Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Ντροπή. Απαγόρευσαν φαντάρους να καθίσουν σε καφετέρια!!!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!

Αυτόπτες μάρτυρες και αναγνώστες του gatzoli έζησαν σήμερα το πρωί της Κυριακής και ώρα 11:00 το απαράδεκτο γεγονός που προσβάλλει τους κατά κανόνα τους φιλόξενους Εβρίτες, όταν η ιδιοκτησία του "καφέ" ΝΟΑ που βρίσκεται στο λιμάνι της πόλης, πέταξε στην κυριολεξία εκτός καταστήματος και δεν επέτρεψε να καθίσουν 10 στρατιώτες που υπηρετούν τη θητεία τους στη Σαμοθράκη, θυμίζοντας άλλες εποχές αφού τα παιδιά θέλησαν να πιούν έναν καφέ περιμένοντας το πλοίο που θα τους μετέφερε στο νησί, με πρόφαση ότι υπήρχε μνημόσυνο (δεν υπήρχε) και ότι το απαγορεύει η στρατονομία (αυθαίρετο) , ενώ έπειτα από έντονες διαμαρτυρίες και των θαμώνων, εκλήθη και το λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης για τα περαιτέρω!!! Ως gatzoli ντρεπόμαστε και ζητούμε συγνώμη απο τα στρατευμένα νιάτα. Δεν είναι όλοι οι Εβρίτες έτσι και δεν συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο. Άλλωστε ο στρατός αποτελεί μέρος της κοινωνίας μας. ΚΡΙΜΑ
Αναρτήθηκε από gatzoli

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΑΚΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΥΔΟΚΙΜΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.

Ο ΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΑ. ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΣΥΝΕΒΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ. ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΕΙ. ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΘΙΣΩ.

Ανώνυμος είπε...

λυπαμαι, αλλα αυτα τα βλεπαμε και στην Ορεστιαδα... Δεν ειναι μεμονωμενο γεγονος. Καποιοι ανθρωποι θα πρεπει να καταλαβουν οτι ολοι εξαρτωμαστε ο ενας απο τον αλλο, και οχι να βρισκουμε κι αλλους λογους να διαχωριζομαστε. Ιδιως οι ακριτες του Εβρου, που τους τιμουμε με τη παρουσια μας εκει (και τα χρηματα μας) χρονια τωρα ολοι οι στρατευμενοι και οι ενστολοι.

Ανώνυμος είπε...

τι λετε;;;;εγω ως Υπολοχαγός ειχα ζησει ανάλογο γεγονός...και βεβαια ας μη πουμε για τη φιλοξενία σας κυριοι γκαντζοι.....ληστευετε τον κοσμο...στυγνοί εκμεταλευτές εισται....χαρι στο στρατό γινατε μάγκες αλλα.....καμια αγνωριση,,,,

Ανώνυμος είπε...

Το λιμενικό για ποιο λόγο κλήθηκε?
Επειδή έχω υπηρετήσει συνολικά 8 χρόνια στο ν. Έβρου, ξέρω ότι όντως δεν είναι έτσι η μεγάλη πλειοψηφία των εβριτών, αλλά είναι λεβέντες και το στρατό τον αγαπάνε!!! γιατί αγαπάνε πρώτα απ'όλα την Ελλάδα.
Στο χέρι τους είναι να διαολοστείλουν τέτοια αποβράσματα σαν τον ιδιοκτήτη του ΝΟΑ, ο οποίος θα έπρεπε όχι μόνο να τους αφήσει να καθήσουν για καφέ αλλά να τους τον κεράσει κιόλας...

Ανώνυμος είπε...

Tι προβλήματα έχει ο κόσμος...

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΠΟΤΑ.ΤΗΛ.ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Όταν θα κλείσουν τα παροχημένης εποχής στρατόπεδα της περιοχής, μαζί με τον καφέ θα προσφέρουν και δωρεάν π@πα για να έχουν πελάτες τους φαντάρους. Δεν φτάνει που έκαναν περιουσίες από το στρατό και μπόρεσαν να μείνουν στη Γκατζολία, τώρα το παίζουν κυριλέ επιχειρηματίες. Ας περιμένουν τους τουρκόσπορους να τους γεμίσουν τα μαγαζιά.

