Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Για τον κ. Θ. Πάγκαλο Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης

Λάβαμε την από 11 Φεβρουαρίου 2011 επιστολή σας, στην οποία διευκρινίζετε ότι στην επίμαχη φωτογραφία όπου εμφανίζεσθε κρατώντας «κάτι» στο αριστερό σας χέρι στην Βουλή, δεν πρόκειται για πούρο, αλλά για ένα μολύβι ή στυλό.

Εμείς δημοσιεύουμε, όπως, ζητήσατε την επιστολή σας αυτή, με μια όμως παρατήρηση: Ότι αφού κρατούσατε στυλό ή μολύβι γιατί δεν χρησιμοποιούσατε το δεξί σας χέρι – αφού όπως γνωρίζουμε είστε δεξιόχειρας. Και ούτε κρατούν έτσι το αντικείμενο που μας περιγράφετε. Συνήθως, το τσιγάρο ή το πούρο κρατούν.
Αλλά τέλος πάντων!…

«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Αθήνα, 11 Φεβρουαρίου 2011
Α.Π. 348
ΠΡΟΣ:
κ. Γρηγόρη Μιχαλόπουλο
Εκδότη & Γενικό Διευθυντή
Εφημερίδα Ελεύθερη Ωρα
Κύριε Μιχαλόπουλε,
Στην εφημερίδα σας σήμερα δημοσιεύεται μια φωτογραφία με τίτλο «Ο αντιπρόεδρος άρχισε αντι-καπνιστικό αγώνα!» και με κείμενο «Καπνίζει πούρο μέσα στη Βουλή και ρίχνει φυσικά τη στάχτη κάτω (κάποιος κοπρίτης θα την μαζέψει)».
Σας ενημερώνω ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έχει σταματήσει το κάπνισμα προ δύο ετών και δεν καπνίζει τίποτα και ποτέ. Το αντικείμενο που κρατά στο χέρι του είναι κάποιου είδους μολύβι ή στυλό.
Επειδή κατανοούμε ότι η φωτογραφία μπορεί να σας οδήγησε σε εσφαλμένα συμπεράσματα, θα θεωρήσουμε το επεισόδιο λήξαν, αν δημοσιευθεί αυτή η επιστολή στον ίδιο χώρο της εφημερίδας που δημοσιεύεται σήμερα η φωτογραφία, όπως προβλέπει ο νόμος, δηλαδή, στην πρώτη σελίδα.
Ο Διευθυντής α.α.
Γεώργιος Καλαντζής»
http://www.elora.gr/portal/greece/5-hellas/2905-2011-02-22-09-42-06

Δεν υπάρχουν σχόλια: