Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Τελετές Ορκωμοσίας Μονιμοποιηθέντων ΕΠΟΠ σε Σχηματισμούς

Σε μια προσπάθεια τόνωσης του πεσμένου ηθικού των ΕΠΟΠ, λόγω των δημοσιευμάτων περί της αμφιβολίας παραμονής των στο στράτευμα, το ΓΕΣ προβάλλει τις τελετές ορκωμοσίας των μονιμοποιηθέντων προσφάτως.

Από 28 Μαρτίου έως 01 Απριλίου 2011, ανά σχηματισμό πραγματοποιήθηκαν τελετές ορκωμοσίας των πρόσφατα επιτυχόντων στις εξετάσεις και μονιμοποιηθέντων ΕΠΟΠ.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικά χαμηλό το επίπεδο των ΕΠΟΠ, όλοι τους έχουμε δει όταν κάναμε φαντάροι. Κυρίως απόφοιτοι λυκείου, αλλά και πτυχιούχοι που εξαιτίας της ανεργίας κατατάχηκαν στο στρατό, για τους απολύτως λάθος λόγους δηλαδή. Δημόσιοι υπάλληλοι θέλησαν να γίνουν δηλαδή οι άνθρωποι και καμία όρεξη δεν είχαν να προσφέρουν στην πατρίδα.

Ανώνυμος είπε...

Η επιτυχία ενός συτήματος φαίνεται όταν κάνει αυτούς που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να αποδίδουν. Αν περιμένει να σταθεί απο αυτούς που θέλουν ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ. Θα τα δείτε σύντομα τ'αποτελέσματα

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο σχολιαστής 1¨16

c.r

Ανώνυμος είπε...

αρμυ αλερτ εκλπληξη μας δημιουργει, που εβαλες την ειδηση και οχι τις φημες, που συνηθως μεταδιδεις, για τους εποπ.Δεν μας προκαλει καμια εκπληξη,το σχολιο σου, περι πεσμενου ηθικου εποπ.

Ανώνυμος είπε...

ολα εξαρτονται παντα, απο αυτους που διοικουν.παντα και παντου.αυτους που περνουν, στραβαδια και τους κανουν πολεμιστες, μαχητες, καλους επαγγελματιες.τον καλυτερο να παρεις,αν τον αφησεις στο φιλοτιμο του και μονο να σου προσφερει,στο υπαρχον συστημα του στρατου,θα φθαρει,θα απογοητευτει,θα γινει ενας δημοσιος υπαλληλος και τιποτα αλλο.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΓΕΣ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΗΘΙΚΟΥ....ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΕΠΟΠ, ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ?ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?ΤΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΠΟΠ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΠΛΟΚ ΕΚΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ARMY ALERT ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΑΡΘΟ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΕΠΟΠ ΚΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ...ΔΙΧΝΕΙ ΟΤΙ, Η' ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ, Η΄ ΕΙΣΑΙ ΑΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΟΠ 1 ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΠ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ,ΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

army alert αφου εχεις προβλημα με τους εποπ,γιατι αναγκαζεσαι να γραφεις ειδησεις που δεν θελεις.