Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....... ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΦΓ "ΜΕΚΟ"

Πάντα χρήσιμη η αναβάθμιση των συστημάτων μας αλλά ελπίζουμε να μην είναι σαν την αναβάθμιση των ΦΓ "S". Κάτι σε σκάνδαλο είχαμε και εκεί αλλά τα βρήκαν οι μεγάλοι και δεν έγινε τίποτα. Το θυμόσαστε? Τώρα εντελώς τυχαία οι ΜΕΚΟ είναι γερμανικές πατέντες που θέλουν και αναβάθμιση.


8/4/2011  Παρουσίαση Εταιρείας SAFRAN-Sagem Defence Securite στο ΓΕΝ
  Παρασκευή 08 Απριλίου 2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 12 Απριλίου 2011 θα πραγματοποιηθεί στο  ΓΕΝ παρουσίαση ηλεκτροοπτικών συστημάτων ελέγχου πυρός νέας γενιάς και νέου εκτοξευτήρα Η/Ν αντιμέτρων, της εταιρείας SAFRAN – Sagem Defence Securite, στα πλαίσια εξέτασης/ διερεύνησης του προγράμματος αναβάθμισης των Φ/Γ ΜΕΚΟ.
 Στην εν λόγω παρουσίαση θα παραστούν αρμόδιοι επιτελείς του ΓΕΝ, ΑΣ, ΔΔΜΝ και Ναυτικών Κλιμακίων ενώ εκπρόσωποι της εταιρείας θα είναι οι κ. M. Traslegise, X. Cadour και M. Alani.


Αντιπλοίαρχος Αδ. Χριστοδούλου ΠΝ
 Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΝ


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ολα τα σοβαρά Ναυτικά είτε εκσυγχρονίζουν τα πλοία τους πριν κλείσουν 20ετία ή ναυπηγούν καινούργια. Το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των ΜΕΚΟ έχει προβλεφθεί εδω κι 6 χρόνια ίσως και παραπάνω, δεν προέκυψε έτσι ξαφνικά. Τα πλοία μέρα με τη μέρα παληώνουν ενώ με δυσκολία βρίσκονται ανταλλακτικά για τα συστήματά τους καθώς θεωρούνται απηρχαιωμένα. Μιλάμε για τεχνολογία δεκαετίας '80. Και βέβαια χρειάζονται αναβάθμιση αν θέλουμε να λέμε ότι έχουμε πολεμικά πλοία και όχι σκάφη που απλώς επιπλέουν.

Ανώνυμος είπε...

κυρ μήτσο
ούτε κωλόχαρτο δεν έχει το ΝΝΑ
ούτε φάρμακα
ακούςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς