Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Νέο σκάνδαλο στο στρατό - φαντάρος αποκάλυψε άθελα του την κομπίνα ! Τι θα κάνει ο Α/ΓΕΣ πριν πάει στην Κίνα;


Τι λέμε και φωνάζουμε τόσα χρόνια;ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ! Ιδού τι αποκαλύπτει γνωστό blog (yened):

Από σκάνδαλο σε σκάνδαλο το πάνε στο ΓΕΣ. Η νέα υπόθεση ήρθε στο φως από φαντάρο που αποκάλυψε ότι του ζητηθήκαν χρήματα για να του εξασφαλιστεί ευνοϊκή μετάθεση!!!! Τα χιλιάρικα έπεφταν βροχή και όπως φαίνεται οι εξαπατημένοι θα κάνουν ΣΥΛΛΟΓΟ.
Στο κύκλωμα εμπλέκονται και πολίτες που έκαναν το "μάρκετινγκ" της απάτης πουλώντας φούμαρα σε μελλοντικούς φαντάρους.
Να τα αποτελέσματα της αδιαφανούς πολιτικής μεταθέσεων του ΓΕΣ. Όσο για το μέλλον που σφίγγουν τα πράγματα και οι θέσεις "λουκούμια" μειώνονται σε στρατό - αεροπορία - ναυτικό, προβλέπεται οι απατεώνες να κάνουν χρυσές δουλείες. Μέχρι επιμελητήριο τους βλέπουμε να ανοίγουν.
Ελπίζουμε ο Α/ΓΕΣ Φ Φράγκος να λάβει κάποιες πρωτοβουλίες ή έστω να πάρει ιδέες και να τις εφαρμόσει από το ταξίδι του στην Κίνα (9-15 Νοεμβρίου) σε ότι αφορά τον "Κινέζικο" τρόπο επιβολής ποινών σε κάτι τέτοια μπουμπούκια......... εκτός και αν προτιμήσει να κάνει τον "Κινέζο"
Σημείωση: Πολλά πάρε-δώσε έχουμε ανοίξει με την Κίνα, προχθές δεν ήταν εδώ αντιπροσωπεία τους;;;; Τι γίνεται; Ψήνεται καμία αντιπροσωπεία εδώ; Βγάζουν και κάτι όπλα αυτοί.... ΜΑΖΙΚΗΣ καταστροφής.....κάτι ατμοσίδερα, κάτι βραστήρες.... Μπαμ και κάτω, σου λέω!
yened

Δεν υπάρχουν σχόλια: