Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΟΧΙ 2010

ΤΟΤΕ και ΣΗΜΕΡΑ
Ποιόν κοροϊδεύεται κύριοι..;
150 μερίδες φαγητό και 1000 λίτρα καύσιμο για να σωθεί η οικονομία!

Με λύπη παρακολουθούμε τις εκδηλώσεις του ΟΧΙ στα πλαίσια της λιτότητας. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δηλώνει κατά περιόδους αδύναμος από το Σύνταγμα για να κάνει τις δέουσες πολιτικές παρεμβάσεις αλλά και αδύναμος από δεκαημέρου για λόγους υγείας να παραστεί στις εκδηλώσεις. Πρωθυπουργός και αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης παραμένουν στην πρωτεύουσα μας (Βρυξέλλες) και αδυνατούν να παραστούν. Τα μηχανοκίνητα δεν θα παρελάσουν για λόγους οικονομίας, το επίσημο δείπνο στην Λέσχη Αξιωματικών Θεσσαλονίκης δεν έγινε για λόγους λιτότητας. Την εθνική τόνωση πόσο την αξιολογούν χρηματικά οι "ηγήτορες" και πόσο θα κόστιζαν τα υπόλοιπα ώστε η πλάστιγγα γέρνει στο να μην ξοδευτούν 150 μερίδες φαγητό, 1000 λίτρα καύσιμο ενώ να έχουμε εξασφαλίσει ένα Πρόεδρο Δημοκρατίας που να μπορεί να ανταπεξέλθει στα στοιχειώδη καθήκοντα του και όχι να βολεύει στο να μην διαλυθεί η βουλή και χάσουν μερικοί "βολευτές" την θέση τους από νέεσ εκλογές. Πόσο εμφανή είναι τα δείγματα του κατήφορου μας!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο θεός ας μας λυπηθεί και να βοηθήσει την Πατρίδα μας και τα παιδιά μας. Εμείς η γενιά μας πήραμε ότι μας αξίζει αφού όλοι μας φτάσαμε την Πατρίδα μας σε αυτό το χάλι ψηφίζοντας και αναδεικνύοντας κοπρόσκυλα και προδότες κατά συρροή. Λαός που ξεχνά την ιστορία του και τα ιδεώδη του παύει να υπάρχει. Ας είναι η ιστορία επιεικής μαζί μας .

''Ένας απογοητευμένος ένστολος και φύλακας της Πατρίδας''

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ
Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ?
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ.
Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΚΑΛΥΨΕ, ΤΟΝ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΜΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ,"ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ", ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΜΠΟΡΟ ΟΠΛΩΝ!
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!
ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ "ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ"?
ΠΕΣΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗ ΜΑΣΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΑ "ΛΑΪΚΑ" ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ.

ΚΙ ΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΦΥΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΘΑΡΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που προέκυψε και το blog αυτό για να αποκαλύπτεται, μεταξύ άλλων... και η "ποιότητα" σκέψης των στελεχών του στρατού μας!!!Κάποιος επιτέλους θα πρέπει να ενδιαφερθεί για το γενικότερο γνωστικό τους πεδίο,σε ένα παραδεκτό, για 21ο αιώνα, επίπεδο !
Περίμενα ένα διάλογο στη βάση ιστορικών στοιχείων, για το πόλεμο του '40-'41 και αντί αυτού βρίσκομαι προ "ιαχών γηπέδων"(γιατί οι πολεμικές ιαχές βγαίνουν και μόνο στο πεδίο της μάχης!!!) και ενός "αχταρμά" αποσπασματικών στοιχείων...με στρεβλή τοποθέτηση, που όταν τα "στήσεις" στο γενικό τους ιστορικό πλαίσιο... πέφτουν από μόνα τους !!! Κατά περίεργο τρόπο μάλιστα και τα λίγα αληθή στοιχεία, χάνουν την αυθεντικότητά τους, σταματόντας αιφνιδίως...προ μιας "απαγορευμένης ζώνης" θα έλεγα,...όπου αυτόματα αρχίζει ο "καλαματιανός" και άλλα λόγια ν' αγαπιώμαστε...και να ξεχνιώμαστε! Η σκέψη επομένως του μη επαρκώς πληροφορημένου αναγνώστη φθάνει σε προφανή αδιέξοδα... και έτσι καλείται η Βέμπο να δίνει σταθερά την διέξοδό μας !
Στράτος Νικο-λάου

Ανώνυμος είπε...