Ανώνυμος είπε...

Ακούστε η ουσια του περιστατικου εχει πολλες παραμέτρους.

1.Αν έγινε ετσι που ειναι δυσκολο να γινει πιστευτό γιατι οι παραμεθοριες περιοχες ζουν απο το στρατο, αποτελει εξαιρεση η συμπεριφορα του καταστηματαρχη στον κανονα.
2.Αυτό που κυριως εχω να σημειωσω ειναι πολλλοι πρωην συστρατιωτες μου-οχι ολλοι- ( απολυθηκα πριν λιγους μηνες) που καταγωνται απο θεσ/νικη και κατω επειδη μετατεθηκαν να υπηρετησουν στον ακριτικο εβρο ειναι τσατισμενοι και στη συμπεριφορα τους στις εξοδους τους ειναι λιγο ακραιοι ,δηλαδη φωναζουν " ΤΙ ΗΡΘΑΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΚΑΤΖΟΛΙΑ ,ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ Ή ΕΔΩ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ", ειναι προκλητικοί κλπ,κλπ. Συμπεριφορα το ιδιο απαραδεκτη .ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΠΟΙΟΝ?

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΛΓΟΥ 7.45 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ,ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΡΩΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΤΑΓΕΣΑΙ Ή ΕΙΣΑΙ ΑΠ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ,ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΕΙ,ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

O "Υπολοχαγος" θα πρεπει να ντρεπεται για αυτα που εγραψε!!Ψεματα και μονο ψεματα!!Μαλλον ειναι παιδακι που θελει να καμαρωνει για το βαθμο και το αξιωμα του μονο στην Αθηνα!!Ειναι ντροπη ,ανθρωποι με τετοια μυαλα,να ειναι Ελληνες Αξιωματικοι!!Και δυστυχως ,ολο και περισσοτερα παιδιακια αξιωματικοι,ειναι σαν και αυτον!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα πράγματα μόνο στην Ελλάδα γίνονται όπου έχουν διαλυθεί τα πάντα.
Όσο Έλληνες είναι οι οπλίτες που βρίζουν τους κατοίκους του Έβρου άλλο τόσο Έλληνες είναι και οι επιχειρηματίες κάτοικοι του τόπου όπως ο ιδιοκτήτης του καφέ που φέρθηκε έτσι.

c.r

Ανώνυμος είπε...

"τι λετε;;;;εγω ως Υπολοχαγός ειχα ζησει ανάλογο γεγονός...και βεβαια ας μη πουμε για τη φιλοξενία σας κυριοι γκαντζοι.....ληστευετε τον κοσμο...στυγνοί εκμεταλευτές εισται....χαρι στο στρατό γινατε μάγκες αλλα.....καμια αγνωριση,"
σοβαρα έ? συνεβει το ιδιο και σ'εσενα? και τί εκανες γι'αυτο? ή το ακουσες απο περιγραφες? εμενα το 1986 μου ετυχε να μη μπορω να παω σε λεσχη αξκων του Δ'ΣΣ με συναδελφο μου τοτε ΟΠΥ (μονιμο στελεχος των ΕΔ)γιατι λεει απαγορευοταν να μπει στο χωρο... ενω επιτρεποταν σε δασκαλους, καθηγητες...υδραυλικους. μηπως σημερα δεν συμβαινει το ιδιο με τους ΟΒΑ και ΕΠΟΠ? και σημερα τι βαθμο εχεις? πες μας κανενα μερος στην Ελλαδα που σερβιρουν τον καφε τσαμπα και δεν ισχυει ο νομος της προσφορας και της ζητησης στα ενοικια, αλλα που να ξερεις εσυ αφου παει καιρος απο τοτε που διαμενεις μονίμως σε ΣΟΑ και στο δε στρδο που διαβιεις κλεβεις και τις εισπραξεις απο τον καφε του κυλικειου!!! ΡΕ ΑΝΤΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ!!!

