Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Η καλή είδηση της ημέρας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΑΥ ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟΥ ΛΑΜΙΑΣ

ΕΤΥΧΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΑ ΚΑΑΥ ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΘΕΡΙΖΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ- ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ- ΕΙΝΑΙ Η ΑΨΟΓΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ (ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΩ) Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΡΕΤΡΟΥ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΗΜΟΥΝΑ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΑΡΟ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΧΡΕΗ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΤΟΥ ΕΠΕΣΕ Ο ΔΙΣΚΟΣ. Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ (ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ) ΧΩΡΙΣ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΗΓΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ‘’ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΠΥΡΑΚΟ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ’’ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΥΠΕΘΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΤΖΕΝΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΛΥΕΙ.
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΕΑ ΜΥΑΛΑ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΙΣΩΣ.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

ENAΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

8 σχόλια:

Unknown είπε...

Ο Υπολοχαγός μπορεί να είναι άριστος , όπως και το φανταράκι , το θέμα είναι πως και οι δύο και άλλοι πάρα πολλοί άλλοι που υπηρετούν σε Λέσχες , ΚΑΑΥ είναι εκτός αποστολής. Το φανταράκι δεν το έστειλε η μάνα του και ο πατέρας του να κάνει τον σερβιτόρο σε καθένα από εμάς συνάδελφε , τον έστειλε να υπηρετήσει και να εκπαιδευτεί .

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ''18 Ιουλίου 2010 8:12 μ.μ.''ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑΛΑΜΗΠΟΛΟΥ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΑ ΘΕΡΕΤΡΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ''ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ''ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΚΑΑΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ.ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ .....

Ανώνυμος είπε...

TA ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΑΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΑ, ΑΥΤΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ Η ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. ΟΧΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ.
ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο νεαρός Υπολοχαγός τη δουλειά έχει στα ΚΑΑΥ ; Μην τρελλαθούμε αυτός πρέπει να είναι σε μονάδα.

Πολιτικό προσωπικό σε Κέντρα Αποκατάστασης Απωλειών Υγείας !

Έχω την εντύπωση ότι αρκετοί νεώτεροι συνάδελφοι δεν γνωρίζουν καν τι είναι τα ΚΑΑΥ ...

Αλήθεια ο συνάδελφος που προτείνει κάτι τέτοιο έχει σκεφθεί πόσι θα κληθεί να πληρώσει για τις ολιγοήμερες διακοπές του αν είχε ποιλιτικό προσωπικό ;

Το σωστό είναι να υπάρχει το απολύτως απαραίτητο προσωπικό (ελαχιστότατο) και ως αντάλλαγμα οι παραθερίζοντες στρατιωτικοί να καταβάλουν αντίτιμο ικανό να συντηρηθούν τα ΚΑΑΥ για ένα χρόνο.

Τώρα για τα φανταράκια και τα δοκιμάκια που υπηρετούν σε ΚΑΑΥ οι περισσότεροι έχουν βάλει λυτούς και δεμενους για να πάνε εκεί, γιαυτό και σε πολλά ΚΑΑΥ είναι υπεράριθμοι.

Τριτοκοσμικά αν είναι όποιος θέλει ας μην πάει υπάρχει και το HILTON.

Επίσης καλό θα είναι να προσέχουμε την συμπεριφορά μας στα ΚΑΑΥ απέναντι στο προσωπικό τους γιατί πολλοί έχουν καβαλήσει το καλάμι και νομίζουν ότι οι γύρω τους είναι υπηρέτες. Και δεν αναφέρομαι μόνο σε στελέχη αλλά και στις γυναίκες τους και στα παιδάκια τους.

Ειδικότητα θαλαμηπόλος σε φαντάρο δεν υπάρχει. Αν υπάρχει σε ναύτη δεν ξέρω αλλά αν υπάρχει σε ναυτη θα είναι μάλλον για το πλοίο έτσι δεν είναι ;

Ανώνυμος είπε...

OXI AΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΗΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΑ, ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΟΝΑΔΕΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ...ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΩ ΤΟΩ ΧΩΡΟ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΣΕ ΚΑΑΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ΟΤΑΝ Ο ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ Η ΝΗΣΙΑ !!!!!!!ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.
ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ "ΚΡΑΖΟΥΝ".
ΚΑΑΥ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ.
ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Γιά το νεαρός υπολοχαγός , δεν θα συμφωνήσω , καθώς ο αξιόλογος συνάδελφος που είναι Δκτης στα ΚΑΑΥ , έχει σχεδόν 30 χρόνια υπηρεσίας.

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ ενημερώστε τον παραπάνω αναγνώστη ότι τα ΚΑΑΥ στελεχώνονται με περισσότερο προσωπικό την θερινή περίοδο οπότε και λειτουργούν. Δεν συμφωνώ ότι τοποθετούνται αργόσχολοι και "βύσματα" πάντοτε στα ΚΑΑΥ γιατί η δουλειά είναι αυξημένη. Θα συμφωνήσω όμως με την εν γένει εικόνα τους. Χρειάζονται τα περισσότερα ανακαίνιση σε μεγάλο βαθμό λόγω παλαιότητας. Δεν θα πρέπει να αποτελούν λύση ανάγκης λόγω κόστους.

Με εκτίμηση στους συναδέλφους