Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

PANHELLENIC FEDERATION OF THE STATE OF FLORIDA INC



Κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, ΥΠΕΘΑ PROTOCOL No. 2044
Υπουργείο Εθνικής Άμυνας July 14, 2010
Μεσογείων 227-231, Χολαργός
Τ.Κ. 15451 - GREECE


Κύριε Υπουργέ.


Ο πρόεδρος και μέλη των Εθνικών Θεμάτων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας της Φλόριδα θέλουμε με την επιστολή αυτή να σας εκφράσουμε την αγωνία και τις απορίες μας για τα τεκταινόμενα στην Πατρίδα μας .

Είστε ένας πολιτικός που τον ακολουθεί ένα βαρύ όνομα και μία εμπειρία χρόνων στην πολιτική . Πώς είναι δυνατόν ,να προχωρείτε στην περικοπή των επιδομάτων των αξιωματικών της Π.Α χωρίς να λογαριάζεται τον καθημερινό τους αγώνα στην φύλαξη της χώρας μας . Οι Έλληνες πιλότοι είναι υψηλότερα αξιολογούμενοι από τον λαό γιατί είναι δικά του παιδιά που τον κάνουν υπερήφανο καθημερινά . Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Eλληνικός λαός δεν θα είχε κανένα πρόβλημα οι αετοί των αιθέρων μας να μην υποστούν καμία περικοπή στο μισθό τους. Είναι οι φύλακες άγγελοι της Πατρίδας μας.

Πώς είναι λογικό να περικόπτετε τα επιδόματα των Ιπταμένων και να συζητάτε για την μικρή περικοπή του 15ου και 16ου μισθού !!!!!!!! των υπαλλήλων της Βουλής ;;; Έχουν τον ίδιο βαθμό επικινδυνότητας και αποτελεσματικότητας οι δύο αυτές θέσεις ;; Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι οι ιπτάμενοι αν και θεωρούνται δημόσιοι υπάλληλοι, δεν αμείβονται ούτε νυκτερινά, ούτε υπερωρίες.

Μην βιαστείτε να μας χαρακτηρίσετε για άτομα που δεν γνωρίζουν την κατάσταση στην οποία βρίσκετε η χώρα , γιατί σας διαβεβαιώνουμε ότι είμαστε το ίδιο Πατριώτες και αγαπάμε τη Πατρίδα μας όσα μίλια κι αν ζούμε μακριά της . Αλήθεια τι γίνετε με το ξεπούλημα της Θράκης και την απαράδεκτη συμπεριφορά του Προξενείου της γείτονας χώρας ; Γιατί εθελοτυφλείτε; Αν δεν τα γνωρίζετε σας τα παρουσίασε η ανεπανάληπτη δασκάλα Χαρά Νικοπούλου και ο κ Κώστας Χαρδαβέλας στην εκπομπή του. Θα έπρεπε να ήσαστε γνώστης της κατάστασης γιατί είστε και βουλευτής Θεσσαλονίκης .

Ζητάτε από τον λαό να υποστεί τα μέτρα λιτότητας που προτείνετε ή σας προτείνει το ΔΝΤ για να ορθοποδήσει η οικονομία που εσείς οι πολιτικοί καταστρέψατε. Όλοι μας γνωρίζουμε ότι το άρθρο 51 του Συντάγματος αναφέρει ότι το Ελληνικό Κοινοβούλιο μπορεί να έχει στο ελάχιστο 200 βουλευτές και 300 στο μέγιστο. Αλήθεια πώς μία χώρα με περίπου 12 εκατομμύρια ( βάζουμε και τους μετανάστες που κακός νομιμοποιήσατε)να χρειάζεται 300 βουλευτές όταν η Ολλανδία των 16 εκατομμυρίων έχει 150 βουλευτές και 7 άτομα στο υπουργικό συμβούλιο;

Σας ζητήθηκε να κοπούν κάποια προνόμια σας και αρνηθήκατε στο σύνολο σας , όταν από τον λαό απαιτείτε λιτότητα, ενώ εσείς θα έπρεπε να δώσετε το παράδειγμα. Το να τα δώσει όλα ο λαός για την Ελλάδα το θεωρούμε αυτονόητο, ενώ για σας φαίνεται ότι δεν είναι, γιατί μάθατε να διεκδικείτε ελαφρύνσεις και ανισονομία. Βλέπετε οι εργαζόμενοι θεμελιώνουν δικαίωμα σύνταξης στα 65 τους χρόνια ενώ εσείς σε μία βουλευτική θητεία.

Δεν ακούσαμε κανένα πολιτικό να ζητήσει συγνώμη , όπως πρόσφατα ο κ Μπράουν στην Αγγλία, για τα λάθη που έχετε πράξει .

Άλλα λάθη δεν επιτρέπονται όπως: στην ονομασία των Σκοπίων, στο θέμα την υφαλοκρηπίδας, στη Θράκη και τη διδασκαλία της Eλληνικής γλώσσας , στη κοινοπραξία των κοιτασμάτων πετρελαίων στο Αιγαίο, στο Κυπριακό .

Επιτέλους εσείς οι πολιτικοί σταθείτε κάποια στιγμή αντάξιοι των περιστάσεων .
Ευελπιστούμε στην άμεση απάντηση σας


Με εκτίμηση
Michael Servos Tassos Βogdanos
President Chairman, National Affairs

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στου κουφού ρην πόρτα...πάρ'την πόρτα και φύγε...Αυτό όλο το ασκέρι τοποθετήθηκε ερήμην μας εδώ για να ξεπουλήσει τα πάντα..Αφού ο πρώτος άρχων της χώρας δεν υποβάλει την παραίτησή του αλλά συνηγορεί σε όλο αυτό το φιάσκο μην περιμένετε τίποτε από τα λαμόγια...Όσο για τον Μπένη, όταν δεν έχεις εθνική συνείδηση αλλά όλα είναι ξεπουλημένα στον βωμό του κέρδους χέστα και φασκέλωτα....Στου κουφού την πόρτα..

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά μπράβο σε αυτούς τους γνήσιους Ελληνες του εξωτερικού. Θα ήθελα όμως να κάνω και 2 παρατηρήσεις.
1ον: Δεν υπάρχουν μόνο οι ιπτάμενοι στις ΕΔ, και ούτε κινδυνεύουν μόνο αυτοί καθημερινά

2ον: Θα πρέπει κι εσείς οι Ελληνες του εξωτερικού να βοηθήσετε οικονομικά τη χώρα, όπως κάνουν πχ οι Αλβανοί ή οι Τούρκοι που ζουν στο εξωτερικό και κάνουν καταθέσεις εκατομμυρίων σε εθνικές τους τράπεζες.