Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΑΡΘΡΟΥ "Η ΟΜΑΔΟΎΛΑ ΤΟΥ ΠΝ"

Αγαπητοί αναγνώστες,σας ζητούμε συγνώμη για το κατέβασμα του παραπάνω άρθρου αλλά η κατάσταση εκ μέρους κάποιων είχε εκτραχυνθεί με αποτέλεσμα να πρέπει να κυκλοφορήσουμε και πληροφορίες που αφορούν υπηρεσιακά θέματα και τα οποία πιθανόν να άπτονται της εθνικής άμυνας και του απορρήτου.Δυστυχώς κάπου έχουμε κι εμείς ευθύνη γιατί δεν σας συγκρατήσαμε μη δημοσιοποιώντας κάποια σχόλια και προειδοποιώντας τους αγαπητούς αναγνώστες εξάρχής.


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα πρέπει να κάνετε πλάκα.. η δεν έχετε επαφή με την πραγματικότητα και εξυπηρετείτε τα συμφέροντα του κόμματος σας, οπότε ΑΞΙΟΣ ο μισθός σας.

Τις προκλητικές, αναληθής, προσβλητικές και συκοφαντικές αναρτήσεις που "ανέχεστε" δεν σας πειράζουν?? αυτές νομίζετε δεν προκαλούν τον απλό λαό που τον παραπλανείτε εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της Κ.Ε. του ΛΑΟΣ ?? Τα σχόλια σάς πείραξαν που όχι μόνο πληροφορίες Εθνικού περιεχομένου δεν είχαν, αλλά τεκμηριωμένα αναφέρονταν στα συκοφαντικά posts που δημοσιεύετε.
Δυστυχώς για σας είναι γνωστός ο δημιουργός του ιστολογίου και σίγουρα έτσι όπως το πάτε, θα τον στείλετε "αδιάβαστο". Κρίμα για τον ίδιο που έχασε τον έλεγχο κοιτάζοντας το δέντρο έχασε το δάσος...

Ένας αναγνώστης που σας διαβάζει από την πρώτη μέρα που βγήκατε στον αέρα..

@rmy @lert είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 5:57 μ.μ, ΕΔΩ ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΔ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΝΔ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΔ,ΤΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΥΠΕΒΑΛΛΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ,ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΛΗΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΕΠ'ΟΥΔΕΝΙ ΚΑΙ ΥΦΑΡΠΑΞΕ ΨΗΦΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΩΝ.ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ.Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ,ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ.ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ,ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΛΠ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΜΕ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ.ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΟΥΝ ΔΙΧΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ" ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ.ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

@rmy @lert είπε...

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥ
Άγαπητέ φίλε του @rmy @lert,
Είμαι σίγουρος ότι δεν έγινα κατανοητός. Να γίνω λοιπόν ξεκάθαρος. Ουδέποτε μίλησα για την όποια κριτική γίνεται στα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου, τη στιγμή που λένε άλλα και κάνουν άλλα. Αντιθέτως. Αυτό που ενοχλεί είναι οι προσβλητικές και ανυπόστατες αναρτήσεις που τυγχάνουν από εσάς ενισχυτικού σχολιασμού. Επειδή λοιπόν λέτε ότι είστε σε θέση να γνωριζέτε καλό θα είναι να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας. Δίχως να θέλω να υπερασπίστώ κανέναν μου κάνει μεγάλη εντύπωση και μου φαίνεται ότι υπάρχει κάποια εργολαβία σπίλωσης Αξιωματικών του Ναυτικού επι δικαίων και αδίκων. Η επιμονή σας δείχνει να είναι (λυπάμαι που το λέω) ύποπτη. Είναι δυνατόν την εκάστοτε κυβερνητική πολιτική και απόφαση (βλέπε τζαμί) ανεξάρτητα ποιο κόμμα κυβερνάει, να την χρεώνεται ένας ανώτατος αξιωματικός συγκεκριμένου όπλου, όταν αυτή έχει ξεκινήσει η υλοποίηση της τελεσίδικα από το 2006??? Δεν γνωρίζετε ότι την πολιτική του εκάστοτε επιτελείου την εκφράζει κάθε φορά ο εκάστοτε Αρχηγός?? Που είναι οι αναφορές και οι οχλήσεις των όποιων συναδέλφων επί ηγεσίας Γούση και Καραμαλίκη τότε που το θέμα ήταν στην αρχή του?? Που είναι οι διαμαρτυρίες στον Δήμαρχο Αθηναίων που διέθεσε το χώρο ο οποίος ανήκει στην δικαιοδοσία του και όχι στο ΠΝ?? Μιλάει κόσμος στο blog για την ιθαγένεια και αλβανοποίηση/τουρκοποίηση των Ε.Δ.
Πιστεύει κανένας ότι για την λανθασμένη έστω κυβερνητική πολιτική αυτή το φταίξιμο είναι στον μοναδικό ανώτατο συγκεκριμένου Όπλου. Έχετε παραφρονήσει εντελώς? Θα μας τρελάνουν οι συνάδελφοι που postάρουν εδώ μέσα? Κατηγορείται ο Υ/ΓΕΝ για μια μετάθεση ενός καλού συναδέλφου (ΔΙΕΓΡΑΦΗ ΜΙΑ ΛΕΞΗ) την στιγμή που η μετάθεση αυτή είχε βγει με την προηγούμενη Ηγεσία του ΠΝ μετά από προτάσεις όπως γίνεται πάντα από την .../ΓΕΝ. Επαναλαμβάνω μη θέλοντας να παρεξηγηθώ, ούτε είμαι μέσα στα πράγματα αλλά με την κοινή λογική από τα πραγματικά γεγονότα κάπου κάτι δεν πάει καλά. Παρακαλώ για τις όποιες απόψεις σας για τα προαναφερόμενα μου.
Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ army alert

Λυπάμαι αλλά μετά τα συλήβδην τελευταίως προς ένα πρόσωπο (Υ/ΓΕΝ) κατευθυνόμενα δημοσιεύματα(τα οποία δημιουργούν εύλογα ερωτηματικά) θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα 13 Ιουνίου 2010 8:21 μ.μ.

θα περιμένω και εγώ την απάντησή σου,η οποία ομολογουμένως εχει αργήσει πολύ.

@rmy @lert είπε...

Η ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΕΧΩ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ,ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ.
ΕΑΝ ΕΣΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΧΩΜΕΝΟΣ ΤΙ ΘΑ ΥΠΕΘΕΤΕΣ;ΚΑΠΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΙΑ,,,ΥΠΑΡΧΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

Μια στοιχειώδη διασταύρωση ποτέ δεν έβλαψε.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε του armyalert έγραψες:
"Η ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΕΧΩ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ,ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ."

Σε διαβεβαιώ και αυτό δεν είναι προς αμφισβήτηση, η διαταγή που κυκλοφόρησε βγήκε με την τωρινή Διοίκηση, οι τοποθετήσεις ήταν έτοιμες διότι αυτοί που έκαναν τα προσχέδια και τις μεταθέσεις (Β3-ΙΙ, Β3) έφυγαν από την Διεύθυνση Προσωπικού του ΓΕΝ αφότου κυκλοφόρησαν όλες οι μεταθέσεις των Αξιωματικών (ΣΝΔ-ΣΣΑΣ). Ακόμη θα ήθελα να σου υπενθυμίσω ότι στους Αξιωματικούς Ιατρούς οι μεταθέσεις γίνονται κατόπιν εισήγησης του Διευθυντού ΝΝΑ και του ΔΥΓ που στην περίοδο των μεταθέσεων (πριν και μετά) είναι το ίδιο πρόσωπο.
Συνεπώς είναι άδικο να κατηγορείται ο Υ/ΓΕΝ και αυτά που λες για δεκάδες καταγγελίες είναι προφάσεις εν αμαρτίες. Οι καταγγελίες που θα πρέπει να λαμβάνεις είναι για τα αίσχη του Καραμαλικισμού και πριν.
Και όπως σου έγραψε και ο άλλος φίλος 17 Ιουνίου 1:45μμ και συμπληρώνω κι εγώ:
ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ BLOGS ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΔΙΚΑ,
"Μια στοιχειώδη διασταύρωση ποτέ δεν έβλαψε."

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 20 Ιουνίου 2010 9:11 μ.μ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ BLOGS ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΕΔΩ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΑ.