Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ..........ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ

Ωραία πέρασε πάλι ο εκβιασμός στους .......στρατιωτικούς.

Ή ΔΕΧΕΣΤΕ ΜΕΙΩΣΗ 15% Ή ΣΑΣ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ.

Δεν σας τα κλέψαμε εμείς, άλλο κόμμα πούλησε τη Γενική Τράπεζα, άλλο κόμμα κακοδιαχειρίστηκε την περιουσία του ΜΤΣ.

ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕ , ΣΚ.... ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑ! ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ (τους πολιτικούς) ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!!!!!!!!!!!!!!



Στις 15.00 ο πρόεδρος του ΜΤΣ ,επικοινώνησε με προέδρους ενώσεων αποστράτων και τους ενημέρωσε ότι αποδεσμεύτηκαν κονδύλια από το υπουγείο Οικονομικών, για να πληρωθεί το μέρισμα στους δικαιούχους του ταμείου. Αυτή θα είναι οριστικά η τελευταία φορά που δίδονται τα 35 εκατομμύρια που απαιτούνται κάθε τριμηνία για το μέρισμα.
Το σχέδιο εξυγίανσης για το ΜΤΣ προβλέπει από τον Ιανουάριο του 2011:
*Περικοπή μερίσματος κατά 15%
*Αύξηση των εισφορών των αξιωματικών κατά 1%
*Το υπουργείο Οικονομικών πιέζεται ώστε να βοηθήσει για κάποιες τριμηνίες ακόμη δίδοντας 14 εκατομμύρια ευρώ κι όχι 35।





17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να τα βαλουνε στο ποπουλιτους τα λαμογια..............αντε ηρθε η ωρα για να την κανω απο εδω μαλων ....

ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ.
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΦΘΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ Η ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ.
ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΑΑΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ.
ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.ΤΕΡΜΑ Ο ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΑΑΣ.ΤΕΡΜΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ.
ΑΠΛΩΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.........

ΜΟΝΟ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ (Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ)!!!!!!!!

ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΤΟΠΙΚΕΣ/ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ - ΕΑΑΣ) ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ...

ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ..... ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι τότε θα έχουν πάρει τον πούλο.
Όχι στην αποχή!!!!
Η απάντηση στις κάλπες δημοκρατικά.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΛΑΙΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΑ ΔΑΡΜΕΝΑ.
ΔΕΙΞΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
ΩΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ.
ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΣΑΣΤΑΝ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
ΤΩΡΑ ΤΕΛΟΣ.
ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,
ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΔΟΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΤΩΡΑ.
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ,
ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΛΙΤΣΑ ΤΟΥΣ.
ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΙΣ ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ Η ΣΥΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΗΤΑΝ, ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΥΜΑΣΑΣΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΥΤΙΛΙΣΑΝ ΚΑΤΑΒΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ?
ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

σε φάρμακα να τα φάνε....

Ανώνυμος είπε...

προς το σχολιαστή της 25 Οκτωβρίου 2010 10:16 μ.μ.

...εσύ ποιάς "μοίρας" είσαι;;;;;

και ποιός σου μίλησε για πορείες διαμαρτυρίας και λοιπές τέτοιες μ....ς προηγουμένων ετών;;;;

όταν θα έρθει η ώρα θα καταλάβεις τι εννοούμε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πάντως η εκλογή του προέδρου της ΕΑΑΣ από τα μέλη της Ένωσης είναι μία αρχή. Διαφορετικά δεν μπορούμε να συζητούμε για ΕΑΑΣ και να περιμένουμε οτιδήποτε από τον πρόεδρό της.

Ανώνυμος είπε...

