Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Ανησυχούν οι γονείς των νεοσυλλέκτων για το κροπύσμα μηνιγγίτιδος

Καλό θα είναι να ελεγχθεί η αλήθεια ή μη της πληροφόρησης γονέως που περιήλθε σε εμάς για το Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Μεσολογγίου, αν και δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι δεν επάρθηκαν τα απιτούμενα μέτρα προληπτικής ιατρικής.

Παιδια το κρουσμα μηνιγγιτιδας υπαρχει οπως το λετε. Αλλα υπαρχουν και νεοσυλλεκτοι οι οποιοι θα ξερετε καλυτερα οτι εχουν πολυ σκληρη εκπαιδευση.
Τα παιδια ειναι μεσα κοιμουνται στον ιδιο θαλαμο με το παιδι που διακομιστικε ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙα ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ Η ΨΕΚΑΣΜΟ ή κατι άλλο.
Παρακαλω κανετε γνωστο το θεμα καθως στο μεσολογγι ειναι 1800 ατομα που δεν εχουν ενημερωση για την κατασταση του παιδιου και κυριως οπως ξαναειπα δεν εχει απολυμανθει τιποτα!
Το μονο που τους εδωσαν ηταν λιγη χλωρινη να καθαρισουν γυρω απο τα κρεββατι τους. Τα πραγματα ειναι σοβαρα καθως ακουστηκε οτι πιθανον να υπαρχει και κρουσμα υπατιτιδας (με καθε επιφυλαξη!)
Ενημερωστε και προβαλετε το!
ευχαριστω

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το κρούσμα μηνιγγίτιδας έχει ανακοινωθεί από το ΓΕΣ και δεν υπάρχει κανένα άλλο κρούσμα. Όσο για τους νεοσύλλεκτους, δεν υπάρχει καμία σειρά νεοσυλλέκτων μέσα. Τον Αύγουστο παρουσιάζεται η νέα σειρά.
Το θέμα έχει γραφτεί στις εφημερίδες

@rmy @lert είπε...

Σε αυτές τις περιπτώσεις ο στρατός ενεργεί πάντα γρήγορα και σωστά, γι'αυτό κι εμείς είμασταν επιφυλακτικοί. Ολα καλά ευτυχώς.
Νάσαι καλά