Υπέροχοι οι παρελάσαντες, θλίψη η εξέδρα των επισήμων!
Τραγικός για άλλη μια φορά ο Σερέτης

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς θα μας σώσει ο Καλικράτης αλλιώς του χρόνου την πολιτεία μπορεί να εκπροσωπούσε Πρόεδρος Κοινότητας, με τον Καλικράτη εξασφαλίσαμε κατ΄ ελάχιστον Δήμαρχο!!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Νικολάου, παρ΄ όλα αυτά σας αρέσουν φαίνεται οι ιαχές και γι΄ αυτό δέχεστε, έστω και προς στιγμήν, να κατεβάζετε το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδό σας τόσο χαμηλά και να παρακολουθείτε αυτό το blog. 'Οσοι γράφουμε εδώ αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε που μας καταδέχεστε αν μη τι άλλο μας βοηθάτε να ανέβουμε και εμείς. Πόσο καλός είστε αλήθεια;
Αυτό το υψηλό σας επίπεδο μας έφθασε εδώ, το άλλο το χαμηλό προ 35ετίας (που δεν είχε αποφοίτους του LSE, αλλά γνωρίζοντες απλά πρακτική αριθμητική) μας είχε οδηγήσει δυστυχώς σε.... πλεονάσματα

Ανώνυμος είπε...

28 Οκτωβρίου 2010 2:54 μ.μ.
Πολύ καλό!

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ δεν είναι.............. αργά.

Γιώργος Αιγάλεω

Ανώνυμος είπε...

Στράτος Νικο-λάου

28 Οκτωβρίου 2010 2:29 μ.μ.


ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΠΑΚΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ.
ΕΧΩ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΣΩ.

Ανώνυμος είπε...

Νικο-λάου @ 2:29
Κάτι ξέρεις από χάπια,έχεις και φίλους γιατρούς!
Άντε να γίνεις και συ μέλος της ακαδημίας Αθηνών,λόγω επιπέδου!!!
Σαν τον Τσαουσέσκου και την γυναίκα του!
Κράτα το επίπεδο σου!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ:
Νικο-λάου @ 2:29

ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ Σ ΕΠΙΑΣΕ ΓΕΡΑ.
ΚΑΛΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ:
ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΗΣΥΧΑ!

Ανώνυμος είπε...

TVRA ME TIS KRISEIS GIA ANABAUMISH TOY EPIPEDOY TVN ED NA PROTEINOYME TO STRATO
GIA AGES NAYARXO PTERARXO MERARXO KLP

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ για τη δικαίωση ! Συνεχίστε το χουντικό παραλήρημά σας!
Ο κόσμος των blogs παρακολουθεί και κρίνει ΟΛΟΥΣ,...για τις ΑΠΟΨΕΙΣ τους και μόνο !
Ξαναδιαβάζετε τουλάχιστον αυτά που γράφετε....
Στράτος Νικο-λάου

Ανώνυμος είπε...

