Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Το "αυτιστικοί" δεν αρκεί στον κο ΥΕΘΑ...

Έτσι συνέχισε στη Βουλή απαξιώνοντας τους προερχόμενους εξ' Υπαξιωματικών!

Ομιλία Ε.Βενιζέλου στη βουλή 14/07/2010
"Επίσης, οι παραιτούμενοι δεν είναι οι προερχόμενοι από τις παραγωγικές σχολές, που στελεχώνουν τα ηγετικά κλιμάκια των ενόπλων δυνάμεων. Είναι κυρίως στελέχη που δεν έχουν καμμία προοπτική. Δηλαδή, το υπηρεσιακό καθεστώς τους δεν τους δελεάζει να παραμείνουν. Δεν έχουν λόγο να παραμείνουν. Δεν προσδοκούν τίποτα ούτε υπηρεσιακά ούτε ηθικά ούτε συνταξιοδοτικά."
Κάποιος θα πρέπει να σας ενημερώσει για το τεράστιο έργο αυτών των στελεχών κε υπουργέ,δίχως την ύπαρξη των οποίων θα είχαμε μεγάλο πρόβλημα στις ΕΔ.Ψιλά γράμματα όμως αυτά για τους συνεργάτες σας...

41 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΗΓΕΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΥΛΗ, ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΗΣ ΣΣΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΞ ΥΠΑΞ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΩΝ. ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΒΙΩΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ, ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΥΔΚΤΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΩΣ ΕΟΥ, ΠΕΔ ΚΛΠ ΕΙΧΑ ΑΜΕΣΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΞΕΘΕΣΑΝ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΔΚΤΗΣ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΘΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

Λέων Ζητουνιάδης είπε...

Οι προερχόμενοι εξ'Υπαξιωματικών αξιωματικοί παρά τον ΥΕΘΑ και τον Mr Cold Water (Ξιφίες) Δροσό-Καλαθό-Κεχαγιά-Βεληγκέκες συμφωνούν?
Εάν δεν έχουν ρόλο συμβουλευτικό εκεί που είναι για να αλλάξει κάτι, τουλάχιστον η συνειδηση τους δεν τους λέει ότι τα σχόλια αυτά απαξιώνουν και τους ίδιους?
Που θα κρυφτείτε μετά ρε παιδιά?
Σας ενημερώνουμε ότι ο συμμοριτοπόλεμος τελείωσε, ο κόσμος πήγε μπροστά και εσείς μείνατε πολύ πίσω.
Σας ταιριάζει αλήθεια αυτός ο ρόλος του καματερού και του υποτακτικού? Αυτό ήταν το όνειρό σας? Τελικά είστε αξιωματικοί ή καθοδήγητές κομμισάριοι?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ,ΟΤΙ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΣΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ????ΟΤΙ ΕΞ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ,Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ,Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ,ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ????ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ?????
ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΟΙ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ......ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ.....ΟΣΟ ΘΑ ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΤΕ,ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΑ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ

ΕΝΑΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ
ΥΓ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΓΟΥΔΙ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ 17 Ιουλίου 2010 2:10 μ.μ.

ΑΓΑΠΗΤΕ ΛΕΟΝΤΑ ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ, ΤΣΕΛΙΓΚΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΓΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΔΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ(ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ "παληκάρι" ΤΟΥ 5ου ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ 16ου.

Ανώνυμος είπε...

ρε 21 απριλιου που σας χρειαζεται

Ανώνυμος είπε...

Βενιζέλο χονδρέ,τολμάς εσύ που νικήθηκες από τον χαζό της Μαργαρίτας να απαξιώσεις την προσφορά μου στην Πατρίδα!
Εγώ υπηρετώ ευόρκως χωρίς να περιμένω απολαβές ανωτάτου Αξκού!
Έχω ορκιστεί να ΠΕΘΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ και να παραδώσω τους Στρατιώτες μου γερούς,όπως τους πήρα από τη Μάνα τους!
Σιγά τον Ογκόλιθο(300 κιλά) του πνεύματος!

