Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ!!!!!!!!!!! ΚΑΗΜΕΝΟ ΜΤΣ!!!!!

Αντί να αναζητηθούν οι υπεύθυνοι που έφτασαν το ΜΤΣ σε αυτή την κατάντια.......





και να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη , οι πολιτικοί μας ταγοί για άλλη μια φορά βρήκαν την εύκολη λύση της περικοπής του μερίσματος. Σαν δεν ντρέπονται λίγο.......'Οταν μας έλεγαν τα λόγια τα μεγάλα - τα παχυά " ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ " !!!!!!! " ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!!!!!", τότε ήταν καλά.

Και τίθεται το μεγάλο ερώτημα ;;;;;;;; Η ηγεσία του Στρατού μας θα το δεχτεί ΚΑΙ αυτό χωρίς καμμία αντίδραση;;;;;;; Μα δεν αντιλαμβάνονται ότι οι μισοί περίπου από τους συμμετέχοντες στο ΑνΣΣ, στις επόμενες κρίσεις δεν θα είναι πλέον στην ενέργεια, οπότε θα περιμένουν και αυτοί στην ουρά πλέον να πάρουν το ξεροκόμματο που θα τους πετάει ο κάθε πολιτικός ;;;;;;;;;

Αλήθεια μπορεί να μας ενημερώσει κανένας πόσο μειώθηκε πραγματικά ( γιατί υπάρχουν και οι επιτροπές που συμμετέχουν οι πολιτικοί μας) το εισόδημα των πολιτικών για να συνεισφέρουν και αυτοί στη σωτηρία της Πατρίδας;;;;

Αλλά να ποια είναι και σήμερα η πραγματικότητα । Μαυρογιαλούρος - "Θα σας εξαφανίσουμε...θα... θα... θα..." ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ!!!!!!



10 σχόλια:

Unknown είπε...

Μέρισμα δεν (θα) παίρνουμε,κρατήσεις πληρώσαμε και πληρώνουμε.Πότε επιτέλους θα κατεβούμε στους δρόμους ενεργοί και απόστρατοι;

Ανώνυμος είπε...

και τι θα πετύχουμε Σπύρο ???
με τι μέσο πίεσης ??
εδω οι νταλικιέρηδες δεν κατάφεραν τίποτα που έχασαν 50.000 μέχρι 100.000 ευρώ ! εμείς, που έχουμε και τα χρόνια της 7ετίας "στη πλάτη μας" τι μπορεί να πετύχουμε ??
είμαστε τελειωμένοι !

Ανώνυμος είπε...

Τέτοια ξεφτήλα δεν την φανταζόμουν ποτέ,και μάλιστα στους απόστρατους, τους ανθρώπους που πάνω απ΄ολα είχαν μια ζωή το καθήκον και την πατρίδα. Αυτό το αμόλυντο κομάτι της Ελληνικής κοινωνίας το περιπαίζουν σαν να έχουν να κάνουν με άνεργους λαθρομετανάστες.Ντροπή σας κύριοι της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας.

Ανώνυμος είπε...

μπλα μπλα μπλα
Μηνυση γιατί δεν κάνετε; άμα κοπεί το μέρισμα τότε λαμβάνετε γνώση της άδικης τελεσθείσας πράξης, οπότε κάνουμε μηνυση και αν πράγματι κάποιοι τα φάγαν τα λεφτά ό εισαγγελευς θα πρέπει να τους καλέσει κ μάλιστα με αυτόφορο αν τους ξέρετε. Το αδίκημα είναι ποινικο....ψαξτε το

Ανώνυμος είπε...

Μήνυση και ιστορίες για πράσινα άλογα (τα είδαμε και αυτά πρόσφατα)!!!!

Πάμε στοίχημα ότι και όσες προσφυγές έχουν γίνει στο ΣτΕ είτε θα αναβάλονται είτε θα εκπίπτουν αρνητικές;;;;

Γι΄αυτό λοιπόν είπαμε ότι δεν είναι λύση να κατεβαίνουμε ούτε στις πορείες για να φωνάζουμε σαν χαζά , να τρώμε στη μάπα τα ληγμένα τα αέρια και ίσως και να ερχόμαστε στα χέρια με συναδέλφους (ναι ρε γιατί και τα ΜΑΤ συνάδελφοι είναι και αυτοί όπως και όλοι όσοι ανήκους στις ΕΔ και ΣΑ - ε.ε και ε.α - με μιά ευρύτερη έννοια - καθόσον όλοι βράζουμε στο ίδιο καζάνι και όλοι έχουμε υποστεί λιγο πολυ παρόμοιες συνέπειες).

Τι κάνουμε ;;;; το έχω γράψει σε παλαιότερα σχόλια!!
Γ... ήδη μακρηγόρησα!!!!!!

ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ολοι οι αποστρατοι είστε υπευθυνοι της σημερινής κατάστασης γιατί ποτε δεν αντιδρασατε.
Κομπλεξικοι με καβαλημενο το καλαμι νομισατε οτι παντα θα ειστε στρατηγοι με τις μεγαλες στολες να σας ανοιγουν ολες τις πορτες.
Ποτε δεν καταλάβατε οπως και οι σημερινοι ανωτατοι οτι μετα την εξοδο σας απο την ενεργό υπηρεσια δεν ειστε τιποτε παραπανο απο απλοι συνταξιουχοι.
Κριμα αλλα εισασταν λιγοι , χωρις παντελονια μονο με γαλονια.
ας το διαλο λοιπον και αφηστε εμας τους εν ενεργεια να κλαιμε την μοιρα μας γιατι δεν εχουμε αρχηγους.

Ανώνυμος είπε...

Λύση δεν θα δοθεί από την Ελληνική δικαιοσύνη. Οι δικαστικοί έχουν καταντήσει χειρότερες φαγάνες από τους πολιτικούς.
Τη λύση θα τη δώσει το ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ δικαίωμα καθενός να κατέβει στο δρόμο με στυλιάρια και σχοινιά. Δεν ξέρω όμως πότε θα έρθει η ώρα. Πιστεύω να μην αργήσει. Σ' αυτή τη φάση απαιτείται αλλαγή των πολιτικών δυνάμεων και προσώπων. Ψηφίστε ακόμα και το διάολο προκειμένουν να φύγουν τα αμαρτωλά κόμματα της υπάρχουσας βουλής. Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, θα είναι αργά για κλαψουρίσματα. Όποιος ξαναψηφίσει τα κόμματα εξουσίας, τα κόμματα ή πολιτικούς του μνημονίου και ειδικά το πασοκ του ΓΑΠ, η μυαλοθήκη του μάλλον περιέχει σκατά.

Γιώργος Αιγάλεω

Γιώργος Αιγάλεω

Ανώνυμος είπε...

ΠΕ ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΥΑΛΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΔΙΘΕΤΕΙ ΣΚ..Α.
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ 9 Οκτωβρίου 2010 12:11 μ.μ. ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΥΑΛΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΚ..Α.
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Μπλα..μπλα..μπλα.., δεν θα καταφέρουμε τίποτα αν αντιδράσουμε....Καθήστε στην πολυθρόνα σας και κάντε αναλύσεις παλιοκοτούλες. Αυτά σας μάθανε? Να ρίχνετε τις ασπίδες? Ευτυχώς που δεν έγινε και κανένας πόλεμος. Παίρνετε αυτό που σας αξίζει...