Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Ορκωμοσία Πρωτοετών Σχολής Ικάρων (Σ.Ι)

122 Έλληνες, 7 (Ελληνο)Κύπριοι και 11 Αλλοδαποί νέοι Ίκαροι ορκίζονται
Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 08 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 10:00 θα γίνει, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτεράρχου (Ι) Βασιλείου Κλόκοζα, η ορκωμοσία των πρωτοετών της Σχολής Ικάρων στην Αεροπορική Βάση Δεκελείας.

Συνολικά θα ορκιστούν 140 Ίκαροι (122 Έλληνες, 7 Κύπριοι και 11 Αλλοδαποί).

Επισμηναγός (Ι) Κωνσταντίνος Γράψας
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΑ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλαδα χρειαζεται λαικο-στρατιωτικο πραξικοπημα τωρα. Δεν γινεται να εχουμε βαρβαρους στις ΕΔ γιατι αυτοι δεν ειναι μελη του Ελληνικου γενους και επιπλεον αυτοι θα προδωσουν την Ελλαδα ανα πασα στιγμην στους εχθρους της. Και μη μου μιλατε για "ρατσισμους" και "φασισμους" την στιγμη που οι προδοτες πολιτικοι και δηθεν "αντιρατσιστες" υποστηριζουν τους βαρβαρους να κλεψουν, να βιασουν, και να σκοτωσουν Ελληνες.

Μια μερα ομως καποιοι τρελοι Ελληνες θα κρεμασουν τους προδοτες και τους βαρβαρους. (Εγω ελπιζω να ξεκινησει η οπλικη οργη του λαου απ'τον Αγιο Παντελεημονα.)

ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΓΕΝΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΙΚΑΡΩΝ ΥΠΟΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΑΔΑΜ ΘΩΜΑΙΔΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΚΑΡΟΥΣ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΓΙΝΑΝΕ ΥΠΟΠΤΕΡΑΡΧΟΙ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΚΑΡΟΥΣ. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΤΗΣ Π.Α; ΑΔΑΜ ΜΑΣΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΤΗΣ Π.Α ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ.