Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Ούτε και φέτος «Νικηφόρος»

Κε Χριστόφια ποια "Μητέρα Πατρίδα" σας το επέβαλε;
Για άλλη μια χρονιά ο «Νικηφόρος» …πάει περίπατο!

Ακυρώνεται και φέτος η στρατιωτική άσκηση Νικηφόρος. Αυτό ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα ο ίδιος ο Υπουργός Άμυνας Κώστας Παπακώστας, ο οποίος έδωσε ήδη εντολές να σταματήσει οποιαδήποτε προετοιμασία. Η άσκηση, ανέφερε ο Υπουργός ίσως να γίνει μόνο επί χάρτου. Τη μη διεξαγωγή της ετησίας φθινοπωρινής άσκησης της Ε.Φ. με την ματαίωση επίσης της τουρκικής άσκησης Ταύρος, είχε προτείνει από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, «προκειμένου να διατηρηθεί ένα ήπιο κλίμα λόγω των επικείμενων εντατικών συνομιλιών. Το τι θα αποφασίσει η Τουρκία είναι άλλο θέμα», δήλωσε ο Υπουργός Άμυνας. Ο κ. Παπακώστας τόνισε ότι η μη διενέργεια της άσκησης δεν πλήττει της επιχειρησιακή ικανότητα της Εθνικής Φρουράς, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι ούτε η άσκηση των τουρκικών κατοχικών δυνάμεων «Ταύρος» θα πραγματοποιηθεί.

Επιπλέον ανέφερε ότι οι έφεδροι, οι οποίοι έχουν λάβει φύλλο πορείας για να παρουσιαστούν στις μονάδες τους, θα πληροφορηθούν με ειδική ανακοίνωση από το ΓΓΕΦ τι θα πρέπει να πράξουν.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κομμούνι πρόεδρο ήθελαν.........Εξάλλου ειναι κοινο μυστικο για τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ότι ήταν ανεπιθύμητοι από τους ντόπιους ‘’ΑΔΕΛΦΟΥΣ’’. Εξάλλου οι ταμπέλες στα καφενεία που ανάγραφαν ‘’ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ’’ εξακολουθούν να υπάρχουν.

Ανώνυμος είπε...

Εχθροί μας στην Κύπρο είναι μόνο οι κομμουνιστές(35%)!
Όσοι περίπου είναι και εδώ(ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-Νεοταξικό ΠΑΣΟΚ).
Την Κύπρο την γύρισα όλη(Ελεύθερες περιοχές και κατεχόμενα),την πινακίδα που αναφέρεις δεν την είδα πουθενά!!!

ΥΓ Στα κατεχόμενα έψαχνα τα ίχνη αγνοούμενου συγγενή μου!!!

Απόστρατος υπηρετήσας στην Εθνοφρουρά.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα ηθελα να σε απογοητευσω αλλα υπαρχει και την ειδα δεν μου το ειπαν απλα..... Σου ευχομαι οτι καλυτερο γι'άυτο που ψαχνεις !!!

DATON είπε...

Υπηρέτησα δύο χρόνια στην Εθνική Φρουρά,σχετικά πρόσφατα.Δεν είδα πουθενά να γράφονται τα όσα λέτε.Αντίθετα σε υπηρεσιακό και κοινωνικό επίπεδο,βίωσα με πολύ θετική κατάσταση.Έκανα φιλίες οι οποίες άντεξαν στον χρόνο. Σας προκαλώ να μας πείτε που είδατε την εν λόγω ταμπέλα.

Αξιωματικός που θεωρεί τιμή του την υπηρεσία του στην Εθνική Φρουρά.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΓΩ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΤΗΚΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΤΑΜΠΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ.
ΑΛΛΑ ΠΟΥΣ...-ΤΟ- ..ΚΑΛΑΜΑΡΑ ΤΑ ''ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ'' ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΠΑΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ;;;;
ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ''ΡΑΟΥΝΤ ΑΜΠΑΟΥΝΤ'' ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ,ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΕΟΚΑ ΚΥΡ. ΜΑΤΣΗ ΤΗΝ ΑΝΗΡΤΗΣΑΝ;;;; Η ΚΡΕΜΜΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΧΟΙΝΙ;;; ΣΤΟ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΣΤΗ ΛΥΔΡΑΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΡΕΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟ 2008 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ,Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 2009 ΚΑΤΕΒΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΥΡΤΗΣΑΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΑΛΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕς ΟΠΟΥ ΥΠΥΡΧΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε.
ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙς ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΥΜΑΤΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ''ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΑ ''ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ'' ΤΟΥΣ ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥς ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ ΒΕΒΑΙΑ 12.000.000 ΕΥΡΩ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ''ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ''ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ.ΤΩΡΑ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ;;;;;;; ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ.
100ΣΤΑΕΥΡΩ ΚΑΙ ΨΗΦΟΣ .....ΕΙΔΟΜΕΝ!!!!