Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Ερχονται οι μεταθέσεις, άρα ... τρελά έξοδα!

ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΟΥ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΣΥΣΚΕΥΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ.
ΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕς ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΘΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΟΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥΣ!

ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΩΔΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΑΜΕΣΑ ΜΕΛΛΟΝ
1. ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΟΥ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΣΥΣΚΕΥΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕς ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΘΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΟΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥΣ , ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ 2500 ΚΑΙ 3000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΟΥ ΦΡΟΥΡΑ, ΑΡΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΑΝΙΣΤΩ Ή ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΣ ΜΟΥ????
2.ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ΤΩΝ 1450 ΕΥΡΩ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΗ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣΤΗΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ .
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ ΚΥΡΙΟΙ......
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΑ "ΣΟΒΑΡΑ ΣΧΟΛΙΑ" ΠΕΡΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΙ Σ.Ο.Α ΚΑΙ ΣΟΜΥ ΑΦΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΣΕ ΣΟΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΗΠΥΡΕΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ (ΓΙΑ ΔΕΣΤΕ Ο ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΗ??)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ.

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι λες φίλε μου;;;δεν άκουσες τον κ. ΑΓΕΣ για τα μέτρα που πήρε;;;μείωση των τιμών στα ΣΟΑ, μείωση εισόδου στα ΚΑΑΥ και τη δημιουργία παιδικών κατασκηνώσεων;;αχάριστε....δε σου φτάνουν αυτά σε σένα και στην οικογένειά σου;;;;;αυτοί που ανέχεσε αυτά σου δίνουν ή αντέδρασε ή σώπα..

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΟΥ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΣΥΣΚΕΥΗΣ ....


ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΣΚΕΥΗΣ?

Ανώνυμος είπε...

καλα...

απο επιχειρηματα σκιζεστε και οι δυο.

3.000 θα δωσεις σε εταιρια που θα ερθει να σου μαζεψει μεχρι και τα βρακια και θα στα ξαναστησει εκει που θα πας.

Αν τα μαζεψεις μονος σου και τα φορτωσεις μονος σου διασχιζεις ολη την Ελλαδα με ενα χιλιαρικο. Κυβικα σε φορτηγο αγοραζεις...

Μαλλον θα εισαι ενας απο τους πολλους που δεν εχουν παρει μεταθεση στη ζωη τους και δεν εχουν παρει μυρωδια τι γινεται μακρυα απο το σπιτι τους.

Και ενοικια για ολα τα βαλαντια εχει και παροχες αυτονοητες.

Και πως θα γινει ρε φιλαρακι να φυγουν αυτοι που βογγανε απο την μεθωριο και να ερθουν οι ατσαλακοτοι; αυτοι που δεν ξερουν τι γινεται περα απο το στρατοπεδο τους;

Ημαρτον με τους κλαψιαριδες. Ηξερα τι με περιμενε οταν φορεσα τη στολη και το ιδιο κι εσυ. Οποτε μην χρησιμοποιειτε επιχειρηματα του κωλου που ειναι για γελια.

Αμα δεν αντεχεις, για οποιοδηποτε λογο, παραιτησου. Αλλιως τρεχα στο βυσμα σου να φροντισει να μεινεις στη φρουρα σου μεχρι να πεσει το πετρελαιο.

Δεν εχω ξαναγραψει αλλα εχω παθει πλακα πρωτα με τους ασχετους εκτος στρατου που τα κειμενα τους ειναι για κωμωδια και υστερα με τους χεστες που την εχουν δει αμερικανακια και εχουν το συνταγμα πανω απ' ολα.

Λες και ανακαλυψανε ολοι την Αμερικη εχθες.

Το προβλημα κυριοι ειναι τεραστιο. Σας βαρεθηκα, σας σιχαθηκα, με απογοητευσατε, μου κλεψατε τα νιατα μου, μου εχετε γυρισει το ματι.

Ευχομαι να μας απολυσουν ολους να βρουμε την ψυχικη μας ηρεμια.

Ελεος πια.. και μεν και δε ασχολουνται με τριχες και εχουνε χασει επαφη με πραγματικοτητα.

Ελπιζω σε δημοσιευση.

Ανώνυμος είπε...