Τα υπουργεία τελειώνουν,μετά θα είσαι απλά χονδρός,σου το λέει ένας Ίλαρχος!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΡΕ ΦΙΛΕ 17 Ιουλίου 2010 3:22 μ.μ. ΘΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΗ ΦΟΔΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Οι παραιτούμενοι να το ξέρει καλά αυτό ο υπουργίσκος της δεκάρας ότι φτύνουν το σύστημα που τους είχε εγκλωβίσει τόσα χρόνια και όχι τις ιδέες με τις οποίες γαλουχηθήκανε και πολεμήσανε για την πατρίδα. Ας μας πεί το άδειο σακκί χωρίς πίτουρα τί εκανε στα ΙΜΙΑ? Μουγκαμάρα.

Ανώνυμος είπε...

Ας κάνει κάποιος τον κόπο να του πει ότι οι Αξιωματικοί εξ Υπαξ. αυτή την στιγμή καλύπτουν θέσεις διοικητικές ουκ ολίγες ...Θέσεις που καθημερινά λογοδοτούν και υπερβάλουν εαυτό..Μπράβο φυσικέ μας προϊστάμενε..Είναι ότι ακριβώς χρειάζονται τα στελέχη για να τα γράψουν όλα στα παλαιότερα των υποδημάτων τους για να μην πω τίποτε χειρότερο ...Μου έκοψες τον μισθό μου όσο σε κανένα άλλο Δ.Υ μιας και με το μισθολόγιο των δημοσίων όλα τους τα επιδόματα είχαν προσαρτηθεί στον βασικό τους μισθό με αποτέλεσμα οι μειώσεις να είναι πολύ μικρές εν αντιθέσει με τους στρατιωτικούς που το 45% του μισθού τους είναι επιδόματα..Άρα μεγαλύτερες οι μειώσεις.Αντί λοιπόν να προσπαθήσεις να κερδίσεις το Φιλότιμο (HALLOOOOO) άγνωστη λέξη για σένα Μπένη , i know, μπας και πάει μπροστά το στράτευμα απαξιώνεις και το τελευταίο που μας έμεινε.Την τιμή μας για το καθήκον..Σ'ευχαριστώ πάντως, ήταν ότι ακριβώς χρειαζόμουν για να τα γράψω στ'αρχίδια μου και να γίνω ο μεγαλύτερος κηφήνας ...Από εδώ και πέρα ΦΕΕΕΕΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑ.....

Ανώνυμος είπε...

έχετε αναρωτηθεί αγαπητοί συνάδελφοι, μήπως οι δηλώσεις του Μπένι περί αυτιστικών, μη προερχόμενων απο παραγωγικές σχολές, Αξκών , αποσκοπούν στο να δημιουργήσουν κλίμα μεταξύ Αξκων εκ των παραγωγικών σχολών προερχομένων, Αξκών εκ των Υπαξκων & των Υπαξκών; Όχι βέβαια οτι δεν υπήρχε, ανέκαθεν αυτό το κλίμα, πλήν όμως τα τελευταία χρόνια σε πολύ μικρότερη, κατάτην γνώμη μου, κλίμακα. Σκεφτείται το. Όσο για το Ιλχο που λέει οτι έστειλε γερούς τους στρατιώτες του πίσω στις μανάδες τους, συμφωνώ αλλά μήπως αγαπητέ συνάδελφε(που είμαστε ομογάλακτοι, εκ της ΣΜΥ προερχόμενοι, ομόσταυλοι εκ του όπλου των Τεθμένων & ίσως & συμμαθητές) θα έπρεπε να πείς οτι έτσι που καταντήσαν τον ΕΣ ειδικότερα μάλλον, δεν τους παραδώσαμε στην Πατρίδα εκπαιδευμένους να την υπερασπιστούν αν & όταν χρειαστεί

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Υπουργέ μου, επειδή προέρχομαι απο παραγωγική σχολή αλλά και εγώ παραιτήθηκα να σε ενημερώσω ότι πράγματι " ήμουν στέλεχος που δεν είχα καμμία προοπτική. Δηλαδή, το υπηρεσιακό καθεστώς δεν με δελέασε να παραμείνω. Δεν είχα λόγο να παραμείνω. Δεν προσδοκούσα τίποτα ούτε υπηρεσιακά ούτε ηθικά ούτε συνταξιοδοτικά."
Αλά ξέρεις γιατί κύριε Υπουργέ μου, γιατί δεν ήμουν οργανωμένος σε καμιά κλαδική. Τόσα χρόνια κοιτούσα πως να είμαι καλός ουλαμαγός, διοικητής ίλης, διοικητής επιλαρχίας κλπ. και δεν έτρεχα ούτε να οργανώνω ελικοδρόμια να προσγειωθεί προεκλογικά το ελικόπτερο του Βαρβιτσιώτη,αλλά ούτε πήγα και σε συγκέντρωση του Άκη όταν κάποιος "φίλος" με κάλεσε. Όσο για τα επαγγελματικά μου προσόντα, αν θέλεις να με βρεις στη διαθεσή σου εγω και οι εκθέσεις ικανότητάς μου.

Λέων Ζητουνιάδης είπε...

ο μουστάκιας προσκύναγε τον πρώην και αυτοι τον νυν. που ειναι η διαφορα. εγω λεω οποιος πηγαινει εκει, το ακλυτερο θα ηταν μα μην εχουμε ΕΠΥΕΘΑ ή ΣΓ ΥΕΘΑ, να προσφερει με τις γνωσεις του για την αλλαγη των αδικιων και της αναξιοκρατιας.

αλλα εξακολουθουν να ειναι η άλλη οψη του ιδιου νομισματος του ξεπεσμενου πολιτικου συστηματος. όλοι μπορουν να προσφερουν αρκει να υπαρχουν ενιαιες αρχες ισονομιας και ισοπολιτειας.

"ΤΟ "παληκάρι" ΤΟΥ 5ου ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ 16ου", δεν το καταλαβα. Εχει και αυτος μουστακι?

Πριν ειχαμε τα μουστακια και τωρα τα μουσια. γενικως τριχες λοιπον.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή και όνειδος κ. Υπουργέ. Τι θα πει "...δεν είναι προερχόμενοι από παραγωγικές σχολές"? Εγώ είμαι Αξκος από ΣΣΕ και έχω συνεργαστεί, ματώσει, ιδρώσει, κουραστεί, γελάσει και κλάψει με πλήθος από αυτά τα στελέχη. Τι θα πει δεν έχουν καμιά προοπτική? Δε θα γίνουν αρχηγοί? Γιατί, εμείς θα γίνουμε όλοι? Λες και δεν ξέρουμε ήδη ποιοι έχουν "Μπάρμπα στην Κορώνη". Τι μας λες ρε Βαγγέλη. Αντε χάσε κανα κιλό γιατί δε σε βλέπω καλά.....

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

ΑΓΑΠΗΤΕ ΛΕΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΡΕΣΚΑΡΩ ΛΙΓΟ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΟΜΑΝΗ , ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟ ΑΜΟΥΣΤΑΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΔΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΔΙΚΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ.

Λέων Ζητουνιάδης είπε...

δεν μου λεει τιποτα το
"ΑΡΧΟΜΑΝΗ, ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟ ΑΜΟΥΣΤΑΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΔΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ"
αν και αυτος ο χαρακτηρισμος αρμοζει σε πολλους η μνημη μου δεν απατα.
γινε λιγο πιο συγκεκριμενος και
δωσε καποιο στοιχειο ταυτοτητος.
π.χ τα αρχικα του.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΤΣΕΛΙΓΓΑ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΤΟΥ.


ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΝΟΜΑ ΛΟΓΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ army alert. ΣΥΝΔΥΑΣΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ Ο..... ΤΟΥ 16ου

Ανώνυμος είπε...

