούς τους νόμους έχεις κι εσύ το δικαίωμα αγαπητέ Δ.Β. να γράφεις ότι νομίζεις, χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν. Αυτούς τους νόμους θα επικαλεσθείς εάν σου κάνουν μήνυση, διότι κατακρίνεις και διασύρεις νόμιμους ανθρώπους, οι οποίοι έζησαν την αυστηρή στρατιωτική ζωή χωρίς να κλέψουν τίποτε κι από κανέναν. Κι επειδή δεν θυμάσαι κανέναν από μας να διεκδικεί απεργώντας, ούτε έχεις ανακαλύψει πολλούς από μας με αδικαιολόγητα πλούτη, καλύτερα πρόσεχε περισσότερο τι γράφεις, διότι τα γραπτά μένουν.....

Ανώνυμος είπε...

Ο φίλος Δ.Β. , δείχνει ότι έχει καταλάβει κάποια πράγματα!! Όχι όλα όμως, καθόσον δεν φαίνεται να είναι ή να ήταν στρατιωτικός. Έτσι είπα να συμπληρώσω κι εγώ το "κάτι τις" μου. Πράγματι λοιπόν, η Πατρίδα αναθέτει στους στρατιωτικούς ύψιστη αποστολή, μόνον που αυτό γίνεται από την αρχή μέχρι το τέλος της καριέρας τους κι όχι μόνο στο τέλος.... Αγαπητέ Δ.Β., θα πρέπει να τον σεβόμαστε όμως και λιγάκι αυτόν που φυλάττει ή φύλαξε Θερμοπύλες (όπως γράφεις) διότι, τις φυλάττει (στην ουσία) από 18 χρονών, δεν διορίζεται με μέσον, δεν σπουδάζει "καλοπερνώντας" σε ρυθμούς "φοιτητικής" ζωής, δεν κλέβει, δεν απεργεί, δεν διεκδικεί και γενικά δεν κάνει τίποτε παράνομο και έξω από τα οριζόμενα στο Δημοκρατικό μας πολίτευμα.
Αντίθετα ζει σαν τον καλόγερο ,με αυστηρή πειθαρχία και ετοιμότητα. Μαζί μ' αυτόν και η οικογένειά του.
Κι όμως κάποιοι γύρισαν και του είπαν κάποτε : "Το μοναστήρι να 'ναι καλά κι από καλογέρους βρίσκουμε". Αυτό κι αν είναι εξοργιστικό φίλε Δ.Β.
Διότι, δεν θα βρίσκουμε για πάντα "καλόγερους". Αυτό το διαπίστωσε κατ' αρχήν η εκκλησία για τα δικά της μοναστήρια ....!!
Μαχιμότητα ....γράφεις κάπου και απλά θα πω ότι, αυτή συνοδεύει το πακέτο της ζωής του "καλόγερου" και αποκτάται από πολύ νωρίς. Καλύτερα να έγραφες ..."εμπειρία".
Κάτι γράφεις και για πλασματικά χρόνια......τα οποία στην ουσία δεν είναι καθόλου πλασματικά. Είναι δουλεμένα και με το παραπάνω φίλε μου. Πολύ παραπάνω απ' όσο μπορείς να διανοηθείς.
Τρόικα γράφεις κάπου.... Τι έγινε ; Αυτό δεν το περίμενα από εσένα! Δεν σου αρέσει η Δημοκρατία και ξαφνικά γουστάρεις τη "χούντα" της τρόικας ; Ή μήπως τη γουστάρεις μόνον για τους στρατιωτικούς ;;
Προφανώς εννοείς ότι, απαιτείται να τον πατήσουμε κάτω τον Αξιωματικό. Καθόλου Δημοκρατικό πάντως ...!
Τώρα μεταξύ μας...έχεις την εντύπωση ότι, έτσι θα φέρει σε πέρας ο στρατιωτικός την ΎΨΙΣΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ;
Γελιέσαι. Κι όχι μόνον εσύ αλλά και πολλοί άλλοι.