Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό: Δεν πωλούμε. ΧΑΡΙΖΟΥΜE οικόπεδα σε Σαλαμίνα, Αίγινα, Λέρο, Πόρο, Πέραμα και Βοτανικό. Τρέξτε να προλάβετε.













Και μακρυά από την Κερατέεεεεεεεαααααα.
Έτοιμα για φάγωμα τα μοσχοφιλέτα του ναυτικού.

Πάρε Κόσμε. Με το μαχαίρι και με το κομμάτι.
Για κυρίως και για φρούτο. Ότι πάρεις ΔΩΡΕΑΝ.
Φράγκο δεν θα πάρει το ΜΤΝ.


Μετά την κυριακάτικη απροκάλυπτη επίδειξη της ακίνητης περιουσίας του ΠΝ  (λες και την βρήκαν από τους πατεράδες τους) στους μεγαλοπαράγοντες της χώρας, μνηστήρες της Πηνελόπης, (δημάρχους και βουλευτές της περιοχής) στον Άγιο Γεώργιο Σαλαμίνας, δημοσιεύουμε νωρίτερα από ότι είχαμε προγραμματίσει το σχέδιο που συνέταξε το ΓΕΝ για να "απαλλαχθεί από τα βάρη" των ιδιόκτητων εκτάσεων του, κατόπιν εντολών της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου ώστε να ευφρανθεί από την (αχρείαστη) θυσία της Ιφιγένειας και να έλθει ο ούριος άνεμος της οικονομίας, το κλιμάκιο της Τρόϊκα. Ελπίζουμε να βρεθεί ένας Οδυσσέας να αποκαταστήσει την τάξη στην Ιθάκη του ΠΝ. Τώρα φαίνεται απόλυτα ο ρόλος που δόθηκε στις γραφικές αυτές φιγούρες του θεάτρου σκιών.


Σε τελική ευθεία μπαίνει το σχέδιο ξεπουλήματος της χώρας και αποδιοργάνωσης των ΕΔ. Η απαξίωση των στελεχών έχει τελειώσει επιτυχημένα. Πάμε για άλλα. Η αρχή δεν θα μπορούσε να γίνει από πουθενά αλλού, παρά από το πράσινο ΠΝ. Ο λόγος της βιασύνης είναι το ρεπόρτο που πρέπει να δωθεί στους τροϊκανούς που μας επισκέπτονται. Για όσους δεν θυμούνται η εθνική μας κυριαρχία έχει αρθεί με ευθύνη της κυβέρνησης και την ανοχή του λαού (που σημαίνει ότι δεν φταίνε μόνο αυτοί). Φταίει και όποιος λέει αυτή την καταραμένη φράση του νεοέλληνα που μας έφτασε μέχρι εδώ, "εε και τί να κάνουμε?".

Σύμφωνα με έγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες του @rmy@lert, επίκεινται σε πρώτη φάση επαίσχυντες παραχωρήσεις περιουσίας του ΠΝ, σύμφωνα με την πρόταση προς το υπουργείο οικονομικών, σε Δημόσιο και Δήμους άνευ αντιτίμου με δικαιολογία την οικονομική κρίση και το κόστος κατοχής και συντήρησης:

1. Σταδιακή παραχώρηση, εντός 4 επομένων ετών, υπολοίπου χώρου Βοτανικού, για την ανέγερση γηπέδου ΠΑΕ Παναθηναϊκός και περίβολου Μουσουλμανικού Τεμένους. (Βάζελοι και Μεμέτια μαζί. Άντε να δούμε πως θα πάει)

2. Συγχώνευση ΠΟΝ με το ΕΚΕΜΣ και αποδέσμευση χώρου μετά οικήματος στην περιοχή Ασυρμάτου. (Αν θέλεις μπελαμάνα θα πηγαίνεις στον Καρέα και για άρβυλα Σαλαμίνα)

3. Συγχώνευση υπηρεσιών Βοτανικού με όμοιες ΣΞ και ΠΑ. (κρίμα μόλις βολεύτηκαν τα παιδιά, κάτι κουρασμένα παλικάρια εκεί)

4. Παραχώρηση οικοπεδικών τμημάτων ΚΕ ΠΟΡΟΣ μετά από μελέτη. (Κάτι ξέρατε και αφήσατε τον Διοικητή για δεύτερο χρόνο, Νικόλα σούφεξε. Όπου πας το κλείνεις το μαγαζί. Τυχαίο?)