28 Οκτωβρίου 2010 2:29 μ.μ.
Ω Μεγάλε μάγιστρε της γνώσης !
Κάτοχε της απόλυτης σοφίας!
Κυρίαρχε πασών των επιστημών!
Υψιπέτη αετέ υπέρτατων επιπέδων πνευματικής ενόρασης!
Αναβάθμισε μας.
Μύησε μας στα μυστικά μονοπάτια της ιστορίας.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΡΑΤΟ ΕΙΣΑΙ Ο ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΑΣ!!!
ΖΗΤΩ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ρε χουντάκια δε βουλώνετε επιτέλους το βόθρο σας...
Άντε γιατί μας πήξατε... στη μακακία σας
Πιείτε τα χουντοηρεμιστικά σας και πάτε για ύπνο, μακάκες ε μακάκες!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί μας μαλώνεις Στράτο μας!
Είμαστε χουντικοί ! Τι να κάνουμε!
Εμείς σε αγαπάμε!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΡΑΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΑΣ
Σχολίασε κάτι…
Καυτηρίασε την χαμηλή μας ποιότητα
Το επίπεδο μας.
Γράψε κάτι τέλος πάντων
Βρίσε μας
Μη μας αφήνεις
Μας λείπεις

Ανώνυμος είπε...

28 Οκτωβρίου 2010 10:03 μ.μ.
Στράτο στο ύψος σου
Μη πέφτεις στο επίπεδο μας

Ανώνυμος είπε...

STRATO MAS?????

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΡΑΤΟ
ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΛΟ ΔΕΝ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΚΙ ΟΛΟ ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ. ΤΙ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΣΦΙΞΕ, ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗΣ ΕΝΣΤΟΛΟΣ, ΠΟΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ Σ'ΑΡΕΣΕΙ?
ΓΑΜΩ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ Ε?
ΕΝΤΕΛΩΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ!
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

29 Οκτωβρίου 2010 8:40 π.μ.
ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ
ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ
ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...
ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ....
ΑΚΟΥ "ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΣΦΙΞΕ"
ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ
ΧΑΘΗΚΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ
ΠΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΠΙΟ ΣΙΚ
ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΦΥΡΙΞΕ,ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ,ΤΗΝ ΕΣΠΡΩΞΕ, ΣΤΗΝ ΚΟΠΑΝΙΣΕ
ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

αει στο διάολο ρε κοπρίτη που θα μας κρίνεις κιόλας Έχεται κάνει την Ελλάδα σαν τα μούτρα σας και έχεται και θράσσος να κριτικάρετε αντί να κοιταχτείτε στον καθρέφτη .ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝΕ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΥΣ,το παίζουν ως ΑΡΧΟΝΤΕΣ και δεν αφήνουν την χώρα να προοδεύσει....ουστ απο δω ΤΟΜΑΡΙΑ....και αμα θες και άλλο επιπεδο εδώ είμαστε ΒΛΑΞ ..... ...ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΓΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

29 Οκτωβρίου 2010 12:01 μ.μ.

ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΚΥΡΙΕ!
ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΜΟΥ
ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΟΥ!
ΕΠΡΕΠΕ ΝΕ ΤΟΥ ΓΡΑΨΩ:
"ΣΟΥ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΑ ΒΑΡΔΟΥΛΑ".
ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΙΑΣΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ.
ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕ!

