Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Περί "ΑΟΡΑΤΩΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ Π.Ν"

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω δήλωση η οποία θεωρεί τις καταγγελίες περί μη υλοποίησης κάποιων μεταθέσεων στο ΠΝ αβάσιμες. Αν αυτό όντως συμβαίνει εμείς πρώτοι χαιρόμαστε και το επικροτούμε.Μάλιστα για απόλυτη διαφάνεια προτείνουμε το εξής:

Όπως κυκλοφορούν μέσω διαδικτύου οι μεταθέσεις-τοποθετήσεις των στελεχών του ΠΝ να κυκλοφορήσουν οι ίδιες καταστάσεις με την υλοποίησήτους δίπλα!
 

Σας γνωρίζουμε ότι, απόψεις και έωλες καταγγελίες που περιέχονται σε άρθρα και σχόλια που αναρτώνται στο ιστολόγιο σας, δεν αφορούν καμία υπηρεσία ή πρόσωπο στο ΠΝ αλλά εκφράζουν προσωπικές και μόνο ανώνυμες αναφορές.

Οι επώνυμες απόψεις ενός εκάστου είναι σεβαστές και δίδεται αρμοδίως απάντηση σε κάθε περίπτωση ονομαστικά.

Παρακαλούμε για την συνεργασία σας ενάντια στην προσπάθεια διαβολής της δημόσιας εικόνας του ΠΝ με ενέργειες που βρίσκουν σε σας πρόσφορο έδαφος για να αναπτυχθούν.

Το ΠΝ ουδεμία σχέση έχει με την εικόνα που επιχειρούν κάποιοι να διαμορφώσουν από το εν λόγω ιστολόγιο.

Ευχαριστώ.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

" Όπως κυκλοφορούν μέσω διαδικτύου οι μεταθέσεις-τοποθετήσεις των στελεχών του ΠΝ να κυκλοφορήσουν οι ίδιες καταστάσεις με την υλοποίησήτους δίπλα! "

Αγαπητό ArmyAlert Εδώ και 30 χρόνια που υπηρετώ, οι υλοποιήσεις των μεταθέσεων στο ΠΝ με αυτόν τον τρόπο που αναφέρεις γίνονται.
Αόρατες υλοποιήσεις ή οι λεγόμενες με νεότερο (όχι ακυρώσεις)υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν διότι τα προβλήματα των μονίμων είναι πολλά και πολλές φορές υπάρχουν αναφορές για κοινωνικά προβλήματα που αλλάζουν τις ημερομηνίες ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός και άλλες φορές με τις ανάγκες της Υπηρεσίας.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είναι αυτός ο κύριος, που με ύφος χιλίων καρδιναλίων και σοφιστείες 'ξιφιακού' είδους, ύπουλα κατηγορεί και το ιστολόγιο.

Δεν περνάει η φίμωση πια, Πράσινα ανθρωπάκια υποστηρικτές του μνημονίου και του ΔΝΤ.

Μήπως είναι κανένας ψηλούλης πράσινος υπουργικός επιτετραμένος του 'ξιφία'?

Ανώνυμος είπε...

ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ARMYALERT ????
ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΙ !!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΡΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΟΧΘΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ Π.Ν.ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΖΗΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΧΘΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ.

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΚΙΟΥΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΟΝΟΝ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ Π.Ν.,ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ "ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ" ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΙΣΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΙΣΩΝ, ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΡΓΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

΄΄Όπως κυκλοφορούν μέσω διαδικτύου οι μεταθέσεις-τοποθετήσεις των στελεχών του ΠΝ να κυκλοφορήσουν οι ίδιες καταστάσεις με την υλοποίησήτους δίπλα!΄΄
ΟΤΙ ΠΙΟ ΓΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ....
ΟΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ....

@rmy @lert είπε...

ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΠΝ 11.43;
ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ.
Ή ΜΗΠΩΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ;

Ανώνυμος είπε...

αν δεν γινει κατι τωρα,μετα θα ειναι πολυ αργα.και επειδη τα πολλα λογια ειναι φτωχια ελληνες στρατιωτικοι,δασκαλοι,πολιτες,γιατροι και ολοι οσοι αγαπουν την αυτην την χωρα πρεπει να οργανωθουνε ειτε το θελουμε ειτε οχι ο εχθρος ειναι μια ανασα.παρτε το χαμπαρι ολοι.απο τουρκους μεχρι ελληνες προδοτες που ξερουν τι παει να γινει και σου λενε.θα σκοτωθουν που θα σκοτωθουν μεταξυ τους οι χαζοι που μας πιστευαν.θα αρπαξουμε οτι αλλο προλαβεινουμε και οταν γυρησουμε οτι εχουν αφησει οι τουρκοι θα τα παρουμε εμεις και θα μας υποδεχτουν και σαν ηρωες.ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Για όσους δεν το κατάλαβαν ο συντάκτης του άρθρου κρατάει αποστάσεις από όλους. Δεν εγκρίνει τίποτα που έχει σχέση με το ΠΝ και αναφέρεται εδώ. Οι ανώνυμοι σχολιαστές (κυρίως όσοι δεν είναι κόσμιοι) όμως νομίζουν ότι δεν τους αφορά και συνεχίζουν να γράφουν διάφορα θεωρώντας ότι προσφέρουν στο ΠΝ ενώ εκτρέφουν την εγωμανία τους.
Το επίπεδο και μόνο της γλώσσας που διαφέρει τα λέει όλα.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ 8 Οκτωβρίου 2010 2:25 π.μ.ΕΣΥ ΑΔΙΚΕΙΣΑΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΟΦΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΕΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.