Κ. Υπουργέ ή γνωρίζετε και λέτε ψέματα, ή δεν γνωρίζετε και πρέπει να σας αλλάξει ο Πρωθυπουργός. Παραιτήθηκαν Ταξίαρχοι, Συνταγματάρχες και Αντισυνταγματάρχες με μεγάλες ικανότητες και προοπτικές. Εμείς που τους ξέραμε προσωπικά, ποτέ δεν θα μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι θα παραιτηθούν. Και δυστυχώς η παραίτησή τους είναι προσωπική σας επιτυχία και σας το λέει κάποιος που κάποτε πίστεψε στις ικανότητες και την προσωπικότητά σας.
ΠΚ

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΕ ΜΠΕΝΥ ( ΟΧΙ ΜΠΕΝΥ ΧΙΛ ) ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΥΠΑΞΚΟΣ ΣΕ ΕΤΡΕΧΕ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ. ΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΧΟΝΤΡΟΣ Η ΕΓΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ. ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ, ΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΧΑΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΛΙΠΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ. ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ? ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΥΣ Ε.Ε ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΙΩΠΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΟΟΟΟΧΙ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΟΚΤΑΒΙΑ ΣΕ ΧΩΡΑΕΙ? ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕ ΕΝΑ ΕΡΠΙΣΤΡΙΟΦΟΡΟ?

Ανώνυμος είπε...

Προς τον ... ανώνυμο που είπε: "...ΛΟΓΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ..." .
συναδελφική δεοντολογία λες ότι ο bsketάκης γύρναγε και διαλαλούσε "Πηγαινετε εσείς εκει φέτος και θα σας φτιάξω (αλλοιώς το έλεγε αλλά άστο) εγώ του χρόνου"
Και είναι και εξ υπαξ. Μια ζωή καλοβολεμένος και τωρα μαμεί και δέρνει. Α ρε εγκάθετοιοιοι.
Μήπως και συ είσαι one of them γιατί το Β3 τό έχετε κάνει τσαρδάκι σας και δυστυχώς όλα μαθαίνονται σ αυτή την ζωή.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 18 Ιουλίου 2010 3:09 μ.μ.

ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΖΟΥΣΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??? ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙΠΟΤΑ??

ΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΞΕΠΕΖΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΤΗ ΧΟΛΗ ΣΟΥ??

ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ???

ΤΟΝ bsketάκη ??? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ.

ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ.ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ; Μ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ; ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!!!! ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΗΡΑΝ ΑΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠ' ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΔΕ ΣΤΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΜΕΝΟΣ. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

TO : 18 Ιουλίου 2010 3:34 μ.μ.
FROM : Ανώνυμος
Χαχαχαχα
Πρώτη φορά τα άκους αυτά?
Τελικά είσαι και ΄συ "One of them" Γι' αυτό τόσο σφίξιμο
Μην αγχώνεσαι. Έχεις δυναμη τώρα!!!
P.S. bsketάκη = Basket και άκη ;)

Ανώνυμος είπε...

Όπα ρε συνάδελφοι
Γιατί τόση οργή?
Αφού γνωρίζεστε πείτε από κοντά.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ 18 Ιουλίου 2010 10:56 μ.μ. ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ Η ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΡΓΑΡΑ??ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ Η ΣΙΩΠΗ ΣΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Λέων Ζητουνιάδης είπε...

ακομη περιμενω για τον Ηλια.

για τον Τακη που λενε εχω να σας πω δυο ιστοριες:

δεκαετεια 90, 94-95 δεν θυμαμαι ακριβως, ετοιμαζεται να φυγει για το εξωτερικο. το συνανταμε συναδελφοι στην ΣΝ του ΚΕΠΑΛ, για να τον συγχαρουμε και αντι για ευχαριστω η απαντηση του ηταν "οταν ξερεις τι ψηφιζεις απολαμβανεις τα προνομια". εκτιμω οτι δεν εννοουσε τα τυπκα προσοντα για την τοποθετηση του, τα ιδια που εχει και το ρουφιανακι και κουμαπρακι του. ο γιαννακης με τα τεσσερα παιδια. τα γραφω (ζωη να εχουν) λογω της υποτιθεμενης κοινωνικης πολιτικης που ευαγγελιζονται τα λαμογια με τα λεφτα του ελληνικου λαου. ο ελληνικος λαος εκτιμω οτι εαν τον ρωτουσαμε θα επελεγε να τον εκπροσωπησουν οι καλυτεροι και οχι οι πολυτεκνοι και αυτοι που αντι να πανε σε ενα φροντηστηριο στα νιατα τους πηγαιναν στα μπιλιαρδα και στην κλαδικη.