5. Παραχώρηση σχεδόν συνόλου ΚΕ ΠΟΡΟΣ (πλην 2 ιστορικών κτιρίων) εντός των επομένων 4 ετών, με την δημιουργία επαγγελματικού ναυτικού και παράλληλη κατάργησης της θητείας. (ως άνωθεν)

6. Κατάργηση Ναυτικών Διοικήσεων και Παραχώρηση  ακινήτων και οικοπεδικών τμημάτων στους οικείους Δήμους και το Δημόσιο. (και τώρα που θα πάνε τα βύσματα μετάθεση, τι κρίμα ειλικρινά λυπήθηκα)

7. Κατάργηση ΓΕΤΕΝ και συγχώνευση με όμοιες μονάδες ΣΞ και ΠΑ στη συμπρωτεύουσα.  (το ίδρυσε ο ΑΒΕΡΩΦ σίγα να μην το αφήνανε. όπως έγραψε και ο γέρος "φωτιά και τσεκούρι")

8. Παραχώρηση οικοπεδικών τμημάτων Ναυτικού Οχυρού Σκαραμαγκά προς την περιοχή Περάματος στο Δήμο Περάματος. (ΦΙΛΕΤούμπες)

9. Παραχώρηση ανατολικής πλευράς Ναυτικού Οχυρού Περάματος στο Δήμο Περάματος με σκοπό την αναβάθμιση οδικού δικτύου περιοχής. (ΦΙΛΕΤΑκια)

10. Παραχώρηση συνόλου Ναυτικού Οχυρού Αίγινας στο Δήμο Αίγινας και το Δημόσιο. (ΦΙΛΕΤΑρες)

11. Παραχώρηση παλαιού οικισμού Λακκί Λέρου στο Δημόσιο και στο Δήμο Λέρου. (όποτε ήθελε να κατέβει στο νησί ο μηχανικός του Γ4 για να περάσει στο κτηματολόγιο τον οικισμό και να καταγράψει τα καταπατημένα, ένα αόρατο χέρι σταματούσε τα πάντα στο νησί αρκεί να μην προχωρούσαν οι διαδικασίες. Τυχαίο?)

12. Παραχώρηση Νησίδας Αγίου Γεωργίου Σαλαμίνας στο Δημόσιο υπέρ ζεύξης Περάματος – Σαλαμίνας. (ήμουν νιος και πήρα σύνταξη. αυτό δεν γίνεται. άλλος θα το φάει. και ιδού οι νυμφίοι έρχονται)

13. Παραχώρηση Τριήρους σε θεματικό Πάρκο στις ΗΠΑ λόγω μεγάλου κόστους συντήρησης. (με μια ανακοίνωση θα βρείτε αρχαιολάτρες εθελοντές για την συντήρηση να μην έχετε τι να τους κάνετε. αλλά η τριήρη είναι κάτι ελληνικό οπότε απορρίπτεται. θεματικό πάρκο=κυριλέ τσίρκο)





ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ


ΑΠΛΑ ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ. ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΣΙΠΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ.

Με όλα όσα χαρίζετε θα μπορούσατε να στεγάσετε και να θρέψετε τον κόσμο του ΠΝ για 1000 χρόνια. Πολυκατοικίες δεν μπορούμε να φτιάξουμε στον Αι Γιώργη και το Πέραμα εμείς? πρέπει να τα φάνε και αυτά οι εθνικοί εργολάβοι γιατί δεν χορταίνουν με τίποτα. Δεν υπάρχει παρά μόνο η υποτέλεια ως κίνητρο για αυτές τις πράξεις. Συνάδελφοι ξεσηκωθείτε. Μας παίρνουν τα ασημικά που είχαμε για τα γεράματα. Η ξεφτίλα στα νιάτα αντέχεται. Στα "τιμημένα" γηρατειά δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. Ότι έγινε έγινε.

Η τυφλή υπακοή στο αφεντικό που σου δίνει ένα ξεροκόμματο κλεμμένο για να καλύψεις την ματαιοδοξία σου για ένα κωλόσπιτο στα προάστια της Αθήνας ή σε ένα νησί (ξέρετε εσείς για ποιους τα λέμε), δεν αποτελεί ιδανικό για τον πολύ κόσμο αλλά μόνο για τα κομματόσκυλα.

