Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ορκίστηκαν οι νέοι Κελευστές της 29ης Σειράς ΣΜΥΝ


Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι σήμερα Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού στο Σκαραμαγκά, η τελετή ορκωμοσίας των Κελευστών της 29ης Εκπαιδευτικής Σειράς του Πολεμικού Ναυτικού.
Εφέτος αποφοίτησαν από τη ΣΜΥΝ ενενήντα (90) κελευστές διαφόρων ειδικοτήτων, εξήντα ένας (61) άνδρες και είκοσι εννέα (29) γυναίκες, εκ των οποίων δύο (2) από την Κύπρο τρεις (3) από την Γεωργία και δύο (2) από το Καμερούν. Τα πτυχία στους νέους Κελευστές επέδωσε ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Δημήτριος Ελευσινιώτης ΠΝ.
Στην τελετή παρέστησαν επίσης ο Διοικητής Ναυτικής Εκπαίδευσης Υποναύαρχος Γεώργιος Κασφίκης ΠΝ και πλήθος φίλων και συγγενών των νέων Κελευστών.
Αντιπλοίαρχος Αδαμάντιος Χριστοδούλου Π.Ν.

Εκπρόσωπος Τύπου Γ.Ε.Ν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι καλύτερες ευχές στους νέους συναδέλφους /ες. Σιδεροκέφαλοι και καλώς ήρθατε στην οικογένεια του ΕΝΔΟΞΟΥ Π.Ν.
Υ.Γ : Βρε για κάτσε ποιοι είναι αυτοί οι αστεράτοι μπροστά μπροστά στην Φώτο. Δύο φαντάσματα και ένα πρώην δεξί χέρι. Ο μεσαίος πρέπει να είναι ο ποιο γνωστός Α/ΓΕΝ φάντασμα ή κωλοτούμπας .Αυτός δεν είναι που η γυναίκα του ανήκει στην κλαδική του Πειραιά γνωστό σε όλη την Σαλαμίνα και στα περίχωρα ,και κατά τα λεγόμενα των Σαλαμινιον μονομάχων του ναυστάθμου ( τα μεταφέρω όπως ακριβώς τα άκουσα) ‘’Η κυρά Λένα καθαρίζει, είδες φέτος να μετακινηθεί Σαλαμινιος)!!!!!.Ο αριστερά είναι ο ‘’απόλυτος ΔΝΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑ’’, τόσο που είναι κοινό μυστικό σε όλο το Σκαραμαγκά ότι δεν κουνιέται φύλλο εάν δεν δώσει εντολή ο ‘’κομματικός τοποτηρητής’’ Κάτσαρης ( ξέρετε ο είδα φως και μπήκα ,δεν έφταιξα εγώ ).Κρίμα γιατί αυτός ο ΔΝΕ είναι από τα καλύτερα παιδιά…. Κρίμα !!!! Ο δεξιά είναι ο πρώην ΕΓΑ του άλλου κωλοτούμπα (Καραμαλίκη) , ξέρετε αυτός ο Α/ΓΕΝ που έκανε το οίκημα του στο Παλάσκα εκλογικό κέντρο, αυτός που βούλιαξε την ΝΔΙ από μεταθέσεις νοσηλευτριών και το έκανε παράρτημα του ΝΝΑ . Και μην ακούσω από κανέναν ότι ντροπή έτσι όπως μιλάς για την ηγεσία γιατί εγώ κομματόσκυλα δεν προσκυνώ ούτε υπηρετώ .Υπηρετώ την πατρίδα μου και την σημαία μου και όσο προλαβαίνουν ας ξεκουμπίζονται σιγά σιγά………από την χώρα !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εισαι λιγο καυστικος αλλα δεν εχεις και αδικο !!!