Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών ΕΔ-ΣΑ

Παράκληση η οποία πιστεύουμε ότι εκφράζει το μεγαλύτερο τμήμα των στελεχών των ΕΔ, μη ξεχνάμε : "Η ισχύς εν τη ενώση"


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κ. Πανταζόπουλε
Γιατί μονίμως ο πρόεδρος της πανελλήνιας ένωσης προέρχεται από τον Σ.Ξ. Γιατί ο πρόεδρος του ΑΟΟΑ προέρχεται μονίμως από τον Σ.Ξ
Tι γνωρίζεται για τα αποθεματικά των ταμείων και πότε ενημερώσατε τους μερισματούχους;, ποιές προτάσεις κάνατε για την διάσωση των ταμιών. Ποιές αντιρρήσεις φέρατε για τις διώξεις ικανών αξιωματικών και ποιά η σχέση σας με τον κ. Παπανικολάου. Αυτά για να μην επεκταθούμε ότι το μόνο που κάνετε είναι η κατάθεση στεφάνων και οι δημόσιες σχέσεις . Αυτά τέλος. Τελικά είναι αποφάσεις αυτές που λάβατε προχθές, εάν δεν μπορείτε να ανταποκριθείται στα καθήκοντα σας και να προσφέρεται από την θέση που είστε στους μερισματούχους παραιτηθείτε εσείς και οι πρόεδροι των επιμέρους ενώσεων.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Πανταζόπουλε εδώ ο κόσμος χάνεται και σείς το "Βιολί σας" μην χάσετε την καρέκλα σας!!Μπορείτε να μας απαριθμήσετε με τον Σύλλογο σφραγίδα τι έχετε κάνει για τα στελέχη όλα αυτά τα χρόνια? Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε όλοι μας. Εάν δεν μας πείτε εσείς θα σας τα πούμε εμείς που τα γνωρίζουμε. Τα θέματα μας δεν είναι για προσωπική εκμετάλλευση, σας παρακαλούμε να σιωπήσετε και ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας!! Μην ασχολείσθε με εμάς διότι έχετε αποτύχει με τον Σύλλογο σφραγίδα.