παρακαλω να δοθει ευθαρσως γραμμη για τις εκλογες ωστε να μπουν ατομα μπροστα ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΓΩΝΑ.εδω μιλαμε για τις οικογενειες μας αδιαφορω για τους πολιτικους.Οι ενενεργεια θα κανουν οτι καναμε και εμεις τοσα χρονια.εμεις θα σηκωσουμε το βαροςκαι αυτο ειναι το σωστο.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς όλοι αυτοί που ανεβαίνουν ψηλά, πλην ελαχίστων περιπτώσεων,ξεχνούν απο που ξεκίνησαν και τι πέρασαν όλα τα χρόνια για να φτάσουν εκεί που είναι.Το αποτέλεσμα είναι να πάψουν να ενδιαφέρονται για τους απο κάτω και να προσπαθούν με παντίους τρόπους να οικονομήσουν περισσότερα παραμένοντας ψηλά όσο το δυνατο περισσότερο.Όμως επειδή το όνειρο κάποτε τελειώνει, αποστρατεύονται και τότε ανοίγουν δικηγορικά γραφεία κάποιοι απο αυτούς και δηθεν αγωνίζονται για τους εν ενεργεία για καλύτερες συνθήκες για αποζημίωση των υπηρεσίων για δήθεν υπερωρίες για τα σαββατοκύριακα κλπ. ενω κάποιοι άλλι το παίζουν μαχητές και κατεβαίνουν στους δρόμους.Αλλα όλα αυτά ήθελαν νωρίτερα....Ντροπή τους.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον 0751 μμ αρκεί να είναι κομματικά ανεξάρτητος και να μην εξοφλεί κομματικές επιταγές. Δεν ξέρω όμως συνάδελφε, αν το κατεστημένο θα επιτρέψει την ανάδειξη ενός τέτοιου Προέδρου και πόσοι θα τον στηρίξουν, τη στιγμή που πολλοί απόστρατοι συνάδελφοι, μόλις φεύγουν προστρέχουν για λάντσα σε κάποιο κόμμα ή γραφείο κάποιου πολιτικάντη, μήπως έτσι καταφέρουν καμιά επαναφορούλα…… η καμιά θεσούλα σε καμιά τρύπα….
Λυπάμαι που μιλάω έτσι, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα και επειδή είμαι σίγουρος πως κανένας σοβαρός και αξιόλογος συνάδελφος δεν θα ασχοληθεί με έναν απαξιωμένο θεσμό (απαξιώθηκε από τα πρόσωπα που τον υπηρέτησαν), για αυτό προσωπικά συνάδελφε προβληματίζομαι, πως μπορούμε όλοι εμείς, που δε μας ενδιαφέρουν τα κόμματα τα μαγαζάκια και ο εαυτούλης μας, παρά μόνο ο ουσιαστικός ρόλος της Ε.Α.Α.Σ και οι συνάδελφοι, να βρούμε, να πείσουμε (διότι σίγουρα θα είναι αρνητικός), να αναδείξουμε και να στηρίξουμε αυτόν τον άξιο συνάδελφο για Πρόεδρο της Ε.Α.Α.Σ ώστε να αλλάξει το πρόσωπο αυτής όπως σωστά γράφεις. Νομίζω πάρα πολύ δύσκολο αν όχι και αδύνατο…..

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ..ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΣΩΠΑΙΝΟΥΝ...ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΤΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΥΡΙΟΙ; ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΗ ΦΩΛΙΤΣΑ ΜΙΛΑΤΕ; ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΠΕΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ...ΟΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΨΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ......ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΥΧΑΘΕΙ 28 ΧΡΟΝΙΑ..........

Ανώνυμος είπε...

εισται άξιοι της μοίρας σας αν ελπίζετε στις ενώσεις των αποστράτων...αυτοι κοιτάζουν να βολευτούν σε καμιά νομαρχία, σε κανένα ΑΟΟΑ, ΜΤΣ, ΑΛΣΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ, να διορίσουν τα παιδιά τους αντε και να ικανοποιήσουν το εγώ τους με την παρουσία τους στους "γαμους και χαρές'...ευτυχώς που κινούνται οι αστυνομικοί..καλά δεν τους ξέρετε από τοτε που ήταν εν ενεργεία; δηλαδή άλλαξαν στα 55 τους και την είδαν αγωνιστές;ξυπνάτε ρε.....

