Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΜΤΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ

Ο κ. Μπεγλίτης σήμερα στην πρώτη Γραμμή του ΣΚΑΪ αναφερόμενος στο θέμα του ΜΤΣ και στην καθυστέρηση καταβολής του μερίσματος Δ τριμήνου είπε ότι αυτό οφείλεται στο μεγάλο έλλειμμα του ταμείου από κακοδιαχείριση προηγούμενων διοικήσεων.

Τέρμα τα ψέματα κύριε Μπεγλίτη είσαστε κυβέρνηση ενός έτους και είχατε όλο τον χρόνο ή να επιλύσετε το πρόβλημα του ταμείου αλλά και να στείλετε όσους παρανόμησαν εάν βέβαια παρανόμησαν στην φυλακή. Στο κάτω κάτω μας βάλατε στο ΔΝΤ για να μην γίνει στάση πληρωμών και αυτό ήδη πραγματοποιείται. Μας έχετε καταντήσει να μην μπορούμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας στις τράπεζες και τα φροντιστήρια των παιδιών μας και να ξεφτιλιζόμαστε . Ο απλός μερισματούχος που επί χρόνια πλήρωνε τις κρατήσεις του δεν έχει καμιά ευθύνη. Θα μας αναγκάσετε στρατιωτικούς και αστυνομικούς να κατεβούμε σε κινητοποιήσεις και να ξεφτιλιστούμε διεθνώς.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΑΑΣ αυξάνονται κατά 1% οι εισφορές των εν ενεργεία αξιωματικών του Στρατού Ξηράς,για το Μετοχικό Ταμείο Στρατού και μειώνονται κατά 15% τα μερίσματα.Αυτή είναι η λύση που προτείνει η ηγεσία του Πενταγώνου,στη διοίκηση του ΜΤΣ,η οποία παρουσίαζεται ως μονόδρομος. Αυτό σημαίνει ότι οι αξιωματικοί θα επιβαρυνθούν με περίπου 20 ευρώ επιπλέον κάθε μήνα στον ήδη "κουτσουρεμένο" μισθό τους και αυτό θα προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη δυσαρέσκεια.
Το υπουργείο Άμυνας,προσπαθεί να πείσει το υπουργείο Οικονομικών να αποδεσμεύσει κονδύλι για τη καταβολή μέρος έστω του μερίσματος. Συγκεκριμένα από τα 35 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται ,το Πεντάγωνο έχει ζητήσει τουλάχιστον τα 14 εκατόμμυρια,αλλά προς το παρόν το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης αρνείται ακόμη και την αποδέσμευση ενός ευρώ. Νέα προσπάθεια για να δοθούν χρήματα θα γίνει τη Δευτέρα,αλλά το αποτέλεσμα θα είναι μάλλον αρνητικό. Αυτό σημαίνει ότι η καταβολή του μερίσματος γι΄ αυτή τη τριμηνία είναι
εξαιρετικά αμφίβολη,αν όχι απίθανη και το ερώτημα είναι τι θα γίνει από το 2011.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

“Στο κάτω κάτω μας βάλατε στο ΔΝΤ για να μην γίνει στάση πληρωμών και αυτό ήδη πραγματοποιείται”.
Σιγά μη μας έβαλαν στο ΔΝΤ για να εξασφαλίσουν τα μερίσματα και τις συντάξεις της πλέμπας των μεροκαματιάρηδων από στάση πληρωμών!
Που ζείτε...
Ακριβώς το αντίθετο θέλουν: Να κουτσουρέψουν, οργανωμένα μεθοδικά και σε βάθος χρόνου όλα τα κεκτημένα των φουκαράδων και να διευθετήσουν τα εθνικά θέματα με άλλοθι την οικονομική δυσπραγία, σύμφωνα με το γνωμικό στην αναμπουμπούλα χαίρεται ο λύκος.
Χάριν των τραπεζών των πολυεθνικών του κεφαλαίου

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΑ 110 ΔΙΣ ΕΥΡΩ,ΤΟΥ Δ.Ν.Τ ΤΑ 2,5 ΔΙΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΔΟΣΟΥΣΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΨΟΦΟΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΗ. ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΑΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ.ΚΛΕΦΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ. ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ. ΖΑΒΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ,ΤΟΝ ΚΑΡΑ-ΓΚΙΟΖΗ,ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟΣΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΑΣ ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΡΕΤΕ ΡΙΓΕ [ΚΑΘΕΤΟ]ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εάν είναι αλήθεια αυτό περί προμήθειας Παπανδρέου τότε εύχομαι ολόψυχα να μη προλάβουν να τα χαρούν...!

Ανώνυμος είπε...

