Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών ΕΔ-ΣΑ ζητά να πάνε φυλακή όσοι ευθύνονται για την πτώχευση του ΜΤΣ!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προβολή Δελτίου Τύπου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 19/10/2010
ΤΙΤΛΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Δ' ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2010
ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει στους μερισματούχους του ότι η καταβολή του μερίσματος Δ΄ Τριμήνου 2010 θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου 2010.


Εκ του Μετοχικού Ταμείου Στρατού

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνει και είναι έξω φρενών ο σύλλογος αλλά δεν είναι λίγο αργά για διαμαρτυρίες ? Τόσους μήνες τι περιμένουμε ? Μετά τις εκλογές θα έχουμε προβλήματα με το μέρισμα , γιατί σκόπιμα διοχετεύονται στον τύπο πληροφορίες για περικοπή 15 ή 30 ή και 50%. Άκουσον, άκουσον !!!
Να κόψει ο Μπεγλίτης και ο Μπένι από τους δικούς τους μισθούς και από τους μισθούς των υπαλλήλων της Βουλής, από τους κλειδούχους του ΟΣΕ και από όλη τη σάρα και τη μάρα, που μας έφτασαν εδώ. Επίσης να τα φέρουν πίσω αυτοί που τα έκλεψαν (είναι γνωστοί), αλλιώς να πάνε φυλακή.
Ας εφαρμοστούν επιτέλους οι νόμοι και στο δικό μας κράτος.
Κύριοι συνάδελφοι των συλλόγων αποστράτων, (πάσης φύσεως). Ενεργήστε έγκαιρα, για να μην συζητάμε πάλι από αυτή τη στήλη τι θα γίνει τον Ιανουάριο και για να μην έχουμε τα ίδια, ενεργήστε προς κάθε κατεύθυνση από τώρα, πριν είναι αργά. Και όχι περικοπές στα μερίσματα, που πληρώθηκαν με στερήσεις, ιδρώτα, κόπο και αίμα. Όχι επιτέλους άλλες περικοπές. Έχουμε πιάσει πάτο. Είδατε προχτές το δημοσίευμα. Οι στρατιωτικοί είναι οι χαμηλότερα αμειβόμενοι και οι υπάλληλοι του Υπουργείου Οικονομικών οι καλύτεροι. Μέσα από το καλοριφέρ το χειμώνα και από τον κλιματισμό το καλοκαίρι. Και εμείς 35 χρόνια στα βουνά και στα λαγκάδια, με παγετό, με κρύο και με καύσωνα. Αρκετά οι κύριοι πολιτικοί μας και σε κάθε περίπτωση μπορεί να είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι αλλα δεν τα φάγαμε μαζί ...

Ένας Ακρίτας από ψηλά
(Εδώ που μπαίνει η πινέζα στο χάρτη)