skip to main |
skip to sidebar
- Έχουμε την παγκόσμια κοινότητα η οποία, κατ’ εντολή των τεκτονικών στοών και των οργανώσεων οι οποίες εργάζονται πυρετωδώς για την υλοποίηση της παγκοσμιοποίησης, αρνείται πεισματικά την είσοδο της Ρωσίας στο παγκόσμιο συμβούλιο εμπορίου. Όσα κράτη στην Ευρώπη, στην Ασία και στη Αφρική έχουν εμπορικές σχέσεις με την Ρωσία χτυπιούνται από την παγκόσμια κοινότητα και εκβιάζονται είτε οικονομικά είτε στρατιωτικά. Όλος ο σχεδιασμός του ΝΑΤΟ βασίζεται στην κύκλωση της Ρωσίας. Ο λόγος είναι απλός είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που έχει την δυναμική να αντιστρέψει την πορεία της παγκοσμιοποίησης. Επειδή λοιπόν δεν μπορούν να την ελέγχουν πρέπει να την εκβιάσουν.
- Έχουμε την Ρωσία η οποία έχει στρατηγικό βάθος , βαριά αμυντική βιομηχανία, ενεργειακούς πόρους , μετάλλευμα , τεχνογνωσία και τέλος μεγάλο ανθρώπινο δυναμικό. Όμως για να επιβιώσει πρέπει να έχει εμπορικές σχέσεις με τον κόσμο δηλαδή με απλά λόγια πρέπει να πουλήσει για να ζήσει. Αυτή είναι και η αδυναμία της.
- Έχουμε τα έθνη που ανήκουν στο ΝΑΤΟ και τα οποία έχουν οικονομική ευμάρεια χωρίς να ενδιαφέρονται για τον τρόπο που αποκτούν αυτά τα αγαθά. Αυτά τα έθνη δεν έχουν καθόλου ψυχική επαφή με τους στρατούς τους. Το μονό που τους ενδιαφέρει είναι να μην χαλάσουν την ηρεμία τους.
- Έχουμε τον ρωσικό λαό ο οποίος έχει χάσει την δική του ηρεμία και ευμάρεια αλλά και έχει την περηφάνια του πληγωμένη. Αυτός ο λαός προσδοκά από τον ρωσικό στρατό να ξανασηκώσει το ηθικό του ψηλά, για τον λόγο αυτό δικαιολογεί όλα τα λάθη του.
- Έχουμε τους ηγέτες των κρατών του ΝΑΤΟ οι οποίοι το μονό που τους ενδιαφέρει είναι οι δείκτες των χρηματιστηρίων και που για να πάρουν μια απόφαση για ένα απλό πρόβλημα πρέπει να πάρουν πρώτα τις δημοσκοπήσεις και να προσέχουν να μη δυσαρεστήσουν τους χρηματοδότες τους.
- Έχουμε τον ηγέτη της Ρωσίας ο οποίος ήταν στρατιώτης και επίσης πράκτορας της ΚΑ ΓΚΕ ΜΠΕ, δηλαδή στυγνός δολοφόνος. Όταν ανέλαβε την εξουσία το πρώτο πράγμα που άλλαξε ήταν οι στολές τις προεδρικής φρουράς που επανάφερε τις τσαρικές. Αυτό κάτι δείχνει ως προς το τι σκέφτεται και αναπολεί. Επίσης ο ρωσικός λαός στην μεγάλη του πλειονότητα θεωρεί ότι αυτός ο ηγέτης θα του ξαναδώσει την χαμένη του αίγλη για τον λόγο αυτό δεν υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες για αυτά που κάνει.
- Το ΝΑΤΟ για λογαριασμό της παγκοσμιοποίησης προσπαθεί να εξασφαλίσει όσο το δυνατό περισσότερους ενεργειακούς πόρους. Με αυτό τον τρόπο όλα τα υπόλοιπα κράτη θα σκύψουν την κεφαλή τους αν θέλουν να επιβιώσουν.
- Το ίδιο κάνει και η Ρωσία που προσπαθεί χωρίς να σκύψει την κεφαλή της να γίνει μέλος του παγκόσμιου συμβουλίου εμπορίου.
Μετά από όλα αυτά το επόμενο βήμα του ΝΑΤΟ δεν μπορεί να είναι άλλο από την στρατιωτική επέμβαση στην Συρία και στο Ιράν. Αυτό θα γίνει για τους κάτωθι λόγους:
1. Αυτά τα κράτη είναι αγορές της Ρωσίας.
2. Έχουν ενεργειακούς πόρους οι οποίοι πρέπει απαραιτήτως να είναι στα χέρια του ΝΑΤΟ.
3. Υλοποιούν με αυτό τον τρόπο και με την υποχρεωτική συμμαχία Πακιστάν - Ινδίας την κύκλωση της Ρωσίας από το νότο.