Ανώνυμος είπε...

Tίποτα δεν είναι ψέμματα απο όλα αυτά! Και εγώ το έχω ζήσει και μάλιστα στη ΣΥΡΟ ακουσον ακουσον. Κάποια χρόνια πριν όταν τοτε το 521 Τ.ΠΝ ήταν εκεί...δε μας άφηναν να πηγαίνουμε σε όλα τα μπαράκια και τις καφετέριες και απαγορευόταν να πηγαίνουμε όπου πηγαιναν οι ντόπιοι. Τι λέτε τώρα...δε τολμούσαμε να κοιτάξουμε δε ντόπια μας φοράγανε κουλούρα....αλλά αυτό με τα μαγαζιά απ ότι ακούω ακομα και τώρα ισχύει. Πρίν βγούμε μας έκαναν ολόκληρη ανάλυση για το που επιτρέπερε να πάμε κ που όχι. ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

όσοι κατηγόρησαν τον όποιο Υπολοχαγό, σε Έβρο και Νησιά, μάλλον Ζούλες ήτανε (βλ. παραπάνω), αλλά είπαμε ...... η ώρα έρχεται ... αργά ή γρήγορα!!!!!

Α ρε Υπλγέ και σύ, τι ήθελες να υπερασπίσεις τα φανταράκια (όπως έκαναν , κάνουν και θα κάνουν όλοι οι σωστοί Αξκοί του ΕΣ) με τους Ζούλες και λοιποίς Νενέκους που έχουμε γεμίσει σώθηκες.

Κουράγιο και θα τα πούμε σύντομα!!!

Ανώνυμος είπε...

@ 6 απρ 12:00: υπολοχαγός,ζούλες, η ώρα έρχεται,φανταράκια ,νενέκους,θα τα πούμε σύντομα? Ομολογώ πως η διατύπωση των σκέψεων ορισμένων με αφήνουν άφωνο,θα τους παρακαλούσα λίγο πιο απλά να καταλαβαίνουν και οι άλλοι, δεν είμαστε όλοι υψηλού μορφωτικού επιπέδου και IQ.

Ανώνυμος είπε...

κύριοι πατριώτες πολέμαρχοι γιατί ρε ο Ελληνας Αξκός και Υπαξκός που πάει με να υπηρετήσει την πατριδα του πχ στην Ορεαστιάδα έρχεται ο Δημος και του παιρνει προκαταβολή 110 ευρώ για να του δώσει νερό;;;ενώ σε εσάς πόσο;;ρε ουστ για να μη σας πω περισσότερα.. μήπως ξέρετε κάτι για τις διαμαρτυρίες σας να μη βγαίνουν οι Μονάδες σε ασκήσεις και σας χαλάνε τους χωματόδρομους..να πω και αλλα εσεις σουπερ πατριώτες που τα "σκατε "ολη μέρα στην Αδριανούπολη και στη Βουλγαρία... μήπως ξέρετε κάτι για τους διακινητές λαθρομεταναστών;;;... λόγια λόγια λόγια φθηνού πατριωτισμού και στα δύσκολα λαγοί.....να μαζευτούμε και να πάτε εισται. Aφηστε το ΖΟΥΛΑ που στο φινάλε αλήθειες ειπε και συγκεντρωθείτε γιατι αυτός μίλησε για κρουασάν αλλά εγω είδα ζεστό χρήμα και πολλά άλλα...

Ανώνυμος είπε...

Και στη Θήβα έκαναν τα ίδια οι κύριοι καταστηματάρχες και κλείσαν τα μαγαζιά τους.Ατέλειωτες ώρες φασαρίας και καμμια φορά και ξύλο...Μπράβο σας που καποιοι με τη συμπεριφορά σας με κάνετε να ντρέπομαι που είμαι Εβρίτης.