8.29 oi arxes tis oikonomias lene pws gia oso plirwnese toso prepei na douleyeis[ektos ki an eisai pio patriwtis apo emena].mi pisteyeis to plirwnesai gia oso doyleyeis, ayto to lene ta lamogia poy theloyn na klepsoyn kopo kai idrwta allwn. opws soy ferontai , na feresai[ypiresia -kratos]. otan kaneis agwna epiviwsis , prwta prospatheis na epiviwseis toso esy oso kai i oikogeneia soy kai ola ta alla einai koytoxorto poy prospathoyn me poly ypiresia , kanonismoys kai patrida [poy oi idioi exoyn poylisei]na mas taisoyn. otan erxontai ekloges mi nomizeis pws me ti psifo soy tha apofygei i patrida tin akybernisia. mathe ta dikaiwmata soy se synergasia me nomikoys kai poreysoy. stelexos enimerwmeno gia toys alloys einai san to karboyno, anammeno kaiei , svisto lerwnei. dyskola koymantaretai kai den thewreitai vlima [i] dedomenos. kalo dromo kai epilogi.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί γράφεις με κεφαλαία καλέ μου άνθρωπε;;

Ανώνυμος είπε...

Για σπίτι πάντως μην ανησυχείς θα σου δώσει όπου και να πας ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ αφού θα κόψει και τα έξοδα των μεταθέσεων
Α ρε π-----τη μου τι ψήφιζα το πρόβατο.

Ανώνυμος είπε...

φίλε 8:29 τα πράγματα είναι πλέον σοβαρά και δεν είναι καθόλου για να σπάμε πλάκα μεταξύ μας.
είμαι κι εγώ υπό μετάθεση φέτος και δε ξέρω από πού και πώς θα βρω τα χρήματα για να μετακινηθώ.
το σύστημά μας άλλωστε είναι από τη φύση του δυσκίνητο και είναι κομματάκι δύσκολο να δοθούν προκαταβολές για τις ανάλογες οικογενειακές μετακινήσεις.
Είδωμεν...
Θα γραφτούν πολλά προβλέπω φέτος..


ΑΡΗΣ

Ανώνυμος είπε...

@6 Μαρτίου 2011 5:19 μ.μ.
Μήπως έχουν δίκειο, αυτοί που σ΄ αγνοούν;

tasulis είπε...

Αξιζει να σημειωθει οτι υπαρχουν πολλα στελεχη που εκαναν αναφορα........... ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ. Ειλικρινα δεν βρισκω μια λεξη καταλληλη να οτυς χαρακτηρισω...... ουτε μια στην πλουσια Ελληνικη μας Γλωσσα.

Μ.Κ. είπε...

Συγγνώμη, 1450 ευρώ μισθός για τα δεδομένα του δημοσίου είναι λίγα; Ένας γιατρός που σώζει ανθρώπους παίρνει 1600 και ένας εκπαιδευτικός με οικογένεια και διδακτορικό 1300. Ας δουλέψει και η γυναίκα, τι να κάνουμε... (Τα φραστικά και ορθογραφικά λάθη δεν τα σχολιάζω...)

Ανώνυμος είπε...

οι μεταθέσεις ορίζουν μια αναγκαιότητα. Εκείνοι που πήγαν, πρέπει να ξαναγυρίσουν και εκείνοι που άραξαν για χρόνια στις φωλίτσες τους χάρι στις γνωριμίες και τα κομααταρχιλίκια είναι καιρός να γνωρίσουν την ...παραμεθόριο!
Δεν άκουσα κανένα σας να διαμαρτύρεται για τα 8ήμερα αδείας που σας χαρίζονται Χριστούγεννα και Πάσχα και μάλιστα για 8 μέρες να τίθεται εκτός το ΜΙΣΟ στράτευμα.
Σαν να σας λένε ότι οι ΜΙΣΟΙ από όσους "απασχολούνται"( αντί του υπηρετούν!) στον Ελληνικό Στρατό είναι ΠΕΡΙΤΤΟΙ!

Χαιρόσαστε την ...κοπάνα και δεν σκεφτήκατε τη θηλιά στο λαιμό της
Ελλάδας όταν συστηματικά και εσκεμμένα οι υπουργοί Υπεθα πλειοδοτούν σε ελληνοθηρία και απαξία, του τελευταίου οχυρού άμυνας της χώρας!
Μη σας ξεβολέψουν από την θεσούλα σας και μη σας κόψουν την ανυπαρξία και τον ευτελισμό σας!