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορεί, παρά μόνο ΑΛΗΤΕΣ να εκφράζονται έτσι, ναι κοινοί ΑΛΗΤΕΣ, απ' αυτούς που στρατολογούσε τότε ο Ιωαννίδης, για να βασανίζουν το Παναγούλη και τους όρθιους Έλληνες ! Ναι έτσι ακριβώς μιλούσαν κι' εκείνοι, οι αλήστου μνήμης "μπαμπάδες" σας !
Είστε άξιοι της μοίρας σας, άθλιοι φασίστες...που έχετε το θράσος να γιορτάζετε κιόλας τη νίκη κατά του φασισμού, που πέτυχε ο Ελληνικός λαός, με το αίμα του και μόνο ! Ο τελευταίος σας έχει κατατάξει εκεί που σας αξίζει, ως άθλια χουντουβρίδια, που του θυμίζουν ΜΟΝΟ τις φοβερές ταλαιπωρίες του και οπωσδήποτε δεν γουστάρει να βλέπει σήμερα τις μουτσούνες σας στη "πρώτη θέση" της όποιας εορταστικής επετείου, που του ανήκει και εξουσιαστικά σφετεριστήκατε,...ως "πρώτοι" !!!
ΤΩΡΑ στα δύσκολα, ο λαός σας περιμένει (στη γωνία),...για να εκφράσετε τη χουντική σας αγανάκτηση, αν είναι δυνατόν ΜΑΖΙ του!!! Ο λαός ξέρει καλά πλέον, ότι δεν μπορεί να είστε μέρος του, γιατί απλά είστε ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ του συστήματος, που όταν σας "γεμίζουν το πιάτο" όλα τα βλέπετε εθνικά θαυμάσια, χωρίς να ξεχνάτε βέβαια και το εμετικό γλείψιμο σ' αυτόν που σας το γέμισε(είναι κάτι κι' αυτό) και είστε έτοιμοι μάλιστα να πνίξετε, όπως τότε οι "μπαμπάδες" σας, τον όποιο αυθεντικό λαϊκό αγωνιστή, που θα σας δείξει το χουβαρντάδικο "αφεντικό"σας και όταν σας το περιορίζουν, αρχίζετε να δυστροπείτε, να βλέπετε εθνικούς κινδύνους...και ΤΟΤΕ ξυπνάει από μέσα σας η "εθνική" σας "συνείδηση"...και ξεδιάντροπα συντάσσεστε,... ως "μωραί παρθέναι", μαζί του, μόνο και μόνο για να επανέλθει η "μερίδα" στην επαρκή ποσότητα,...επικαλούμενοι την "αξιοπρέπεια" της ζωής σας, που έτσι μόνο τη καταλαβαίνετε !
Το χειρότερο για σας είναι ότι ακόμη και σήμερα δεν καταλαβαίνετε τίποτε, εκτός απ' τον αθεράπευτο χουντικό φιλοτομαρισμό σας ή καλύτερα λόγω ημερών φκιασιδωμένο λαϊκότροπα(γιατί δεν σας παίρνει) ΦΑΣΙΣΜΟ σας ! Επικαλείστε τα σφάλματα και τις εγγενείς αδυναμίες του πολιτικού μας συστήματος, όχι για να αλλάξει για το καλό του λαού μας, στη κατεύθυνση της προόδου που η εποχή δείχνει, αλλά για να του θυμίζετε τις μέρες... χουντικής "ευδαιμονίας"(εκεί φτάνει το "βεληνεκές" σας) και να τον πείσετε, αν είναι δυνατόν, να γυρίσει στη "ζεστή αγκαλιά" κάποιας χουντοκατάστασης, όπου και μόνο θα βρείτε τον εαυτό σας...και το πιάτο σας κάργα γεμάτο !
Αυτά για την ώρα
Στράτος Νικο-λάου

Ανώνυμος είπε...

"ΣΟΥ ΞΕΣΚΙΣΑΜΕ ΤΑ ΒΑΡΔΟΥΛΑ".
ΑΛΛΑ ΣΑΡΕΣΕΙ ΟΜΩΣ!

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς έχετε πλούσια την εμπειρία απ' τα αιματοβαμμένα σας... βάρδουλα, που χρόνια τώρα κάποιοι στρατόκαυλοι τα δοκιμάζαν περιπαθώς και ζείτε με το κόμπλεξ του χαμένου σας αντρισμού!!! Τι να κάνουμε, ας διαλέγατε κάτι άλλο να κάνετε στη ζωή σας, από το να σας πηδάει, μέχρι ξεσκίσματος όπως εμμέσως πλην σαφώς ομολογείτε...και να σας αρέσει τόσο !!! Βέβαια, πως αλλιώς θα γινόσασταν ΓΕΝΗΤΣΑΡΟΙ.....

Ανώνυμος είπε...

ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ, ΠΟΣΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΡΥΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΡΤ, ΚΟΥΦΑΛΙΤΣΕΣ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΜΠΑΤΣΑΣ;