Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

«Δεύτε λάβετε τελευταίον ασπασμόν»!!

22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Δ' ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει στους μερισματούχους του ότι η καταβολή του μερίσματος Δ΄ Τριμήνου 2010 θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου 2010.
Εκ του Μετοχικού Ταμείου Στρατού

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΗ[7 ΚΑΙ 14] ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ. Τ ΑΚΟΥΤΕ ? ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ . ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΣΕΙΣ? ΦΟΥΜΟ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΕΜΕΙΣ. ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΗΝΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. Τ ΑΚΟΥΤΕ ΜΜΕ-ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ? ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΦΟΥΜΟ ΨΕΥΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΛΕΓΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΕΡΓΗ, ΛΕΒΕΝΤΗ, ΤΖΟΥΛΙΑ, ΦΟΥΦΟΥΤΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ; ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΕΚΑΝΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ...ΤΟ ΜΤΣ ΧΡΕΟΚΟΠΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΩΠΑΙΝΑΝ....ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.....ΟΤΙ ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΘΑ ΘΕΡΙΣΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Προχθές είδαμε σε σχετικό δημοσίευμα ότι: "Τα στελέχη των ΕΔ είναι τελευταία στη λίστα αποδοχών από όλο το δημόσιο. 1260 ευρώ θα είναι ο πρώτος μισθός των Αξκών, οι οποίοι είναι ουραγοί στο μελλοντικό ενιαίο μισθολόγιο. Πρώτοι και με διαφορά στη σχετική λίστα, είναι αυτοί που έχουν μέσον και διορίζονται στο Υπουργείο Οικονομικών με 2309 ευρώ".
Εμείς άν πάρουμε τώρα το μέρισμα, θα καθίσουμε και πάλι επί του "καναπέως" και θα αρχίσουμε να γράφουμε αρχές του έτους..
Παράκληση προς όλους τους προέδρους αποστράτων, να ενεργοποιηθούν από τώρα και προς κάθε κατεύθυνση, γιατί τα πράγματα δεν μας τα λένε καλά. Κυκλοφορούν σκόπιμα φήμες (για να το χωνέψουμε) για περικοπή της τάξεως 15 ή 30 ή και 50% .
Θα το ανεχθούμε ?

Ένας ακρίτας από ψηλά.
(Εκεί που μπαίνει η πινέζα στο χάρτη)

Ανώνυμος είπε...

Πού είναι η ένστολη ηγεσία μας ρε γαμώτο να πατήσει πόδι?Ολοι πιόνια γίνονται όταν πιάσουν την καλή καρέκλα και την μαύρη κούρσα.Οταν όμως βγούν στη σύνταξη και δουν τι γίνεται τότε αρχίζει να ακούγεται σιγά σιγά η φωνούλα τους,μα είναι αργά. Μη τολμήσει κανείς κερατάς και βάλει χέρι στο μέρισμα σας το λέω θα θρηνήσουμς θύματα.Φτάνει πια ο εμπαιγμός και η υποκρισία.Ας αναλάβει καθένας τις ευθύνες του από δω και μπρος.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΤΗ ΠΙΝΕΖΑ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ,ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΡΥΦΕΡΑ ,ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝΩΤΑΤΟΙ. ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ?ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΗΝΗΜΕΝΟΙ ,ΑΠΟ Ε.Ε. ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ ΤΟΥΣ. ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ,ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΚΗΜΕΝΑ.ΓΑΜΩ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ Μ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ. ΑΛΛΑ ,ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΤΟ ΝΕΟ ΓΟΥΔΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.