4. Η παγκοσμιοποίηση επιβάλει να μην υπάρχουν θρησκευτικές έριδες (Συρία υποστηρίζει τους σουνίτες και Ιράν υποστηρίζει τους σιίτες).
Όμως για να πραγματοποιηθεί αυτό πρέπει να φυλάξει τα νώτα των συμμάχων το Ισραήλ και για να το καταφέρει αυτό το Ισραήλ πρέπει να ηρεμήσει η Παλαιστίνη. Για το λόγο αυτό κόπτονται για την ειρήνη στην Παλαιστίνη και για κανέναν άλλον.
Αν γίνει αυτό το μονό που θα μείνει στη Ρωσία είναι να κάνει επέμβαση στην Τουρκία και στα βαλκάνια. Αυτό για τους κάτωθι λόγους:
1. Στην Τουρκία υπάρχουν τρεις (3) αγωγοί οι οποίοι μαζί με τον αγωγό μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη θα είναι οι μόνοι που θα έχουν απομείνει στην Ρωσία για επιβίωση.
2. Με την επέμβαση αυτή χωρίζει το ΝΑΤΟ στα δυο το οποίο θα έχει επεκταθεί έως την Ινδία.
3. Εξασφαλίζει μέσω των στενών την έξοδο προς τις νότιες θάλασσες.
4. Πρέπει ο ηγέτης της Ρωσίας να εκπληρώσει τις δημόσιες δεσμεύσεις του προς το Ιράν και την Συρία για παροχή υλικής και στρατιωτικής βοήθειας σε περίπτωση επέμβασης από το ΝΑΤΟ. Εξασφαλίζοντας λοιπόν τα νώτα του καταλαμβάνοντας τα στενά μπορεί μετά να συνεχίσει προς Συρία και Ιράν.
Σε αυτό το σημείο έχουμε και την εμπλοκή της Ελλάδας ως συμμάχου του ΝΑΤΟ αλλά και εχθρού της Τουρκίας αλλά και με ένα λαό που κλείνει περισσότερο φιλικά προς τους Ρώσους παρά προς το ΝΑΤΟ. Τι πρέπει να πράξει η Ελλάδα;
Η πατρίδα μας έχει την συγκεκριμένη χρονική στιγμή δυο μεγάλα όπλα τα οποία αν τα χρησιμοποιήσει σωστά θα μείνει ουδέτερη με την συγκατάβαση του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας. Αυτά είναι:
1. Η Εγνατία οδός
2. Ο αγωγός μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη.
Η ουδετερότητα έχει όμως δούναι και λαβείν. Δηλαδή:
1.Η Ρωσία θα κάνει επέμβαση όπου χρειάζεται ώστε να προστατέψει τα συμφέροντα της. Αν εμείς της εξασφαλίσουμε ότι ο αγωγός της δεν θα πειραχθεί τότε δεν θα πειράξει και εκείνη εμάς. Μην τρέφουμε αυταπάτες ότι μπορούμε να τα βάλουμε με τους Ρώσους.
2.Σύμφωνα με τον 100-1(Στρατιωτικό εγχειρίδιο) ένας από τους λόγους που γίνεται η προέλαση είναι <<στο να φέρει τα στρατεύματα και τα μέσα κοντά στον εχθρό με ασφάλεια, και στον ελάχιστο δυνατό χρόνο>>. Η ουδετερότητα Εξασφαλίζει την ασφάλεια και η Εγνατία οδός τον ελάχιστο δυνατό χρόνο. Οι δυνάμεις οι οποίες θα προελάσουν προς τα στενά είναι οι ειρηνευτικές δυνάμεις του Κόσσοβου οι οποίες θα είναι οι πρώτες που θα συγκρουστούν με τους Ρώσους μέσα στο έδαφος της Τουρκίας. Έτσι και αλλιώς ούτε οι σύμμαχοι μας εκτιμούν τόσο πολύ και θα πιστεύουν (όχι αδίκως ) ότι δεν μπορούμε να τους εξασφαλίσουμε τα πλευρά και τα νώτα. Επομένως και εκείνοι θα προτιμούν να μείνουμε ουδέτεροι για δικό τους συμφέρον. Γιατί να χαλάσουμε το χατίρι και στους δυο;
Καταλαβαίνεται τι θα αποκομίσουμε μετά από το τέλος του πολέμου αυτού; Δεν το αναφέρω γιατί "απαγορεύεται".
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
10 σχόλια:
Μας έχουν φτάσει στο σημείο να φοβόμαστε να εκφράσουμε τη γνώμη μας.
Το συμπέρασμα είναι ολοφάνερο και πρέπει να ακουστεί:
Θα απαλλαγούμε από το μεγαλύτερο εχθρό της Ελλάδας,την Τουρκία.
Το αν προσευχηθούμε και στην Αγία Σοφία δεν το γνωρίζω αλλά το ελπίζω και ανυπομωνώ.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ.......Ο ΠΑΠΟΥΣ ΜΟΥ ΠΡΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΟΠΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΟΠΛΑ ΞΑΝΑ ΚΑΤΑΚΤΟΥΝΤΑΙ(ΒΛΕΠΕ ΚΥΠΡΟ)
δεν είναι και τόσο υποθετικό..εξήγησες μεσω στρατηγικής και γεοπολιτικής τις γνωστές προφητείες, τις οποίες προσωπικά πιστεύω.υπάρχει όμως και ο παράγοντας Κίνα.ποιά πιστεύεις ότι θα είναι η στάση της?
ΕΚΤΙΜΩ ΠΩΣ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΙΣ Η.Π.Α..ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕ ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΟΙΟΥ ΤΟ ''ΜΕΡΟΣ'' ΘΑ ΠΑΡΕΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΩ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΕ ''ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ'' ΤΟΜΕΙΣ.ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ....ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ...
για την σταση της ΚΙΝΑΣ θα σας απαντησω με ενα αποσπασμα απο τα πρωτοκολλα των σοφων της ΣΙΩΝ.
<>.
οι τεκτονες στα πρωτοκολλα αναφερουν το εξης:αν καταλαβουν τα δυχτια που τους εχουμε μπλεξει θα απαντησουμε με τα αμερικανικα τα κινεζικα ή τα γιαπωνεζικα κανονια.
τελικά ρε αδέλφια Ο Πολέμαρχος του Θεού, πότε θα βγεί;;;
Άντε και μας έχει σκάσει ο Δημοσθένης!!
ΚΙΝΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ - ΟΥΪΓΟΥΡΟΙ
φίλε καλό το σενάριό σου αλλά δε στέκει για τους παρακάτω λόγους:
1. Το ΝΑΤΟ ήδη έχει περικυκλώσει τη Ρωσία καθώς το πρώην Σύμφωνο της Βαρσοβίας (πλην Ρωσίας - Ουκρανίας)είναι ήδη μέλος του ΝΑΤΟ με αμερικάνικες Βάσεις στη Βουλγαρία και το αντιπυραυλικό στη Τσεχία κλπ. Στη Γεωργία αμερικανοί πεζοναύτες φυλούν τον αγωγό που διασχίζει τη χώρα, ενώ στο Ουζμπεκιστάν υπάρχει τεράστια αμερικανική βάση.
2. Πακιστάν και Ινδία αποκλείεται να γίνουν ποτέ σύμμαχοι καθώς τους χωρίζουν 3 πόλεμοι και το Κασμίρ όπου καθημερινά ανταλλάσουν πυρά τουλάχιστον πυροβολικού.
3. Οι ΗΠΑ έχουν εξασγφαλίσει ήδη τα πετρέλαια του ΙΡΑΚ και του Κουβέιτ ενώ είναι ο στενότερος σύμμαχος της Σαουδικής Αραβίας.
4. Τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ στο Κόσσοβο διαθέτουν ελάχιστες δυνατότητες να στανματήσουν μια γενικευμένη ρωσική επίθεση, όπως αντίστοιχα οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ της δεκαετίας του 80 ήταν αδύνατο να σταματήσουν μια γενικευμένη επίθεση του Συμφώνου της Βαρσοβίας. Όμως σε βάθος χρόνου πιστεύω ότι η σύγκρουση Ρωσίας Αμερικής θα κατέληγε υπέρ των 2ων καθώς η οικονομική δυσπραγία μιας 10ετίας της ρωσίας την έφερε πίσω τεχνολογικά και δεν πιστεύω να μπορέσει να καλύψει την απόσταση τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον.
4. Τέλος ένα σχόλιο σχετικά με την ουδετερότητα της Ελλάδας κλπ. Η Ελλάδα είναι μέλος του ΝΑΤΟ από τη 1955 και κάποια στιγμή θα πρέπει να το πάρουμε απόφαση. Κάποιοι θα πουν για την Κύπρο και το ρόλο του ΝΑΤΟ (το οποίο πέτυχε να μην γίνει πόλεμος 2 συμμάχων) ότι δεν μας υποστηρίζει στα δίκαια αιτήματα μας ( ακολουθεί την αρχή της μέσης γραμμής και δεν είδα να υπάρχει απόφαση Διεθνούς Δικαστηρίου που να μας δικαιώνει). Αλλά θα ήταν πολύ καλύτερο να υποστηρίζουμε τα δίκαια μας και να μην περιμένουμε πάντα τους άλλους να μας δικαιώσουν. Και θα θυμίσω ότι μετά την κατάρριψη των 2 τουρκικών μαχητικών το 74 οι Τούρκοι έκαναν 5 χρόνια να ξαναβγούν στο Αιγαίο.
5. Τέλος τόσο το ΝΑΤΟ όσο και η ΕΕ δεν περιμένουν μεγάλο συμβατικό πόλεμο μέσα στην επόμενη 20ετία, αλλά οι εκτιμήσεις είναι για επιχειρήσεις τύπου Σομαλίας
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΡΑΝ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ..............
Δημοσίευση σχολίου