Αλήτες..κλέφτες.
Να αποδοθεί δικαιοσύνη εδώ και τώρα. Τα λαμόγια στη φυλακή. Μπορείτε?
Φυσικά όχι.
Μόνο να ψέγετε αόριστα ξέρετε.
Ο Βαγγέλας αλλάζει τη σύνθεση του ΔΣ του ΜΤΣ υπέρ των αστυνομικών.
Τι άλλο πρέπει να δούμε ρε συνάδελφοι για να το καταλάβουμε επιτέλους?
Οι άνθρωποι μισούν το στρατό και τους στρατιωτικούς. Οι στρατηγοί μας είναι οσφυοκάμπτες. Καμιά αντίδραση. Τη θεσούλα τους μόνο να εξασφαλίσουν. Απο κεί και πέρα στα @@ μας όλα...
Τη στιγή που δε μπορούμε να αντιδράσουμε συλλογικά, ας αντιδράσουμε ατομικά. Να μη δεχόμαστε παρανομίες..να μην κάνουμε τα στραβά μάτια και προπαντός καένας να μην ψηφίσει κόμμα που υπάρχει στο κοινοβούλιο. ΜΑΥΡΟ σε όλους.ΜΑΥΡΟ όπως η ζωή που μας καταδικάζουν κάθε μέρα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΨΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΑΛΗΤΗ ΚΟΡΙΝΘΙΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΠΑΙΞΑΝΕ 35% ΣΕ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΚΑΝΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟ ΕΛΕΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΣ ΚΑΤΑΛΟΓΗΣΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣ ΤΑ ΒΛΑΛΕΙ ΣΤΟ INTRENET ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΟΥ ΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΘΩ ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΦΤΕΞΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε το παρακάτω δημοσίευμα
(http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html) χωρίς να κολλήσετε στον συμβολικό τίτλο της ιστοσελίδας και σας υπόσχομαι να φρικάρετε.
Είναι φανερό ότι ο προδότης ΓΑΠ και ο αγριόχοιρος, έχουν βάλει σκοπό να απαξιώσουν ιδιαίτερα τους στρατιωτικούς και να τους καταντήσουν όπως τους αποκαλούσαν τη 10ετία του 60 δηλαδή "χρυσά κουμπιά κι' άδεια κοιλιά".
Κανονικά πρέπει να φάμε τα χέρια μας που τόσα χρόνια ψηφίζαμε τα καθάρματα που μας μετέτρεψαν πλην σπανιότατων εξαιρέσεων, σε γιουσουφάκια.
Επειδή όμως ποτέ δεν είναι αργά προτείνω να φάμε το σκώτι των δύο προηγούμενων και στη συνέχεια όλων των λοιπών πολιτικών ή στρατιωτικών αμερικανοκίνητων πρακτόρων της νέας τάξης των διεθνοεβραιοτραπεζιτών.
Τέλος τα πολιτικά λαμόγια δεν καταλαβαίνουν από ΜΑΥΡΟ. Ήδη θα έχουν κατεβάσει τον άμπακο μέχρι να μαυριστούν. Χρειάζεται ομαδική ΚΡΕΜΑΛΑ.

ΑΕΤΟΣ
ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ Ή ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ Κ....Ο ΣΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΘΑ ΚΟΛΗΣΟΥΝ?ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ Ο ΤΣΟΧΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΤΡΩΓΕ ΜΕ ΧΡΗΣΕΣ ΠΗΡΟΥΝΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΠΑΣΟΚΟΙ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΕΓΛΙΤΑΚΟ...ΜΗ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΠΟΥΘΕΝΑ....ΘΑ ΦΑΣ ΧΛΑΠΑΤΣΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΝΟΣ.....ΚΟΠΡΙΤΗΗΗΗ

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Μπεγλίτη αν είχατε "τσίπα" έπρεπε να ντρέπεστε γι' αυτά που είπατε και γι' αυτά που κάνετε. Είπατε ότι θα πληρωθούμε το μέρισμα και δεν το πήραμε. Μα καλά τώρα αντιληφθήκατε ότι είναι μεγάλο το έλλειμα στο Ταμείο. Όταν κάνατε δηλώσεις δεν το ξέρατε. Όταν ήσασταν αντιπολίτευση κάνατε του κόσμου τις επερωτήσεις εσείς και ο Καχριμάκης. Τότε τα ξέρατε όλα και είχατε τις λύσεις, τώρα τι λέτε ? Μήπως άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε ? Μα αυτή είναι η αξιοπιστία σας ?
Κύριε Υπουργέ τα ψέμματα τελείωσαν. Η ευθύνη για το ΜΤΣ είναι και δική σας. Κανονίστε να παίρνουμε το μέρισα, γιατί πολλοί από εμας θα ξεφτιλιστούμε με έξοδα της υπηρεσίας...
Αλήθεια μου ήρθε το εκκαθαριστικό της εφορίας και είναι να πληρώσω όσο ακριβώς είναι το μέρισμα. Μπορώ κύριε Υπουργέ να πάω στην εφορία και να τα συνψηφίσω?...
Είδατε που μας οδηγείτε με τις φαύλες πολιτικές σας (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ).
Και γιατί να πληρώνεται η εθνική αντίσταση από το ταμείο μας αλήθεια ? Πλήρωσαν ? Όχι. Από που και ως που λοιπόν?
Το μέρισμα είναι δικές μας κρατήσεις που πληρώθηκαν στο ταμείο με κόπο, ιδρώτα και αίμα. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μας το στερήσει. Όσοι τα κακοδιαχειρίστηκαν να πάνε φυλακή. Εγώ από τις εσχατιές της Ελλάδος επί 35 χρόνια αγόγυστα πλήρωνα και μάλιστα άνευ αντιλογίας... Τώρα σας ερωτώ που πήγαν τα λεφτά ?
Κύριε Υπουργέ ενεργοποιηθείτε πριν είναι αργά για να μην τρίβετε τα μάτια σας...

Ένας Ακρίτας από ψηλά (Εκεί που μπαίνει η πινέζα στο χάρτη)

Ανώνυμος είπε...

Πολλά φιλιά στα κομματόσκυλα του υπουργειου.
Ακούγεται ότι θα σας πάρει μαζί του το giorgo στο USA.
Καλό σας ταξίδι.
χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Μαύρο στους προδότες............
Φτύστε τα κοπρόσκυλα του μνημονίου όπου τα βρίσκετε.