Ανώνυμος είπε...

Σε δυναμικές αντιδράσεις πρόκειται να προβούν σύντομα οι απόστρατοι
..........
ANAΡTHΣH 25/10/2010 09:02

ΚΥΡΙΟΝ, ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

....και ποιός σου μίλησε για πορείες διαμαρτυρίας και λοιπές τέτοιες μ....ς προηγουμένων ετών;;;;
όταν θα έρθει η ώρα θα καταλάβεις τι εννοούμε!!!!

25 Οκτωβρίου 2010 11:12 μ.μ.


ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ,
ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ,
Η ΑΦΕΛΕΙΑ ΣΟΥ, ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ.
ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ.
ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΥΤΙΛΙΣΟΥΝ.
ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ, ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑΧΑΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΩΣ ΕΔΩ.
ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ!
ΔΙΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΑΛΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μου απόστρατε, εγώ που μια ζωή θα παραμείνω υπαξιωματικός και δεν πρόκειται να κάνω καριέρα, περίμενα και περιμένω και από τους τότε εν ενεργεία και από τους τωρινούς εν ενεργεία καριερίστες ΑΞΚΟΥΣ να κάνουν κάτι για όλα τα στελέχη των Ε.Δ, μέχρι στιγμής στα 16 χρόνια υπηρεσίας μου άλλα βλέπω, μηδενικό ενδιαφέρον για το κατώτατο προσωπικό, και στους Ανατέλλοντες Αξκους το κομπιουτεράκι και το πόσα λεφτά από το εφάπαξ θα πάρουν, αλλά και τι σύνταξη θα εξασφαλίσουν.

ΑΛΗΘΕΙΑ πιστεύει κανείς από εμάς, αν και εφόσον βγούμε στην αποστρατεία σε ηλικία τουλάχιστον 54-56, αν θα πάρουμε εφάπαξ? τι σύνταξη θα έχουμε τότε οεο???

ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΤΕ.
ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΝ/ΕΝ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΟ.

ΟΠΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ? ,, ΕΜΕΙΣ?? ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ,ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ.

ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ-ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ?????

ΑΛΟΧΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ...Η ΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΤΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ....ΠΧ...ΡΕ ΨΟΦΗΜΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟ 2006 ΣΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΤΣ ΟΤΙ Η ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2016 ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ; ΤΑ ΤΡΩΓΑΤΕ Ε: Ε ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ....ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΞΕΦΩΝΕΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ...ΡΕ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙΔΕΣ ΕΙΣΤΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΥΣΜΕΝΟΥΣ....ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΤΕ ΤΟ ΜΕΛΟΝ..ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ....

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφοι σας δουλεύουν, όπως θα δουλεύουν και εμάς σε 1-2 χρόνια. Τι μπούρδες είναι τα φαγωμένα από προηγούμενους και επόμενους; Κανένας δεν θα μιλήσει για τον παλιόπουστο που έδωσε τα λεφτά σας στους συμμορίτες της ελέω "σιδερένιου" "εθνικής αντίστασης", ακόμα και σ' αυτούς που φόραγαν πάμπερς;
Διεκδικείστε τα δικαστικά ή ψάξτε για ηγέτη τύπου ΚΑΛΛΕΡΓΗ πρώην ΛΟΧΙΑ, για να σας οδηγήσει σε Σύνταγμα. Οι σημερινοί στρατηγοί είναι χλαπάτσες.
Εγώ πάντως θα κατέβω μαζί σας στο δρόμο. Ο πρώτος που θέλει κρέμασμα είναι ο ανίκανος και κατά τον αγριόχοιρο, ¨αυτιστικός" Α/ΓΕΕΘΑ.

ΑΕΤΟΣ
ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ Ή ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