αλλη μια ιστορια. και πλαι στο ΚΕΠΑΛ ο κυριος Τακης ενεργο πλεον μελος των Ανθυπασπιστων ΕΔ, σε κανονικη προεκλογικη περιοδια το 2004 πριν τις εκλογες, εισεβαλε στις ταξεις του ΚΕΠΑΛ και εταζε οτι το ΠΑΣΟΚ θα φτιαξει τα λεγομενα 19, και γιαυτο ολοι επρεπε να στηριξουμε τις προσπαθειες του ψηφιζοντας το κομμα του. περαν του δικαιου του αιτηματος των ΑΝθστων ΕΔ δεν νομιζω οτι ηταν ο καλυτερος τροπος να προωθηθει τοσο απροκαλυπτα και κομματικα.

ποιος αλλος θα ειχε τετοια ασυλια να πρατει οτι ο εν λογω κυριος που μας το παιζει και αδικημενος απο την παραμεθοριο του γραφειου διαδικτυου που την περασε τα τελευταια χρονια. ασε τα πετρινα χρονια που λεει πως περασε στα ΝΘ.

γιαυτο λοιπον καλα θα κανουν γιατι ειμαστε λιγοι και καλα γνωριζομαστε μαζι με τα 19 να φτιαξουν και ενα συστημα μοριοδοτησης για την επιλογη και προωθησητων αριστων και οχι των αρεστων.

διαφορετικα θα συνεχιστει το γαιτανακι των ανεκδικησεων που οπως καλα ξερετε αποτελει εθιμο μετα την εναλλαγη της εξουσιας.

και αυτα τα κολπα θελουν στομαχια που αντεχουν και οχι τυπακια που βαζουν τα κλαματα στην πρωτη δυσκολια. λεω κλαματα γιατι ξερετε εσεις τωρα που καβαληκεψατε πως γλυφατε πιο πριν για να την περασετε περλα.

στο κατω κατω οι Ανθστες θα επρεπε να αποτελεουνται απο ΑΝθυστες και οχι υπολοχαγους που δεν εκπροσωπουν και τιποτα. ολα αυτα τα χρονια μια προπαγανδα με μυνηματα εκαναν. ηταν τοσο δυσκολο να φτιαξουν κατι σαν το παρον μπλογκ για να περασουν τις αποψεις τους και ανταλλαξουμε ιδεες?

οποιος αξιζει δεν χρειαζεται κανονιακ δεν επρεπε να χρειαζεται κανενα κομμα για να τον βοηθησει. αλλα οταν βλεπεις ολους τους τενεκεδες να προχωρανε αγανακτεις και μετα δεν κρατιεσαι με τιποτα>

μας φερατε στο ΑΜΗΝ. Μας πρηξατε και δεν παει αλλο. οπως βλεπετε παρα τις φιλοτιμες προσπαθιες του αρμυ αλερτ δεν ασχολουμαστε με τα αλλα σοβαροτατα θεματα που ανεβαζει αλλα με τις αδικιες που θεωρει ο καθενας οτι υπεστει.

μονο με την αξιοκρατια και την ισονομια θα ξεχαστουν ολα αυτα.

αλλα παρα τις υποσχεσεις ΓΑΠ, Μπενι, Καρχι και αλλων, δεν βλεπουμε φως.

κανουν τι δουλεια τους και αφηνουν εμας να χτυπιομαστε εδω μεσα χωρις να βγαινει τιποτα παρα μονο να ενημερωνεται ολη η υφηλιος τι καφενεια καρε και κψμ ειμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Ένα δυό τραγουδάκια για τον ΗΛΙΑ του 5ου..

#Ας τον τρελό στην Τρέλλα του...

# Στην Χονολουλού στην ΧονοΛερού εκεί θα πάει η τρέλα δεν πάει αλλού...

Περαστικά Λιάκο περαστικά...
Καλό Βόλη πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα'ναι....

Αν θες δώσε στο "φίλο σου" να σου φέρει κάτι από Ανατολάς, αυτός σ'αγαπάει έχει καλή καρδιά... δεν είναι σαν κι εσένα σκατόψυχος....

