Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Αφιερωμένο στους ανώνυμους υβριστές

Ναι είμαι ανώνυμος όσο εσεις οι επώνυμοι ΔΕΝ Τιμωρείστε για αυτά που έχετε κάνει επειδή είστε Επώνυμοι....!!!
Γιατί θέλω να μείνω ανώνυμος
Γιατί ως ανώνυμος τους αναγκάζω να απαντούν με επιχειρήματα ή να σιωπούν, ενώ ως επώνυμος τα επιχειρήματα τους τα μετατρέπουν σε πίεση!

Πίεση που μεταφράζεται σε οτιδήποτε μέσο μπορεί να εφεύρει ένα άθλιο πολιτικό σύστημα.
Πίεση που δέχομαι με ύβρεις και απειλές προς το παρόν.

Αυτή είναι η ανωνυμία που διεκδικούμε, όλοι όσοι από αγάπη για αυτό που κάποιοι υπηρετήσαμε και άλλοι υπηρετούμε ακόμη εργαζόμαστε ώρες καθημερινά, για την ενημέρωση αφ’ ενός και για να δώσουμε φωνή στα φιμωμένα στελέχη των ΕΔ μέσω του blog αφ’ ετέρου.
Δεν είναι η ανωνυμία της συκοφάντησης , των εκβιασμών και του κέρδους όπως γνωστών μεγαλοεκδοτών, είναι η ανωνυμία που βάζουμε ως ασπίδα στις πιέσεις τους για σιωπή και έλεγχο της ελευθερίας έκφρασης!

Εάν λέμε ψέματα αντιμετωπίστε μας με την αλήθεια, εάν όμως η αλήθεια σας πονάει δεν ευθυνόμαστε εμείς γι’ αυτό.
Ήδη το τόλμημα μας άρχισαν να το μιμούνται μεγαλοδημοσιογράφοι. Πολλοί προσπάθησαν και θα προσπαθήσουν να χειραγωγήσουν τα στελέχη, όχι όμως εμείς, γιατί απλούστατα καθημερινά εσείς γράφετε, κρίνετε και καθορίζετε την ύλη. Εσείς μας στηρίζετε και εμείς θα προσπαθήσουμε να μην σας απογοητεύσουμε.
Σας ευχαριστούμε για την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας.

και κάτι τελευταίο....
Έσεις οι "επώνυμοι" πολιτικοί, οι "επώνυμοι" δικηγόροι, οι "επώνυμοι" τοπικοί άρχοντες, οι "επώνυμοι" Δικαστές, οι "επώνυμοι" Golden Boys, οι "επώνυμοι" Τραπεζίτες, οι "επώνυμοι" Δημόσιοι υπάλληλοι, οι "επώνυμοι" γιατροί και οι "επώνυμοι" Δημοσιογράφοι δημιουργήσατε την Ελλάδα που σας αρέσει γιατί έτσι σας εξυπηρετεί.. Αφήστε επιτέλους κάποιες "Ελεύθερες φώνες" να ακουστούν και να εκφραστούν... Τι φοβάστε άραγε?


Στοιχεία απο internet/Greecesalonica/ilovethessaloniki.blogspot

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η επωνυμία στις σημερινές πολιτικοοικονομικές μας συνθήκες, οπωσδήποτε δεν αποτελεί ένδειξη προσωπικής ευθύνης(σπάνιες οι περιπτώσεις) αλλά κατά βάση στοιχείο προβολής και εμετικής πολλές φορές έκφρασης αφοσίωσης(…εδώ είμαι)προς την όποια εξουσία του συστήματος της «αντιπροσωπευτικής» μας «δημοκρατίας»! Και σ’ αυτό το σύστημα , κάποιοι «αντιπρόσωποι»…κάποιων, αποφασίζουν επωνύμως, κάτω από ποιους νόμους(όροι νομής…)οφείλει να ζήσει το «ευλογημένο» ποίμνιο, δηλαδή όλοι εμείς οι ανώνυμοι….. Προσδοκούν, οι τύποι αυτοί «αντιπροσώπων» μας, αγχωμένα μέσα στη προβαλλόμενη, απ’ τα ΜΜΕ ξεφτίλα τους, την ευαρέσκεια των μεγάλων της 4ης εξουσίας μας, σε κάθε τους συνάντηση(που αφορά στους «ψηφιζόμενους» νόμους του κράτους και στην εφαρμογή τους), που γίνεται «γεγονός» και όρος της θλιβερής επώνυμης πολιτικής τους επιβίωσης. Οι επώνυμοι μεγάλοι της 4ης «δημοκρατικής» μας εξουσίας, με τη σειρά τους, προσέχοντας μέχρι κεραίας… τις ανώνυμες επιθυμίες των κάποιων επώνυμων της πραγματικής μας εξουσίας του μονοπωλιακού κεφαλαίου μας, τις επιβάλουν …μέχρι κεραίας, με «γκεμπελικές» μεθόδους, στους «εκλεγμένους» με τα λεφτά των τελευταίων, … «αντιπροσώπους» τους, που μέσα απ’ τις «μαγικές σωληνώσεις» του «δημοκρατικού» μας συστήματος,… μεταμορφώνονται σε «αντιπροσώπους» όλων εμάς των ανωνύμων, ως «πολιτών» του….Τώρα το πως ο τύπος αυτός «πολίτη» καθίσταται πρακτικά ανώνυμος παθητικός παρατηρητής των επιβαλλόμενων όρων ζωής του,…αφορά στα «μαγικά» της «αντιπροσωπευτικής» του «δημοκρατίας»…Και το «γαϊτανάκι» της «δημοκρατικής» μας ξεφτίλας συνεχίζεται,…. μέχρις ότου η νέα τεχνολογία μπήκε στη ζωή μας(όχι προφανώς από αγάπη των «φεουδαρχών» και «χωροδεσποτών» μας, προς εμάς τους υποτελείς τους), βγήκαν τα blogs στο «σεργιάνι» και οι «πολίτες»,… ως ανώνυμοι που τους θέλει το σύστημα, άρχισαν να «κελαηδούν» ανωνύμως, θλιβερούς σκοπούς γι’ αυτά που χρόνια τώρα βιώνουν, ως «πολίτες» της «αντιπροσωπευτικής» τους «δημοκρατίας». Τώρα βέβαια, με τη « τρίχα κάγκελο» στο κεφάλι της, η εξουσίας μας ψάχνει… «δημοκρατικούς» τρόπους να σταματήσει επιτέλους το φοβερά ενοχλητικό αυτό «κελαΐδισμα», που «χαλάει» το μονότονο σκοπό «νανουρίσματος» της «φλογέρας» των «τσοπαναραίων» της και ταράζει την ησυχία της ! Θα τα καταφέρει ;
Στράτος Νικο-λάου