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω ότι ο σχολιασμός στην αρχική ανάρτηση ειναί κάθε άλλο απο "ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ" ο ένας ασχολείται με το αν τα έξοδα είναι 2000 και οχι 3000 ΕΥΡΩ, φιλαράκι πέσμου που βρήκες εσυ μεταφορική για το ερχόμενο καλοκαίρι με 1000 ΕΥΡΩ και σε παρακαλώ γράψε το σε ανάρτηση μη φοβάσε δεν θα θεωρηθεί διαφήμηση αλλά εξυπηρέτηση για το συμφέρον, ο άλλος το βλέπει αστείο. Κύριοι επειδή ο συνάδελφος έθεσε ένα από τα βασικά προβλήματα που μας απασχολούνε εμείς εθελότυφλούμε και προσπαθούμε να τον βγάλουμε βύσμα, και αν δεν αντέχει να παραιτηθεί και ποιός σου έδωσε αυτό το δικαίωμα κυριε να ωθείς συνάδελφο σου σε παράιτηση , και ναι δεν κατάλαβα όταν μπήκες στο στρατό δεν ήξερες ότι πάνω απο όλα είναι το Σύνταγμα..

Ανώνυμος είπε...

καποτε και στην αστυνομια περναμε μεταθεσεις, οταν ελεγαν οι αστυνομικοι να κοπουν οι μεταθεσεις, τους ελεγαν οτι δεν γινεται. τωρα ομως η αστυνομια καταφερε να κοψει τις μεταθεσεις τελειως, και πανε ολοι στον τοπο συμφεροντων τους για μια ζωη, και προκοβουμε κατι κανουμε εστω και με αυτα τα λιγα που παιρνουμε εχει και καμμια δουλεια η γυναικα κατι γινεται.ο στρατος τωρα ψωλοαρμενιζει οι αξιωματικοι σας αντι να φτιαξουν ενα στρατο ευελικτο και να προσπαθησουν να κοπουνε οι μεταθεσεις δεν κανουνε τιποτα,υπαρχει ο αντιλογος οτι οι μοναδες δεν εχουν τις ιδιες απαιτησεις,αλλες ειναι ευκολες και αλλες δυσκολες να φτιαξετε στρατοπεδα που να εχουν τις ιδιες απαιτησεις παντου, και μοναδες ανεξαρτητες να ενταχθουν σε μεγαλυτερους σχηματισμους να γινει με λιγα λογια πραγματικη αναδιοργανωση, ετσι ωστε να μειωθουν και οι υπηρεσιες το πολυ μια το διμηνο και αυτη να πληρωνεται η να δινεται σε απαλλαγη.επισης απο την μια λετε οτι πρεπει να παιρνουν μεταθεσεις καθε 3 χρονια,αλλου παιρνουν καθε 4 η 5 χρονια και αλλοι εξυπνοι οπως ειναι η ντοπιοι στρατιωτικοι στα νησια, καθονται 17 χρονια, 20 χρονια, 23 χρονια, στο νησι τους, και καποια κοροιδα καθε 4 η 5 χρονια μετακινουνται. πρεπει να βγαλει η υπηρεσια σας ενα πλαφον ποσα χρονια πρεπει καποιος να ειναι εκτος του νομου συμφεροντων του, υπαρχουν μεγαλες αδικιες.οσο για τις μεταφορες οικοσκευων να πληρωνει η υπηρεσια την μετακινηση εκ των προτερων για να μην ζοριζονται τα στελεχη του στρατου και παντα με τις τρεχουσες τιμες τις αγορας.επισης οσοι μενουν σε ενοικιο εξαιτιας της υπηρεσιας και δεν μπορουν να μπουν στα σοα-σομυ να πληρωνει η υπηρεσια το ενοικιο στο ακεραιο, αφου δικιας της υπαιτιοτητας στελνει μεταθεση τα στελεχη της, αφου πολλοι εχουν ιδιοκτητα σπιτια και αναγκαζονται να μεινουν στο ενοικιο λογω μεταθεσης.αλλα ολα αυτα προυποθετουν αξια στρατιωτικη ηγεσια αλλα η δικια σας ηγεσια το ειπαμε στην αρχη ψωλοαρμενιζει.

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ, Μ/Κ 4:25, πες μου ότι δεν είσαι ηλίθιος κι ότι απλά τον παριστάνεις!
Πες ότι δεν είσαι τόσο βλακας, σαν τον τεμπελχανά 4:55 τον από κάτω σου που απαλάσεται λόγω παρατεταμένης αγαμίας.
Άντε γιατί θα πηδηχτώ απ΄το παράθυρο κι εγώ.



ΤσΤσΤσ, τι διαβάζουμε εδώ μέσα θεέ μου.

ΑΡΗΣ

Ανώνυμος είπε...