Ανακαλέστε τώρα το ξεπούλημα. Δεν βοηθάει την Ελλάδα σε τίποτα. Μόνο τους μεγάλους θα βοηθήσει που θα θησαυρίσουν και πάλι από τα φιλέτα που προσφέρετε. Μια σοβαρή εκμετάλλευση θα ήταν προς όφελος του προσωπικού και του ΠΝ γενικά, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συγκινεί τις ηγεσίες. Όλα για την καρέκλα και εκπλήρωση μάταιων ονείρων μεσήλικων τυχοδιωκτών.


Άρχισε από πιο παλιά αυτό το παραμύθι των παραχωρήσεων με τον Ορέστη που με τον βαψομαλλιά Αντώνη ξέκαναν κάτι καλά φιλέτα καταργώντας τις συνορεύουσες ζώνες και αποχαρακτηρίζωντας ναυτικά οχυρά γύρω από της μονάδες του ΠΝ, πάντα υπό την εποπτεία της κυρίας Σοφίας χάρη των μεγάλων της ψωροκώσταινας με συγκεκριμένο χρώμα  και όχι τυχαίο. Έτσι τώρα μπαινοβγαίνουν οι κατσαπλιάδες στη ΣΔΑΜ και δεν παίρνει χαμπάρι κανείς.

Για όνομα του θεού, σταματήστε πριν είναι πολύ αργά ή τουλάχιστον πράξτε για το συμφέρον του ΠΝ και όχι των εργολάβων και κομματαρχών του ΠΑΣΟΚ.

Όσο για την τριήρη, ΑΙΣΧΟΣ. Αυτή σας πείραξε? Το "ηρωικό" ΒΕΛΟΣ σύμβολο του ΑΓΩΝΑ γιατί δεν το δίνουμε για παλιοσίδερα? Ποιό σκάφος αξίζει περισσότερο?

Πληροφορίες για  το Free Fileto Real Navy Estate:

Γενικό Επιτελείο Ναυτικού

Μεσογείων 229

15561 Χολαργός

Αθήνα

Τηλεφωνικό Κέντρο 
210 – 6551900

ΥΓ1. Περιμένουμε νέες πληροφορίες για την δεύτερη και τρίτη φάση εκποίησης της περιουσίας του ΠΝ και των ΕΔ μέσω διεθνούς εταιρείας μεσιτειών ακινήτων, όπως έχει επίσημα ανακοινωθεί από το ΥΕΘΑ. Έχει πολλά μέσα στην Αθήνα και πόλεις της Ελλάδας για ξεπούλημα. Θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
ΥΓ2. Που θα πάει μετάθεση το καλοκαίρι ο κουμπάρος του υπασπιστή του υπουργού που ασχολείται με τα Ν.Ο?
ΥΓ3. Που πήγε μετάθεση ο Ορέστης μετά τον αποχαρακτηρισμό πολλών εκτάσεων? Εκεί που του κλέψανε εκτός από τα σώβρακα και τα φλασάκια!
ΥΓ4. Στην Κρήτη γιατί δεν έχει κάτι για παραχώρηση? Τυχαίο? Μήπως σας εμπόδιζε ο Μαρκουλάκης?

ΥΓ5. Αλήθεια τι σχέση έχει με το ΒΕΛΟΣ (αυτό που προσκυνάνε κάθε χρόνο γραφικά άτομα και δεν το κάνουμε ξυραφάκια για να ξυριζόμαστε) συγγενής του αξιωματικού που έχει αναλάβει την παραχώρηση της τριήρους?
ΥΓ6. Καταγγελίες έχουμε κάνει πολλές. Θα τις ψάξει ποτέ κανείς είτε από περιέργεια είτε για να μας βγάλει ψεύτες είτε γιατί είναι ο θεσμικός του ρόλος (όπως ένα κόμμα της αντιπολίτευσης)? Λέμε τώρα! Θέλει κανείς να αλλάξει κάτι ή είναι όλοι βολεμένοι στον ρόλο τους και δεν πειράζει θα φτιαχτούνε όλα από μόνα τους? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ. ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ.

Συντακτική Ομάδα @rmy@lert

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ.Ψ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ....ΑΝ ΜΗΛΗΣΩ ΟΜΩΣ ΑΝΤΕ ΓΙΑ....[ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ]