Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ στην άσκηση ¨ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ¨

Στη νήσο Δοκό, διεξήχθει η άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ!
Του χρόνου στο Ιόνιο, να μην πουν τίποτα οι Τούρκοι!
Οχι όμως βόρεια, γιατί εκει φωνάζουν οι Αλβανοί!

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, συνοδευόμενος από τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Πάνο Μπεγλίτη και τους αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων, παρακολούθησε σήμερα από σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού μία από τις φάσεις της διακλαδικής άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ» που διεξάγεται τις μέρες αυτές.
Ο κ. Βενιζέλος εξέφρασε την ευαρέσκειά του για τον άψογο διακλαδικό συντονισμό και την επιτυχή εκτέλεση του σεναρίου της άσκησης που διεξήχθη στην περιοχή της νήσου Δοκού.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν ειναι και ετσι οπως περιγραφονται.......
και το λεω αυτο γιατι σου γραφω απο το κεντρικο αιγαιο και παω για το ανατολικο αιγαιο λιγο εξω απο τον 25 μεσημβρινο καταλαβαινεις.......

Ανώνυμος είπε...

Στην Δοκό πάντοτε γινόντουσαν τα show, πάλι ένα show πληρώσαμε; Πόσα πλοία ήταν εκεί, γιατί τα μεγάλα που συμμετέχουν μετριούνται στην μία μόνο παλάμη, άρα πόσα ήταν στο Αιγαίο. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΕ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ, αυτό θα πεί τήρηση των παραδόσεων (η επανάλειψη της φαυλότητας, σπατάλης και βιτρίνας).
Για εσένα που ταξιδεύεις ανατολικά και η σκέψη μου ταξιδεύει μαζί σου και σου εύχομαι ο Αγ. Νικόλαος να ε΄'ιναι μαζί σου να ξέρεις ότι κάνεις πιστά το καθήκον σου και σου αξίζει τιμή, άλλοι είναι οι άτιμοι (όχι αυτοί που ταξιδεύουν στην Δοκό, αλλά αυτοί που βρέθηκαν για λίγο στην Δοκό).

Ανώνυμος είπε...

Ο Α/ΓΕΕΘΑ έχει άποψη γαι το παίγνιο της άσκησης; γιατί από όλες τις θέσεις που πέρασε περαστικός ήτανε. Κάτι θα ήξερε ο ΥΕΘΑ που αναφέρθηκε προχθές προς ψυχικό μεριά.

Ανώνυμος είπε...

Στο ΑΙΓΑΙΟ ΚΟΥΝΑΕΙ ρεεεεεεεεεεε!!!!!!
Που να πάνε με 5-6 μποφόρια τα υπουργά, θες να γίνουνε ρεζίλι?? Τι Δοκό(ς) τι καλάμι καβαλημένο!!!!

(ένας περαστικός.........)