6.04 και 10.07 τα ειπατε ολα. οι λοιποι ¨" της πατριδας μου η σημαια εχει χρωμα γαλανο κλπ".αξιοι της μοιρας τους ειναι.ας περιμενουν ποτε θα παρουν τα εκτος εδρας και ποτε θα κρεμασουν στις παρελασεις τα καθρεφτακια[sic.παρασημα]. προταση.25 /3/2011 πεταγμα ολα τα ξιφη , πιληκια , καθρεφτακια και πτυχια στις μαπες των πολιτικων την ωρα της παρελασης.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Άρη υπάρχει ποτέ περίπτωση θα αρθρώσεις λόγο με επιχειρήματα, αντί να βρίζεις; Το ίδιο τροπάριο συνέχεια. Και θες να σου απαντήσω και σοβαρά; Εννοώ απολύτως αυτά που είπα. Αν κλαίγονται και άνθρωποι με 1500 ευρώ μισθό, τι θα πρέπει να κάνουν αυτοί με τα 800 και 900; Και είναι πολλοί τέτοιοι γύρω σου, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Και γιατί ρε φίλε ανώνυμε έβαλες στόχο αυτόν που παίρνει αυτά τα έρμα τα 1500 ευρώ και δεν έβαλες αυτούς που παίρνουν τα 5.000 και τα 15.000;
Εσύ τι προσπαθείς να μας αποδείξεις; Μήπως είσαι κανένας εγκάθετος δημοσιογράφος - φερέφωνο απ'αυτούς που τριγυρνάν στους διαδρόμους του ΥΕΘΑ χαζολογόντας με τον κάθε πολιτικάντη; Τί θέλεις, να πάω να τους πω "α, ξέρετε υπάρχουν άλλοι που ψωμολυσσάν με 700 ευρώ, άρα να μου δίνετε κι εμένα τόσο να ψωμολυσσάω κι εγώ"; Αυτό θες να ακούσεις;
Έχω 26 χρόνια υπηρεσίας και πληρώνω εφορία από τα 18 μου, σου φαίνομαι για κανένα λαμόγιο;
Μήπως θέλεις να το χοντρύνω και να σου πώ ότι όταν εγώ πλήρωνα κα-νο-νι-κό-τα-τα τις υποχρεώσεις μου στο κράτος, εσύ παρίστανες το φοιτητή και περιμένεις στα 30φεύγα σου να μπω στην ίδια κλιμακα με σένα;
Ε όχι ρε φίλε! Δε θα σου κάνω αυτή τη χάρη.

Όσο για το λόγο που αρθρώνω εδώ, σε ένα ανώνυμο φορουμ είναι το λιγότερο αυτός που αξίζει σε ανθρώπους που απλά μπαίνουν για να προκαλούν και όχι μόνο.

ΑΡΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Για να το πάρουμε ανάποδα, πλήρωνες τις υποχρεώσεις σου, αλλά είχες φιλαράκο μισθό και ασφάλιση από τα 18 σου. Άνθρωποι με τα τριπλάσια προσόντα από εσένα είναι άνεργοι αυτή τη στιγμή. Συγγνώμη που δεν έγιναν όλοι μπάτσοι και καραβανάδες για να έχουν δικαίωμα στη δουλειά και την αξιοπρέπεια σε αυτή τη χώρα. Προφανώς μόνο εσείς έχετε δικαίωμα να ζήσετε, οι υπόλοιποι καλά να πάθουμε για εσένα. Και μήπως θες να ανοίξουμε το κεφάλαιο για το πως κάποιος έμπαινε στα σώματα ασφαλείας στην εποχή σου; Δεν νομίζω...

Ανώνυμος είπε...

Καλά στα λέει ο ΑΡΗΣ ρε φίλε.
Εγκάθετος φαίνεσαι.

Δηλαδή επειδή δεν έχεις δουλειά εσύ με τα ..3πλάσια προσόντα (τρομάρα σου) να απολυθώ εγώ ε; Απλά και καθαρά να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα ε;

σσ'σσσωραίος ρεεεε!!!

λαμόγιο

Ανώνυμος είπε...

Ρε ΚΑΙΑΔΑ που θέλετε όλοι σας,,,,,,,,,,,,,,,,,Ο αστυνομικός έγραψε κάτι σωστό αλλά η τυρόπιτα έχει φωλιάσει στο κρανίο σας...

Ellispondos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

τα 1500 ευρω που παιρνει ενας στρατιωτικος ισοδυναμουν με 1000 που παιρνει ενας δημοσιος υπαλληλος που εχει το αμεταθετο.εξοδα μεταθεσης,ενοικιο,η συζυγος δεν δουλευει,μετακινησεις, κλπ ξεχωρα τα κοινωνικα προβληματα για δειτε το κι ετσι.