Λέων Ζητουνιάδης είπε...

"""""""""""""""""""""""""""""""""""Ανώνυμος είπε...
Ένα δυό τραγουδάκια για τον ΗΛΙΑ του 5ου..

#Ας τον τρελό στην Τρέλλα του...

# Στην Χονολουλού στην ΧονοΛερού εκεί θα πάει η τρέλα δεν πάει αλλού...

Περαστικά Λιάκο περαστικά...
Καλό Βόλη πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα'ναι....

Αν θες δώσε στο "φίλο σου" να σου φέρει κάτι από Ανατολάς, αυτός σ'αγαπάει έχει καλή καρδιά... δεν είναι σαν κι εσένα σκατόψυχος....

19 Ιουλίου 2010 4:49 μ.μ.
"""""""""""""""""""""""""""""""""""
???????????????????????????????????

Λιγο φως! Εσυ ξερεις, ο Ηλίας ξερει, εμεις τιποτα?

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΟΝΤΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΣΕ ΕΚΤΙΜΑΩ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΙΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΟΠΩΣ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΧΟΝΟΛΟΥΛΟΥ...... Κ.Λ.Π.

Λέων Ζητουνιάδης είπε...

ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑ.
ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ.
ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΑΜΕΝΟΥΝ.
ΑΝ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι βλέπω οτι έχουμε ξεφύγει απο το αρχικό θέμα & πλέον 2-3 απο εμάς απλά συζητάμε για πολύ συγκεκριμένα πρόσωπα (2-3 άτομα, όπως αντιλαμβάνομαι)& καταστάσεις που απασχολούν συγκεκριμένο κλάδο (ΠΝ) των ΕΕΔ.
Μάλλον θα έπρεπε κατά την ταπεινή μου πάντα γνώμη να ανοίξετε κάποια καινούργια συζήτηση.

Ανώνυμος είπε...

Γι αυτον που ρωταει που ημουν 6 χρονια, του λέω οτι καποιος ηταν βολεμενος σε ... "κομβο" και κλαιγεται κι όλας.
Οσο δε για τον basketάκη,αυτός πήγε εκει μετα από τόση καλοπέραση και φτιαξίματα και τωρα μαμαει
Στην ερωτηση σου που ημουν δε θα σου απαντησω γιατι εισαι και εσυ ενας απο αυτούς και τωρα ψαχνεσαι. Σε κοβει που ξερω πραγματα και αγχωθηκες ?
Και ασε αυτες τι μακακιες περι συναδελφικων και αγωνιστικων χαιρετισμων. Με τις πλατες αλλων μιλάς

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΣΥΝΩΝΟΜΑΤΟΙ (ΠαναγιωΤάκηδες)
ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ Β3,ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ, ΝΑ ΜΑΜΙΣΕΤΕ ΚΟΣΜΟ
ΕΠΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ(ΑΦΟΥ ΜΑΜΙΣΕ ΚΟΣΜΟ) ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΑΠ ΕΞΩ, ΩΣ ΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 21 Ιουλίου 2010 2:05 π.μ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ,ΛΟΓΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ, ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΑΠΛΩΣ "ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ" ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ!!!.

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ.

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???? ΤΥΧΑΙΟ??? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 20 Ιουλίου 2010 3:31 μ.μ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟ Π.Ν.

ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ Π.Ν.ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.ΑΛΛΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΟΡΕΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Προς τον: 21 Ιουλίου 2010 2:49 μ.μ.
Πια είναι η ταμπακέρα?
Να μάθεις που ήμουν τα τελευταία χρόνια για να με ... τακτοποιήσεις?
Το παίζεις ή είσαι ?
Και δεν εννοώ "εγκάθετος", γιατί είσαι και πολύ μάλιστα.
Αντε γεια λαμόγιο, γιατί τωρα στην άδεια εμεις δουλεύουμε για να βγαλουμε κανα φράγκο μιας και ο Γιωργάκης δεν ήξερε ότι δεν έχει λεφτα αυτη η χώρα και μας μάμισε.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 30 Ιουλίου 2010 10:32 π.μ.

ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΗΣΟΥΝΑ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΑΡΩΝΕΣ (ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ) ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΘΛΙΜΕΝΗ ΧΗΡΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ.

ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΚΑΤΙ ΦΕΛΛΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΓΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ,ΚΟΥΒΑΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΕΘΑΒΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΘΕΣΟΥΛΑ??ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΡΑΜΑΤΙΚΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ( ΕΜΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 15 ΜΟΥ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΣ) ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΚΝΕΡΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΡΕΣ.

ΣΚΕΨΟΥ ΤΑ ΑΥΤΑ ΛΙΓΟ ΝΗΦΑΛΙΑ ,ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΛΙΓΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ.ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε οικοδόμε εδώ είναι army alert. Το blog των οικοδόμων είναι αλλού. Μάλλον έχεις μπερδευτεί. Με κάθε σεβασμό όμως στους παλιούς οικοδόμους που κατέβαιναν στην Ομόνοια και κλ@νανε μέντες όλοι. Όχι τους γιαλαντζήδες. Φαντάζομαι πόσο ασχολήθηκες με την ειδικότητά σου για να κάνεις τον και οικοδόμο. Και όλα μαύρα βέβαια στερώντας το μεροκάματο από τους πραγματικούς οικοδόμους. Ακόμη μία απόδειξη τι φασίνα είσαι και φοροκλοπέας. Και μετά ψαχνουμε να βρούμε ποιος χρέωσε αυτή τη χώρα. Κάτι λαμόγια σαν και σένα. Φαντάζομαι και τι περιουσία θα έχεις κάνει. Ψευτοιδεολόγε της δεκάρας.

Με το νταούλι και με το ζουρνά,
Καλημέρα Ήλιε Καλημέρα ...........

Είμαστε δυό είμαστε τρείς ειμάστε χιλιοιδεκατρείς ...................

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 31 Ιουλίου 2010 9:09 μ.μ.
"Φίλε οικοδόμε εδώ είναι army alert. Το blog των οικοδόμων είναι αλλού. Μάλλον έχεις μπερδευτεί."

ΦΙΛΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΦΑΣΙΝΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ Η ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟ ΧΑΜΕΤΥΠΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΤΟΥΤΟ:

ΕΧΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ ΣΟΥ ΥΠΑΡΞΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΗΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ. ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΕ ΣΤΜΒΟΥΛΕΥΣΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΑΕ ΑΛΛΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ.

ΜΕ ΟΙΚΤΟ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΣΤΑ ΛΕΩ . ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΝΕ ΛΙΓΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ.

Υ.Γ. ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Προς : 01 Αυγούστου 2010 12:00 π.μ.
Εσύ μας πληρώνεις? Πότε? Όταν κάνεις μεροκάματα χωρίς να πληρώνεις ΙΚΑ?
Αντε ρε που είσαι οικοδόμος.
Λακαμάς εγκάθετος είσαι, που προσπαθείς να υποστηρίξεις τα φιλαρακια σου, αλλά σου είπα και παραπάνω ....
Αντε γεια ρε ΛΑΜΟΓΙΟΟΟΟΟΟ που θα μας πεις και βολεμένους.
Δεν θα μαθεις ούτε που ήμουν, ούτε που είμαι (ξερεις βέβαια ότι τώρα είμαι αδειούχος οπότε άρχισε να ψαχνεις) γιατί κάτι τυπάκια σαν και σένα στις συγκεντρώσεις του Πεδίου του Άρεως κάνανε facecontrol σ αυτούς που πλησιάζανε!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 03 Αυγούστου 2010 10:00 π.μ.

ΦΙΛΕ ΜΕ ΦΑΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ. ΜΑΤΑΙΑ ΟΜΩΣ.

ΕΣΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΩΣ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΑΣ, ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΛΙΤΣΑΣ, ΜΕ ΜΟΝΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΟΥ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΖΩ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΑΠΟ ΤΑ 15,ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ, ΑΛΛΑ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΟΥ ΣΚΛΗΡΑ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ,ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ,ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΟΥ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ,ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ. ΤΕΤΟΙΟ παληκάρι ΓΑΡ.