Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Κατά πόσο ο Υ/ΓΕΝ εμπλέκεται στο σκάνδαλο του "ΑΒΕΡΩΦ" ;


Σύμφωνα με το έγγραφο που εγκρίνει την εκδήλωση στο θωρηκτό Αβέρωφ, υπεύθυνος για συνεννόηση είναι ο Υ/ΓΕΝ Υποναύαρχος Κρυονερίτης.

Τελικά μόνο ο κυβερνήτης του θρυλικού "Αβέρωφ" την πλήρωσε; Δεν λέω ότι αδίκως εδιώχθη, πιστεύω δε ότι αντί να κάθεται να βγαίνει φωτογραφίες με τις μοντέλες θα έπρεπε να σκεφτεί ότι η εκδήλωση είχε πάρει το στραβό το δρόμο.
Το ΓΕΝ είχε εγκρίνει "οργάνωση και παρουσίαση αφιερώματος για τα 100 χρόνια από την καθέλκυση του θωρηκτού Αβέρωφ". Δεν θα έπρεπε να υποψιαστεί ότι κάτι δεν πάει καλά; Ότι δεν συνάδει η επετειακή εκδήλωση με τις μοντέλες τουλάχιστον….
Γιατί όμως στο ΓΕΝ δεν βάζουν θέμα Κρυονερίτη καταλογίζοντας του ευθύνες; Ως υπεύθυνος για την εκπροσώπηση του ΓΕΝ δεν έπρεπε να έχει δώσει οδηγίες; Η έκθεση που συντάσσεται συνήθως μετά από εκπροσωπήσεις, τι αναφέρει; όλα καλά;;;

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Γιατί όμως στο ΓΕΝ δεν βάζουν θέμα Κρυονερίτη καταλογίζοντας του ευθύνες;"
ΜΠΡΑΒΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΗΔΕΙΩΝ.. ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΧΡΕΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΥΠΑΝΣΗ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ BP???

"Ως υπεύθυνος για την εκπροσώπηση του ΓΕΝ δεν έπρεπε να έχει δώσει οδηγίες;"

ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (Α ΡΕ ΜΑΤΣΟΥΚΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ) ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΟΔΗΓΙΕΣ..

"Η έκθεση που συντάσσεται συνήθως μετά από εκπροσωπήσεις, τι αναφέρει; όλα καλά;;;"

θΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΝΑ Ε-MAIL ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ....ΑΛΛΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΣΟΥΡΒΙΝΟΣΠΗΛΙΑΝΑΚΟΚΑΡΑΜΑΛΙΚΟΒΑΖΑΙΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.. ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

«Απευθείας(!) επικοινωνία με Υπαρχηγο ΓΕΝ»;; Δεν πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν ή δεν έχει διόλου αξιοπρέπεια..; Ας ελπίσουμε ότι το θέμα δε θα καλυφθεί με την -σωστή μεν- απομάκρυνση του αρχιπλοιαρχου.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΥΣ "ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ/ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ",ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ, ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΜΕ ΑΞΙΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ (ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ) ΑΡΩΓΟΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ,ΣΤΗ ΤΙΤΑΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗΣ (ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΕΝΟΙΕΣ) ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ .

Λέων Ζητουνιάδης είπε...

μήπως μπορείτε να ψαξετε και να αναρτησετε την άλλη περιπτωση που δοθηκε στην μενεγακη για τον πρωινο καφε. ποτε ειχε γινει?
ποιος ηταν στα πραγματα τοτε? αρχηγος/κυβερνηση? παλι τα ιδια ρε παιδια?

για δειτε λιγακι και αυτο για να μην κατηγορουμε αδικα τον κοσμο

http://www.youtube.com/watch?v=_8c99w9RLvE

το αφιερωνω με πολλους αγωνιστικους εθνικους πατριωτικους εργατικους επαναστατικους ριζοσπαστικους συναδελφικους χαιρετισμους στους αυτοκλητους υπερασπιστες στου ΥΓΕΝ.

ειλικρινα πιστευω πως ουτε ο ιδιος δεν θα τα εγραφε κατα αυτον τον τροπο. εχετε πολυ πλακα. δεν βλεπετε τιποτε λαθος? Ο Πάπας ειναι και έχει το αλαθητο?

Μη νομιζετε οτι δεν γνωριζουμε οτι μας παρακολουθητε 24/7 με βαρδειες απο το υπογειο επιτελειου και απο τα σπιτια του προσωπικου που τους εξαναγκαζετε στο ρουφιανιλικι κατ'εντολη υπασπιστού!

Unknown είπε...

AN AYTO ΔΕΝΕΙΝΑΙ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ???Ο ''Κος'' Υ/ΓΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ.ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο Κος ΥΕΘΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ.ΤΑ ''ΚΑΛΥΤΕΡΑ'' ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.ΠΡΙΝ ΚΑΝΝΙΒΑΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΝ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ....

Ανώνυμος είπε...

Προς τον αρθρογράφο, προς Λέοντα και Μήτσο με πολύ αγάπη.

http://kostasmavroskoufis.blogspot.com/2010/06/blog-post.html

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ!!!!!!

Unknown είπε...

ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ???ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΧΩ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΙ ΜΠΛΕ Η ΠΡΑΣΙΝΟΣ?ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ!!!ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΟΠΙΜΑ.