Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ:ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ

Με την βοήθεια των ΜΜΕ κατασκευάσθηκε ο μύθος για τους υψηλά αμοιβόμενους στρατιωτικούς!

Για όσους μέχρι σημερα, ειχαν το θράσος να εντάσουν τους στρατιωτικούς στα υψηλόμισθα στελέχη του Δημόσοιυ βίου (πολλοί εξ αυτων, δημόσια πρόσωπα ..) έρχεται το ίδιο το αρμόδιο Υπουργείο να τους διαψεύσει, με τους αναλυτικούς πίνακες που παραθέτει στις προτάσεις Δημοσίου Διαλόγου του, στο πλαίσιο της εφαρμογής του νεου ενιαίου μισθολογίου.

Παρατηρώντας λοιπόν τα στοιχεία του παρακάτω πινακα (επίσημα στοιχεία από το Γ.Λ.Κ. που αφορούν στις αποδοχές του 2009), θα διαπιστωσετε και σεις (και όλοι οι παραπληροφοριοδότες) πως οι μηνιαίες αποδοχές των νεοεισερχόμενων στο Υπουργείο Εθνικής ‘Άμυνας, τους κατατάσσουν ¨ουραγούς” σε σύγκριση με όλους τους λοιπούς εργαζομένους στα υπόλοιπα Υπουργεία…..


Και ενω έχει ηδη επέλθει (ενεκα μνημονίου) η πρωτη μείωση αποδοχών τους κοντά στο 25%, με την διαφαινόμενη κατάργηση των επιδομάτων τους, θα επέλθει και νέα μείωση που μπορέι να φτάσει στα επίπεδα του 18%. Για όλα αυτά, πολύ επίφοβο φανταζει και το σενάριο για τους απόστρατους (που σαν μην τους έφταναν τα προβλήματα με τα Μετοχικά Ταμεία και τα μερίσματά τους), να υποστούν αντιστοιχη μείωση των συντάξεών τους (αυθαίρετη μεν, πραξη τελεσθήσα στο προσφατο παρελθόν δε), λόγω καταργησης των επιδομάτων που λαμβάνονταν υπόψη/συνυπολογίζονταν στη σύνταξη….
Σχετικό άρθρο:ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
aneaed.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΑΙ...
ΜΟΛΙΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΙΣΘΟ ΕΝΩ ΚΑΤΙ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑΡΟΕΠΑΓΕΛΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ..

ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΙΩΣΕΩΝ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ...

ΠΟΥ ΑΜΑ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕ ΜΑΣ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΝΕΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΧΡΟΝΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑ ΣΤΟ ΜΤΣ ΠΗΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ (ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟ)...

ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ...

ΠΑΡΑΡΙΣΗΣ ΠΑΠΑΡΟΓΛΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Θα πρέπει με κάθε τρόπο ο καθένας να πληρώνεται με τα προσόντα του (σε όλο το δημόσιο...). Γιατί ένας Αξιωματικός του Σ.Ξ (ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!!!!!!!)με 15 χρόνια υπηρεσίας, με 4 ξένες γλώσσες, 2 μεταπυχιακούς τίτλους, διδακτορικό που θα το ζήλευαν ακαδημαικοί και με 2 παιδιά, να αμοίβεται το ίδιο ακριβώς με τον πρωτοδιοριζόμενο σε κάποιο άλλο υπουργείο (ΠΑΛΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!!!!!!!) ο οποίος δεν έχει παιδιά, ούτε μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους, αλλά μιλάει πολύ καλά τη μητρική του γλώσσα?????